2018. július 1., vasárnap

Parti Ibizán 4. rész

Előzmény: Parti Ibizán 1. rész
Közvetlen előzmény: Parti Ibizán 3. rész


Írta: mattu63
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2017. július 7.



*********************************************************************


- Itt az ideje megdugnod az egyiküket – mondta az engem hátulról ölelő Jim Jean és Marcus felé pillantva. - Te választhatsz, hogy kit.
Mivel a farkam már amúgy is Marcus feneke felé mutatott, ő pedig hátra lökte magát, könnyedén belecsusszanhattam anélkül, hogy ténylegesen döntést kellett volna hoznom. Mostanra már őrülten vágytam a kielégülésre, úgyhogy hevesen kefélni kezdtem őt gyors, rövid mozdulatokkal.
Jean oldalról simult hozzánk és a mellkasomat simogatta, miközben a hátam mögötti páros a fülemet és a nyakamat csókolgatta.
Mostanra már a felsőtestemet is latba vetettem, hogy több lendületet vigyek csípőm mozgásába. Egész testem izzadtságban úszott és éreztem, ahogy kitörni készülő nedveim feszítik a golyóimat, majd lassan már egész testemet. Megragadtam Marcust, egyik kezemet farka köré fonva, és bevittem még egy utolsó lökést, mielőtt az áramlat üdítően megindult volna, borzongással töltve meg a testemet.
Marcusban tartottam hímtagomat, de a testem többi részét már nem tudtam uralni. Minden porcikám lüktetett a gyönyörtől és minden idegszálam perzselt a kitörő szexuális energiáktól.
Vagy öt percbe telt, mire némiképp le tudtam nyugodni. Immáron Jim és Jean karjaiban feküdtem, akik eltávolították a szemkötőmet. Lassan leengedtek a padlóra, miközben a folyamatos kényeztetéstől érzékeny testemet simogatták és felváltva csókolgattak. Azonban még mindig nem végeztünk.
Marcus, aki még mindig talpon volt, megfordult és a barátja segítségével markolászta saját farkát, míg végül feltörő nedvei be nem terítettek minket. Jean próbált valamennyit elkapni a nyelvével, a zuhany javarésze azonban így is a testünkön landolt, Jim pedig elkezdte szétdörzsölni, mint valamiféle masszázsolajat.
Végül Marcus is ránk roskadt és mindannyian hevesen ziháltunk és nyöszörögtünk, miközben lágyan simogattuk egymás tagjait, oldva az izmainkból tovaszálló feszültséget. Csak mostanra figyeltem fel rá, hogy a parti összes résztvevője a kanapékon hever és minket figyel, egymást kényeztetve, vagy maszturbálva a mi gyönyörünk látványára.
- Ez csodálatos volt – hallottam Fran kijelentését, aki épp Anna és June ölelésében hevert az egyik kanapén. A vörös nő kimerültnek, ugyanakkor maximálisan kielégítettnek tűnt, Fran és Anna azonban még mindig sugárzó arccal figyeltek minket, ahogy mellbimbóik továbbra is keményen meredeztek, ágyékuk pedig csillogott a nedvességtől.
- Csodás látvány volt – folytatta vendéglátónk –, most azonban az én előadásom következik. – Azzal felállt és odalépett a szoba közepén felállított emelvényhez. Kétszer tapsolt, mire a halk háttérzene, ami eddigi ténykedésünket aláfestette, hirtelen hangos, gyors és sokkal érzékibb ritmusra váltott. Nyögéseket hallottam, mintha a dallam valamiféle pornófilm soundtrack-je lenne. A helyiség enyhe megvilágítása közben átváltott Franre irányuló erős reflektorfényekre.
