2018. augusztus 1., szerda

Az ismeretlen tényező I. rész - A nő a Manhattenben 1. fejezet

Egy tetoválóművész és egy titokzatos nő kalandja a bárból.
Avagy leszbikus love story ausztrál köntösben.


FIGYELEM!
A történet nagyon lassan építkezik. Alapvetően én személy szerint sokkal inkább is titulálnám egy romantikus történetnek nagyon enyhe erotikus beütéssel egy szexjelenettel a (leg)végén, mint akárcsak erotikusnak.
Ettől függetlenül aki vevő a még a cicivillantásokat is mellőző, de a karaktereit részletesen bemutató, érzelmes történetekre, annak bőven tetszhet. Aki viszont pornót és egymásra halmozott szexjeleneteket keres, az nagyon fogja unni.
Kérem ezt figyelembe venni, mielőtt belevágsz a történetbe.


Írta: Shaima32
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2017. március 7.

*************************************************************************



A szépség mindig a magasabb és magasabb minőséget hajszolja. A szépségipar minden évben dollármilliárdokat költ arra, hogy egy ikonikus külsőt alkosson. Nők tömegei áramlanak a boltjaikba vagy böngésznek a weboldalaikon, hogy olyan ruhákat vegyenek, amiket hivatásos modelleken láttak. Mégis, a szépség egy nehezen megfogható fogalom.
Sok szép nőt láttam már az évek során, de mindig akadt egy, aki kitűnt a tömegből. Az tette, ahogy öltözködtek, vagy a frizurájuk, néha pedig csak egy lopott pillantás, ami elültetett valami gyanakvást bennem. Ezek a nők többnyire heterók voltak, de akármelyik nemhez vonzódtak is, több mint gyakran valaki mással voltak együtt.
Amikor először láttam őt, úgy tűnt, most is ez a helyzet. A Manhattan hotelben történt Ringwoodban. Egy hatalmas megakomplexumban, ami Melbourne keleti vonzáskörzetének két fontos útjának kereszteződésében terpeszkedett. Péntek este volt, amikor beléptem a hotelbe, és miután vettem egy sört, odaléptem a billiárdasztalokhoz, hogy leüljek és várakozzak egy asztal felszabadulására. Meglehetősen jó játékos vagyok és a péntek esték a szokásos időpontjaim arra, hogy ellökjek pár golyót. Mindig magammal viszem a saját dákómat a játékhoz.
Az egyik asztal ígéretesnek tűnt. Két ember álldogált mellette. Egy férfi és egy nő, akik szemmel láthatóan csak az időt akarták múlatni. A férfi felett gyorsan átsiklott a tekintetem, de a nő hamar megfogott. Vállig érő barna haja volt és hosszúkás arca. Vörös, pánt nélküli ruhát viselt, amihez egy tetszetős köpeny csatlakozott a nyaka körül.
Több férfi is szemet vetett rá a környező asztaloktól, de mivel a partnere úgy festett, mint aki uralja a helyzetet, senkinek sem időzött rajta sokat a tekintete. Legalábbis nem annyi ideig, hogy a férfi felfigyeljen rá. Úgy nézett ki, mint egy rögbijátékos, és bár barátságos figurának tűnt, volt valami a tekintetében, ami kirobbanó erőszakosságot ígért, ha valaki keresztezné az útját. Nem kellett Einsteinnek lenni, hogy egyértelmű legyen, partnere a biztonságot keresi a társaságában. A nők mindig a biztonságra és a stabilitásra hajtanak.
Rengeteg hetero nő is emiatt lógott velem. Huszonkilenc éves vagyok rengeteg tetoválással a testemen. Ennek az egyszerű oka az, hogy szakképzett tetoválóművész vagyok, azonban a férfiak így is sokkal jobban ügyelnek magukra a környezetemben. Gyakran mutatkozom gyönyörű nőkkel, de ha végül el akarom kérni a számukat, hamar lekoptatnak.
Meglehetősen jó vagyok a hetero nők befűzésében, de ha már a lefektetésükről van szó, messze nem vagyok ilyen sikeres. Mondanom se kell, míg a férfiak hosszan és mélyrehatóan mustrálták ennek az alaknak a nőjét, nekem elég volt egy gyors pillantás, hogy felizgasson.
Persze ennek az is lehetett az oka, hogy nem sokkal az után érkeztem, hogy befejezték a játékot. Bármit megadtam volna azért, hogy közelebb kerüljek ehhez a nőhöz, még ha csak egy barátságos játszma erejéig is.
Mr. Férfi egy gyors pillantással végigmért. Fehér nyakig begombolt inget viseltem farmeromba tűrve, ujjait pedig könyékig felhajtottam.
- Szép tetkók – jegyezte meg.
- Látom, tetszik a munkám – tettem le a bőröndömet az asztal szélére, amiben a dákómat tartottam. – Mutatnék többet is, de csak egy melltartó van az ing alatt.
- Tetováló vagy?
- Ja – bólintottam a barátnője felé. – Kelly a nevem. Mit szólnátok a csinos hölgyeddel egy játékhoz? Ketten az egy ellen.
A férfi kinyitotta a száját, hogy válaszoljon, de a nő közénk lépett. Olyan közel volt, hogy a samponja illatát is éreztem. Egyenesen a szemembe nézett. Míg Mr. Férfi tipikus tesztoszterontól túlfűtött macsó volt, a barátnője szinte már macskaszerűen mért végig. Sok nő szemében láttam már ezt a tekintetet a vadászataim során, de nem akartam elhamarkodottan lépni.
Egy pillanat múlva egy kezet éreztem a csuklómon, lepillantva pedig láttam, ahogy óvatosan feljebb tűri ingem ujját, hogy bepillantson alá.
- Te csináltad ezeket?
- Ja – válaszoltam. – Évek óta készítek tetoválásokat.
- Szép munka – hajtotta fel a másik karomon is az ingujjamat, majd miután tanulmányozta a látottakat, tett egy lépést hátra, hogy megszemlélje a virágokat is a nyakam körül. – Mindenhol vannak tetoválásaid?
- A karjaimon, a lábaimon, a hátamon és néhány itt – érintettem meg a melleimet.
- Szép munka – ismételte meg. - Benne vagyok a játékban, de nem úgy, ha pénzre megy. Senki nem visz saját dákót egy pubba, ha nem pénzt akar nyerni. Mi pedig csak szórakozni jöttünk.
- Én is szívesen játszok csak heccből. Ezért jöttem ide.
- Tökmindegy – dőlt az asztalnak. – Jodie vagyok. A barátom pedig Scott.
- Kelly – nyújtottam a kezem.
Diana Korkunova alias Jodie McNaughton
Megszorította, én pedig elővettem a pénzemet.

