2014. március 24., hétfő

Menekülés az éjszakában 3. rész

Írta: fannyka

Előzmény: Menekülés az éjszakában 1. rész
Közvetlen előzmény: Menekülés az éjszakában 2. rész

******************************************************************

- Hé! - rázta meg aztán Kensi vezetés közben. - Föld Allisonnak, válaszolj!
- Mi? - nézett fel Ally.
- Te lány. Te aztán tényleg el vagy varázsolva - nevetett a barátnője.
- Igen. Talán.
- Komolyan élvezed ezt, igaz?
- Hááát… lehet - mosolygott ártatlanul Allison.
- Tudtam. Uuugye, hogy megmondtaaam?
- Jó, rendben, igazad volt. Ez tényleg jó buli.
- Látod? Mostantól mindig rám kell hallgatnod… Collin.
- Collin?
- Kell neked valami férfinév. Nyilvánosan csak nem szólíthatlak Allynek, igaz?
- Hát igaz… de Collin?
- A Collin macsós, neked pedig olyan névre van szükséged, ami ellensúlyozza a feminim kis popódat - dugta ki a nyelvét Kensi.
- Olyan rossz vagy - kacagott Allison. - Collin… hmmm… na jó, legyen.
- Az csúcs, mert mindjárt használhatjuk is a gyakorlatban - mutatott barátnője az előttük alig száz méterre álló klub felé.
Tipikus Frisco-i szórakozóhely volt, a hozzáillő kígyózó szombat esti sorral együtt. Kensi félrekormányozta az autót a legközelebbi parkolónál, és Allisonra nézett.
- Akkor, készen állsz, Collin?
Rövid tűnődés után érkezett a válasz.
- Készen.
Kiszálltak, és mielőtt megindulhattak volna a sor vége felé, Kensi odalépett Allyhez és belé karolt.
- Ma este te leszel a pasim - jelentette ki olyan határozottsággal, amivel nem lehetett ellenkezni.
Allison bólintott, és hagyta, hogy barátnője a klub felé vezesse. Legnagyobb meglepetésére nem a sor végét célozták meg, hanem egyenesen a bejáratot, ahol egy kétméteres száznegyven kilós kopasz kidobó állta a bebocsájtásra váró tömeg útját.
A hatalmas alaktól bárki megrettent volna, Kensi viszont határozott léptekkel sétált felé, és úgy köszönt oda neki, mintha a legrégibb jó barátok lennének.
- Szia Lue. Bevihetem magammal a pasim, Collint?
- Szia kismadár! Mondtam már neked bármire is nemet? - mosolygott rájuk a férfi, miközben átengedte őket a kordonon.
- Nézd már, az a fullos gáré milyen kis nyüzüge ratyival jár! - kiáltott fel valaki a bejárathoz közel várakozók közül, de Lue egyetlen morcos pillantása elég volt hozzá, hogy ne szájaljon tovább. Mielőtt a lányok beléptek volna az ajtón, Allison azért a tömegnek háttal állva még felmutatta neki a középső ujját. Újdonsült személyazonossága mögé bújva kimondhatatlanul élvezte, hogy nem kötik a jókislányos énjéhez tartozó gátak.
A klub tömve volt emberekkel. Nem hogy a kint várakozó sor nem fért volna be ide, Ally még azon is csodálkozott, hogy kettejüket beeresztette a kidobó, mindegy mennyire van jóban Kensivel.
- Gyere, rendeljünk valamit - kiabálta túl az ordító zenét.
- Oké - bólintotta Kensi.
Idebent már Allison irányított. Ahogy egyre jobban szokott hozzá az új identitásához, úgy sikerült előcsalogatnia magából azokat a személyiségjegyeket, amikre szükség volt a szerepéhez. Kézen fogta Kensit, és keresztülpasszírozta magukat a táncparketten tomboló tömegen a bárpultig.
Ott is egy nagyobb sor várt, hogy foglalkozzanak velük, de újdonsült önbizalmát kihasználva megelőzte őket, és odalépett közvetlenül a pultoslány elé.
- Szia - kiáltott oda neki elmélyített hangon. - Két… mármint EGY Bailey’s-t kérek és egy sört.
A lány végigmérte, aztán rákacsintott, és elkezdett tölteni. A sorban állók rosszalló tekintettel méregették, de ő csak széttette a karjait egy amolyan “ez van srácok” kifejezéssel az arcán.
Kensi tátott szájjal bámult rá.
- All… Collin, te aztán nem semmi vagy. Ezt az oldalad még nem is ismertem.
- De tetszik, nem? - mosolygott Allison.
- Egy szörnyet teremtettem - nevetett fel Kensi. - Egy imádni való szörnyet.
- Sör és Bailey’s! - ordította túl a zenét a pultoscsaj. Mikor Allison elvette az italokat, és fizetett, kapott egy újabb kacsintást, hátha az előzőt nem vette volna észre.
Hamiskás mosollyal az arcán fordult oda Kensihez.
- Te láttad ezt? Ez a csaj flörtöl velem.
- Igen - húzta össze dühösen a száját Kensi. - Az a kis kurva rámozdult a pasimra!
Ally felkacagott.
- De féltékeny lettél hirtelen, asszony.
Összenéztek, mire Kensi is nevetésben tört ki.
Az italaikkal kerestek maguknak egy kevésbé mozgalmas sarkot, és onnan figyelték a tömeget. A likőr hamar leszaladt, de a sör nem nagyon akart fogyni, amit Kensi megelégelt egy idő után és karon ragadta Allisont.
- Gyere, menjünk táncolni!
- De én nem tudok táncolni.
- Annyira igen, amennyire egy pasinak tudnia kell… COLIN - kacsintott sokatmondóan Kensi.
