2018. július 22., vasárnap

Gyönyörök szigete XV. rész - Tisztelet 5. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XV. rész 4. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. július 6.

*********************************************************************




A karjaimba zártam Pamelát és gyengéden magamhoz szorítottam. A magasfokú izgatottság ellenére, amit az iménti tánca kihozott belőlem, kezdtem némiképp magamhoz térni.
Gyengéden simogattam és közben halkan a fülébe suttogtam.
- Nem szeretném, ha táncolnál nekem. Soha többé. – Kissé elhúzódott és a szemembe nézett. – Pamela, nem vagy többi sztriptíztáncos. Addig, amíg ezen a szigeten vagy, semmiképp. Ki foglak segíteni ebből egyszer és mindörökre.
- Hogy érted? – intett zavartan az ágyékom felé. – De hiszen kőkemény lettél. Miért nem akarod, hogy táncoljak neked többet? Nem értem.
- Azért, amit mondtam. Nem vagy többé táncos. Élveztem a műsorodat, igen, de hogy őszinte legyek, egyáltalán nem jó élmény így nézni rád. – Pamela felsóhajtott, miközben folytattam: - Hihetetlenül jó és csodálatos ember vagy. Sokkal jobb vagy ennél. Hányszor kell még ezt elmondanom neked? Az igazság az, hogy engem sokkal jobban érdekel ez a Pamela, mint a sztriptíztáncos.
Fészkelődött egy kicsit az ölemben, majd hátra dőlt.
- Te… te vagy az első srác, aki ezt mondja nekem. – Elmosolyodtam, miközben folytatta: - Te szeretnél kívül-belül megismerni.
- Ez az igazság – bólintottam. – Mondtam is, milyen gyönyörű nő vagy és ez a fő oka annak, hogy kiválasztottalak hetekkel ezelőtt. De nem ez tartotta fenn az érdeklődésemet. Azt a bennső éned tette. Szeretnék többet tudni a bennsődről. Szeretnék mindent megtudni rólad.
Pamela a kezei közé fogta az arcomat és rám mosolygott, miközben enyhén félrebillentette a fejét.
- Én is szeretnék mindent tudni rólad, Jeremy.
Egy pillanattal később érzéki ajkait a számhoz nyomta és gyengéden megcsókolt. Mindeközben a vállam köré fonta a karjait és ő is magához ölelt engem. Percekig csókolóztunk és úgy éreztem, a mennybe emelkedek.
- Mmm! Ez csodás volt – morogtam utána. Ismét Pamela gyönyörű szemeibe néztem, majd felemeltem az egyik kezem, hogy végig simítsak az arcán. Egy könnycsepp formálódott a szemében, majd legördült az arcán. Felsóhajtott és rám mosolygott, miközben én ismét megcsókoltam őt, ezúttal a nyelvemet is áttolva a szájába.
- Miért nem öltözöl fel? – suttogtam, gyengéden orrához dörgölve az enyémet. Egy pillanatig meztelen tagjait csodáltam. Istenem, milyen gyönyörű ez a nő! Egyszerűen csak gyönyörű!
Ismét összeszedtem magam és a szemébe néztem.
