2014. szeptember 14., vasárnap

Cowboyok V. rész 1. fejezet

Előzmény: Cowboyok I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Cowboyok IV. rész 4. fejezet

Írta: reddirtwriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2012. február 4.

***************************************************************************

Mitch némán feküdt az ágyban, miközben a hajnal fényei szétáradtak a hálószobában. Élvezte a reggel nyugalmát és a pasija szuszogását maga mellett. El se hitte, hogy már hat hete tart a félév, az őszi szünet pedig vészesen közeledik. Mindkettejüknek szüksége lett volna egy kiadós pihenésre, de utolsó félévesként nem sok esély volt rá, hogy bárhova is elmehessenek. Mitch még mindig annak a partinak a költségeit nyögte, amit Darrin sikeres szóbelije után tartottak. Az emléktől azonban rögtön mosoly ült ki az arcára. Hiszen aznap volt az első alkalom, hogy Darrin megkaphatta a fenekét. Ezt tervezte az ajándékok netovábbjának, és nem is számított rá, hogy a másik ennyire élvezni fogja. Darrin kifejezetten élvezte, hogy ezúttal ő uralhatja a helyzetet. Mitch-et pedig lenyűgözte, mennyire megváltozott az eddig teljesen alárendelt srác. De talán ez is csak az igaz szerelem része.
Az oldalára fordult és óvatosan simogatni kezdte Darrin arcát az ujjai hegyével. Halkan kuncogott, amikor a még mindig alvó férfi egy légy csiklandozásának hitte érintését és öntudatlanul elhessegette. Mitch áttért a mellkasára és gyengéden simogatta a bőrét. Majd mielőtt tovább haladt volna, előre hajolt és megcsókolta a másik férfit. Tudta, egy lágy puszit a „légy” visszatérésének értelmezhet partnere, a határozott csókra viszont Darrin szemei azonnal felnyíltak és köré fonta a karjait.
- A fenébe is! Te minden nappal egyre jóképűbb leszel.
Mitch felnevetett.
- Csak fel vagy izgulva, haver. Na, ki kér még egy kicsit a seggemből?
Darrin kuncogni kezdett.
- A legcsodásabb seggből, amit valaha is láttam? Nem is vágyom másra.
- Azt ajánlom is – somolygott Mitch. - Mert különben búcsút mondhatsz ezeknek itt – nyúlt le és gyengéden megmarkolta Darrin csomagját.
Darrin megmerevedett.
- Nem. Soha. Semmiért nem áldoznám be őket.
Mitch csak morgott egyet és fölé kerekedett. Előre hajolt és ajkait Darrinéihoz nyomta.
- Jó fiú – kuncogott, majd gyengéden megcsikizte a másikat.
Percekig fetrengtek nevetve az ágyon, míg végül Darrin a két keze közé fogta partnere arcát és megcsókolta őt.
- Indulnunk kellene. Nem akarok megint késve érkezni. Főleg nem olyan külsővel, hogy egyértelmű legyen, mit csináltam.
- Pedig annyira cuki vagy gyűrötten!
- Kapd be! - kacagott fel Darrin.
- De akkor siess! Még a végén oda jutunk, hogy együtt kell lezuhanyoznunk. Annak pedig mindketten tudjuk, mi lenne a vége.
Hamarosan végre sikerült kikászálódniuk az ágyból és nekikezdhettek a már rutinnál vált reggeli teendőknek. Mitch reggelit készített, amíg Darrin lezuhanyozott, majd a másik férfi állt be a víz alá, míg partnere megetette a lovakat. A végén még maradt is valamennyi idejük, amikor leparkoltak az iroda előtt. Ahogy azonban beléptek, Mitch azonnal hallotta, ahogy valaki szólítja.
- McRichards!
Mitch azonnal megtorpant és a felé közeledő Dr. Kochra nézett.
- McRichards! Az órája után várom az irodámban. - Aztán Darrin felé fordult. - Reggelt, Anderson! - Majd tovább is indult a folyosón.
