2013. november 16., szombat

Lánybúcsú 1. rész

Írta: Marokfegyver

– Pina-party... Mikor jönnek?
– Öttől szól a foglalás.
Öt napja, amikor lapoztak az iroda megviselt naptárában, feltűnt a többször bekarikázott "PP" bejegyzés, de azóta nem foglalkoztak vele. Majd szól a főnök, ha dolog van!
– Készítsek be valamit?
– Csak poharakat. A többit majd a vendégek megmondják. Ad hoc.
– A pinák?
Angéla már nem válaszolt. Karcsú alakján lesimította a sötétkék ruhát, egy pillantás a tükrös ajtóra, és mosolyogva lépett ki a raktárhelyiségből. Egy nyolctagú társaság érkezett.
Andornak éppen lejárna a munkaideje, de a rendezvény miatt bele kell húznia. Kartondobozokat emelt le a polcról, mindet megrázogatta, nehogy törött is legyen a poharak között. A dobozokat becsúsztatta a mosogató ablakán. Így tesz minden alkalommal, amikor ZÁRTKÖRŰ felirat kerül valamelyik helyiségre – mint most a kisteremre –, mert ilyenkor legalább átöblítik a porosodó tartalékpoharakat. Biztosan tudja, hogy minden egyes pohárnak ugyanúgy lelke van, ahogy a tükörnek is: Ha hosszú ideig nem használunk egy tükröt, s ha nem lát csillogó szemeket és követelődző mellbimbókat, akkor megmakacsolja magát és örökre elhomályosul.
A "PP"-hez egy szobát is kértek a szervezők, Andor rutinosan oda is bekukkantana, de kivételesen mégsem tartja fontosnak az ellenőrzést, hiszen a főnök személyesen intézkedett. S ha így tette, akkor így van jól.
Négy év alatt – mióta pörög a panzió – számtalan kisebb-nagyobb társaság megfordult a falak között, a kistermek egyikében és a szobákban, sőt néhány alkalommal a teljes épületet kibérelték. Volt itt már sok "PP" is, "FP" is, és hasonló, titkos jelekkel bejegyzett egyéb összejövetel tucatszámra, ám Andort leginkább a "PP"-k érdeklik. Talán a mai lesz a kivétel, hiszen nem igényeltek semmiféle extra szolgáltatást, még azt sem jelezték, hogy nem tartanak igényt a kíváncsiskodó személyzetre.
– Vagy csak nincs elég rutinjuk? – Vállvonogatva ment a dolgára. – Majd kiderül.
A recepciónál két lány várakozott.
– Segíthetek, hölgyeim? – Nem állhattak ott régóta, mert akkor Angéla, a pincérnő, aki a placcról szemmel tudja tartani a pultot, kiszolgálta volna már őket.
– Kaphatunk egy szobát? – kérdezte a sötétebbik barna, s rámosolygott a társára: – Két órára.
– Kétágyas vagy franciaágyas?
– Francia...
– A 4-es szoba, szemben a lépcsővel. Vacsorázni is szeretnének? Vigyek fel valami innivalót?
– Enni nem, de kérünk két kis vodkát és egy üveg pezsgőt.
– A kulcs. 
– Köszönjük! – nevettek, és kéz a kézben sétáltak a feljárathoz.

