2018. január 17., szerda

Gyönyörök szigete X. rész - Sztriptíz 4. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete X. rész 3. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 23.

*********************************************************************


Miután minden hölgynek adott egy egyéni műsort, Pamela visszatértaz asztal közepére és tovább ringatta a testét a zene ütemére. Ezalatt Devon csak meghúzódott a háttérben, mosolyogva tartva a lejátszót, és élvezte az előadást.
Pamela kioldotta áttetsző szoknyájának egyetlen gombját és könnyedén lerántotta magáról a ruhadarabot. Aztán megfordult, csupán egyetlen fekete melltartóját és narancsszín g-stringjét viselve, és folytatta táncát az összes lány szeme előtt. Fél kézzel a feje fölé emelte szoknyáját és megforgatta a levegőben, miközben ugyanerre az ütemre forgatta csípőjét is.
Az összegyűlt hölgyek kurjongatni és éljenezni kezdtek, ahogy a szőkeség félredobta levetett ruhadarabját. Mindkét kezét a csípőjére helyezte és érzéki ritmusban vonaglott tovább, ügyelve arra, hogy mindenki jól megszemlélhesse őt minden szögből.
Eddigre a farkam már rég szabadon lengett, ahogy hevesen rángattam, gyönyörködve Pamela csodálatos műsorában. Esélytelen volt, hogy ellen tudjak állni neki anélkül, hogy magamhoz nyúlnék.
Lehetett bármi is ebben az egészben, ami ne tetszett volna? Nem létezett épeszű hetero férfi ezen a világon, aki ne csodálta volna meg ezt az érzéki szépséget és ne söpörte volna az álla a földet tőle. Pamela egy földöntúli szépség volt, aki leginkább úgy tűnt fel előttem, mintha álmaim megtestesült valója lenne. Egyszerűen lenyűgöző.
Bár eddig úgy képzeltem el, hogy Pamelát a körülmények kényszerítették a sztriptíz-táncosi létbe, és az a tény, hogy ez biztosított számára megfelelő megélhetést, észre kellett vennem, mennyire élvezi, hogy produkálhatja magát a többiek előtt. Nyilvánvaló volt, hogy ellenkező esetben nem is csinálná. Nem mintha nekem bármi problémám lett volna azzal, hogy ezt csinálja. Elvégre itt mindenki közeli baráttá vált az elmúlt napok folyamán. Pamela egyértelműen élvezte a helyzetet, ahogy én is.
Lindsay, aki már két dollárt is meglengetett borravalóként, most előhorgászott még egy bankjegyet. Pamela kecsesen odalejtett a fiatal szőkeséghez és elfogadta a felajánlást, majd odaállt az asztal szélére, közvetlenül Lindsay elé, és úgy ringatta a testét, mintha épp egy farok mozogna benne. Lehunyta a szemeit és felsóhajtott, úgy téve, mintha épp most élne át egy orgazmust.
A kis közjáték a többi hölgyet is arra inspirálta, hogy a zsebébe nyúljon további bankjegyek után. Pamela mindannyiukra fordított némi figyelmet, előadva ugyanazt a produkciót, miután elvette a pénzt. Kristanna kölcsön kért egy dollárt Lindsay-től, hogy ő is élvezhesse a műsort. Senki sem tudta egyhamar megunni az attrakciót.
Az asztalon táncoló szőkeség végül félredobta a kezében szorongatott nagy köteg pénzt és visszatért az asztal közepére, hogy kikapcsolja az áttetsző melltartóján a keblei között megbúvó csatot. Minden jelenlévő meredten figyelt, megcsodálva az előbukkanó méretes halmokat. Pamela épp úgy a feje fölé emelte a levetett ruhadarabot, mint korábban a szoknyát és körbe forgatta, miközben tovább mozgatta testét a zene ritmusára.