- Mégis, mi volt ez? - csukta be Darrin maguk mögött az ajtót.
- A franc se tudja. Talán valamit elszúrtam. Nem beszéltünk sokat a múlt nyári kis szóváltás óta.
Darrin bólintott.
- Nos, óra után majd megtudod.
Mindketten összeszedték a cuccaikat, mielőtt elindultak volna órára. Mitch nem sokat fogott fel az előadásból. Csak Dr. Koch körül jártak a gondolatai. A végén pedig már tiszta ideg állapotban állt meg az iroda ajtaja előtt.
- Gyere be és csukd be az ajtót! - morgott a férfi a kopogtatásra reagálva.
A fenébe! - gondolta Mitch. Ez nem kezdődik jó. Tudta jól, jobb elkerülni a zárt ajtók mögötti beszélgetést Dr. Kochhal.
Némán leült a székre, ami felé a főnöke intett. Koch elfintorodott és Mitch felé lökte a dossziét, amit a kezében tartott. A fiatalabb férfi kinyitotta és végignézte a tartalmát. Egy kulcs volt benne és néhány papírlap.
Ahogy felnézett, látta, hogy Koch őt bámulja.
- Van egy házikóm Coloradóban, Durango mellett. Most kaptam meg jávorszarvasra az engedélyem és már oda is szóltam lefoglalni az időpontot, de közbejött egy nyavalyás konferencia Floridában, úgyhogy átírattam a maguk nevére Andersonnal. Gondoltam, örülnének egy kis szabadságnak.
Mitch ledöbbent. Annyira szokatlan volt ez a helyzet!
- Köszönöm – nyögte ki végül, rádöbbenve, illene mondania valamit. - Nagyra értékeljük. Tényleg jól jönne egy kis szabadság és szeretjük a jávorszarvasokat is.
- Remek. De számítok egy termetes példányra fizetségképp.
- Persze, uram. Számíthat ránk.
- Most pedig tűnés! Nem érek rá egész nap.
Mitch talpra kecmergett és szinte kimenekült az irodából. Észhez se tudott térni, ahogy becsukta az ajtót maga mögött. Darrin értetlenül nézte a hitetlenkedő kifejezést az arcán. Egy ideig türelmesen várt, hogy a másik megmagyarázza, de amikor az csak némán bámult maga elé, félreértelmezve a helyzetet, felhorkantott.
- Hogy az a vén homofób farok mindenit! Tudtam, hogy eljön ez a nap. Nem bélyegezhet meg csak úgy. Keményebben dolgozol, mint bárki más. Megyek is, és a képébe mondom. Hogy merészeli...
Mitch megragadta a karját és visszatartotta.
- Nyugi! Semmi ilyesmiről nincs szó – nevetett fel, majd a borítékért nyúlt és kitette a tartalmát az asztalra.
- Mi a kénköves... - nyögte Darrin.
- Én sem értem. Arra számítottam, Egy fejjel alacsonyabban jövök majd ki, ehelyett a kezembe nyomta ezt. Azt mondta, már minden el van rendezve, de közbejött valami, szóval átadja nekünk.
- Ilyen a világon nincs – huppant le Darrin a székére. - Várj. Nekünk? Szó szerint ezt mondta?
Mitch felnevetett.
- Igen, bébi. Azt mondta, „maguknak Andersonnal”.
Továbbra is hitetlenkedve nézegették a papírokat, de ott volt minden. Az engedély és a térkép is, hogy jutnak el a helyre.
- Úgy néz ki, vadászni megyünk – vigyorgott Mitch.


***


Az idő csak úgy repült, Darrin és Mitch pedig seperc alatt a kocsiban találták magukat, amint Délnyugat-Colorado felé tartanak. Mitch végül beleegyezett, hogy partnere kisebb kocsiját vigyék, spórolandó az olajjal.
