2018. április 29., vasárnap

Négyesben V. rész - Négyen párban 4. fejezet

Előzmény: Négyesben I. rész
Közvetlen előzmény: Négyesben V. rész 3. fejezet

Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. október 8.

*********************************************************************


A srácok lemásztak az ágyról, hogy Tara két oldalára helyezkedjenek, aki finoman a Jasmine ágyékából kiálló babakék műpénisz köré fonta ujjait és ajkait a játékszer makkja köré zárta. Kezét közben lassan mozgatta fel-le a rúdon, pont úgy, ahogy a fiúk az imént csinálták egymással. Közben pedig végig felfele pillantott, tartva a szemkontaktust Jasmine-nel.
A másik nő hangosan nyögdécselt, egyrészről a szituáció adta izgatottsága miatt, mind a puncijához dörzsölődő eszköz ingerei, mind pedig Tara igéző tekintete okán.
Jim és Matt előre hajoltak, két oldalról nyalogatva a bőrhatású kék felületet Tara szája és Jasmine ágyéka között. Egy-egy kezük közben az előttük álló nő farpofáira siklott, aki egyre gyorsabb ütemben szívta be a levegőt, gyengéden előre löködve őt Tara szájába.
A bizsergés az ágyékából indult, majd bejárta az egész testét, ahogy élvezte három társa kényeztetését. Tekintete mélyen Tara szemeibe fúródott, aki épp úgy szopta őt, mintha Matt-tel vagy Jimmel tenné.
- Ó, igeeeen! – nyöszörögte Jasmine. – Ne hagyjátok abba!
Az agya mélyén egy kissé aggódott is amiatt, amilyen keményen kefélte Tara száját, de amikor a másik nő vigyorgó arcába nézett, a csillogó szemek minden kétségét eloszlatták. Nem is beszélve Matt és Jim vidám arckifejezéséről.
A gyönyör pedig hamarosan hullámként csapott le rá. Az egész teste remegett és valószínűleg össze is rogyott volna, ha hat kéz meg nem ragadja, hogy szilárdan tartsa őt.
- Váó! Hogy az a jószagú…! – zihálta, miközben térdre ereszkedett és karjait három társa köré fonta, lihegve magához ölelve őket. – Szóval ilyen érzés ez, srácok? – kuncogott, Tara vállára hajtva a fejét.
– Nos, nem lehetek benne teljesen biztos – mondta Jim –, de nagyon úgy nézett ki.
Pár percig pihentek, majd amikor úgy tűnt, Jasmine már eléggé magához tért, Tara felállt, hogy megforduljon és felmászott az ágyra egészen addig, amíg már csak a lába lógott le róla. Összekulcsolt karjaira hajtotta a fejét és megfeszítette a hátát, hogy formás feneke kissé szétnyíljon, bepillantást engedve szeméremtestére és hátsó bejáratára, pont Jasmine arca előtt.
- Most pedig, kedvesem, ha lennél olyan jó és előkészítenéd a terepet a kék kis szerszámodnak, mindhárman megdughatnátok.
Mielőtt a másik nő még bármit is reagálhatott volna, Jim egy síkosítós tubust nyújtott felé.
- A fenék sokkal érzékenyebb – magyarázta. – Jobb, ha jó alaposan bekened, mielőtt behatolunk. Különösen azzal a játékszerrel – intett fejével a méretes műpénisz felé.
Tara a válla felett figyelte őket és lágyan ringatta a hátsóját.
- Oké, srácok, elég a dumából! Ne várassatok sokáig! A végén még a várakozástól élvezek el.
Jasmine egy kevés síkosítót nyomott az ujjaira és Tara feneke felé fordította a figyelmét, majd gyengéden szétnyitotta a másik nő szeméremajkait, hogy azok közét is megdolgozza.
Tara elégedetten morogni kezdett, partnerének pedig már nem is volt szüksége többre. Egyre bátrabban kényeztette a szőkésbarna szépséget, finoman ajkai közé véve a másik csiklóját.
A fiúk közben szintén felmásztak az ágyra és elfoglalták a helyüket Tara két oldalán, gyengéden simogatva és markolászva a melleit, miközben a nő egyszerre kényeztette mindkettőjük farkát.
Amikor Tara légzése kezdett egyenletlenné válni, jelezve Jasmine-nek, hogy jó úton halad a beteljesülés felé, pozíciót váltott és úgy kezdte szopogatni partnere csiklóját, mint egy apró farkat, miközben síkosítós ujjaival lágyan körözött a lüktető bejárat körül.
Tara egyre hevesebben nyöszörgött és rázkódott, ágyékát Jasmine arcába lökve. A másik nő pedig óvatosan betolta egy ujját partnere fenekébe, épp akkor, amikor az felsikoltott a gyönyörtől.
Jasmine átkarolta őt a szabad karjával, megtartva a másik nő hevesen rázkódó testét, míg az lassan el nem ernyedt, végig nyúlva az ágyon. Úgy kapkodta a levegőt, akár egy partra vetett hal.
Jasmine kihúzta belőle az ujját és ő is mellé telepedett, hogy magához ölelje a pihegő Tarát. Mellei társa hátához préselődtek, miközben műpénisze annak combjai közé simult. A barnahajú gyönyörűség nyakát és vállát csókolgatta, miközben halkan suttogott a fülébe.
