2018. június 24., vasárnap

Parti Ibizán 2. rész

Előzmény: Parti Ibizán 1. rész

Írta: mattu63
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2017. július 7.


*********************************************************************


Halk csengetés hallatszott a ház felől, Jim pedig elindult, hogy üdvözölje az újonnan érkezőket.
- Ne engedjétek, hogy megzavarjon! – mondta nekünk Fran. – Biztos vagyok benne, hogy a többiek is szívesen látnának egy kis erotikus bemutatót, amikor kijönnek. Megadná az alaphangot az estéhez. Épp ahogy Ramonával tettétek korábban. Néhányan pedig talán örömmel be is csatlakoznak, ha valami izgatót csináltok.
- Nos, én örömmel becsatlakoznék már most is – válaszolta Ramona, szélesre tárva a karjait, meginvitálva minket dús kebleihez. Jurijjal egymásra néztünk és elvigyorodtunk, majd csókolgatni kezdtük a melleit, testvériesen megosztozva rajtuk. Mindketten a magunk felére eső keblét csókolgattuk és ajkaink közé vettük bimbóit, csak néha szakítva meg a folyamatot egy-egy másodpercre, amíg egymásra vigyorogjunk. Aztán lefelé indultunk, végig simítva Ramona hasfalán és csípőjén. Fejünk követte kezeink útját, míg végül Jurij a térdein kötött ki barátnőnk mögött és farpofái közé fúrta az arcát, miközben én végre benyalhattam ennek a csodás nőnek a szeméremajkai közé. Nedvei ismét megindultak, megtöltve a számat mennyei ízével.
Ramona alteste tökéletesen megtalálta a helyét fejeink között, előre-hátra löködve magát az élvezet fokozása kedvéért. Felpillantva láttam megfeszülő hátát és csodás melleit, ahogy emelkednek és süllyednek, ahogy az egész teste reagált tevékenységünkre. Hangosan nyöszörgött és sóhajtozott, miközben végig futtatta ujjait a testén, ami már úszott az izzadtságban. Végül kezei megállapodtak a mellbimbóin, hogy finoman dörzsölni kezdje azokat, még tovább növelve élvezetét.
Elvesztem a pillanat varázsában, a hangokban, a látványban, az illatokban és az ízekben, amit Ramona izgatottsága árasztott magából. Hirtelen azonban elveszítettem az egyensúlyomat és a hátamra estem. Fran lépett közbe, hogy félre lökjön és elfoglalja a helyemet Ramona ágyékánál, hogy maga kezdje nyalni azt, miközben ujjaival behatolt barátnője barlangjába, csatlakozva Jurijhoz, aki hátulról kényeztette a nőt. Meglepődtem és egy kicsit frusztrált is a helyzet. Bár élveztem a látványt, sokkal szívesebben éreztem volna Ramona ízét is a számban.
Mielőtt akárcsak megpróbálhattam volna visszaverekedni magam, Ramona többször is hangosan felnyögött és a teste ívbe feszült a gyönyörtől. Nedvei vékony patakban folytak le Fran arcán és mellein.
Vendéglátónk most eltávolodott és magához rántott engem. Azonnal megértettem, mit akar, úgyhogy hevesen nyalogatni is kezdtem Ramona nedveit az arcáról és a melleiről. Felváltva csókolgattam és nyalogattam csodás melleit, néha besszippantva bimbóit is, magamba szívva közben Ramona gyönyörének illatát. Jurij egy pillanattal később csatlakozott hozzám, majd végül Ramona is ránk roskadt kimerültségében. Mindannyian nyalogattuk és csókolgattuk egymást, levegőért kapkodva és hangosan nyögdécselve.
Menet közben egyik kezem megtalálta Fran ágyékát, ő pedig érintésemre válaszul széttárta lábait, engedve, hogy megérezzem a combjai közét kitöltő nedvességet. Ugyanabban a pillanatban azt is megéreztem, ahogy két erős kéz széttárja a farpofáimat és vastag újak kezdik masszírozni közüket. Miközben Jurij a hátsómon foglalatoskodott, továbbra is Fran melleit nyalogatta. Ramona idő közben megkerült minket és Jurij kezei között farpofáim közébe fúrta arcát. Éreztem, hogy Ramona még mindig nedves ágyéka a nyakamhoz préselődik, bekenve bőrömet gyönyör termékével. Jurij is felfigyelt erre és elkezdte lenyalogatni a nedveket az arcomról, miközben továbbra is fenekemet gyúrogatta, széttárva tartva azt Ramona számára.