Már órák óta úton voltak, és amikor épp egyikük sem aludt, a közös életükről beszélgettek. Családról és minden egyebekről. Már szinte mindent tudtak egymásról, de Mitch érezte, hogy van egy bántóan fekete luk Darrin múltjában. A korábbi szerelmi élete. Miközben keresztülhajtottak Új-Mexikón, végig azon gondolkodott, hogy hozza fel.
- És mi van a régi szerelmeiddel? Sosem emlegetted egy exedet sem.
Darrin megmerevedett és szilárdan előre bámult.
- Erről nem akarok beszélni, oké? - mondta végül, alig hallgató hangon. - Váltsunk témát!
Mitch elhallgatott. Ismerve Darrint, tudta, a történet igencsak bonyolul és kellemetlen lehet. Jelen pillanatban egyikre se vágyott, úgyhogy inkább az ajtónak dőlt, arcába húzta a kalapját és lehunyta a szemét.
Egész éjszaka vezettek, váltva egymást a volán mögött. Nem akartak megállni, egyrészt hogy ne veszítsenek időt, másrészt így nem kellett szállodára költeni. Így a kora délután már Koch házánál találta őket.
Darrin összevont szemöldökkel igyekezett kiigazodni a térképen, amikor Mitch a fékre taposott.
- Úgy néz ki, itt vagyunk.
- Honnan tudod? - morogta Darrin. - Én nem tudok kiigazodni ezen a nyavalyás térképen.
- Onnan – nevetett Mitch és kimutatott az ablakon.
Darrin végre felnézett és hangosan nevetni kezdett, amikor meglátta a méretes „Koch kunyhója. A látogatókat lelőjük”-feliratot.
- Ja. Egyértelműen a jó helyen vagyunk.
Mitch bekanyarodott a kapun és leparkolt. A kunyhót elrejtették a fák a bámészkodó szemek elől- Ez azonban csak még félreesőbbé és nyugodtabbá tette. Pont amire most szükségük volt.
- Nézzünk körül és már ki is pakolhatunk! - vetette fel Mitch.
Kiszálltak a kocsiból és oda sétáltak a kunyhóhoz. Az épület valóban egy igazi kunyhó volt. Mintha már legalább ötven éve hozzá se nyúltak volna. Amikor beléptek vették csak észre, milyen kicsi is valójában. Egy hétvégére azonban tökéletesen megfelelt.
Szerencséjükre hűtő is volt, Mitch pedig meglepetten tapasztalta, hogy be van kapcsolva és tele van friss étellel egy levél társaságában.
- Dr. Koch azt üzeni, egyenek nyugodtan, ami magukba fér – olvasta. - A maradék úgyis megromlana, mire legközelebb valaki ide vetődik. - - Peggy.
- Mi lelte ezt a Kochot? - nézett rá Darrin.
- Fogalmam sincs. De legalább van elég kajánk a hétvégére.
Mitch ásított és nyújtózott egyet, hogy megmozgassa elgémberedett izmait. Aztán megcsókolta Darrint és átkarolta a nyakát.
- Jól jönne egy kis pihenés. Mit szólsz?
- Azt, hogy benne vagyok.
A kunyhóban meglehetősen hűvös volt, úgyhogy csak lerúgták a csizmájukat és ruhástól bújtak be az ágyba. Darrin a partneréhez bújt és hamarosan mindketten álomba merültek.
Úgy egy órával később Mitch felébredt. Beletellett néhány pillanatba, amíg rájött, hol is vannak. Aztán átkarolta Darrint és belemarkolt a fenekébe.
- Te aztán tudod, hogy kell felébreszteni az embert – morogta Darrin, miközben ő is álmatagon a másik fenekéért nyúlt.
- Valóban? - nevetett fel Mitch. - Ha akarod ezt a segget, meg kell dolgoznod érte.
Azzal kiugrott az ágyból és felkapta a csizmáját. Miközben Darrin lassan feltápászkodott, még a fenekére is rácsapott.
