2013. november 15., péntek

Visszatérés az ókori Egyiptomba

A gay történetek rajongóinak jó hírrel szolgálhatok.
JollyTheApple barátunk feltöltötte az itt Egyiptom hercegeként közölt történet folytatását. Bár ez nem ma történt (nagyon nem), de csak most jutottam odáig, hogy lefordítsam és fel is tudjam tölteni a folytatást a blogra.
A történetből még nem sok minden derül ki, de annyi biztos, hogy az ókori Egyiptomban játszódik és egy magasrangú testvérpárról szól, akik ennél jobban már nem is különbözhetnének egymástól. Maximum ha különböző neműek lennének, de két fivérről beszélünk. Egyikük magas, kisportolt, és bár egy vérengző vadállat hírében áll, valójában érző szívű, kissé visszahúzódó személyiség, míg öccse alacsony, élvhajhász fickó. A történet pedig ott kezdődik, ahol az utóbbi szemet vet egy megnyerő küllemű és erős kisugárzású, de tisztán érezhetően veszélyes rabszolgára.
Hogy hogyan folytatódik? Nos, az a történetből kiderül. Az első rész már szeptemberben felkerült a blogra, a második pedig hamarosan érkezik.
Kellemes olvasgatást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]