2013. május 25., szombat

Születésnap

Kedves Olvasóim!
Hihetetlen, de eltelt egy év. Egy teljes év. Mintha csak tegnap, de legalábbis csak pár hete lett volna, amikor leindítottam ezt a blogot és... Na jó, nem érzelgősködök. Nem igazán illik hozzám, meg az ilyen pillanatokban úgyis ez a klisé. Hozzunk valami újat!
Nem úgy alakult ez az év, ahogy terveztem. Mármint, most szigorúan csak a blogról beszélve. Döcögősen indult, de aztán meglepően nagy lendületet vett. Az év első felében újabb és újabb magasságokba emelkedtünk együtt. De aztán, közvetlenül karácsony előtt, valami megtört. Máig se tudom mi, de azóta, néha lassabban, néha gyorsabban, de megyünk lefele a lejtőn. És, furcsa mód, ez a blogon kívüli életemben is így van, de erről nem szeretnék annyira beszélni.
De ha már születésnap van, örüljünk! Örüljünk annak, hogy mégiscsak kibírtunk egy évet, és most itt vagyunk, Sinara történeteinek első születésnapján!
Én pedig készültem is egy kis meglepetéssel nektek. Mindig is hangsúlyoztam, hogy a blog elsősorban a saját szórakoztatásomat szolgálja, és ezt nem is tervezem megváltoztatni, de azért mindig is megragadtam minden kínálkozó alkalmat, hogy olvasótábort toborozzak. Ez az első félévben meglepően jól sikerült, azóta már kevésbé. De üsse kő! Próbálkozunk.
Ennek szellemében indítok útjára most két kísérletet is:
Egyrészről, arra gondoltam, elég sok kép kikerült már erre a blogra, remélem, nagy örömötökre. Viszont ez nem pont a blogger.com számára kitalált blogolási forma. Azt még nem tudom, itt mit kezdek. Egyelőre maradunk a jelenlegiben, aztán majd meglátjuk. Viszont a tumblr-ön Sinara képei címmel elindítottam egy blogot, ahova majd igyekszem minél több, az innen már megszokott típusú képeket kiposztolni. Természetesen lesznek átfedések, ha nem csak azok. Úgy tervezem, majd az új történetekről is adok értesítést ott egy-egy link kíséretében. De azért szívesen látlak titeket ott is, és, ha valakinek úgy tartja kedve, vagy szívesen csinálja, ott is megoszthatja (újraposztolhatja, repostolhatja) a képeimet, hadd terjedjen a blog híre!
Másrészről, a Facebookon próbálkoztam már, kevés sikerrel, vagy legalábbis számomra nem volt érzékelhet ő nagy előrelépés abból az irányból. Viszont egy hasonló, bizonyos szempontból viszont eltérő oldalon még nem próbálkoztam. Ez pedig a Twitter. Egyiknek se voltam eddig különösebben nagy barátja, és azt sem ígérhetem, hogy ez után az leszek, de mindennek kell adni egy esélyt. Szóval mostantól a twitteren is elérhettek SinaraBrigi néven. Remélem, minél többen fogtok követni, és talán páran továbbkülditek (retweetelitek) is az üzeneteimet.
Ez utóbbi szolgáltatásban, mint már említettem, nem igazán vagyok otthon, bár a tumblr-höz sem volt még szerencsém, mint blogger, szóval, bármilyen tanácsot, javaslatot szívesen fogadok.
Remélem, ti is élveztétek ezt az évet együtt és velem maradtok legalább még egy évet, hogy meglássuk, 2014. május 25-ig hova fejlődünk.
Addig is mindenkinek sok sikert és sok boldogságot!

5 megjegyzés:

  1. A tumblr-t nem nehéz kezelni :) de +1 követőd már biztosan van :) Boldog szülinapot a blognak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja. Már nagyrészt rájöttem, hogy mi, hol, merre, meddig. Igazából a twitter sem sokkal bonyolultabb. Csak a hozzá kapcsolódó attitűd lenne lényeges, hogy mit, mikor, hogyan lenne érdemes megosztani, hogy értelme is legyen a dolognak. :)
      Köszönöm. Szívesen látlak ott is.

      Törlés
  2. Még sok (Boldog) Szülinapot a blognak!!! :)
    & várjuk a további történeteket ;)
    R

    VálaszTörlés
  3. Boldog születésnapot :)
    Q

    VálaszTörlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]