2018. január 21., vasárnap

Gyönyörök szigete X. rész - Sztriptíz 5. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete X. rész 4. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 23.

*********************************************************************


Pamela megfordult Lindsay ölében és a lány ajkaihoz nyomta a sajátjait. A fiatalabb lány teste megfeszült egy pillanatra, de aztán el is ernyedt, ahogy az idősebb szőkeség nyelve a szájába hatolt. Szorosan magukhoz ölelték egymást, miközben nyelvük vad táncba kezdett.
A vad szenvedély hevében Amy is közelebb húzódott Pamelához és megragadta a szőke szepség vállait, hogy elhúzza őt Lindsay-től és a saját ajkaival tapassza be annak száját. Egyértelműen nem bírta már tovább tétlenül nézni az előadást. Ő is részesülni akart a gyönyörökből.
A többi hölgy egymásra mosolygott az asztal körül, miközben fél szemmel továbbra is az egymásba gabalyodott párost figyelték. Trish kinyújtotta a jobb kezét és Pamela érzéki hátsójára helyezte, gyengéden megmarkolva azt.
Kristanna előre lendült és a sztriptíztáncos mögé térdelt, hogy átölelje annak derekát és, miközben kanadai barátnője tovább gyúrogatta a mennyei farpofákat, ő alulról hatolt be és végignyalt Pamela szeméremajkai között.
A kényeztetés középpontjába került lány hangosan felnyögött és vonaglani kezdett, ahogy a három nő egyszerre kényeztette őt. Amy azonban nem hagyta kicsúszni irányítása alól a dolgokat. Belemarkolt Pamela hajába és úgy kormányozta a fejét, hogy ismét vad csókjába vonhassa szeretője ajkait. Kristanna arca eközben mélyen elmerült a szőkeség combjai között, Trish pedig tovább élvezte a puha fenék érintését.
- Teljesen felizgattál a táncoddal, ugye tudod? – motyogta Amy szobatársa szájába.
- Hagyjatok belőle nekem is! – méltatlankodott Camille, Amy pedig rögtön félre is húzódott, utat engedve mexikói barátnőnknek, aki ki is használta a lehetőséget, hogy egy szenvedélyes csókban részesítse Pamelát. Ezalatt Kristanna két ujját is igénybe vette, hogy belemerítse őket a sztriptíztáncos élvezettelien tátogó barlangjába, miközben Trish egyik kezével előre nyúlt, hogy a feneke után Pamela mellét kaparintsa ujjai közé.
Amy a felszabadult időt arra használta ki, hogy megszabaduljon saját ruháitól.
Lindsay is ki akarta használni a lehetőséget, hogy csatlakozzon a csoportosuláshoz, de Devon megállította, ahogy a kezére tette a sajátját. A két lány egymásra nézett egy pillanatra, majd, mintha mágnes vonzotta volna őket egymáshoz, ajkaik már egymáshoz is tapadtak.
Amy véget vetett Pamela és Camille csókjának, hogy Trish-t hozza helyzetbe. A Meaple Leafs-szurkoló szépség azonnal kapott is az alkalmon és száját mohón a szőke istennőéhez nyomta. A puszta látvány is mosolyt csalt az arcomra. A negyedik ember csókjától ilyen rövid idő alatt a figyelem középpontjába került sztriptíztáncos már kezdett kifulladni. Habár egyértelmű volt, hogy élvezi a helyzetet.
Amy elégedetten morgott, ahogy figyelte a két nő kibontakozó nyelvcsatáját. Az asztal túloldalán pedig Lindsay és Devon is vad csókolózásba kezdett. Az idősebb nő a tinédzser blúza alá csúsztatta kezét és gyengéden gyúrogatta annak formás melleit.
A vörös hajú démon megérintette Kristanna vállát, jelezve, hogy most rajta van a sor, hogy orálisan kényeztesse Pamelát. A norvég lány elválasztotta ajkait a szőke szépség szeméremtestétől, majd Amy-re mosolygott, mielőtt talpra emelkedett volna, hogy egy gyors csókot váltson vele. Az utóbbi ez után rögtön le is térdelt és átvette szőke társnője helyét a sztriptíztáncos combjai között.
Kristanna megfogta Camille kezét és mindketten mosolyogva figyelték, ahogy Pamela és Trish csókja egyre hevesebbé válik. A következő pillanatban Devon oda lépett Camille-hez és hátulról átölelte őt. A páros kuncogni kezdett és egymáshéihoz nyomták az ajkaikat. Közben Kristanna pedig odalépett Lindsay-hez és valamit súgott a fülébe, mielőtt szájon csókolta volna.