*

Elsőként négyen érkeztek, a kocsiból egy cd-s magnót és néhány szatyor italt markoltak fel.
– Nem úgy volt, hogy nem kérnek semmit? – zsörtölődött Andor az ablak mögül.
– Láthatod, hogy nem is kérnek... – Angéla elgondolkozva nézte a tizennyolc éves-forma lányokat. – Különben meg a főnök kiszámlázott nekik ételt is, italt is, amit előre kifizettek.
– Akkor még kevésbé értem.
– Kisfiam, nem azért tartanak téged, hogy gondolkodj!
A pincérnő megvárta, amíg a vendégek belépnek az ajtón, és kedves mosollyal eléjük ment:
– Szép napot, lányok! Megmutatom a kistermet és a lefoglalt szobát.
– A szoba ráér...
A pincér a pultnál kitöltött két háromcentes vodkát, és két pezsgőspohár, meg egy üveg hideg pezsgő társaságában tálcára tette. Óvatosan lépkedett az emeletet elfoglaló szobák irányába.
A kanyar után észrevette, hogy a lépcsővel szemközti szoba ajtaja előtt álldogál a két vendég. Időközben bugyira vetkőztek, és mezítlábasan, kuncogva fogadták Andort, s a rendelt italokat.
– Be tudnál engedni minket? Kizáródtunk, a kulcs meg belül...
Andor, pincérkedése négy éve alatt látott már egy s mást. Nem mindig ugyanazon az ajtón jönnek kifelé a vendégek, mint amelyik mögött korábban eltűnnek, és az sem szokatlan, ha éjszaka közepén valaki a szomszéd szobához kér pótkulcsot, álló farkát markolászva... de ez a fajta sztori még hiányzott a repertoárból: Két, gyakorlatilag meztelen lány kizárja saját magát? Egyáltalán: mit kerestek a folyosón?
– Mindjárt megoldjuk a dolgot, hölgyeim! – Lábaik elé helyezte a tálcát, tekintete végigsiklott a négy selymes combon. – Csak egy pillanat türelmet... – Kettesével véve a fokokat, leszáguldott a lépcsőn... Visszafelé bicegve érkezett: – Nos, ezt bedugjuk a helyére, kicsit megmozgatjuk, így ni, és máris jó lesz. – Kitárta az ajtót a lányok előtt, és alig leplezett érdeklődéssel leste a színes bugyik által némiképp takart fenekeket. – "Kár, hogy leszbik vagytok! – morogta magában. – Nem is tudjátok, mi a jó!"
Felszisszenve felemelte a tálcát.
– Megsérült? – reagált végre az egyik lány.
– Semmiség, csak rosszul léptem...
– Miattunk... – A lányok egymásra mosolyogtak. – Tudunk segíteni?
"Tudnátok, de nem érek most rá, meg sajnos leszbik is vagytok..." – Szenvedő arckifejezéssel, végtelen lassúsággal rendezte el a poharakat.– Jó szórakozást, hölgyeim! – Az ajtóból még visszanézett a négy, hamvas, majszolnivaló cicire.
A kis különterem felől dallamos zene szűrődött, megszakadt, egy másik dal kezdődött, ahogy próbálgatták a lejátszót.
– Elnézést! Elfelejtettünk hosszabbítót hozni – szólt ki az egyik lány, amikor a félig nyitott ajtó előtt meglátta a pincért. – Tudnának egyet kölcsönözni?
– Akár magnót is tudtunk volna, mert ez egy jól felszerelt panzió.
– Köszönjük.
– Másvalamit hozhatok-e a hölgyeknek?
– Négy ásványvizet, két bubisat és két nem bubisat... – A bólintó, majd távozó Andor után szólva: – Ja, és szeretnénk egy kulcsot a szobához!
Az éttermi részben bolondokházává alakult az eddigi csend, Angéla sürgött-forgott a vendégek között. Máskor is így szokott lenni: ha hirtelen beállít egy társaság, aztán, mintha vonzanák egymást, jön  a következő és a megint újabb.
A parkoló végében meg éppen megállt egy busz, és tíz-tizenkét lány szállt le róla, vidáman búcsúpuszit küldve a menetrend szerinti járat sofőrjének. – "Ha ezt a főnök látná! Négy év óta sem tudta elintézni, hogy megállót telepítsenek a panzió elé, ezek a csajszik meg egyszerűen megállították a buszt, és ennyi." – Mintegy végszóra, bekanyarodott a főnök autója és elegáns nesztelenséggel eltűnt a panzió mögött. A pincér elfordult az ablaktól, intett a kolléganőjének és az irodába ment hosszabbítóért.
– Mi kéne, ha vóna?
– Helló főnök, egy hosszabbító a kisterembe.
– Nesze, vidd! – Valósággal kituszkolta Andort a helyiségből. Semmi "mizujs?" vagy hasonló.
