2018. június 10., vasárnap

Gyönyörök szigete XIV. rész - Vallomás 4. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XIV. rész 3. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. július 4.

*********************************************************************


Devont annyira megviselte, hogy elmesélje a legsötétebb titkát, hogy az arcát folyamatosan könny áztatta. Gyengéden rásimítottam a kezem és lágyan rá mosolyogtam.
- Figyelj… - suttogtam halkan. – Köszönöm, hogy elmondtad nekem mindezt. Szeretném, ha tudnád, hogy megbízhatsz bennem, Devon. Nekem bármit elmondhatsz. Az ilyenektől csak még közelebb érezlek magamhoz.
A szőke lány szipogott egy kicsit és letörölte a könnyeit.
- Kö-köszönöm, hogy meséltél Vi-Victoriáról és arról… arról, ami történt köztetek. Én… én is közelebb érezlek magamhoz, Jeremy és bí-bízom benned. – Egy pillanatra elhallgatott. – Egy kicsit később, majd talán este, megmutatom azokat az újságcikkeket, amiket megőriztem 2002-ből.
- Nem muszáj ezt csinálnod.
- De szeretném – erősködött. – Szeretném.
- Nem szeretném, ha ezzel még jobban bántanád magad.
- Semmi baj – ígérte meg. – Szeretném, ha látnád őket.
Felálltam a szikláról és a kezemet nyújtottam Devon felé.
- Gyere, Kedvesem! Menjünk vissza a házba! Lassan itt a vacsoraidő.
Megfogta a kezem és engedte, hogy talpra segítsem.
- Szerinted Kristanna más szemmel fog rám nézni, hogy beszélek neki Kaylee-ról? – Megráztam a fejem, miközben folytatta: - Tudod, nagyon kedvelem őt és teljesen nyílt és őszinte akarok lenni azokkal az emberekkel, akik jók hozzám. És még senki sem volt jobb hozzám életemben, mint te és Kristanna. De nem akarom, hogy lenézzetek emiatt.
- Kristanna értékelni fogja az őszinteségedet, épp úgy, ahogy én is – biztosítottam. – Ő se fogja elmondani senki másnak. És sose nézne le téged semmi miatt. Nagyon érző és megértő szíve van.
- Nem szeretném, ha bárki más is tudná – mondta Devon. – Senki, csak te és Krissy. Gondolkoztam rajta, hogy Camille-nek elmondom, de aztán elvetettem az ötletet. – Továbbra is kézen fogva haladtunk az erdőben. – Van bármi terved ma estére, Jeremy?
- Még nincs. Miért?
Devon elmosolyodott.
- Abban reménykedtem, hogy veled maradhatnék a szobádban. Olyan kényelmes az ágyad!
- Krissy úgy tervezte, hogy megosztja velem az ágyamat ma éjjel – motyogtam. – De biztos vagyok benne, hogy örülne a társaságodnak. Én nagyon is örülnék neki, ha csatlakoznál hozzánk.
- Nagyon szeretnék bebújni mellétek és veletek elaludni – mosolygott Devon. A szemeibe lassan visszatért a vidámság. – Talán lehetnék én középen.
Vidáman felnevettem.
- Miközben Kristannával két oldalról ölelünk? – Devon elpirult egy pillanatra, mielőtt folytattam volna. – Hát persze. Alhatsz te középen.
Devon a szájához emelte a kezemet és megcsókolta.
- És mi lesz azzal a rotációs rendszerrel, amit terveztél? Tudod, hogy minden éjjel felváltva másikunkkal osztod meg az ágyadat? Az elmúlt napokban Krissy sokkal többet volt együtt veled, mint bárki más.
- A naptól függ – válaszoltam. - Ha valakivel sok időt töltök együtt napközben és jól érzem magam vele, nagyobb az esély rá, hogy meghívom, hogy az éjszakát is töltse velem. A három legnagyobb esélyes mostanában te, Kristanna és Lindsay. De Lindsay-re nem akarom nagyon ráerőszakolni magam a kora miatt. Trish egyértelműen fülig bele van zúgva Lindsay-be, úgyhogy észre sem veszi, hogy mások is vannak a szigeten. Pamelát pedig nagyon kedvelem mint embert, még a hivatása és a hozzá kapcsolódó sztereotípiák ellenére is. Amy olyan, mint a szél. Néhány napig folyamatosan egy férfivel szeretne lenni, majd napokig alig látni. Úgy libben ide-oda, mint a szél. Camille pedig… Camille az egyetlen közületek, akivel még nem tudtam elég időt tölteni. Alig beszéltem még vele egyáltalán.
- Örülök, hogy velem jól érzed magad – mosolygott Devon. – Én is jól érzem magam veled, Jeremy. Ahogy Krissy-vel is nagyon jól érzem magam. Ő olyan nekem, mint egy angyal. Azt hiszem… azt hiszem, szerelmes vagyok belé.
Láttam a lelki szemeim előtt, ahogy Kristanna szája elégedetten fülig szalad a kukkoló szobában.
- Mondd el neki! – javasoltam. – Mondd el neki, hogy szereted őt! Szerintem ő is így érez irántad.
- És veled mi a helyzet, Jeremy?
- Mire gondolsz?
Devon habozott egy pillanatig, majd rám mosolygott.
- Beléd is szerelmes vagyok, Jeremy.
Marina Laswick alias Devon
Ezektől a szavaktól egy pillanatra kihagyott a szívem. Bár eddig is tudtam, Devon hogy érez irántam, hála a kukkoló szobában megtudtaknak, egyáltalán nem számítottam rá, hogy megosztja velem az érzéseit. Teljesen letaglózott.
- Tényleg? – nyögtem végül. – Tényleg így érzel irántam? – Amikor bólintott, a mosolyom fülig szaladt és szorosan a karjaimba zártam őt. – Devon… - Ez volt az első alkalom, hogy egy nő így beszélt velem az elmúlt húsz évben. Victoria volt az utolsó nő, aki kimondta nekem ezt a három mágikus szót. – Én is szerelmes vagyok beléd, Devon.
Egy kissé visszahúzódtam és hosszú pillanatokig néztem szikrázó kék szemébe. Devon boldognak tűnt. Már a pillantásából is meg tudtam mondani, mit érez irántam.

Nem szóltam egy szót se, csak Devon ajkaihoz nyomtam az enyéimet. Lágyan, de ugyanakkor érzelemtelien is csókoltam. Talán ő volt az a nő, akit egész életemben kerestem? Ő lenne a lelki társam? Talán ő lenne az, akivel le tudom élni az életemet?

Folytatása következik!

Vége a XIV. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]