2018. november 28., szerda

Gyönyörök szigete XIX. rész - Arculcsapás 3. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XIX. rész 2. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. július 16.

*********************************************************************


Megtapasztalva Pamela keményebb oldalát, valamit, amit korábban még sohasem láthattam, lekapcsoltam a hangot és hátra dőltem párnázott bőrfotelemben. Szükségem volt némi időre, hogy teljesen megértsem azt, amit Pamela az imént Trish-nek mondott nem csak rólam, de Devonról és Kristannáról is.
Rendkívül nehéznek tűnt elhinni, de egyértelműnek látszott, hogy Pamelában fortyog az irigység Devonnal szemben. Nem tetszett neki, hogy Devon épp annyira szeretne komoly kapcsolatot kiépíteni velem, mint ő. Az pedig még kevésbé, hogy Kristanna is hajtotta előre a kettőnk szekerét pennsylvaniai barátnőnkkel. Ez szomorú.
Elmerültem a gondolataimban és hátra vetett fejjel felsóhajtottam. Lehunytam a szemem és engedtem, hogy az elmém zakatoljon.
Először is Kristanna nem tett semmi rosszat. Ehhez nem férhetett kétség. Mióta két hete megérkezett, mindig tanácsot és útmutatást kértem tőle a többi hölggyel kapcsolatban. Mindig én kértem ki a véleményét. Persze Kristanna véleménye az volt, hogy mi Devonnal szép párt alkotnánk. Ő úgy látta, hogy minden jelenlévő közül Devon illene hozzám a legjobban. Ezzel viszont semmi baj nincs, gondoljon bármit Pamela. Különösen úgy, hogy én akartam, hogy Kristanna megossza velem a véleményét. Én kértem.
Abban teljesen igaza volt Pamelának, amikor azt mondta Trish-nek, teljesen megbízom Kristannában. Jobban megbíztam benne, mint bárkiben. Semmi okom nem volt rá, hogy ne így tegyek.
Azonban tökéletesen megértettem Pamela érzéseit Devonnal kapcsolatban. Úgy érezte, Devon el próbál lopni engem tőle. Ugyanakkor viszont Trish-nek is teljesen igaza volt. Nem kötött semmiféle komoly kapcsolat Pamelához. Devonnak minden joga megvolt próbálkozni. És nekem is minden jogom megvolt Devonnal próbálkozni.
Ugyanakkor viszont Devon irányába sem köteleződtem el, úgyhogy Pamela könnyedén lecsaphatott rám és vice-versa. Amíg valaki mellett nem köteleztem el magam, minden és mindenki előtt nyílt volt a játszma. Én legalábbis így láttam.
Mégis mit tehettem, hogy csökkentsem a feszültséget Pamela illetve Devon és Kristanna között? Eljátszhattam a gyújtószeg szerepét a puskában, ami előbb-utóbb berobbantja a felgyülemlett feszültséget. Dönthettem úgy is, hogy nem piszkálom a darázsfészket és megvárom, hátha magától rendeződnek a dolgok. Az élet ritkán egyszerű. Mit tehetnék, hogy visszafogjam Pamela féltékenységét Devon iránt? Nekem csak az lebegett a szemem előtt, hogy mindenki boldog legyen a szigeten.
Még mindig lehunyt szemmel előre hajtottam a fejem és az asztalomra engedtem. A dolgok kezdtek kicsúszni az irányításom alól. Gyűlöltem a drámát. Nem akartam ezzel birkózni. Különösen nem az én nyugodalmas kis szigetemen.
- Mi ez? Mégis mi a fene ez a hely?
Szó szerint kiugrottam a székemből ijedtemben, ahogy meghallottam ezeket a szavakat a hátam mögül. Amikor megfordultam, a szívem kihagyott egy ütemet, ahogy megpillantottam a kukkoló szoba ajtajában álló Pamelát. Minden izmom remegni kezdett, ahogy az arckifejezését bámultam.
Pamela értetlenül hordozta körbe a tekintetét, próbálva felfogni a látottakat. Az ő számára a kukkoló szoba olyasminek tűnhetett, mint valami tévéstúdió. Tucatnyi monitor, kisebbek és nagyobbak is, két szék, konzolok…
- Pamela – nyögtem ki végül. Sosem számítottam arra, hogy egyszer egy ilyen helyzettel kel megküzdenem. – Mit… mit keresel itt?
A szőkeség zavarodottan nézett rá.
- Arra gondoltam, megleplek. Beszélgetni szerettem volna veled a közös jövőnkről. – Ó, nagyon is meglepett. Sokkal jobban, mint szerettem volna. – Mi ez a hely? Mit csinálsz te itt?
Megfogtam Pamela vállát és gyengéden kikormányoztam a kukkoló szobából. Ő azonban végig hátrafelé pillantgatott, amíg megfelelő távolságba nem értünk.
- Mi folyik itt? – kérdezte.
Körbe néztem a lakrészemben és próbáltam rájönni, hogy történhetett ez. Az első hibát akkor követtem el, amikor nem csuktam be az ajtót. Hogy miért? Fogalmam sincs. Talán túlságosan is siettem, hogy fényt derítsek Lindsay hollétére.
Mindig zárva tartottam a lakrészem ajtaját. Ez volt az én saját szentélyem és nem akartam, hogy bárki csak úgy beléphessen. Nem állítottam sok szabályt a hölgyek elé, de az első és legfontosabb az volt, hogy mindig kopogjanak, mielőtt bejönnének ide.
Persze Pamelának nem volt oka kopogni, hiszen az ajtó tárva-nyitva volt. Mintha csak meghívtam volna rá, hogy bejöjjön.
Másodszor nem zártam le a titkos panelt a falon, ami elzárta a kukkoló szobámat. Amikor Pamela belépett az ajtón, az első dolog, amit meglátott, az volt, hogy a szoba egyik oldalán tátong egy ajtó, ami eddig nem volt ott. Ki gondolhatott volna arra, hogy egy ilyen udvarháznak titkos szobái is vannak?
Végezetül, és ami a legrosszabb, annyira lefoglalt a helyzet átgondolása, hogy nem vettem észre, amikor Pamela a szobám felé indult. Eddig mindig észrevettem, amikor valamelyik mozgásérzékelős kamera bekapcsolt. Különösen azokat, amelyek a lakrészemhez vezető folyosót figyelik. Mégis hogy kerülhette el ez most a figyelmemet…?
- Mi van ott? – kérdzte Pamela összeszűkült szemekkel és a vállam felett a kukkoló szoba felé mutatott. – Mit csináltál te ott?
Ez volt az igazság pillanata számomra. Az ítélet napja. Hamar rájöttem, hogy ha komoly kapcsolatot szeretnék Pamelával, vagy bárki mással, előbb-utóbb tudomást kell szereznie a kukkoló szobáról. Elkerülhetetlen volt. Kristannával sokszor beszéltünk már erről. Talán jobb is, hogy előbb szerezett róla tudomást, mint később. Arra viszont sose számítottam, hogy így kap rajta.
Vajon mit reagálhatna Pamela arra, ha megtudja, már érkezésük óta kikémleltem minden egyes lépésüket? Vajon gyűlölni fog miatta és beteg perverznek tart? Elviharzik és elmondja a többieknek is, hogy kikémleltem minden intim pillanatukat? Hogy minden lépésüket dokumentáltam? Vajon rossz embernek tart majd emiatt?
- Jeremy! Mégis mi az a hely? Mondd el!
- Tudsz titkot tartani?
- Mi folyik itt? – erősködött.
- Tudsz titkot tartani?
Pamela felsóhajtott.
- Persze, hogy tudok.
- Komolyan gondolom. Ez egy nagy titok. Nem beszélhetsz senkinek róla.
- Ígérem. Nem mondom el senkinek. Van ennek valami köze ahhoz a különös szobához?
- Egy nagy titok… - folytattam, miközben visszavezettem Pamelát a rejtett ajtóhoz.

