2014. március 31., hétfő

Menekülés az éjszakában 4. rész

Írta: fannyka

Előzmény: Menekülés az éjszakában 1. rész

Közvetlen előzmény: Menekülés az éjszakában 3. rész

******************************************************************

- Hát ez valami állati volt - ugrott ki majdnem a bőréből Kensi. - Te is érezted az elektromosságot?
- Igen - mondta remegő hangon Allison. Kicsit szégyellte magát, mert soha ilyesminek még a közelébe sem jutott nyilvános helyen, de az izgatottság most még a szégyenérzetet is képes volt felülírni.
- Ezt folytatnunk kell, Collin. Ugye te is akarod?
Allison egy pillanatnyi habozás nélkül forrón megcsókolta Kensit.
- Azt hiszem ez egy igen volt - pihegett barátnője, mikor végre levegőhöz jutott. Aztán a füléhez hajolt és azt súgta. - Kibírod hazáig?
- N… nem - remegte Allison.
- Én sem. Gyere! - ragadta kézen Kensi és a WC-k felé ráncigálta.
Cinkos pillantások kísérték útjukat, mert annyira látványos volt, hogy hova indultak és miért, hogy mindenki észrevette.
Az emeleti mosdót vették célba, mert az nem volt úgy túlzsúfolva, mint a földszinti. Kensi lépett be elsőként, maga után húzva Allisont.
- Hé! - kiáltott fel méltatlankodva egy lány, aki a tükörnél sminkelte magát. - Ez a női mosdó! Pasiknak tilos!
- Most egy félórára koedukált lesz, kisanyám - szólt oda pimaszul Kensi miközben betaszigálta az egyik fülkébe barátnőjét. - Ha nem akarsz hallgatózni, húzz kifelé!
A lány üvöltözni kezdett velük, de addigra ők ketten egymás szájára voltak tapadva a boxban.
- Még soha… - mondta egy levegővételnél Kensi - nem… vágytam… így… senkire… Collin.
- Én… sem - lihegte Allison, miközben kezét a barátnője szoknyája alá csúsztatta. Ahogy az ujjai lassan a bugyin keresztül Kensi puncijára siklottak, kitapinthatta, hogy teljesen át van nedvesedve, amitől csak még jobban beindult. Közben érezte, ahogy a nadrágja slicce lassan szétnyílik, és egy kéz lágyan simogatni kezdi a rácsatolt műpéniszt. Nem kellett volna, hogy ez bármi reakciót kiváltson belőle, mégis olyan érzés járta át, mintha valóban az ő testének egy részét dédelgetnék.
A szabadon maradt kezével megmarkolta Kensi fenekét, aki pajkosan felkacagott. Még soha nem látta ilyennek barátnőjét. Ugyanaz a lány volt, akinek több mint tíz éve megismerte, most mégis egészen más érzés volt ránézni.
- Szereted ezt, kislány? - kérdezte elmélyített hangon.
Kensi erotikusan kidugta a nyelvét és bólogatott, mire Ally határozottan megragadta a fejét, félrehajtotta és eszeveszett szenvedéllyel csókolgatni kezdte a nyakát. Ízlelgette azt az édes, pihe-puha bőrt, amivel egyetlen férfié sem versenyezhetett volna, és ezzel olyan földöntúli hangokat csalogatott elő, amilyet csak egy ilyen istennő adhatott ki magából.
Kensi simogatása lassan alábbhagyott a műpéniszen. Megcirógatta az őt csókolgató Allison arcát és ezalatt észrevétlenül kigombolta rajta az inget. Lassan térdre ereszkedett, végigpuszilva közben barátnője testét.
- Mit csinálsz? - nézett rá Ally.
- Leszoplak, Collin. A számban akarom érezni a farkad.
Apró csókokat lehelt a műtagra, ami valamiért felpörgette Allyt. Hiába nem érezhette az ajkak puha érintést, mégis volt valami végtelenül izgató abban, ahogy Kensi a nyelvével körülöleli a dildót és aztán lassan a szájába veszi. Olyan élvezettel és átéléssel csinálta, hogy Allison majd elolvadt a látványtól. Egy pillanatra sem szakították meg a szemkontaktust, amitől az egész csak még perverzebbnek érződött, tovább fokozva a vágyukat.
Kensi lehúzta Allisonról a farmert, aztán az ujjai lassan felfedezőútra indultak a combjai között. Először az egyiket cirógatta, aztán a másikat, majd kínos lassúsággal csupán az ujjbegyeivel érintve az érzékeny bőrfelületet, elindult felfelé. Mikor Ally ágyékához ért, óvatosan félrecsúsztatta az átnedvesedett bugyit, és lágyan cirógatni kezdte a punciját. Finoman végighúzta az ujját a hüvelyétől egészen a már mogyorónagyságúra duzzadt csiklójáig és vissza, amitől Allison kéjesen össze-össze rezzent. Kensi egyszerre izgatta a szemét az érzéki ajakmunkával, és a punciját a virtuóz ujjaival, amiket néha be is csúsztatott a hüvelyébe egy kicsit.