Miközben mozdulataival mind a négy jelenlévő hölgyet bevonta előadásába, gondosan figyelt rá, hogy formás fenekét mindig Trish arca előtt rázza, akit korábban annyira elbűvölt ez a testrész.
Nem sokkal később viszont a kanadai lány felé fordult, letérdelt és a saját mellbimbóival kezdett játszani. Trish elmosolyodott és megcsóválta a fejét, felajánlva, egy újabb egydolláros bankót.
Pamela elvette a pénzt és talpra emelkedett, hogy aztán visszatérjen az asztal közepére. Mostanra már mindegyik lány hangosan kurjongatott az izgatottságtól, ahogy a táncos hüvelykujjait becsúsztatta bugyija pántjai alá.
A létező legerotikusabb mozdulatokkal tolta le magáról a falatnyi ruhadarabot, közben egy pillanatra sem tévesztve el a zene ütemét.
Az immár teljesen meztelen Pamela bal lábával kilépett a tangából, a jobbal pedig úgy lendítette meg a ruhadarabot, hogy az egyenesen Trish arcába repüljön. A többiek hangosan felnevettek, miközben a kanadai lány kezébe vette a levetett fehérneműt és az orrához emelte, hogy vigyorogva beszívja az illatát.
Az asztal közepén Pamela tovább vonaglott és kezeivel végigsimított telt keblein. Aztán ismét Trish felé kezdte rázni fenekét, újból megajándékozva az annyira áhított műsorral.
Végül Pamela elmosolyodott és három másodperces szünetekkel elkezdte összecsapni kezeit. Pillanatokon belül a többi hölgy is csatlakozott hozzá.
Végül már mindannyian Pamelát tapsolták, aki leugrott az asztalról, odalejtett a távolabbi falhoz és a lányok felé fordult.
Amikor a szám véget ért, a szőkeség a térdeire rogyott, majd hátra ült és szélesre tárta a combjait. Mindannyian tökéletes belátást kaphattunk ágyékára. Mondanom se kell, hogy a lányok tovább tapsoltak, miközben Pamela lehunyta a szemeit és halkan nyöszörögve imitálta a testében növekvő szexuális feszültséget.
A taps töretlenül folytatódott, míg a végül az orgazmust is megjátszó Pamela kinyitotta a szemeit és hálásan a jelenlévőkre mosolygott. Élvezte a figyelmet.
Észre se vettem, mennyire kölcsönös volt ez az érzés, míg Amy fel nem állt az asztaltól. Hangosan felnyögtem, amikor észrevettem, hogy a vörös lány farmersortja ki van gombolva. A mindehez társuló arckifejezés nem hagyott kétséget afelől, hogy az asztal takarásában végig önmagával játszadozott.
Ha pedig mindez nem lett volna elég, ott, mindannyiunk szeme láttára, becsúsztatta kezét a bugyijába és három ujjal simogatni kezdte magát. Tekintete mereven Pamelára tapadt.
- Látom én úgy, hogy valaki széretne itt egy öltánc – kuncogott Kristanna, lopva Amy-re pislogva.
- Miért nem adsz egy öltáncot Lindsay-nek? – nézett Trish Pamelára, aminek hallatán a tinédzser lány fülig pirult. – Szerintem nagyon élvezné.
Igaz, ami igaz, a napnál is világosabb volt, a legfiatalabb lányt mennyire felizgatta Pamela műsora.
- Ó…! Tetszene egy öltánc, édes? – mosolygott a sztriptíztáncos Lindsay-re, aki rövid hezitálás után félénken viszonozta a mosolyt és bólintott. – Húzz ide egy széket és kaphatsz egy kis bemutatót.
Lindsay beleegyezően bólintott, mielőtt felállt volna és a szoba közepére húzott egy széket. Pamela, még mindig anyaszült meztelenül, odalépett elé, majd hátat fordított a lánynak és az időközben már elnémult ritmusra kezdte ismét ringatni a fenekét.