- Én állom az első játszmát. De ha nyerek, a tiétek a második.
- Áll az alku – lépett előre és oldalba lökte Scottot. – Hozz egy italt! Mi addig előkészítjük a terepet!
- És hol is dolgozol? – kérdezte Jodie, miközben elrendeztük a golyókat.
- Van egy stúdióm kinn Upwey-ben. Épp csak hat hónapja nyitottam, de mostanra már elég szép törzsközönségem alakult ki. Lassabban megy, mint gondoltam, de haladok.
- Hat hónap – pakolta a golyókat a háromszögbe. – És azelőtt?
- Munkanélküli voltam majdnem tizenkét hónapig. Végig csináltam egy NEIS programot – pillantottam rá. – Ez…
- Új Vállalkozási és Ösztönző Rendszer[1] – fejezte be helyettem. – Könyvelési előadó voltam egy NEIS kurzuson kinn Box Hill-ben két évig, de családi okok miatt abba kellett hagynom. Mire pedig visszamehettem volna, szereztek egy nagyon jó előadót. Azon gondolkodok, hogy jövőre megint megpróbálkozok. Nagyon élveztem a kurzusokat.
- Nekem nagyon nehéz volt a könyvelési kurzus. Sose voltam jó matekból.
- Mindig is imádtam a formákat – mért végig pajkosan. – Én mindig is jó voltam matekból és a büdzsé kiegyensúlyozása majdnem olyan élvezetes, mint a szex.
- Még a végén szavadon foglak.
Scott ebben a pillanatban tért vissza az italaikkal, Jodie pedig belekortyolt a sajátjába, majd intett a fejével.
- Na, ne állj csak úgy ott! Dobj fel egy érmét!
Volt valami abban, ahogy ugráltatta ezt az izomkolosszust, ami felizgatott. Fel is dobta az érmét. Én vesztettem, úgyhogy ő kezdhetett.
Ahogy a játék előre haladt, fel kellett ismernem, hogy nem ez életem legjobbja. Jodie egyértelműen kizökentett. Szerencsére Scott már eléggé részeg volt, hogy több lehetőséget hagyjon ki, mint én, úgyhogy végül csak belökhettem a fekete golyót.
- Úgy néz ki, egy második menet rendel.
- Ja. Remek – fordult meg és az egyik tévére pillantott.
- Scott! – bökte oldalba Jodie. – Miért nem hozol nekem még egy citromlevet? Én addig játszok egy menetet Kelly-vel.
Add meg a választási lehetőséget egy férfinak, hogy focit nézhessen, vagy elnáspángolja billiárdban egy nő, ő pedig rögtön az első lehetőségre fog szavazni. Úgyhogy hamarosan már szabadon cseveghettünk kettesben. Jodie is felszabadultabbnak tűnt, amikor kísérője már egy nagy korsó sör társaságában ácsorgott a tévé előtt.
- Mondj meg nekem valamit! – hajolt előre, hogy meglökjön egy golyót. – Balra vagy ra billensz?
- Párdon? – vontam össze a szemöldököm, miközben pont az ágyékomnál lévő nyílásba lökte a golyót.
- Meleg vagy vagy hetero?
- Meleg.
- Sejtettem, de hát az ember sosem ítélhet csak a külső alapján – egyenesedett fel. – Én jobbra billenek, de néhanapján jól esik balra is kihajlani.
- Szóval kísérletező szellemű vagy.
- Nem egészen – mosolygott. – De ez olyasmi, ami időről időre rám tör.
Átpillantott a válla felett, mintha csak a gondolataimban olvasott volna.
- Scott az albérlőm, de a legjobb barátom is.
Most már kezdett érdekelni a helyzet.