Allisonnak rögtön leesett, hogy mire gondolt ezzel, így hagyta, hogy barátnője magával cibálja a táncparkettre.
Nagyon esetlennek érezte a saját mozgását, de Kensi a tőle megszokott profi mozdulatokkal tekerte a testét, így a közelben állók tekintete nagyon hamar feléjük tévedt. Allisont általában az ilyesmi zavarta, de ezúttal egyáltalán nem. Most nem a bénán rángatózó, kicsit husibb lány volt, a sötétbarna bombázó mellett, hanem a robot kecsességével toporgó pasi a nőjével, akit mindenki el akart tőle szeretni. Csakhogy Kensi nem törődött másokkal. Hiába voltak ott magas, kigyúrt férfiak, akikre bármikor máskor gond nélkül rávetette volna magát, számára most csak az ő Collinja létezett.
Nagyon jól érezték magukat, talán még jobban is, mint korábban valaha, így észrevétlenül teltek a percek, majd az órák. Néha leálltak kicsit pihenni, de szinte az egész időt a táncparketten töltötték. Épp szünetet tartottak, mikor megszólalt a hangszóróból a “Talk Dirty to Me”
- Ó, ezt a dalt imádom! - kiáltott fel Kensi. - Gyere! - ragadta karon Allisont.
- Ne már, legalább hadd fújjam ki magam.
- Gyere, csak erre az egy dalra. Légyszi-légyszi-légyszi.
- Jó, rendben - sóhajtott Allison és követte barátnőjét a tánctérre.
Mikor odaértek, Kensi ránézett, és sokat sejtetően csak ennyit mondott:
- Állj meg egyenesen, és ne mozdulj!
Nem tudta mire vélni a kérést, de nem ellenkezett és így pillanatokkal később ki is derülhetett, hogy mit akar a barátnője. Ahelyett, hogy vele szemben kezdett volna táncolni, rátekeredett a testére úgy, hogy csak centik választották el őket. Allison szinte érezte a köztük pattogó szikrákat, miközben Kensi egyre közelebb és közelebb riszálta magát hozzá. A szívverése ismét fokozódni kezdett és megint ugyanaz az édes remegés járta át a tagjait, ami a házból való kilépés előtt. Barátnője lassú, erotikus mozdulatokkal táncolta körbe őt, de folyamatosan tartotta a pár centi távolságot. Már minden körülöttük álló ember csak őket figyelte. Mikor Kensi a tánca végén Allison elé ért, a dal arab stílusú refrénjének ütemében olyan hastáncot lejtett, amitől a környezetükben mindenkinek elállt a lélegzete. Ally szakaszosan tudta csak kapkodni a levegőt. Nem értette, hogy mi történik vele, de olyan megbabonázott tekintettel csodálta barátnője testét, ahogy egy… ahogy a jó pasikét szokta. Amint a refrén véget ért, Kensi erotikus csípőriszálás kíséretében megfordult és előrehajolt, miközben a popsiját egy határozott mozdulattal nekinyomta Ally ágyékának. Allison az agyával fel sem fogta mit tesz, a keze magától cselekedve megindult és szemérmetlenül rámarkolt a nadrágja alatt meredező műpéniszen fel-le ringatózó fenékre. Már nem is próbálta felfogni az eseményeket, annyira élvezte a dolgot, hogy nem érdekelte mi lesz, csak hagyta magát sodródni az árral. Kensi kéjesen visszanézett rá, és erotikusan az alsó ajkába harapott, amivel teljesen beindította őt. Hiába töltöttek már együtt néhány éve egy alkoholmámoros éjszakát, soha nem vágyott még így rá. Kensi lassan hátrahajolt, közvetlen közelről a szemébe nézett és a karjait átkulcsolta Allison nyaka mögött. Szemeztek néhány pillanatig, mintha várnának arra, hogy ki teszi meg az első lépést. Már nem is volt kérdés, hogy mindketten ugyanarra vágytak. Most nem a túlzásba vitt pezsgő hozta össze őket, ez valami egészen más volt. Igazi vágy, igazi szenvedély.
Allisonnál szakadt el a cérna. Behunyta a szemét, és lassan pár milliméternyit előredöntötte a fejét, de már ez is elé volt ahhoz, hogy az ajkaik lágyan összeérjenek. Mintha egy elektromos szikra robbant volna fel közöttük, a gyengéd érintés úgy csapott át vad, szenvedélyes csókolózásba. Olyan érzékiséggel falták egymás száját, mintha ez lenne az első alkalmuk. Mintha bakfis tiniként nem egymáson tanulták volna a csókolózást. Átadták magukat a szikrázó érzésnek, és semmit nem érzékeltek a külvilágból.
- Hé - bökte meg valaki őket hátulról. - Menjetek szobára.
Mindketten odanéztek, és csak akkor tudatosult bennük, hogy minden szempár rájuk összpontosul, ahogy a kezük már a másik ágyékát simogatja.
- Elnézést! - ugrottak szét ijedten. Ilyen messze még Kensi sem szokott menni mikor bulizik.
- Semmi baj - mosolygott a srác aki félbeszakította őket, aztán hátba veregette Allisont. - Te aztán tudsz valamit, kölyök!
- Tessék? - nézett értetlenül Ally.
- Kicsi is vagy, meg lányos képű, mégis így az ujjaid köré tudsz csavarni egy ilyen csajt. Adj egy ötöst! - tartotta fel a tenyerét.
Allison tétován belecsapott, aztán barátnőjével együtt lesomfordáltak a táncparkettről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]