- Gyerünk, csigabiga! Még vadásznunk is kellene. A jávorszarvasok nem várnak meg.
- Tudom, tudom – csoszogott utána Darrin.
Miután elkészültek, körbejárták a nagy területet, ami Koch birtokához tartozott. A jávorszarvasok sok nyomott hagytak maguk után és Mitch már rögtön tervezgetni is kezdte, merre indulnak el másnap.
Ennek ellenére tovább folytatták a sétát. Végül találtak egy hatalmas fát, melynek ágai egészen a földig leértek. Körülötte kisebb társai úgy sorakoztak, mint a koszorúslányok a menyasszony körül.
- Azt hiszem, itt jó lesz – mondta Mitch és bebújt a lombok alá.
Darrin morogva követte, egykedvűen birkózva a lelógó ágakkal. Alig látott valamit és majdnem felkiáltott rémületében, amikor valaki hátulról átkarolta.
- A fenébe is! A szart is kiijeszted belőlem.
Mitch felnevetett és a másik ajkaihoz nyomta az övéit. Aztán letérdelt elé.
- Olyan nyugodt és békés itt. És, azt hiszem, volt valami segg is, amit szerettél volna.
- A fenébe is, igen! - nyögte Darrin és magához rántotta Mitch-et, hogy ismét megcsókolja.
Mitch gyengéden beletúrt a hajába, majd lassan lefelé indult, kibontva partnere ingének gombjait. Miután végzett, szétnyitotta a ruhadarab szárnyait és izgatni kezdte Darrin már így is mereb mellbimbóit, miközben a férfi nyakát kezdte csókolgatni. Darrin felnyögött és a másik oldalra billentette fejét.
Mitch elmosolyodott és tovább folytatta partnere izgatását. Lehajolt és szájába vette az egyik mellbimbót, hogy szopogatni kezdje, majd a másikat is. Darrin hangos nyögésekkel tette nyilvánvalóvá akciója sikerét. Azok a nyögések pedig még hangosabbak lettek, ahogy Mitch végighaladt a hasfalán és rátért ágyékára. Darrin beharapta alsó ajkát, hogy nehogy felkiáltson, amikor partnere kiszabadította már keményen meredező hímtagját. Forró nyelve végigfutott a lüktető férfiasságon, hogy ajkai aztán köré fonódjanak.
Darrin nem bírta tovább. Megragadta szeretőjét és már azelőtt letépte róla a farmerét, hogy Mitch akárcsak pislogni tudott volna. Mitch élvezte, amikor társa ennyire bevadul és engedte, hogy azt tegyen vele, amit csak akar. Darrin rá is markolt a farkára és rángatta egy ideig, majd áttért a golyóira. A másik keze közben Mitch tarkójára simult és magához húzta, hogy mohón megcsókolja őt. Az ujjak azonban lefelé indultak tarkójáról, míg végül el nem érték céljukat, Mitch bejáratát.
A férfi felnyögött, ahogy Darrin az ánuszát izgatta. Érezte, ahogy partnere mögé kerül és ujjai egyre mélyebbre hatolnak benne. Alig tudta megállni, hogy felkiáltson, amikor megérezte a másik férfi nyelvét a farpofái között.
Ujjai remegtek, miközben előhorgászott letolt nadrágja zsebéből egy kis tégelyt. Darrin szó nélkül vette át. Pontosan tudta, mi az. Mitch lehunyta a szemeit, miközben élvezte, ahogy partnere a járatába dörgöli a síkosítót. Az első alkalommal, amikor Darrin a magáévá tette, napokba telt rendbe jönnie. De szerencsére ezt a másik férfi is észrevette és azóta mindig alaposan előkészítette a behatolást. Először csak egy ujjal mozgott benne, majd kettővel, hogy aztán betoljon mellé egy harmadikat is. Mitch nyöszörgésében pedig a fájdalom helyét lassan átvette a gyönyör.