"Tán elzavarta az asszony otthonról?" – csodálkozott a pincér. Oka ugyan lenne a feleségnek, de a panzió diszkréciójának köszönhetően semmi sem derülhet ki a főnök-férj apró kalandjaiból.
Felkocogott az emeletre. – "Hopp! Nem is ide kell a kábel!" – Észrevette a 4-es szoba ajtajában felejtett pótkulcsot. Kihúzta.
– Igen! – hallatszott bentről.
– Csak a kulcsot, és... – A két lányt bámulta, akik valószínűleg a csókolódzást függesztették fel. – Felnyithatom a pezsgőt? – Választ sem várva bicegésre váltott, s gyakorlott mozdulattal, egy apró pukkanással kivette a dugót. – Tölthetek a gyönyörű hölgyeknek?
– Nagyon kedves! – válaszolt egyikük, és még a kezét sem vette ki a másik lány bugyijából.
– Ha gondolják, adok be egy étlapot, hátha megéheznek. Nagyon jó a konyhánk. – Közben körbepillantott, valami hosszúkás tokot vagy dobozkát keresett. – "Semmi felcsatolható műfasz? Csak nyalásra rendezkedtek be?"
– Köszönjük, nagyon kedves! Meggyógyult a bokája?
– Nincs itt idő ilyesmire! Az étterem dugig van, a különteremben p... lánybúcsú... – Nem tudta, hogyan adja a kezükbe a poharat, ezért inkább visszatette az asztalra. – További kellemes időtöltést!
A kisteremben közben felbontották a számtalan üveg többségét, és a vendégek harsányan köszöntgették egymást. A pincér letette a korábban rendelt ásványvizet, csatlakoztatta a hosszabbítót a lejátszóhoz és a konnektorba, majd megpróbálta beazonosítani azt a lányt, aki a szobakulcsot kérte, s találomra egyikük markába nyomta a pótkulcsot, ami majdnem minden ajtót nyit az emeleten.
Sietett besegíteni Angélának, aki alig győzte a sok megrendelést teljesíteni.
– Oda nem kell semmi? – kérdezte szokott gondosságával a pincérnő, és felével a kisterem felé bökött.
– Megkapták, majd később benézek.
– És fentre?
– Az is rendben. Pezsgőt kértek, beosztják két órára.
– Két csaj? – Angéla mindig, mindent lát.
– Aha.
Gyorsan kihordták az asztalokhoz, amit a villámkezű szakács az ételkiadó pultra készített.
Andor észrevette, hogy a különtermi lányok egyike – aki három társával a buszosokhoz képest kicsit korábban érkezett, ki tudja, mióta figyeli őt az oldalsó ajtó mellől.
– Segíthetek, hölgyem?
– Történt egy kis malőr – súgta az izgatottan. – Azzal a kulccsal, amit adtál, tévedésből kinyitottunk egy másik szobát.
– Semmi gond. Használjátok csak egészséggel! – tegezte vissza a pincér.
– De abban már laknak... – hadarta a lány –, és éppen... hm... nem a legjobbkor nyomultunk be.
– Vagyis pont legjobbkor? – viccelődött Andor. – Előfordul az ilyesmi, ne problémázzatok ezen! Hozhatok nektek valamit a nagy ijedtségre?
– Szóval tényleg nem baj?
– Mert ők mondták ennek az ellenkezőjét?
– Nem... semmit.
– Elárulom neked, hogy én is bementem, akaratomon kívül. Majd hozzászoknak, hogy az egy forgalmas szoba! Ki akartam venni a kulcsot a zárból, mire kiszóltak, hogy "igen!". Mit tehettem volna? Benyitottam.
– Akkor is... izé...?
– Még csak matatás volt. De előtte meg kizárták magukat egyszál bugyiban... Kész kalandpark számukra az a szoba!
A lány megkönnyebbülten nevetett:
– Akkor jó... Megyek, megnézem a barátnőimet, átöltöztek-e már.
– Az előbb nem válaszoltál: Hozhatok nektek valamit?
– Még néhány ásványvizet, mert azzal nem készültünk. Le is, fel is.
– Meglesz, kisasszony!
Néhány perc múlva üvegekkel megrakodva lépkedett felfelé. Rámosolygott a 4-es ajtóra, majd... Vállával a falnak támaszkodott. Ilyet még nem látott!
Párméterrel arrébb, a különtermet is birtoklók által lefoglalt szoba ajtaja felpattant, és két tiritarkára festett, egyébként pucér lány lépett ki rajta. Mindkettőjük csípője alá, vastag szíjakkal egy-egy hatalmas műpénisz erősítve. A karnyi szerszámok úgy meredtek előre, hogy a vihogó amazonok – az élénk színek ellenére – meghökkentő látványt nyújtottak.
– Helló! – szólalt meg takarásukból a leányzó, aki az imént az ásványvizet kérte. – Vidd csak be nyugodtan, s köszi mindent!
A szobában Andort újabb meglepetés érte.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]