Ally egész testét leírhatatlan gyönyör járta át, ami csak fokozódott, mikor érezte, hogy Kensi két ujja finoman belé hatol és egy harmadik lágyan masszírozni kezdi a csiklóját. Önkéntelenül is kiszaladt belőle egy kéjes sóhaj, és innentől kezdve már nem volt ereje tovább tartani a szemkontaktust. Teljesen átadta magát a gyönyörnek és egyre hangosabban és hangosabban sóhajtozott, ahogy Kensi játszott a testével. Néha még le-le pillantott barátnőjére aki átszellemült arccal szopogatta a műtagot, de szemezni már egyikük sem próbált.
Amint fokozódott a tempó, Allison érezte, ahogy a teste egyre jobban kezd megfeszülni, a gerincén kellemes borzongás fut végig, és hirtelen olyan örömsikoltás szaladt ki a száján, amilyet még senki nem volt képes belőle kiváltani. Minden porcikája hatalmasakat rándult, ahogy az orgazmus szétáradt a szervezetében, és pár pillanatra még a lélegzetét is elállította.
Még mindig levegő után kapkodott, mikor barátnője lassan kihúzta belőle az ujjait, megmarkolta a felcsatolhatóst, és húzogatni kezdte, miközben a szájával is játszott rajta. Szükség volt egy kis időre, hogy folytathassák, de Kensi türelme mégis hamar elfogyott. Felállt, és az orgazmustól még mindig félig alélt Ally szemébe nézett.
- Dugj meg, Collin! Azt akarom, hogy dugj meg mintha az életed múlna rajta!
Allison végignézett gyönyörű barátnőjén. Az édes arca, a nyaka végtelenül érzéki íve, a blúza alól valahogyan időközben kikandikáló egyik cicije, a bokájáig csúszott szoknyája és bugyija olyan csodálatos látvánnyá tették, amilyennek Ally még soha nem látta. Szinte felfalta a szemével és semmire sem vágyott jobban, mint hogy örömet okozzon neki.
Forrón megcsókolta, aztán megragadta a derekánál fogva, és megfordította. Most már nem Allison volt, átlényegült Collinná, a férfias pasivá, aki gyengéd határozottsággal szereti a nőket. Nekidöntötte Kensit a fülke falának, és a feneke felől nyúlva finoman végigsimította a punciját.
A lány teste minden ízében megborzongott, kitolta a popsiját, és vágyakozón hátrapillantott Allyre.
- Akarlak Collin. Magamban akarlak érezni.
Allison odaállt közvetlenül mögé, megmarkolta a felcsatolhatós végét, és egy határozott mozdulattal Kensi puncijához irányította. Kellett egy kicsit mozgatnia, hogy megtalálja a bejáratot, de amikor sikerült, egy nagyon hálás sóhaj volt a jutalma. Egyetlen erős mozdulattal végig betolta a játékot, mire Kensi élvezettel ficánkolni kezdett. Ally két kézzel megragadta barátnője csípőjét, és lassú, mégis határozott lökésekkel járatni kezdte a műtagot a puncijában.
- Erősebben! - bíztatta Kensi. - Még erősebben!
Allison tenyere szorosabbra fogott Kensi derekán, és lassított egy kicsit a mozgás tempóján. Kifelé kínosan lassan és gyengéden húzta a műpéniszét, befelé viszont gyors és erős mozdulattal tolta, amit barátnője minden alkalommal kéjes nyögéssel honorált. Maga is meglepődött rajta, hogy mennyire élvezi azt, hogy ennyire tökéletesen kontroll alatt tarthatja partnerét.
Szép fokozatosan gyorsítani kezdett a tempón, és az egyik kezével elengedte barátnője csípőjét, hogy az ajkait simogathassa. Kensi a nyögések közepette bekapta a cirógató ujjakat, és vadul szopogatni kezdte őket, majd a benedvesített kezet a puncijára vezette.
Az egyre erősödő lökésektől már az összes fülke remegett a WC-ben, de ez csak tovább korbácsolta a szenvedélyüket. Ally a lökésekkel megegyező ütemben masszírozta barátnője csiklóját, és ez majdnem ugyanolyan élvezettel töltötte el, mintha a sajátját simogatná.
- Még! Még! - követelte az utolsó artikulált szavaival Kensi, mielőtt kiszakadtak belőle az orgazmusát kísérő örömsikolyok.