- Vegyél fel valamit, aztán még beszélgethetünk. Nem érzem jól magam, ha úgy beszélgetünk, hogy közben meztelen vagy.
- Akkor miért nem vetkőzöl le te? – kuncogott Pamela. – Úgy biztos sokkal kényelmesebb lenne.
Ismét végig mértem őt, majd megint rá mosolyogtam.
- Most csak beszélgeti szeretnék veled. Ennyi az egész. Jobban meg szeretnélek ismerni. Többet tudni rólad és a családodról. Szeretném tudni, milyen volt, amikor felnőttél. Szeretném megimerni az életedet otthon, Marylandben.
Pamela elmosolyodott és a mutatóujja hátával végigsimított az arcomon.
- Elmondok neked mindent, amit csak szeretnél, Jeremy.
Ettől az egyszerű érintéstől ismét borzongás futott végig a testemen. A vonzó szőkeség megcsókolta az arcomat, majd ismét hozzám bújt.
Ismét rá mosolyogtam.
- Van néhány póló, melegítő és mackónadrág a mosdómban. Menj, kapj magadra valamit! Talán pár focimezt is találsz. Mindig is vonzott a focimezes nők látványa.
Pamela ismét megcsókolta az arcomat és kuncogni kezdett, majd ellökte magát tőlem és felállt. A mosdó felé pillantott, majd vissza rám.
- Nem túl gyakori, hogy valaki azt kérje tőlem, vegyek magamra valamit. Egészen pontosan ez az első eset.
Lassan bólintottam.
- Azt hiszem, nagyon sok dologban én leszek az első, kedvesem.
Pamela csak állt ott egy pillanatig és fontolgatta a szavaimat, majd rám villantott egy újabb mosolyt és a mosdó felé indult.
- Szóval szereted a focimezes nők látványát, mi? Na lássuk, mit találok neked…
- Mit szólsz ehhez? – kérdezte, amikor pár pillanat múlva előtűnt a mosdóból a Cincinnati Bengals, a kedvenc NFL-csapatom, 18-as számú mezében. A fekete anyag tökéletes kontrasztot alkotott Pamela hosszú szőke hajával. Akkora volt az egész mez, hogy lenyúlt egészen a térdéig.
Elmosolyodtam, ahogy Pamela körbe fordult, hogy jobban megnézhessem.
- Kár, hogy nincs Ravens-mezed, de nem panaszkodok. Csak ezt találtam és bár Lakers-ös NBA-mezt. Akármilyen jó játékos is, sose lássanak meg Kobe Bryant mezében, amiatt, ami évekkel ezelőtt történt! – elmosolyodott, majd hozzá tette: - Egyébként is, tarthatnál Ray Lewis-pólót A.J. Greené helyett.
Hirtelen elöntöttek az érzelmek ennek a nőnek a láttán a focimezemben. Előre léptem és magamhoz szorítottam őt, hogy megcsókoljam a homlokát.
- Teljesen megértem a problémádat. Mentségemre legyen szólva, hogy ezt a mezt jóval a botrány előtt vettem.
Pamela hátra lépett, de a kezét továbbra is a derekamon tartotta.
- Vigyél el valahová!
- Hová?
- Akárhová. Valahová ebben a nagy házban. Nem számít hova, csak veled szeretnék lenni. – Félrebillentette a fejét, ahogy a szemembe nézett. – Sose akarok többé távol lenni tőled.

