2014. szeptember 24., szerda

Ismertető - T-Shirt

Ismertető

Első ismertetőként mutatnék nektek egy olyan történetet, aminek valószínűleg sok olvasóm örülni fog.
Kaptam már meg kritikaként, hogy a történeteimből hiányoznak a vad szexcsaták, a heves forró pillanatok és hasonló nyalánkságok. Nos, többek között ezért is döntöttem úgy, hogy B helyett, amíg nincsenek jobb ötleteim neki, csak úgy spontán történeteket írok, amikben nagyobb az esély ilyesmire. Azonban nem ígérek semmit, mert előre megfontolt szándékkal nem szeretnék ilyesmit írni (meg különösebben mást se), csak ha van rá ötletem és én is élvezem a megírását.
A fordítás azonban más dolog, és megint más, amikor fordítást tulajdonképpen nem is végzek, csupán figyelmetekbe ajánlok egy témába illő történetet.
Ilyen a T-Shirt is.
Nos, igazából nem nagyon tudom, mit mondhatnék erről az irományról. Története nem sok van és azt se szeretném lelőni, úgyhogy ezt inkább mellőzöm. A karakterekről nem tudunk meg túl sok mindent, sőt, ha úgy vesszük, semmit se, szóval róluk még akkor se tudnék beszélni, ha akarnék.
Ez tipikusan az a történet, ami úgy jó, ha előre tudod, mi ez és mit vársz tőle. Akkor nem fogsz csalódni és pontosan azt is fogod kapni, amit szeretnél. Egy hangulatos kis történetet, amin gyorsan át tudod rágni magad, ha csak öt perced van és valami nyalánkságra vágysz. Egy szexjelenet extrákkal, nevezzük így.
Ehhez mérten viszont egész jól meg van írva. Pontosan tudja, mit akar és nem bocsátkozik magasröptű kitérőkbe. Nem húzza az időt, nem kalandozik el mindenfelé. Van némi története, ezt nem tagadom, azonban mégis csak a minimális, ráadásul olyasmi, amihez nem kell egy Asimov, egy Tolkien vagy egy George R. R. Martin, hogy kitalálja. Csak kicsit ismerni kell, milyen az élet. Szóval beleélni magad könnyű, ez a pozitívuma, bárki átérezheti, viszont negatívum, hogy pont emiatt nem ad ilyen téren nagy olvasmányélményt sem, mivel semmi extra vagy szokatlan nincs benne.
Tehát a hangsúly a szexen van. Akit ez érdekel és ad adott pillanatban erre vágyik, lecsupaszítva, karakterábrázolásoktól, nagyobb szabású helyzetleírástól, magasröptű történettől megszabadulva, annak akár egy pár kellemes percet is szerezhet ez a történet.
Fordítani nem tudom, fogom-e. Nem vetem el a lehetőséget, mert a maga nemében egy nagyon kellemes kis történet ez, biztos lesz, akinek tetszeni fog, én azonban inkább valami másra vágynék. De ezt majd a jövő eldönti. Lehet, olvashatjátok majd még magyarul is.
Annak pedig, aki bevállalja az angol változatot is, itt van a link.
Jó olvasást kívánok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]