Nem adhatott elő nekünk érzéki sztriptízt, lévén már így is meztelen volt, azonban így is előadott egy olyan érzéki, igéző táncot, ami legalább annyival felért. Kezeivel a mellbimbóit dörgölte, majd áttért a fenekére és az ágyékára. Egy ujja besiklott szeméremajkai közé, majd a szájához emelte, hogy lenyalja róla saját nedveit. Érzékien riszálta magát, miközben bőre csillogott izzadtságától. Már arra vártam, mikor hajszolja bele magát a gyönyörbe, amikor Ruben odalépett hozzá és átölelte hátulról, hogy simogatni kezdje méretes kebleit, miközben a fenekéhez dörgöli farkát.
Fran ismét ágyékát kezdte simogatni, majd Ruben szájához emelte nedves ujjait. Mostanra már a közönségből is többen hangosan nyögdécseltek az élvezettől, miközben, biztosra vettem, minden szem az előttünk vonagló párosra szegeződött. Azonban ekkor kezek indultak meg, hogy egymás punciját és farkát vegyék célba. Néhányan az én hímtagomat is megtalálták, én pedig Jean ágyékát kezdtem gyengéden simogatni.
Azonban nem mindenki elégedett meg csak a látvánnyal. Ahogy Fran háta Rubenhez feszült, Anna is fellépett a rögtönzött színpadra, leguggolt a pár előtt és csókolgatni kezdte Fran bejáratát. Mintha csak az előre megbeszélt koreográfia része lenne, Ruben most felemelte partnerét és széttárta a lábait a levegőben, hogy jobb behatolási lehetőséget biztosítson Anna számára.
Fran a zene ütemére mozgott, szemei pedig csillogtak az elégedettségtől, ahogy körbepillantott közönségén. Kinyújtott keze mintha invitálóan intett volna, hogy csatlakozzunk hozzájuk.
Paolo reagált a néma hívogatásra és feszes erekcióval Fran mellé lépett, majd lehajolt, hogy megcsókolja a mellét. Hamarosan June is követte őt és vendéglátónk másik keblére hajolt, hogy azt kezdje csókolgatni és masszírozni.
Mostanra már három száj koncentrált Fran mellire és ágyékára, a negyedik pedig a nyakár és fülét csókolgatta, miközben ő a végtelen élvezet fellegei között lebegett. Légzése felgyorsult és egyre hangosabban nyöszörgött a közelítő gyönyörtől. Láttam, ahogy elhomályosul a tekintete, elnyílik a szája és teljesen beleolvad az élvezetbe, amiben segítői részesítették. Pár pillanat múlva pedig már hangosan fel is nyögött, ahogy a teste ívbe feszült.
June és Anna abbahagyták a kényeztetését és lemásztak az emelvényről, miközben Paolo négykézlábra ereszkedett. Ruben a másik férfi hátára fektette a karjaiban heverő nőt és a fejéhez lépett, hogy az arcához dörgölje férfiasságát. Miközben Fran szájába tolta árbócát, Jim tűnt fel a másik oldalon, a felesége lábai közé térdelt és belé vezette saját szerszámát. Mindkét férfi lassan és érzékien mozgott, közszemlére téve közben jól kidolgozott testét.
Hirtelen ráeszméltem, hogy egyedül maradtam, mivel közben Marcus és Jean is eltűnt mellőlem. Aztán azonban csatlakoztak hozzám korábbi partnereim, Jurij és Ramona is és boldogan vigyorogva letelepedtek mellém.
- Remélem, visszanyertél már némi energiát, mert megint magamévá akarlak tenni – közölte Ramona, azonban miközben beszélt, Jurij felhúzott engem és szenvedélyesen megcsókolt.
- Korábban már megkóstoltad a farkamat és úgy tűnt, ízlett, azonban itt az idő, hogy megmutassam, mi másra vagyok még képes vele.
- Ó, igen. Alig várom már – válaszoltam vad csókok közepette.
Jurij nagy kezei már a fenekemen jártak, miközben én izmos nyakába kapaszkodtam. Egy ujj csinált magának utat az ánuszomnál, majd, még mindig a levegőben tartva engem, Jurij lassan a farkára eresztett, egyre mélyebbre hatolva bennem.
Dereka köré fontam lábaimat, karjaimat pedig a nyaka köré és engedtem, hogy fel-le emelgessen, felvéve a megfelelő ritmust, ahogy testeink egymáshoz feszültek.