***

Az edzőteremmel szemben volt egy szoba, amit a saját kis házi mozitermemnek rendeztem be bőr fotelekkel, ahol kényelmesen el lehetett helyezkedni filmnézés közben.
- Hölgyem? – nyújtottam át Pamelának egy behűtött pohár cseresznyelevet. Elmosolyodtam, amikor átvette tőlem és leültem a mellette lévő fotelbe. Megfogtam a kezét és gyengéden megcsókoltam.
- Köszönöm – intett fejével az ital felé.
- Nem tesz semmit.
- Nézünk is valamit? – pillantott a kivetítő felé. – Vagy csak ücsörgünk itt és beszélgetünk.
- Kétezer filmem van – vontam vállat. – Ha szeretnéd, csak nevezz meg valamit!
Pamela kényelmesen elhelyezkedett a székében és a vállamra hajtotta a fejét.
- Én szívesebben ülnék csak itt veled és beszélgetnék, Jeremy. Jó lenne csak pihenni… és beszélgetni. Nem aggódni amiatt, hogy lenyűgözd a vendégeket, vagy próbálj kicsikarni belőlük még harmincöt dollárt. Jó lenne csak magamnak lenni és beszélgetni. Az egyetlen ember, aki tényleg figyelt rám, az eddig csak Candice volt.
- A húgod?
- Igen.
- És mi a helyzet a családod többi részével?
- Anyukám ötvenöt, apukám pedig ötvenhét – kezdte. – Volt néhány eléggé meredek hullámvasút a házasságukban, de még mindig együtt vannak. Szerintem már nem is tudnák, mit kezdjenek magukkal, ha szétmennének, ennek ellenére viszont folyton veszekszenek.
- Néhány idős pár ilyen – bólintottam. – A szüleid… Hogy is hívják őket?
- Tom és Carol. Van két testvérem, Paula és Candice. Paula harmincnégy és már van saját családja. Candice huszonhat. Már meséltem neked róla. Együtt élünk a lakásomban, mióta leérettségizett. A nagymamám, Genevieve, a szüleimmel él. Nyolcvanegy éves és még mindig nagyon jól tartja magát. A nagypapám pár éve húnyt el. Ötvenhét évig voltam együtt.
- Ezt sajnálattal hallom, kedvesem.
Pamela megvonta a vállát.
- A szüleim nem szerették volna, hogy a nagyi egyedül maradjon, úgyhogy befogadták. Ha nem így tettek volna, még azt is felajánlottam volna, hogy költözzön be hozzánk. A nagyi… világéletében a nagypapára támaszkodott. Sose dolgozott és nem csinált semmi mást, csak vezette a háztartást és nevelte a gyerekeit, majd az unokáit… minket. Nagyon szerette a nagypapát. Majdnem belehalt, amikor ő elment.
- Elég hirtelen kérdésnek tűnhet, Pamela, de mi a középső neved?
- A középső nevem? Annabeth. Miért?
- Pamela Annabeth – mosolyogtam. – Szép név. Hívhatnálak PAP-nek is röviden.
- PAP?
- A monogramod miatt. P. A. P.
- Ó! – kuncogott. – Miért érdekel a középső nevem?
Gyengéden megcsókoltam a feje búbját.
- Mondtam már. Mindent tudni szeretnék rólad. Tényleg mindent. Milyen voltál, mielőtt sztriptíztáncos lettél? Milyen voltál középiskolában?
Pamela vidáman felnevetett.
- És én mikor tehetek fel kérdéseket?
- Kérdezz, amit csak szeretnél!
- Oké – nézett rám. – Először a te kérdéseid: Hogy milyen voltam, mielőtt sztriptízelni kezdtem? Hiszed vagy sem, a McDonald’s-ban dolgoztam előtte négy évig. – Érdeklődve felvontam a szemöldökömet a szavai hallatán. Könnyedén el tudtam képzelni a tinédzser Pamelát, amint egy gyorsétterem pultjánál dolgozik.
- El tudom képzelni, milyen szívesen jártak a férfiak akkoriban arra… Talán még a nők is.
Pamela felnevetett.
- Kérsz esetleg egy kis sültkrumplit is?
- Nem… de cukrot igen – fészkelődtem, amíg el nem értem ajkaimmal az övéit.
- Mmm! Imádom a cukrot – morogta a számba.
Pamela belemarkolt a mellénk készített popcornba és játékosan hozzám vágta azt, közben harsányan nevetve. Én erre válaszul csak kivettem az üdítőjét a kezéből.
- Hé! Ne merészeld! – vette vissza a poharat. – Az az enyém.
Felvettem egy kukoriadarabot, ami az ölemben landolt és Pamela szájába tettem. Ő pedig vele együtt bekapta az ujjamat is és egy rövid ideig szopogatta.