***

Pamela szemei elkerekedtek, ahogy bevezettem a kukkoló szobába. Csak pár monitor működött éppen, Pamela azonban hamar ráérzett, mire is szolgálhat a helyiség.
Trish még mindig a központi szobában volt, de nem volt körülötte senki, akivel beszélgethetett volna, mióta Pamela ide jött.
Egy másik monitoron Kristanna épp Louisával beszélgetett a konyhában. Közben pedig az étkezőben Devon, Amy és Camille a saját eszmecseréjüket folytatták. Végezetül pedig Trish szobájában Lindsay épp befejezte a tonhalas szenvicsét és kényelembe helyezte magát utána. Egészen konkrétan becsúsztatta a kezét a nadrágjába, hogy magához nyúljon.
- Mindig is azon merengtetek, mit csinálok, amikor épp nem vagyok veletek és nem találtok sehol – mondtam Pamelának, ahogy ő végighordozta a tekintetét a monitorokon. – Ez az, amit aközben csinálok, hogy ti… jól érzitek magatokat.
Választ vártam, de nem kaptam. Pamela csak tovább bámulta a monitorokat néma csendben. Így hát úgy döntöttem, előre lépek és bekapcsolom annak a szobának a mikrofonját, ahol épp Lindsay tartózkodott. Az élvezet hangjai betöltötték a helyiséget, ahogy Lindsay épp a csiklójához ért.
- Üdv a kukkoló szobámban! – mondtam Pamelának halkan, miközben továbbra is a válaszát vártam, de ő még mindig nem szólalt meg. – Tudom, hogy rosszul néz ki, de kérlek, engedd, hogy megmagyarázzam…
Pamela még mindig hallgatott, ahogy a fülét betöltötték Lindsay nyögései. Aztán hirtelen megfordult és rám nézett.
Magamra erőltettem egy mosolyt és vártam a reakcióját. Meg is kaptam, bár nem épp azt, amire számítottam.
Pamela kifejezéstelen tekintete elkomorodott és felemelkedett a karja. Mielőtt észbe kaptam volna, a keze már csattant is az arcomon.
- HOGY MERÉSZELTÉL KÉMKEDNI UTÁNUNK?! – ordította villámló szemekkel. – HOGY MERÉSZELTED?!

Egyszerre megrökönyödve és rémülten billentettem félre a fejem, miközben kezem vöröslő arcomra tapasztottam. Talán tényleg biztosra kellett volna mennem, hogy bezárjam az ajtót…

Folytatása következik!

Vége a XIX. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]