2014. március 25., kedd

Érzelmek harca V. rész 16. fejezet

Előzmény: Érzelmek harca - Prológus
Közvetlen előzmény: Érzelmek harca V. rész 15. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1999

*****************************************************************

Péntek volt. A Crystal Bar egy közepes nagyságú hely volt a belvárosban. Többnyire leszbikusok jártak ide mindenfelől táncolni, inni és szórakozni. Aznap este a hely tele volt. Gretchen sok barátja eljött ünnepelni a győzelmét.
Nem mintha ez lett volna az első győzelme. De első alkalommal aratott sikert, amikor a gyűlöletbűn volt terítéken. Egy fiatal, neves leszbikust védett, akit azért vertek meg, mert nyilvános helyen csókolózott a barátnőjével. Gretchen elérte, hogy mindhárom elkövetőt fejenként két-két év börtönre ítéljék.
Most felszabadultan táncoltak George-dzsal, élvezve a pillanatot. Ashleigh is ott volt egy feltűnően csinos fiatal nő társaságában.
Robie félre húzódott és csendben iszogatta a koktélját. Aggódott Cassidy-ért, aki még nem érkezett meg. Amikor a szám véget ért, Ashleigh oda ment hozzá.
- Minden rendben? - lépett mellé.
Robie bólintott és a szemébe nézett. Kényelmetlenül érezte magát a vonzó nő társaságában.
- Csak aggódom Cassidy és Andrea miatt. Még egyikük sem jött meg.
- Te hívtad Andreát, ugye?
Robie bólintott és az ajtó felé nézett, épp amikor Andrea belépett. Ashleigh is felfigyelt a jelenlétére és elmosolyodott.
Andrea viszonozta a mosolyukat, amikor észrevette őket és feléjük indult a tömegen át.
- Cassidy megérkezett már?
- Még nem - rázta a fejét Robie, épp amikor a másik nő is belépett az ajtón.
Amikor a tekintetük találkozott, Ashleigh azonnal megérezte a köztük vibráló érzelmeket. Cassidy oda ment hozzájuk, de senki másról nem látszott tudomást venni, csak Andreáról.
- Helló! - szólalt meg végül Andrea. - Mi újság?
- Minden rendben… Azt hiszem - vont vállat Cassidy. Időbe telt, mire felfigyelt Ashleigh és Robie távozására.
- Táncolnak - mondta Andrea, követve a pillantását és felemelte a kezét, hogy megérintse a nő arcát.
Cassidy lehunyta a szemét és megremegett az érintésétől, majd gyengéden belecsókolt Andrea tenyerébe. De aztán hátra lépett és a zsebébe mélyesztette kezeit. Erősen küzdött a vágy ellen, hogy átölelje Andreát.
A másik nő fájdalmasan vágyott a csókjára.
Aztán Gretchen és George is oda lépett hozzájuk, örülve, hogy együtt látják őket. George elhívta Cassidy-t italért. Amíg a bárnál vártak, megkérdezte: - És, hogy vagy, pajti?
- Remekül.
George egy pillanatig sem hitt neki. Látta rajta a jeleket. Amikor megérkezett az utaluk, Cassidy azonnal leküldte és intett a pultosnak még egyért.
Amikor vissza értek a többiekhez, Gretchen kivette az italt Cassidy kezéből és a tánctér felé húzta őt, miközben George-ra kacsintott. Cassidy nem tiltakozott, csak átölelte  Gretchen derekát és magához vonta őt, de kerülte a tekintetét.
- Cassidy! - szólalt meg a nő. - Elég a hazugságból! Mi a baj?
Cassidy nem válaszolt, csak Gretchen nyaka hajlatába temette az arvát.
- Ó, Cassidy! Mit művelsz magaddal? - suttogta a nő.
Cassidy elhúzódott, amikor a szám véget ért, majd visszatértek a többiekhez.
Andrea felfigyelt arra, hogy egy huszonkét év körüli, csinos szőke lány folyamatosan Cassidy-t bámulja, szemmel láthatóan csak az alkalomra várva. Nem akarta hagyni, hogy ez bekövetkezzen, úgyhogy oda lépett a barátjához és a kezébe csúsztatta az övét, majd amikor Cassidy rá nézett, elmosolyodott.
- Táncolunk?
Cassidy nem válaszolt, de nem is tiltakozott, amikor Andrea a tánctérre vonta őt. Mindenki észrevette a szemében csillogó féltékenységet és egymásra mosolyogtak.
Andrea Cassidy nyaka köré fonta a karjait és hozzá simult, az pedig vonakodva átölelte a derekát. Andrea felnyögött, ahogy megérezte a hevületet a combjai között.
Arcuk egymáshoz simult és Andrea végigfuttatta ujjait Cassidy haján, majd tarkójára simította a kezét, magához vonva a másik nő ajkait. Cassidy azonnal reagált a csókra és nyelveik összefonódtak. Combját Andrea lábai közé tolta és szenvedélyesen csókolta az alacsonyabb nőt.
Minden megszűnt körülöttük létezni. A zene csak nekik szólt. Aztán valami megtört Cassidy-ben és sírva fakadt. Andy szorosan tartotta őt és gyengéden letörölte a könnyeit. De Cassidy kitépte magát az öleléséből, megrázta a fejét és hátrálni kezdett.
Aztán elsietett, Andrea pedig utána rohant, hogy megállítsa. De amikor ő is kiért az utcára, már nem látta Cassidy-t sehol. Visszasietett a kabátjáért.
- Hová ment? - lépett oda hozzá Gretchen.
Andrea olyan gyorsan meg akarta találni, ahogy csak lehet.
- Nem tudom, Gretchen - válaszolta. - De megtalálom őt. - Azzal elviharzott, mielőtt a másik nő megszólalhatott volna.


***


Cassidy Josua ajtaján kopogtatott. Hallotta a hangokat bentről, majd az ajtó kitárult. A férfit meglepte a jelenléte, de egy pillanatig sem habozott, hogy behívja. A lakás sötét volt, a TV lenémítva. Cassidy a kanapéhoz lépett és lerogyott rá. Josua mellé ült.
- Mi a pálya? - kérdezte.
Cassidy majd minden éjszakát nála töltött az elmúlt két hétben a fehér poros zacskók társaságában.
- Túl sok minden - bámult a saját ölébe Cassidy, majd megrázta a fejét. - Szereztél még cuccot? - kérdezte érzelemmentes hangon. Josua egy ideig bámulta őt, majd Cassidy felállt és a bárszekrényhez lépett egy kis viszkiért. Aztán meggondolta magát és egyenesen az üvegből öntötte a torkára.
Sűrűn nyelte az italt, míg végül a frissen bontott üveg már félig kiürült. Közben Josua előkészítette az anyagot. Cassidy pedig visszatért az asztalhoz.
Amint beszívta a fehér port, már érezte is a szétáradó energiát. Erősebb volt az alkohol miatt. Mély levegőt vett és lehunyta a szemét. A szíve hevesen vert. Kezei remegtek és hevesen pislogott. Ismét az üvegért nyúlt és az ajtó felé indult. Már nem tudott gondolkodni. Csak nyelte a whiskey-t és végül elhajította a kiürült üveget. Josuára nézett, aki lehunyt szemmel elterült a kanapén. A férfi észre sem vette, amikor kilépett az ajtón.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]