Amikor ismét egymásra talált a tekintetünk, percekig bámultunk egymás szemébe, majd a szőkeség egy szó nélkül felállt és átült az ölembe. Hátát a mellkasomnak döntötte és hátra hajtotta a fejét a vállamra. Átöleltem őt és gyengéden simogattam a hasát.
- Csókolóztál már bárkivel is egy moziteremben?
- Nem mondhatnám. Te?
Pamela elvigyorodott.
- Egyszer. Tizenhét éves koromban.
Amikor megcsókoltam a nyakát, orromat betöltötte édes illata. Már ez is elég volt, hogy teljesen megőrjítsen. Vagy húsz percig simogattam a bőrét az ajkaimmal. Bár rendkívül élveztem kényeztetni őt, leginkább most az illata foglalt le.
- Milyen voltál a középiskolában? – suttogtam, gyengéden fogaim közé csípve a fülcimpáját. – Le merném fogadni, hogy benne voltál a pomponcsapatban.
- Igen – morogta Pamela, miközben fészkelődött kicsit az ölemben.
- Úgy néz ki, ti mindannyian pomponlányok voltatok a magatok idejében Amy-t és Camille-t leszámítva. Na meg Kristannát. Náluk odahaza nincs ilyesmi. – Egy pillanatra elhallgattam. – Mit csináltál még akkoriban, kedvesem?
- A pomponcsapat kapitánya voltam és dicsérettel érettségiztem. Benne voltam a korcsolyacsapatban és softballoztam is. Benne voltam minden évben az évkönyvszerkesztő csapatban, a dráma klubban és a kórusban is. Nagyjából mindenben egy kicsit. Elég elfoglalt voltam.
Egyértelmű hatást gyakorolt rá, ahogy szopogattam a fülét és közben simogattam. Végül ellökte magát tőlem és a szemembe nézett.
Barna szemei csillogtak a szenvedélytől.
- Egy dolgot viszont még sosem csináltam. Nem szexeltem moziteremben – csúsztatta a kezét ismét hevesen dudorodó sortomra. – Szexelni akarok veled, Jeremy. Most.
Teljesen meglepődött, amikor meg akart csókolni, én viszont nem engedtem.
- Mi a baj?
- Semmi baj – válaszoltam nyugtatólag. – Én nem… nem akarok most szexelni veled, Pamela. – A szemei elkerekedtek a szavaim hallatán. – Csak beszélgetni szeretnék. Ne haragudj, ha túlságosan felizgattalak! Én csak… most csak beszélgetni szeretnék. Olyan jól éreztem magam veled eddig is! – simítottam egyik kezem az arcára. Azt kívánom, bárcsak ez a beszlkgetls sose lrne véget.
Pamela hosszú másodpercekig csak bámult rám értetlenül.
- Senki sem állított le még ezelőtt, Jeremy. Senki.
- Meg tudom érteni, miért…
Pamela nyelt egyet és a szemeit forgatta. Nem tudtam eldönteni, hogy ez most a rosszallása jele-e. Végül viszont bólintott és békítőleg megcsókolta az arcomat.
- Akkor csak beszélgessünk!
- Nem probléma? – kérdeztem reménykedve.
- Még mindig kívánsz, nemde?
Fenevettem aggodalma hallatán.
- Pamela! Odáig vagyok érted. Tényleg. Teljesen elveszed az eszem. Az arcod, a tested… mindened. Bízz bennem! Ennél jobban nem is kívánhatnálak. Több százszor, több ezerszer szeretnék még szeretkezni veled a következő években.
Felsóhajtottam és megráztam a fejem.
- Csak… csak most szívesebben beszélgetnék. Tudom, őrültségnek hangozhat, de olyan jót beszélgettünk ma reggel! Én… jobban szeretném ezt folytatni.
- Állítottál le már bárki mást is, amikor megpróbáltak elcsábítani? Ha Amy vagy Lindsay lenne most itt, velük már rég szexelnél.
- Valószínűleg igazad van – ismertem be. – De Lindsay és Amy nem izgatnak annyira emberileg, mint te. Senki sem hoz lázba ennyire.
Úgy tűnt, Pamelát nagyon boldoggá teszik ezek a szavak. Szélesen mosolygott és nevetett, mintha csak most jött volna rá valamire.
- Most őrültnek tartasz, mert csak beszélgetni szeretnék veled?

- Nem. Egyáltalán nem vagy őrült – tette a kezét a mellkasomra és pár pillanatig csak élvezte a szívverésemet. – Az a férfi vagy, akit szeretek.

Folytatása következik!

Vége a XV. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]