Azt kívántam, bárcsak ez a pillanat sosem érne véget, azonban közben annak is egyre inkább éreztem feszítő szükségét, hogy elélvezzek. Fran testéhez dörgöltem farkamat, ő pedig, mintha csak megérezte volna, mire vágyok, alám helyezkedett, hogy tökéletes behatolást biztosítson számomra. Azonnal belé nyomtam férfiasságomat és mozgatni kezdtem benne, miközben élveztem Ramona és Jurij ténykedését is a testemen. Tudtam, hogy Fran kedvéért nem kell visszafognom magam. Ő is épp annyira vágyott a vad és gyors élvezetre, mint én. Ha pedig erről bármi kétségem is lett volna, azt tova űzték sürgető szavai, amik most betöltötték a fülemet.
Ahogy lökéseim egyre hevesebbek lettek, Ramona felemelkedett mögülem és végigsimított kezeivel testemen. Közben Jurij mellénk térdelt és hátsómba nyomta ujjait, felvéve testem mozgásának ritmusát. Bőrömet immáron saját friss izzadtságom borította Ramona nedvei mellett. Akárcsak Franét. Izgatottságom egyre csak fokozódott, míg végül már nem tudtam visszatartani a robbanást altestemben. Egész testem megremegett, ahogy vendéglátónkba pumpáltam gyönyöröm termékét, aki elégedetten nyögdécselt saját élvezete ölelésében.
Fran alattam fészkelődött és élvezettel teli arccal bámult rám. Amikor már sikerült némi kontrollt visszanyerni a testünk felett, szenvedélyesen megcsókoltam őt és végre legördültem róla.
Úgy tűnt, ő megpróbál rám mászni, Ramona azonban visszatartotta és rávetette magát, hogy kinyalja punciját. Csatlakozva hozzá Jurij az én farkamat vette kezelésbe, ami még mindig olyan merev volt, mintha készen állna egy újabb kitörésre. A rám törő gyönyör utáni érzékenységben élveztem, ahogy nyelv köröz árbócomon, miközben ujjaival végigcirógatta azt. Mindketten izgatottan és mohón nyelték magukba a Fran és az én testemből kitörő nedveket, olyan falánksággal, mintha ez lenne az egyetlen fogásuk vacsorára.
Ahogy felnéztem, észrevettem új társaságunkat. Jim visszatért néhány érkezővel együtt, akik mostanra már mind meztelenek voltak és bizonyára már egy ideje figyelték élvezeteinket, mivel mindannyian kellőképp felizgultnak tűntek. Jim egy bombázó vöröskét ölelt hátulról, egyik kezébe fogva mellét, miközben a másikkal az ágyékát simogatta. Két izmos fiatalember markolászta egymás farkát, miközben két szőke nő egy tagbaszakadt, olivaszín bőrű férfi mellkasát simogatták, aki közben méretes erekcióját húzogatta. Amikor észrevették, hogy előadásunk véget ért, pillanatnyi csoportképük is megtört. A nők szemmel láthatóan meg szerettek volna tapsolni minket, de Jim megelőzte őket.
- Micsoda nagyszerű kezdet ez a partinknak! Matt, remélem megbocsátod, ha most nem mutatok be mindenkit, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb mindnyájukat meg fogod ismerni egy kissé az éjszaka folyamán. Ők bizonyoson szeretnének majd megismerni ez után a bemutató után.
A vöröske egy pillanatra eltűnt, hogy aztán egy tálca szeletelt gyümölccsel térjen vissza a háttérben felállított asztaloktól. Letérdelt mellém és szinte szó szerint megetetett egy édes szelet görögdinnyével, sötét, csábos szemeit rám szegezve, ahogy a gyümölcs leve lefojt az arcomon. Halvány bőrű mellei közepén ülő bimbói meredten ágaskodtak. Legszívesebben megérintettem volna őket, de ugyanakkor elöntött a fáradtság is, ami visszatartott attól, hogy valami újba kezdjek.