Már a kezdetek kezdetén is intenzíven kefélt engem, azonban ahogy még jobban belelendült, a tempó csak fokozódott, úgyhogy végül úgy döntött, a hátamra fektet engem és a mellkasomhoz nyomja lábaimat, miközben misszionárius pózban továbbra is belém hatolt. Mozdulatai egyre hosszabbakká váltak, akárcsak korábbi munkája a számban. Hatalmas felsőteste fölém görnyedt, miközben előre-hátra mozgott bennem, néha pedig pár pillanatra megállapodott. Én közben szőrös mellkasát simogattam, néha ráhajolva mellbimbóira is.
Teste immáron úszott az izzadtságban, én pedig magamba szívtam tesztoszterontól túltengő illatát. Minden érzékem erre a fölém tornyosuló hegyre koncentrálódott, ahogy ő töretlenül mozgott bennem. Ahogy gyorsított, hosszú haja az arcomat verdeste. Kövér izzadtságcseppek hullottak a testemre, én pedig éreztem, ahogy lökéseitől ismét egyre csak nő bennem a feszültség.
Anélkül, hogy bárki is a farkamhoz ért volna, az hamar kőkeményre merevedett és végül telespriccelte Jurij testét nedveimmel.
A hatalmas férfi hangosan flnevetett.
- Igen. Gyerünk csak! Hamarosan én is beléd élvezek.
Azzal még tovább gyorsított farka mozgásán, én pedig hátába mélyesztettem ujjaimat, hogy a helyén tartsam őt, ameddig csak lehetséges.
Jurij megértette szándékomat és felnevetett, majd hangosan nyögdécselni kezdett, belém engedve gyönyöre termékét. Rám ereszkedett, szinte kiszorítva a levegőt tüdőmből és erőteljesen megcsókolt, miközben farka még mindig bennem lüktetett.
Hevesen zihált és immáron egész teste izzadtságban úszott. Én a hátát és a fenekét simogattam, izgatottabban és elégedettebben, mint valaha. Jurij még mindig bennem volt, farka pedig még mindig mereven állt, ahogy a belőle előtörő áramlat egyre inkább vesztett lendületéből majd elapadt. Közben lenyalt egy keveset mellkasomon szétkenődő nedveimből és megcsókolt.
Miközben egymás szemébe néztünk és élveztük a másik közelségét, Ramona feje tűnt fel Jurij válla felett.
- Ez csodálatos látvány volt! Még jobb is, mint Fran előadása. Teljesen felizgattatok.
- Miért nem mutatod meg, mennyire is? Talán előcsalhatsz belőlünk még egy kis további töltetet – válaszolta Jurij anélkül, hogy a nőre nézett volna, aki közben a hátát simogatta. – Én még mindig kemény vagyok, ahogy Matt is. Szóval egy kis motivációval még neked is juthat valami.
Azzal Jurij végül kihúzta belőlem a farkát és oldalra gördült, hogy a karjaiba zárjon és magához öleljen engem. Mostanra már mindkettőnk merev és nedveinktől csillogó farka a levegőn lüktetett, várva az újabb akciót.
Annak ellenére, az imént mennyire kielégültem, még mindig feszített belülről az izgatottság és a vágy a folytatásra. Akartam Ramonát. Vágytam rá, hogy a parti kezdete után ismét megkapjam őt.
Ahogy mindketten várakozóan néztünk rá, hirtelen felfigyeltem a körülöttünk formálódó többi párosra is. Mostanra már mindenki akcióba lendült és a testnedvek sós illata betöltötte a helyiséget. Ramona tűnt az egyetlennek, aki épp nem szeretkezik senkivel. Azonban elég volt az embernek csak egy pillantást vetni rá, hogy látszódjon túlfűtött izgatottsága.
Arca kipirult, zöld szemei pedig tágra nyíltak. Most már előttünk állt és testét simogatta, miközben a háta megfeszült, mellbimbói pedig felfelé mutattak, miközben ő körbe fordult, közszemlére téve hátsóját. Mire ismét felénk fordult, két ujja már barlangjába csusszant és lassan izgatta magát. Borzongás futott végig a testén, ujjain pedig saját nedvei csöpögtek le. Ekkor felemelte kezét és szétkente gyönyöre termését mellbimbóin.