Ally lökött még párat, aztán fáradtan barátnője hátára borult, és puszilgatni kezdte az arcát.
- Imádlak! - suttogta közben a fülébe.
- Igazán?
- Nagyon - pihegte Allison. Komolyan így érzett. Soha nem gondolt úgy Kensire, mint akibe szerelmes lehetne, most mégis olyan elpusztíthatatlan kötődést érzett felé, amilyet még egyetlen fiúja iránt sem azelőtt.
- Akkor bizonyíts! - csusszant le barátnője a felcsatolhatósról
- Hogyan?
- Második menet! - rikkantotta Kensi, azzal megfordult és a csukott WC csészére lökte Allisont. Megszabadult a blúzától és a melltartója maradékától, aztán érzéki táncba kezdett azon a kis zsebkendőnyi területen. Erotikusan tekergetve a testét körbeforgott, de a szemét szinte végig Allyre szegezte. Nem volt nehéz olvasnia barátnője vágyakozó tekintetéből, aki minden porcikáját úgy igyekezett beinni, mintha életében először látná őt meztelenül. Oda tolta a fenekét az arca elé, és hagyta neki, hogy megbabonázva csókolgatni kezdje a punciját. Ally nyelve mohón ízlelgette a kis- és nagyajkait, a csiklóját, minden apró kis centit, amit csak tudott. Csak egy nyalintást akart neki engedni, de az a gyengéd törődés, amit a puncija kapott, nem engedte elmozdulni onnan.
- Collin! Collin! - sóhajtozta. Nem kellett irányítania a barátnőjét, az olyan természetességgel találta meg a pontokat, amelyekkel a legnagyobb örömet tudja neki okozni, mintha évek óta ezt csinálnák.
Megtámasztotta a kezeit a fülke két oldalán, a lábai remegtek a kényelmetlen helyzettől, de képtelen volt elszakadni barátnője babusgató ajkaitól. Édesen beleborzongott, mikor két kéz gyengéden végigsiklott a combjain és cirógatni kezdte a testét. A csiklandó érzéstől felnevetett, és elvesztette az egyensúlyát, véget vetve ezzel a finom kényeztetésnek.
Megfordult, és a vele együtt kacagó Allisonra nézett. Annyira imádni való látvány volt, csak azt a műszakállt ne viselte volna!
Közelebb lépett hozzá, és óvatosan leült az ölébe. Visszafojtott levegővel élvezte, ahogy egészen benedvesedett puncija magába fogadja barátnője műpéniszét. Közel hajolt az arcához, és élvezte a rászegeződő vágyakozó tekintetet. Collin… Allison, akárki is volt ő most, eszméletlenül kívánatosan festett. Némán gyönyörködtek egymásban aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve letépte azt a csúnya arcszőrzetet.
- Áh, így sokkal jobb - búgta barátnője fülébe, azután vadul megcsókolta.
Ally feje egészen beleszédült ebbe a szexuális szélviharba. Isteni érzés volt Kensi punciját nyalogatni, de legalább annyira élvezte azt is, ahogy nyelveik pajkosan fogócskáztak egymás szájában. Olyan volt az egész, mint egy álom, és remélte, hogy soha nem ér véget.
Élvezte, ahogy barátnője egyre gyorsuló mozdulatokkal lovagolta meg és még jobban élvezte, ahogy két csók között a tekintetük egymásba fonódott. Mikor Kensi lassan hátrahajolt, és a kezeit az ő térdeire támasztva folytatta a lovaglást, végre a ringatózó melleit is jobban megcsodálhatta.
Annyira lefoglalta a látvány, hogy villámcsapásként érte, mikor két ujj ingerelni kezdte a punciját. Halkan felsikkantott és felnézett Kensi szerelmesen gyönyörködő arcára. Olyan szép volt az az őt csodáló szempár, hogy onnantól kezdve képtelen volt elvenni róla a tekintetét.
Kensi egy pillanatra sem törve meg a szemkontaktust gyorsított, és ezzel együtt az ujjait is nagyobb tempóban táncoltatta barátnője punciján.
Ally volt az első, akinek a légzése kezdett szaporábbá válni.
- Igen! - sikoltotta. - Igen csináld!
Behunyta a szemét és érezte, ahogy a teste egy pillanatra görcsbe rándul, aztán elernyed, majd ismét görcsbe rándul és egy eget verő orgazmusban robban ki.
Még kapkodott a levegő után, mikor Kensi nyelve már bebocsájtatást követelt a szájába.
