2013. május 4., szombat

Hogyan tovább?

Kedves Látogatóim!
Az utóbbi hónapokban tapasztalható érdeklődéscsökkenés miatt elgondolkodtam azon, mit is kellene változtatnom a blogon.
Nem, továbbra sem hajt túlzott megfelelési kényszer. A hátam közepére se kívánom, hogy a számos problémám mellett még amiatt is stresszeljek, hogy minél népszerűbb bejegyzéseket posztoljak. Ugyanakkor, gondolom nem meglepő, hogy érdekel, mennyien olvasnak. Emellett, én is szükségét érzem már, hogy valami új színt vigyek az oldalba. Ilyen volt anno a zeneajánló, majd Sarge barátunk filmajánlója, amiket természetesen a jövőben is megtartok, amíg nem sikítotok tiltakozásotokban. De azért mégse ártana valami más, valami új is. Csak ötlet nem nagyon van, sajnos.
Az életképek felmelegítésével már egy ideje próbálkozom, csak sajnos mostanában éppen annyi az elfoglaltságom, hogy odafigyelni se nagyon tudok az élet apró örömeire, ha meg mégis, azokat nincs időm posztokba önteni. Persze azért igyekszem, de mostanában jobb lenne valami olyan műfajt találni, ami a kreativitásomat és a fogalmazókészségemet kevésbé veszi igénybe. (Hogy értsétek, mire gondolok, a zeneajánló, a filmajánló, vagy a blog alaphangját egyre jobban megadó napi "képes" posztok is ilyenek.)
Szóval, a segítségeteket és az ötleteiteket szeretném kérni. Ezeket nyugodtan írhatjátok ide a fórumba. Előnye annyi lenne, hogy a felmerülő ötletekre a többiek is tudnának reflektálni, így azt is látnám, mások hogy viszonyulnak az ötlethez. De ha valaki inkább csak a "fülembe súgná" az elképzeléseit, azok írhatnak természetesen mailt is, illetve készítek számukra egy kérdőívet, amit, szokás szerint, a címre kattintva elérhettek. (A kérdőív kitöltés "szabályai" természetesen ugyanazok, mint a szokásosak, bár a forma kicsit más. Lehetőség van itt is név megadására, amire a szokásos szabályok vonatkoznak. A másik "kérdésben" az ötleteteket fejthetitek ki. Nem várok kisregényeket. Aki hosszan szeretné kifejteni az elgondolását, azt örömmel fogadom, de egy tőmondat is nagy segítség lehet, szóval, ne habozzatok!)
Kérlek, segítsetek a blog fejlesztésében!
Előre is köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]