2013. november 15., péntek

Érzelmek harca I. rész 2. fejezet

Előzmény: Érzelmek harca - Prológus
Közvetlen előzmény: Érzelmek harca I. rész 1. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1999

*****************************************************************


Robie belépett a lakásába, maga után húzva Cassidy-t. Bement a nappaliba, felkapcsolta a lámpát, majd megállt. Cassidy mögötte állt, majd lassan átölelte a lány derekát. Robie megborzongott, ahogy megérezte a forró ajkakat a tarkóján.
- Igazad volt - suttogta rekedt hangon, majd felnyögött, ahogy Cassidy végignyalt a bőrén.
- Miben? - suttogta Cassidy, szorosan magához ölelve őt és gyengéden csókolgatni kezdte a nyakát, végigfuttatva nyelvét a puha bőrön.
Robie felnyögött és hátra dőlt, hogy a másik nőhöz simuljon.
- Jeffrey tényleg utál téged - nyúlt hátra, hogy Cassidy combját kezdje simogatni. - Nem érzi biztonságban magát, mert tudja, hogy Andrea nem őt szereti, hanem téged. Csak még ő sem tudja.
Érezte, hogy Cassidy megmerevedik, majd a karjai elernyednek az ő dereka körül.
- Képtelenségeket beszélsz - húzódott el. - Andrea hetero.
Robie megfordult, hogy a szemébe nézzen és halkan kuncogott.
- Akkor te is olyan naív vagy, mint ő, Cassidy. Annyira elvakít a szerelem, hogy már azt se veszed észre, mennyire odavan érted. A fenébe is, mintha csak nem is néztél volna rá - kacagott fel.
Cassidy nem akarta megengedni magának, hogy reménykedjen. Túl nagy lett volna utána a koppanás.
- Andrea hetero - jelentette ki makacsul.
- Oké - vont vállat Robie. Nem akart vitatkozni. A teste már remegett a vágytól, ahogy végigmérte Cassidy-t. - Gyere ide, Kicsim! Akarlak - suttogta rekedt hangon és kitárta a karjait.
Cassidy elmosolyodott. Örült a hirtelen témaváltásnak. Magához ölelte a lányt és ajkaihoz tapasztotta az övéit. Nyelve vad táncot járt a másik nő szájában. Megborzongott, ahogy Robie kezei végigvándotoltak a hátán, majd megmarkolták fenekét. Visszahúzta a száját és levegő után kapkodott. A teste remegett, szíve pedig hevesen vert. Mélyen Robie szemébe nézett.
- Én is akarlak téged. Itt és most.
Robie lábai elgyengültek. Már észre se vette, mikor került háttal a padlóra, Cassidy pedig fölé, teljesen hatalmába kerítve őt, és miután letépte róla a ruhát, már úton is voltak az orgazmus felé.


***


Andrea teste hevesen rázkódott, ahogy Jeffrey belé hatolt. A férfi gyengéd volt és lassan mozgott benne, aztán felnyögött, ahogy mélyebben belé mártotta szerszámát.
- Ó, Andy! Annyira szeretlek! - nyögte, miközben lassú mozgásba kezdett. Érezte, ahogy a nő lábai a dereka köré fonódnak, karjai pedig átölelték a nyakát.
Andrea is ráérzett a ritmusra, de valamiért képtelen volt reagálni. Épp csak érezte a haloványan lüktető szenvedélyt, de ez nem volt elég, hogy feljuttassa a csúcsra. Egy férfinál se volt eddig elég. Nem mintha Jeffrey nem lett volna jó szerető. Messze felünmúlt bárkit, akivel Andrea eddig találkozott. Gyengéd volt és megértő. De még így is, az orgazmus ismeretlen fogalom volt a nő számára.
Agya legmélyén Cassidy-re gondolt. A drága Cassidy-re. Aztán lehunyta a szemét, amikor Jeffrey gyorsítani kezdett.
Lelki szemei előtt azonban ismét csak Cassidy jelent meg kedves mosolyával és gyönyörű arcával. Aztán eszébe jutott, hogy ölelte magához a nő, amikor táncoltak. A selymes ajkak érintése a homlokán… Melegség öntötte el a testét és megfeszült Jeffrey alatt. Nem értette, miért reagál így. Az agya azonban tovább zakatolt és látta maga előtt ahogy Cassidy-vel egymáshoz simulva táncolnak. Aztán Cassidy megcsókolja a homlokát, majd a száját. Először lassan és gyengéden, majd szenvedélyesen.
Ismét görcsbe rándult a teste és, mielőtt ráeszmélt volna, minden tagja vibrálni kezdett a gyönyörtől. A sikolya megijesztette Jeffrey-t. Még sosem hallotta őt sikítani az együttléteik közben. Aztán kicsúszott belőle és magához ölelte, azt kérdezgetve, jól van-e.
- Igen, de kérlek, engedj el! Eressz, Jeffrey! - könyörgött a nő levegő után kapkodva. Össze volt zavarodva. Még sosem érzett ilyesmit. És még sosem gondolt Cassidy-re, miközben egy férfival szeretkezett. És most mi történt… Vajon tényleg Cassidy gondolatára élvezett el?


***


- Nem leszek az államban pár hétig, Andy - fúrta az arcát a nő hajába Jeffrey. A hátán feküdt és a karjaiban tartotta Andreát. A nő a mellkasát simogatta és a szőrével játszott. Aztán felemelte a fejét.
- Hova mégy?
- Massachusettes-be - csókolta meg a nő fejét. - Csak pár hétre. Munka. - Jeffrey egy jól menő utazási irodánál dolgozott. Időről időre el is kellett utaznia pár hétre vagy többre, hogy felmérje a terepet. - Van egy új terület, ami jó üzletnek tűnik. Az egész országból meghívtak embereket, hogy próbálják ki pár hétre.
Andrea elmosolyodott.
- Ez nagyszerű. - Előre hajolt és gyengéden megcsókolta a férfi arcát.
- Bárcsak velem jöhetnél! - ölelte át a férfi.
- Nekem is van munkám, Jeffy. Plusz,ez üzleti út - válaszolta Andrea, bár igazából akkor se szeretett volna menni, ha lehetett volna. - Most pedig aludjunk! - paskolta meg a férfi mellkasát és lehunyta a szemeit.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]