2018. január 14., vasárnap

Gyönyörök szigete X. rész - Sztriptíz 3. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete X. rész 2. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 23.

*********************************************************************


Miközben Amy szavait pörgettem a fejemben újra és újra (Vajon ő is úgy érez irántam, mint Devon?) a szóban forgó szőkeség hirtelen betoppant az étkezőbe.
Egy pillanatra megrémültem, hogy Devon esetleg meghallotta Amy szavait arról, hogy kölcsön akarna venni engem, hogy aztán ne is adjon vissza. Meg voltam győződve róla, hogy Devon nem értékelné ezt a koncepciót Amy részéről, sőt, az igazat megvallva senki részéről sem a szigeten. Egy kissé birtokló hajlamú személyiségnek tűnt, és egyértelműen rám vetett szemet. Erre nem is kellett több bizonyíték, mint az őszinteségi rohama Camille irányába a múlt héten. Még azt is bevallotta, hogy szeretne hozzám jönni. De persze Devonnal kettőnknek is megvoltak a magunk őszinte beszélgetései. Egyértelműen ott volt a kedvenceim listájának az élbolyában.
Azonban az a huncut kifejezés, ami most az arcán szétterült, azt árulta el, hogy nincs tisztában azzal, mit is mondott Amy az imént. Szó nélkül lépett be az étkező közepére és sorban végigpillantott az asztal körül összegyűlt öt hölgyön.
- Van nektek egy kis csemegém – mondta, széles mosollyal az arcán. – Nézzetek csak oda!
Ahogy az étkező ajtaja felé intett, én gyorsan átváltottam a képet arra a kamerára, ami abba az irányba mutatott, amerre most a lányok tekintete fordult. Ők csak elmosolyodtak és bólintottak, nekem viszont a szívem akkorát dobbant, hogy majd’ kiugrott a helyéről.
Pamela észveszejtő látványt nyújtott, ahogy belépett az étkezőbe. Magassarkúja hangosan kopogott a padlón. A kedves, gyönyörű szőkeség hosszú, barna esőkabátot viselt, ami lelógott egészen a bokáiig.
Azonnal tudtam, mi készülődik itt. Még tisztán élt az emlékezetemben a szombat esti együttlétünk Pamelával, amikor meglátogatott a lakrészemben, ugyanebben a kabátban, és egy mennyei öltáncban részesített. Az egész végeredménye egy vad és eszeveszett szeretkezés lett. Vajon ugyanez fog most is lejátszódni? Pamela öltánca végül egy orgiába fog átcsapni?
A közönség kényelmesen elhelyezkedve figyelte, ahogy a marylandi sztriptíz táncos eléjük áll nagy kabátjában. Nem kellett nagy ész, hogy kitaláljuk, épp egy kis bemutatóban akarta részesíteni a többieket. Talán épp az asztal tetején.
Pamela még egy ilyen ormótlan kabátban is észveszejtő volt. Az a fajta nő volt, aki bármilyen körülmények között hihetetlenül szexin tudott kinézni. Bár természetesen én pontosan tudtam, hogy a kabát nélkül milliószor jobban nézne ki…
- Kapd azt le, baby! – kuncogott Trish, eljátszva a sztriptíz bár vendégének szerepét. – Mutasd meg nekünk, mid van!
Egyértelmű volt, hogy a kanadai lány hamar rájött, mi van készülőben. Pamela pedig csak elmosolyodott, mielőtt fellépett egy székre, onnan pedig egyenesen fellendült az asztalra. Hihetetlenül könnyedén és légiesen mozgott. Bárki megmondhatta, hogy egy tapasztalt táncos lépett most színre.
Candice Swanepoel alias Pamela
Amikor kibújt a kabátból, minden jelenlévő elmosolyodott. Ugyanaz a vágy ült ki az arcukra, mint ami az én nadrágomat is feszítette.