Darrin alig bírt már magával. Bedörzsölte a szerszámát is, majd, amikor úgy érezte, Mitch már készen áll, kihúzta belőle ujjait és a farkával kezdte izgatni partnere bejáratát. Mitch arca a földhöz préselődött és hangosan felnyögött, ahogy Darrin behatolásának kellemes fájdalma szétáramlott a tagjaiban.
- Csss! Semmi baj – suttogta Darrin.
Mitch már túl messze járt a szenvedély ködében, hogy reagálni tudjon. Ahogy Darrin pumpálta belé a szerszámát, érezte, ahogy a jóleső bizsergés egyre csak nő benne. Az idő lelassulni látszott, míg végül el nem érte a csúcsot. A teste megfeszült, járata pedig rászorult Darrin férfiasságára.
Darrin azonban csak növelte a tempót. Mitch elterült a földön és halkan zihált partnere minden egyes lökésének hatására. Aztán Darrin teste is megfeszült és olyan mélyre tolta a szerszámát Mitch-ben, amennyire csak tudta. Mitch halkan felsóhajtott, ahogy társa nedvei szétáradtak nyílásában, majd a kemény rúd egy cuppanással távozott belőle.
Megfordult és magára húzta Darrint, hogy ajkaik ismét egymásra tapadjanak. Hosszú percekig csak simogatták és csókolgatták egymást, élvezve a másik társaságát. Aztán hirtelen mindketten megmerevedtek, amikor fojtott hangok nesze ütötte meg a fülüket. Mozdulatlanná dermedtek, reménykedve, hogy a közeledők nem veszik észre őket.
Darrin rémülten nézett Mitch-re. Mi lesz, ha rájuk találnak letolt gatyával?
- Most mit fogunk csinálni? - kérdezte némán a tekintetével.
Mitch az ajkaihoz érintette a mutatóujját és tovább fülelt.
Négy középkorú férfi haladt el a fa mellett, elég közel, hogy Darrin és Mitch tisztán kivehesse őket. Mindannyian vadonatúj vadászfelszerelésbe voltak öltözve és hangosan beszélgettek.
- Hallottad ezt? Ez egy igazán nagy szarvasbika lehetett.
Úgy bőgött, mint a fába szorult féreg. Már alig várom, hogy a kandallóm fölé akaszthassam a fejét.
- Igazad van, Roy. A nagyfiú biztos tehenek után kutat. Biztos nagy kujon szegény feje.
Mitch Darrinra nézett és látta, hogy a másik közel áll ahhoz, hogy röhögésben törjön ki. Még a lélegzetüket is visszafojtották, amíg a vadászok hangja lassan el nem halt a távolban. Addigra viszont Darrin teste már remegett a visszafojtott nevetéstől. Végül egyszerre kezdtek el hangosan hahotázni
- Gyere! - mondta Darrin. - Jobb, ha eltűnünk, mielőtt a hatalmas bikájuk visszajön.
- Miről beszélsz, bikuci? - nevetett Mitch, miközben talpra segítette partnerét.
Amikor visszaértek a házhoz, Darrin Mitch-re nézett, majd ismét nevetésben tört ki.
- Egek! Ha tudtam volna, hogy egy szarvasbika lesz végül a pasim!
Mitch az ágyra lökte őt és rá vetett magát. Hosszú percekig birkóztak, míg végül elterültek egymás mellett a lepedőn.
Egy ideig ziháltak, majd amikor már elég erőt gyűjtött, Mitch feltápászkodott és a hűtő felé indult, hogy szerezzen némi ennivalót.
A nap már kezdett leereszkedni és az októberi éjszakák hétezer méteren elég hidegek voltak, ezért gyorsan begyújtottak a kandallóba és letelepedtek, hogy az estét olvasással töltsék. Aztán levetkőztek és bebújtak a vastag takarók alá, egymás karjaiba bújva, hogy aztán lassan álomba merüljenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]