Ez a látvány már túl sok volt mindkettőnknek. Rögtön fel is ugrottunk, hogy tisztára nyalogassuk kebleit. Ajkaim közé fogva szopogattam egyik kőkemény bimbóját, miközben kezem a csiklójára siklott, hogy beleakadjon Jurij jobbjába, aki szintén ugyanezt tervezte, miközben szája épp Ramona másik mellén munkálkodott.
Miközben mutató és hüvelykujjam közé csippentettem barátnőnk csiklóját, Jurij ujjai behatoltak szeméremajkai közé. Azonban nem maradt ott sokáig, hanem hamarosan a számhoz emelte Ramona nedveitől csöpögő ujjait. Miután lenyaltam őket, barátnőnk a következő pillanatban már meg is csókolt.
Hamarosan már hármasban csókolóztunk együtt. Nyelveink bejárták egymás száját, miközben kezeinkkel egymás testét simogattuk, tovább izgatva a többieket. Végül én szakítottam meg a csókot, hogy lejjebb csússzak Ramona puncijához és Jurij keményen meredező farkához. Először barátnőnk bozontjába temettem az arcom, ami már teljesen átnedvesedett akcióink során.
Ahogy azonban nyalni kezdtem, Jurij a földre lökött, néhány párnát rendezett alám, majd felkapta Ramonát, hogy rám fektesse, arcommal a lábai között. Kinyitottam a szám és kitoltam nyelvem, hogy bebarangoljam szeméremdombját, miközben ő válaszul ajkai közé szívta farkamat és lassan mozogni kezdett rajta fel-le. Kezei golyóimon dolgoztak, miközben az enyémek szétfeszítették farpofáit.
Egyszerre kezdtünk nyögdécselni és vonaglani. Közben azonban Jurij Ramona mögé térdelt és barlangjába tolta farkát. Lassan mozgott, miközben én tovább csókolgattam Ramona bejáratát és az ő farkát. Időnként kihúzta dorongját barátnőnkből, hogy az én számba tolja, engedve lenyalogatni róla nedveiket.
Lassú, érzéki mozdulataink ismét gyorsulni kezdtek, testünk pedig egyszerre feszült meg. Amikor eljött a pillanat, több menetben pumpáltam Ramona szájába nedveimet, miközben az enyémet megtöltötte mindkét partneremé.
Testünk még azután is remegett, hogy minden töltetünk elfogyott, én pedig úgy éreztem, mintha testünk gyönyöre teljesen egymásba olvadt volna.
Az éjszaka bizonyára tovább folytatódott, én azonban nem emlékszem többre. Jim később elmesélte, hogy sosem éltek át annyi gyönyört az ilyen partijaikon, mint most, és hogy June és a két srác rettenetesen élvezett tisztára nyalni engem. Én azonban mindezt úgy hallgattam, mintha ott se lettem volna.
Másnap reggel a vendégszobámban ébredtem. Ramona és Jurij mellettem aludtak boldog kifejezéssel az arcukon. Végig futtattam ujjaimat Jurij mellszőrén és nyomtam egy gyors csókot Ramona cicijeire, mielőtt kikászálódtam volna az ágyból.
Minden csendes volt a házban, ahogy kisétáltam és beugrottam a medencébe. A hűvös víz teljesen magamhoz térített és újult erővel töltött el az éjszaka édes megpróbáltatásai után.
Amikor kimásztam a vízből, Jurij épp kinyitotta a teraszajtót, teljesen felöltözve.
- Rohannom kell – közölte bocsánatkérően. – Találkozóm van Mallorcán. Holnap estére viszont már itt leszek és szeretném, ha átjönnél a lakásomra. Fran és Jim majd útba igazít. Szeretnék eltölteni némi időt csak kettesben, hogy hosszabban és keményebben kefélhesselek, mint bárki valaha.
Elmosolyodtam, ő azonban még nem fejezte be.

- Aztán pedig szeretném, ha te is ugyanezt tennéd velem.

*****************************************************************************

Ha tetszett, olvasd el a Négyesben című fordításomat is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]