A másik két nő átölelte Ramonát, aki időközben felállt, hogy üdvözölje őket. Végigsimítottak minden porcikáját, méretes kebleire összpontosítva, közben pedig kuncogtak, ahogy a csupasz fejű nő felidézte együttlétünk pillanatait. Izgatott pillantásokat vetettek rám és Jurijra, aki szintén feltápászkodott, hogy üdvözölje Jimet, aki mohón igyekezett megosztozni azokon a nedveken, amiket a másik férfi a farkamról nyalt le. Fran felsóhajtott és ő is elvett egy fürt szőlőt a tálcáról.
- Egy kis gyümölcsnedv a mi nedveink mellé… Micsoda kombináció! – vigyorgott. – Meg kéne ejtenünk egy kis játékot majd a későbbiekben, ami tartalmazza mindkettőt. Amúgy, Matt, ez a szépség itt June. Nem csatlakozik a partijainkhoz túl gyakran, de Jimmel meglehetősen rendszeresen összejövünk vele. Ugye milyen vonzó a fehér bőre?
Julia Yaroshenko alias June
- Igen. Nagyon szexi. Ezek a vonalak és a vörös haja! Szívesen megkóstolnám őt is, de eléggé ki is merültem, úgyhogy most inkább csak pihennék egy kicsit.
- Meg tudom érteni – válaszolta June egy mosoly kíséretében, majd a számba tett egy újabb gyümölcsöt, ezúttal egy gerezd narancsot. – Valóban igencsak kimerítőnek tűnt, de igazán felvillanyozónak is. Szívesen üldögélek itt veled és egy adag gyümölccsel, amíg helyre rázódsz. Vagy szívesebben néznéd, ahogy közben elszórakoztatok pár másik vendéget? Jim már most elég fickós lett, de Paolo és Marcus is szemmel láthatóan vágyik némi figyelemre.
Bizonyára kellőképpen ostobán eltátott szájjal bámulhattam rá, mert a következő pillanatban felnevetett és egy újabb szelet dinnyét tett a számba.
- Még látjuk egymást, csődör.
Azzal felállt és odasétált a két fiatal férfihez, akik egymással kézimunkáztak az imént és most is egymás mellett álltak, átkarolva a másik vállát.
- Ők ketten tényleg egy pár és nem is szívesen távolodnak el egymástól, hogy kimutathassák a vonzalmukat a másik iránt, ami meglehetősen édes tőlük – magyarázta Fran. – Viszont igencsak akrobatikusak is és gyakran bemutatnak néhány látványos figurát. Kíváncsi vagyok, mit forgat June a fejében velük kapcsolatban.
Ahogy a vörös hajú nő odaért hozzájuk, belesúgott valamit a fülükbe. A két férfi rám nézett és elvigyorodott, majd szó nélkül szendvicsbe fogták June-t. Miközben az előtte álló srác lefelé haladva csókolgatta és nyalogatta női partnere testét, különös figyelmet fordítva melleire és hasfalára, a másik fickó szenvedélyesen csókolgatta a nő nyakát és füleit, miközben kezeivel a kebleit gyúrogatta. June bimbói ismét megmerevedtek, a mögötte álló férfi pedig a hátának feszült, miközben társa a hölgyemény combjai közé fúrta arcát.
Hirtelen megragadta June lábait és a levegőbe emelte őket, miközben társa szilárdan tartotta a nőt hátulról. Karjaikba kapták őt és egy padhoz cipelték a medence mellett, hogy ráfektessék és a két oldalára helyezkedjenek. Mindketten hamar felvették a ritmust, ahogy két oldalról belé hatoltak és előre-hátra mozogtak benne.
Az egész olyan volt, mint egy pornófilm jelenete. Gyanítottam, hogy June ezt egyfajta bemutatónak szánta, amíg időt ad nekem, hogy kipihenjem magam és regenerálódjak. Ahogy figyeltem őket, Jim leült mellénk és átkarolta a vállama
- Látom, jól érzet magad. Mond, hogy nem alkotnak csodás csapatot! Nagyon jól összedolgoznak. De sok minden más is zajlik itt, ami megérdemli a figyelmedet.