Josephine Skriver alias Lindsay
Lindsay elbűvölten figyelte, ahogy Pamela megfordul és csábosan megmarkolja a saját melleit, hogy egyre közelebb húzódjon a fiatalabb lányhoz és végül az öléhez dörgölje meztelen altestét. A sztriptíztáncos hátra vetette fejét, meglobogtatta szőke sörényét és barátságosan Lindsay-re mosolygott. Egyértelmű volt, hogy Pamela imád kérkedni a fizikai adottságaival. Szemmel látható volt, mennyire élvezi.
Pamela elmosolyodott, ahogy végigfuttatta kezeit Lindsay mellkasán, gyengéden megmarkolva a melleit menet közben. A fiatalabb lány válaszképp rá vigyorgott és ő is megmarkolta Pamela melleit.
Mindketten felkuncogtak, majd Pamela megrázta magát és kiszabadította testét Lindsay öleléséből. Kissé hátrébb húzódott, az ohiói lány combjaira ülve, és a másik nyaka köré fonta karjait, elégedett morgást csalva elő belőle, amit egy csábos mosollyal jutalmazott.
Aztán az imént még az asztalon táncoló szőkeség megfordult, hátát mutatva Lindsay felé, és fenekét a lány ágyékához dörgölte. Lindsay ismét elpirult, ahogy végigsimított kezeivel Pamela csípőjén. A táncos lány hamarosan felegyenesedett és kissé távolabb lépett, azonban közben is tovább folytatta a táncot.
- Rázd csak a feneked, bébi! – vigyorgott Lindsay, végre elengedve magát. Az elmúlt tíz napban talán túlságosan is visszahúzódó volt, azonban Pamela most előhozta a legvadabb énjét, amit valaha is láttam. – Rázzad!
Ahogy figyeltem Pamelát visszatérni Lindsay-hez, a farkam majd szét akart robbanni a benne gyülemlő feszültségtől. A szőkeség ismét a fiatalabb lány ölébe ült és az arcába nyomta melleit.
Egyértelmű volt, hogy többen részesíti a kamasz lányt, mint ami egy átlagos öltánc kereteibe bele tartozik. Nem jellemző, hogy bárhol is megengednének a vendégnek ilyen mélyreható tapizást. És egyértelműen az öltánc sosem azzal végződött, hogy a lét résztvevő fél lefeküdjön egymással. Ez a menet viszont a Napnál is világosabban arrafelé tartott.
Pamela ismét kiszabadította magát Lindsay karjaiból és a térdeire ereszkedett, majd a lány széttárt combjai közé csusszant, hogy a másik ágyékára helyezze kezét és végigsimítson rajta.
Pár percnyi előjáték után Pamela arcára kiült az egyértelmű vágy vigyora és a tinédzser testhez simult. Cirógatni kezdte a hamvas kebleket, miközben mohón szájon csókolta tulajdonosukat.
Hirtelen Pamela ismét elhúzódott és a hátát fordította Lindsay felé, hogy a lány arcába dörgölje formás fenekét. Egy ideig ebben a pozitúrában maradt, mielőtt ismét barátnője ölébe ült volna, még mindig hátat fordítva. Megfogta a lány kezeit és végigsimított velük a saját testén, hogy végül a melleire helyezze őket. A többit már Lindsay önként és dalolva megtette, megmarkolva a formás halmokat. Egyértelmű volt, mennyire élvezik a helyzetet mindketten.
- Tetszik, kislány? – dorombolta Pamela.
- Igen. – jött a válasz egy újabb markolás kíséretében a táncos melleire. – Nagyon is. Jobban, mint azt hinnéd. – Azzal lejjebb csúsztatta kezét, végig simítva Pamela combjain, hogy végül behatoljon közéjük. – Ugye egész nyáron sztriptízelni fogsz nekem?
- Ó, nagyon szívesen – borzongott meg Pamela. – Bármit megteszek, amit csak szeretnél, édesem.

- Ez lesz életem legszebb nyara! – vigyorgott Lindsay töretlenül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]