A kabát alatt fehérnemű-szerű szerelést viselt. Egy áttetsző fekete csipke melltartót, ami tökéletesen látni engedte meredező mellbimbóit. Derék alatt pedig egy fehér csipke szoknyát hordott, ami ennél már nem is lehetett volna kisebb. Épp csak eltakarta combjai felső peremét, már ha az áttetsző anyag takar bármit is. Az alatta megbúvó narancssárga g-stringet[1] mindenesetre tökéletesen látni engedte. Az egész ruhakölteményt pedig egy pár fekete magassarkú koronázta meg, ami csak még jobban kiemelte hosszú, karcsú lábait.
Röviden, Pamela észveszejtően vonzó látványt nyújtott. Az ember azt kívánja, bárcsak minden egzotikus táncos a világon legalább csak fele ilyen jól nézne ki! Egy ilyen látványért még egy százezer fős futball stadion lelátóit is pillanatok alatt meg lehetne tölteni. Erre mérget mernék venni.
Devon előkerített egy hordozható lejátszót és feltekerte a hangerőt, hogy a hangos, érdes zene betöltse a helyiséget. Azonnal felismertem a számot. A „Girls, Girls, Girls” volt a Mötley Crüe-től. Ideális választás egy úgynevezett „gentleman’s club”-hpz. Feltűnt, hogy Pamela valószínűleg számtalan alkalommal csinálta ezt már végig a múltban. És most is elérkezettnek látta az időt, hogy újból sort kerítsen rá.
A lányok érdeklődve szemlélték őt, ahogy az asztal közepe felé haladt. Igen… a Napnál is világosabb volt, hogy ezt már számtalanszor végig csinálta.
Végigsimított kezeivel feszes hasfalán, miközben fejét lassan egyik, majd másik irányba fordította, közben pedig lágyan ringatta a csípőjét. Néhány lány már kényelmetlenül kezdett mocorogni ültében, én pedig éreztem az egyre növekvő pulzálást a nadrágomban.
Ugyanezt a mozdulatsort folytatta még egy ideig, mielőtt az összegyűlt hölgyek felé fordította volna az arcát. Felgyűrte a szoknyáját a csípőjéig, majd hagyta ismét aláhullni, mindezt pedig olyan csábosan és izgatóan, ahogy csak ő volt képes rá. Aztán lassan körbesétált az asztal peremén azzal az enyhe erotikával, amit őszintén csak csodálni tudtam.
Végül Pamela megállt és egyenesen a szobatársa és szeretője, Amy felé fordult. Csak állt a vörös hajú lány előtt és a zene ütemére ringatta testét. Amy szóhoz se jutott, csak nyelt egy nagyot és körbepillantott a többieken, mielőtt kimeredő szemeit ismét az előtte vonagló szőkeségre emelte volna. Egyértelmű volt, hogy nagyon élvezi Pamela attrakcióját. Bár persze, az igazat megvallva, Amy valószínűleg mindent élvezett, ami Pamelával kapcsolatos.
A sztriptíztáncos lemosolygott barátnőjére és végigsimított jobb kezével a másik nő arcán, miközben bal kezével dobott neki egy csókot. Amy ismét fészkelődni kezdett ültében, mire Pamela csak kuncogott és már indult is tovább a következő nő, Camille felé.
A vonzó latin lány elővett egy bankjegyet és meglóbálta a levegőben. Pamela csak mosolygott és megvonta a vállát. A borravalóért cserébe úgy döntött, kicsit több időt tölt a Camille előtti tánccal, mint amiben Amy-t részesítette. A mexikói lány felé mozdult, tovább ringatva testét a lüktető muzsikára.
Trish volt a következő a sorban, aki úgy tűnt, különös figyelmet fordít Pamela érzékien ívelt fenekére. De hát ki kérhette ezt számon rajta? A kanadai hölgyemény már azóta meredten a szőke előadóművész tomporát stírölte az áttetsző szoknyán keresztül, hogy az utóbbi elkezdett táncolni Camille-nek.
Pamela megfordult és hátra tekintett a válla felett, figyelve, ahogy Trish a fenekét méregeti. Elvigyorodott, majd a másik nő felé fordult. Trish felnézett és zavartan elmosolyodott, ahogy a sztriptíztáncos tovább folytatta a mozgást előtte.
Amikor ellépett legutóbbi egyszemélyes közönségétől, Pamela megfordult és előre hajolt, a kanadai lány arcába tolva fenekét. Trish felnyögött, egyértelműen élvezve a helyzetet, ahogy a másik nő előtte vonaglik még egy jó ideig, mielőtt végleg tovább lépdelt volna.
Lindsay is előkotort egy bankjegyet, Pamela pedig rávillantott egy hálás mosolyt miközben átvette, majd hátra vetette a fejét és meglóbálta terebélyes hajkoronáját. Közben pedig úgy ringatta a testét, hogy arra már szavak sincsenek.
A tinédzser lány elpirult és a zsebében kezdett kotorászni egy újabb bankjegy után. Kristanna, aki Lindsay mellett ült, kuncogni kezdett és négy koronát lóbált Pamela felé. A szőkeség nem fogadta el, de jót nevetett a norvég fizetőeszköz látványán. Ennek ellenére viszont végül a skandináv lány is megkapta a maga műsorát.






[1] G-string: Egyfajta tanga, ami a lehetséges legkevesebb anyagból készül és csak a legfeltétlenebbül takarandó testtájakat fedi el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]