Tara lassan visszanyerte az önuralmát és vett egy nagy levegőt. A testébe kezdett visszatérni az erő a gyönyör után, aminek jeleként fenekét ismét Jasmine farkához dörgölte.
- Mmm! Micsoda csodás meglepetés volt ez! – dorombolta. – Nem tudom, hogy csinálod, Jasmine, de teljesen elveszed az eszemet.
A másik nő halkan kuncogott.
- Nos, mindent a tanáromnak köszönhetek. Tőle tanultam a legjobbakat – dörgölte az ágyékát Tara fenekéhez, majd a dildó hegyét partnere bejáratához illesztette. Távolról sem volt olyan érzés, mintha a játékszer a teste része lenne, de Tarából egyértelműen ugyanazt a hatást váltotta ki.
A szőkésbarna nő hangosan felnyögött, jelezve, készen áll a menetre.
- Mmm! Ez az! Ti pedig, srácok, ne lazsáljatok! Dologra azokkal a dorongokkal!
Jim és Matt hangosan felnevetett.
- Na ez a mi Taránk – mondta a szőke férfi. – Sose szalaszt el egy kínálkozó lehetőséget.
Az említett elvigyorodott, majd a háta hirtelen megfeszült, ahogy a kék szerszám belé hatolt.
- Miért is tenném? – zihálta. – Ó, igen… Gyerünk, Jasmine…! Gyerünk…!
Jasmine megragadta partnere derekát és addig tolta belé a szerszámot, amíg csak tudta. Tara közben egyre hangosabban nyöszörgött, Jasmine pedig érezte, ahogy a feszültség egyre nő a játékszer körül.
- Ó! Ez tényleg működik – lihegte. – Csodás érzés.
- Ha szerinted ez csodás érzés – zihálta Tara –, akkor várd csak ki, amíg a fenekemben leszel!
- Azt hiszem, jobb is lesz előkészíteni, mielőtt még a várakozásban eldurranunk – nevetett Matt.
- Igenis, uram! – tisztelgett pajkosan Jasmine, majd ismét a síkosítós tubusért nyúlt. – Oké, baby – szólt ismét Tarához. – Jöhet a menet.
Tara nyöszörögve lehúzódott a műszerszámról, majd az ágy közepére mászott, hogy ott leheveredjen és széttárt lábakkal ismét karba font kezeire hajtsa a fejét. A srácok megint visszatértek az ágy háttámlájához és egymás farkát kezdték húzogatni, miközben figyelték a másik nő mögé helyeszkedő Jasmine-t, aki szerszáma makkjával az előtte nyíló bejárat körül kezdett körözni.
- Mmm! Ez az! – morogta Tara. – Nyomjad neki!
- Oké. De szólj, ha már fáj!
- Fogok, ne aggódj!
Jasmine munkához látott, óvatosan Tarába vezetve két ujját. Utánozhatatlan érzés volt, ahogy a másik nő izmai az ujja köré feszülnek. Annyira más volt, mintha egy punciba hatolt volna be! Lassan mozgott benne, néha kihúzva az ujját, hogy kenjen rá még egy kis síkosítót, mielőtt ismét behatolt volna. Egyre jobban kezdett aggódni, hogy fájdalmat okoz Tarának, az viszont csak felsóhajtott és még beljebb engedte őt magába.
- Ez az, baby! Csak így tovább! – zihálta.
Matt végül megunta a várakozást. Odahajolt Jimhez és szenvedélyesen megcsókolta, mielőtt kijelentette volna: - Kemény munka ez, de valakinek meg kell csinálnia.
Jim igyekezett komoly arcot vágni, de végül sikertelenül elmosolyodott.
- Nos, még szerencse, hogy te kemény legény vagy.
Azzal a hátára lökte a másik férfit az ágyon és a szájába vette annak meredező szerszámát.
- Váó! – nyögött fel Matt. – Ha így folytatod, tesó, még azelőtt végzünk, hogy elkezdtük volna.
- Nos – pillantott fel ártatlan képpel Jim – nem ronthatunk csak úgy ajtóstúl a házba, nem igaz?
Matt ismét felnyögött és Tarára pillantott.
- Oké. Készen állsz, Drágám?
- Több mint készen, szerelmem – válaszolta a nő és Jasmine-re pillantott. – Oké, édes. Akkor én megyek és ráülök Matt kisfickójára.
- Hé! Mit nevezel te kicsinek? – tettetett sértettséget Matt.
- Azt a világítótornyot a lábaid között.
- Nos, ha így állunk…
- Ó, fogd már be! – nevetett Tara, miközben Matt ágyéka fölé helyezkedett, bejáratához igazítva a férfi szerszámát. Aztán olyan hirtelen ereszkedett rá a dorongra, hogy mindketten hangosan felnyögtek. Tara előre roskadt és mohón megcsókolta a férjét.
Amikor a csók véget ért, Tara ismét felemelkedett és hátra pillantott a válla felett.
- Oké, Jasmine, most te jössz. Mássz ide mögém és told be azt a kék törpikét a fenekembe!
- Majd ha szépen kérsz – vigyorgott Jasmine, közben azonban már kúszott is Tara mögé és a fenekéhez illesztette szerszámát. Lassan tolta belé az eszközt, várva, amíg a másik nő hozzászokik az érzéshez.
Könnyedén csusszant be, újabb nyögéseket csalva elő Tara torkából.
Jim feltérdelt, megvetve lábait Matt fejének két oldalán, és lüktető férfiasságát Tara nyitott szájába csúsztatta. A nő szorosan köré fonta ajkait és cuppogva szopni kezdte azt.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]