Fékevesztett szenvedéllyel kezdtek csókolózni. Olyan elsöprő vehemenciával mintha soha többé nem lenne rá módjuk. Alison érezte, ahogy barátnője minden érzelme átfolyik testébe ezen a csókon keresztül és még azt is együtt élte meg vele, ahogy elcsukló levegővel az orgazmusig lovagolta magát.
Kensi a mellkasára borult és így végre mindkettejüknek lehetősége nyílt egy kicsit kipihegni magukat.
Minden egyenletes tempóban visszalassuló szívdobbanást közösen éltek át, minden lélegzetük egymással szinkronban vált egyre nyugodtabbá. Egy időre egy test és egy lélek voltak.
Jó pár perc eltelhetett ilyen békés nyugalomban, mikor egyszer csak valaki durván dörömbölni kezdett a fülke ajtaján.
- Gerlepár! Ha kiturbékoltátok magatokat, többen várnánk itt a WC-re!
Ijedten pillantottak egymásra, mintha eddig fel sem fogták volna, hogy nyilvános helyen vannak, ahol csak az nincs tisztában azzal ami a fülkében csinálnak, aki a női mosdónak még a közelében sem járt.
Gyorsan magukra kapkodták a ruháikat, ami úgy sikerült, ahogy, de legalább nem voltak meztelenek. Kensi visszatapasztgatta Allison szakállát, aztán kiléptek a fülkéből, ahol tekintélyes tömeg várt rájuk, ami meglepő módon nem csak lányokból állt.
Hatalmas üdvrivalgás köszöntötte őket. Ally szégyenlősen eltakarta az arcát, de Kensi ahogy azt várni lehetett, egy mosoly kíséretében meghajolt a közönség előtt, mintha egy előadás ünnepelt sztárja lenne.
A női mosdót elhagyva is hasonló fogadtatást kaptak. A lányok Kensinek gratuláltak, amiért olyan fiút szedett össze, aki ennyi ideig bírja, a fiúk pedig Ally vállát veregették, amiért ekkora csődör. Mire a klub bejáratához értek, már ő is feloldódott és úgy fogadta a dicséreteket, mintha az lenne a legtermészetesebb dolog, hogy rajongókat szerzett a szexuális teljesítőképességével. Végül is nem volt meglepő. A kint hallgatózók négy női orgazmus hangját hallották, arról nem tudhattak, hogy ezeken két lány osztozott.
Mikor Kensi leparkolt Allisonék háza előtt, a Nap már megmutatta első sugarait a keleti horizont felett.
A két lány mosolyogva nézte egymást, de valamiért már nem merték megcsókolni a másikat. Mintha az egész este csak egyetlen őrült emlék lett volna, amit örökre maguk mögött hagytak és elzártak egy feltörhetetlen páncélszekrénybe.
Ally adott egy puszit barátnője arcára, majd kiszállt az autóból és a ház felé indult. Út közben vissza sem fordult, hogy lássa, Kensi vajon figyeli-e, de hamar kiderült, hogy nem is lett volna értelme. A kocsi motorja felbőgött, és még azelőtt az utca végén járt, hogy ő beléphetett volna a házba.
A vasárnapi családi ebédnél megjelent Kensi is, és kedélyesen elcsevegett Allison családjával, ahogy ilyenkor mindig, de az előző éjszakát még akkor sem hozta szóba, mikor kettesben maradtak.
Ally el is könyvelte magában, hogy ez tényleg csak ennyit jelentett. Egyetlen forró, őrült éjszakát két jó barátnő közt, aminek soha nem lehet folytatása. Hogy is lehetne, ha egyszer egyikük sem leszbikus? Kensi délután hazament, így az utolsó esély is elillant, hogy megbeszélhessék az estét.
Kicsit fájt ugyan neki, a dolog, de valami furcsa okból mégsem tudott miatta igazán bánkódni. Sőt! Olyan vidámnak érezte magát, mint már hosszú ideje nem. A szüleinek is feltűnt, hogy egészen kivirult, és még a húga csipkelődéseit sem vette úgy fel, mint általában.
Mivel másnapra tényleg be volt osztva munkába, alig valamivel tíz után aludni indult. Szépen szétterítette a paplanját, beállította az ébresztést, és már feküdt is volna be az ágyába, mikor megszólalt a mobilja. Kensi volt az.
- Szia csajszi! - kapta fel a telefont. - Csak nem megint itt felejtettél valamit?
- Nem - trillázta vidáman Kensi. - Bocsi Ally, deee… én most nem téged akartalak hívni.
- Nem? - pislogott értetlenül Allison.
- Nem. Nincs esetleg valahol ott a közelben… Collin?
- De - jelent meg huncut mosoly Ally arcán. - Tudom neked adni Collint.


Vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]