Jodie McNaughton harminc éves volt. Huszonhárom évesen egyszer már megházasodott, de a dolog csak alig öt évig tartott, mielőtt szétmentek volna. Azután a H & R Block-nál kezdett dolgozni adókonzultánsként és elindította a saját könyvelő vállalkozását. Otthonról dolgozott, Shely-ből.
- A munkám oroszlánrésze továbbra is adóreferálásból áll, de mostanában pár kisebb vállalkozás könyvelését is elvégzem. Kereskedőkét és hasonlókét.
Játszottunk még egy menetet mielőtt ráunt volna.
- Gyere! Kísérj el a pottyantósba! Meg kell néznem valamit.
Odamentünk Scott-hoz, hogy egy jó percnyi beszélgetés után végül megvonja a vállát és elforduljon. Kimentünk a mosdóba, Jodie pedig határozottan felszabadultnak tűnt, ahogy elsétáltunk a fülkék mellett és megálltunk az utolsónál.
- Lépj be az irodámba! – bökött oldalba.
Egy pillanatig haboztam csak. Mondta, hogy szeret kísérletezni, de hogy ennyire… Az futott át az agyamon, hogy ez volt a leggyorsabb becserkészésem már nagyon rég óta.
- Na, lássuk csak azokat a tetkókat!
Kigomboltam az ingemet és engedtem, hogy lehulljon. Végigvizsgálta a karjaimat, majd megfordított. Éreztem, ahogy az ujjai végig futnak a munkám vonalain, majd tett egy lépést hátra. Letolta a bugyiját és leült. Teljesen ledöbbentem. Itt voltam, bezárva egy wc-fülkébe, levetett inggel, neki pdig a bokájánál volt a bugyija, ruháját pedig felgyűrte a lábain.
- Elnézést! – szabadkozott.
Minden figyelmemet a ruházatom visszarendezésére fordítottam, mintha az ilyesmi bármikor megtörténhetne. Közben azonban nem tudtam figyelmen kívül hagyni a pillantását, ami sehogy sem illett a helyzethez. Egyértelműen gondolkozott. De vajon min?
Ki is derült, amikor végül pár pillanat múlva megmosta a kezét.
- Van már könyvelőd?
- Nem. Tartom a kapcsolatot a mentoraimmal. Minden negyedévben meglátogatom őket. Épp múlt héten találkoztunk. Sajnos meg vagyok lőve, ha könyvelésről van szó.
- Van egy ajánlatom a számodra – tartotta a kezét a szárító alá, majd várt, amíg a zúgás abbamarad. – Megcsinálom a könyvelésed minden hónapban, ha te pedig megcsinálsz engem.
- Tessék?
- Tetkók – válaszolta. – Szeretnék egyet a hátamra, egyet a vállamra és egyet a combomra. Hozom a mintákat. Van pár ötletem. Átadod az iratokat, aztán pedig amint be tudsz illeszteni a menetrendedbe, eljössz hozzám és felvarrod a tetoválásomat. Amint elvégzed a munkád, visszaadom a kész anyagot.
Egyszer egy pénzügyi guru azt mondta, sose fogadd el az első ajánlatot. Én viszont sosem olvastam azt a könyvet, úgyhogy egyből igent mondtam.
- Egek, ez gyors volt! – fonta karját az enyémbe és kivezetett a mosdóból. Amikor azonban kiértünk, elengedett, miközben Scott felé haladtunk.
Nem maradtak már sokáig, végül pedig Jodie átadott nekem egy kártyát.
- Hívj fel, amikor készen állsz! – mondta.

Miközben nagyjából egy órával később hazafelé vezettem, azon kaptam magam, hogy elmerülök az ábrándjaimban. Vajon ez a nő játszadozott velem?

Folytatása következik!



[1] Angolul New Enterprise and Incentive Scheme. Ez egy oktatási program, ami munkanélkülieknek nyújt segítséget a saját vállalkozásuk elindításában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]