Ahogy Jimre néztem, ő egy másik hármas felé mutatott, amit Jurij alkotott a két szőkeséggel, akik korábban üdvözölték Ramonát. Miközben a tar fejű nő talált magának egy kényelmes széket és a parti alakulását szemlélte, Jurij, aki eddig még egyszer sem élvezett el, egyre inkább szükségét érezte egy kiadós döngetésnek és rávetette magát a két nőre, akik örömmel fogadták az óriás vehemenciáját.

Mindketten a férfi izmos mellkasának feszültek. Az egyikük mohón szájon csókolta őt, miközben a másik a mellbimbójára tapadt. Közben pedig az óriási kezek kutakodóan bebarangolták a törékeny testeket.

Jurij hamarosan a térdeire kényszerítette mindkét lányt, akik mohón fordították figyelmüket hatalmas farka felé, hogy nyalogatni kezdjék azt két oldalról, míg végül az egyikük köré nem fonta az ajkait és hevesen szopni kezdte. A másik lány közben kettejük alá mászott, hogy hozzáférhessen a férfi golyóihoz és azokat kezdje nyalogatni. Az óriás erre azzal reagált, hogy megragadta az előtte térdelő lány tarkóját és még mélyebre tolta a szájába a farkát. Türelmetlennek tűnt. Olyannak, aki kétségbeesetten igyekszik előre küzdeni magát, bármilyen akadályt legyűrve, hogy elérje a várva várt gyönyört.
Ahogy pumpálta férfiasságát a lány szájába, az erőlködés megfeszítette láb- és hasizmait, még jobban kihangsúlyozva ennek a behemótnak a férfiasságát és állatias erejét. Hosszú haja szinte lebegett a feje körül és medveszerű nyögései jelezték, mennyire közel jár a csúcshoz. Az előtte térdelő szőkeség abba is hagyta a szopást és kissé arrébb helyezkedett, teret adva társnőjének, hogy együtt nyalogassák a lüktető szerszámot, majd nyeljék le a belőle feltürő nedveket.
Jurij rám nézett és egy bólintással mintegy ígéretet küldött felém, hogy később majd én is kapok épp eleget a nedveiből.
Időközben June és a barátai is a tetőponthoz közeledtek. Mindkét férfi abbahagyta társnőjük kefélését és farkaikat a vöröske mennyei mellei felé irányították, beterítve azt élvezetük krémes termékével,
Ezt látva Jim megragadta a kezemet, talpra rántott és már szinte rohant is velem a padhoz. Teljesen lenyűgözött a June testét betöltő nedvek mennyiségének látványa és kellett némi bátorságot gyűjteném, hogy ismét bele tudjam vetni magam az akcióba.
Mindketten oda hajoltunk June nedvességtől csillogó melleihez és elkezdtük lenyalni a mellettünk álló két férfi termését. Mohón szopogattam barátnőnk mellbimbóját, majd, amikor megpróbáltam tovább idulni, ő megragadta a tarkómat és eddigi helyemen tartott. Egyértelműen arra vágyott, hogy tovább szopogassam és harapdáljam keblét.
Az élvezet teljesen elborított és lángoló szenvedéllyel töltötte meg érzékeimet. Végül June elengedett, és ahogy lenyaltam még egy utolsó adag nedvet, ami a mellei között landolt, hevesen szájon csókoltam őt, engedve, hogy ő is megízlelje a számban összegyűlt termék zamatát.
- Tetszik az ízem? – kérdezte.
- Mennyei. Teljesen elveszed az eszem.
Jim, aki szintén kiadós adag töltetet lefetyelt fel, most csatlakozott hozzánk. Megcsókolt mindkettőnket, áttolva szánkba az általa összegyűjtött adag egy részét.
- Jobb, ha tudod, hogy June barátnőnk nagyon szeret kísérletezni, és mindig örömmel fogadja, ha talál hozzá megfelelő partnert - mondta.
- A piercingjeimet kivettem ma estére – magyarázta a nő. – De mivel látom, neked is van, legközelebb talán azzal is kísérletezhetünk.
Azzal a két férfi felé fordult, akinek a testét beborító nedveket köszönhette, és akik most ismét egymással csókolóztak és egymás ragacsos farkát markolászták.
- Köszi, srácok! Ez csodálatos volt. Imádom, hogy mindig ennyi elpumpálnivaló töltetetek van.
Ekkor csatlakozott hozzánk Ramona és az olivaszín bőrű férfi is. Kézenfogva léptek oda hozzánk és mindketten hevesen kapkodták a levegőt, jelezve, hogy idő közben ők is átestek egyen s máson. Ramona izzadtság illatát ontotta magából, amibe viszont a férfitermék erőteljes-sós zamata is vegyült, ami szemmel láthatóan is naptejszerűen borította be felsőtestét.
- Látom, srácok, már át is estetek az első kóstolón azokból a csodálatos, édes mellekből – mondta, miközben June-hoz fordult. – Remélem, nekem is félreteszel egy keveset. Szeretnék én is kapni egy kiadós adagot. Aztán pedig Mattre is rávetem magam, hadd kapjon ő is elég figyelmet.
- Szerintem már több figyelmet is kapott, mint amiről álmodni mert volna – kacsintott June. – De biztos vagyok benne, hogy hamar rájön, az igazán élvezetes dolgok csak most kezdődnek.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]