Hamarosan Trish helyet cserélt Devonnal, és amíg a kis kanadai juharlevél lefoglalta Camille-t, az amerikai szőkeség Pamela szájában indult felfedezőútra. A torontoi és a mexikói hölgyemény hatalmas elánnal kezdte el megszabadítani egymást a ruháitól, amiből azonban Pamela szemmel láthatóan semmit nem érzékelt, teljesen elveszve a testében gyülemlő feszültségben.
Amy vadmacskaként falta szobatársa ágyékát, ki-be járatva ujjait a másik nő barlabgjában. A napnál is világosabb volt, hogy ő akarja először feljuttatni Pamelát a csúcsra.
Devon elszakadt az egzotikus táncos ajkaitól, pillanatnyi időt engedve neki egy kis szusszanásra.
- Miért nem jössz vissza és váltasz még egy csókot Pamelával? – nézett a talpon lévő szőkeség Lindsay-re.
Kristanna bólintott, mire a legfiatalabb lány arcán széles mosoly terült szét és odalépett az imént még az asztalon táncoló szépséghez, aki még mindig pihegett, míg a tinédzser lány birtokba nem vette az ajkait és nyelves csók erejéig. Az idősebb nő azzal válaszolt, hogy ő is Lindsay blúza alá csúsztatta a kezét, hogy megmarkolja melleit.
Nem hittem a szememnek, ahogy a kukkoló szobám magányából figyeltem az eseményeket. Már zsibbadt a kezem, olyan hevesen rángattam a farkamat. Úgy tűnt, mintha minden lány Pamelára összpontosította volna a figyelmét, viszonozva a korábban látott isteni sztriptízt. A dolgok egyenes úton haladtak egy hatalmas gang-bang felé.
Pamela egyre hevesebben rázkódott Amy profi nyelv- és ujjmunkájának eredményeként, míg végük minden tagja meg nem feszült és ajkai kiszakadtak a Lindsay-vel megosztott csókjukból. Torkát hangos nyögések hagyták el, amik kuncogásra késztették Amy-t.
- Egek! – zihálta a szőkeség remegő térdekkel.
Amy úgy vigyorgott a látványtól, mint a macska, ami épp most nyelte le a kanárit, és úgy döntött, addig üti a vasat, amíg az meleg.
- Látom, kezded élvezni – dorombolta. – Gyerünk! Feküdj csak a hátadra, bébi!
Pamela még mindig zihált, miközben szótlanul engedelmeskedett és a hátára fekve széttárta a combjait. Keze ágyékára siklott és a többiek szeme láttára kezdte kényeztetni saját magát.
Camille előre lendült és közvetlenül Pamela feje fölé térdelt. Amy elismerően bólintott, figyelve, ahogy a latin[1] lány a szőkeség mohó szájára engedi ágyékát.
A mexikói lány hangosan felnyögött az élvezettől és saját melleit kezdte gyúrogatni, élvezve Pamela ajkainak és nyelvének érintését.
Figyeltem, ahogy az immáron teljesen meztelen Amy odamászik a sporttáskájához és előtúrja belőle egyik játékszerét. Vajon ezúttal mit vesz használatba?
Lindsay és Devon vad csókcsatát vívtak eközben, azonban Trish és Kristanna sem maradtak le közvetlenül mellettük. A tinédzser lány blúza már sehol sem volt, a pennsylvaniai szépség pedig gondoskodott róla, hogy a melltartója is gyorsan kövesse. Közben pedig kimeredő szemekkel figyeltem, ahogy a másik két hölgyemény is gyors mozdulatokkal szabadítja meg egymást a ruhadarabjaitól, egy pillanatra sem engedve el a másik ajkait. A norvég leányzón még jócskán maradt levetnivaló, kanadai partnerének viszont már csak egy melltartótól és egy bugyitól kellett megszabadulni. A többiről Camille már gondoskodott korábban.
Devon megszakította a csókját Lindsay-vel és még egyszer gyengéden megnyalta a lány ajkait, mielőtt Pamelára és Camille-re pillantott volna. A Napnál is világosabb volt számomra, hogy mit forgat a fejében. Az elméletem pedig pillanatokon belül be is igazolódott, ahogy a szőkeség behelyezkedett a hátán fekvő nő combjai közé és kezelésbe vette annak bejáratát. Camille eközben töretlenül nyöszörgött és élvezte Pamela nyelvének munkáját.
Egyre hevesebben kapkodtam a levegőt, ahogy Amy végül kiemelt egy méretes felcsatolható szerszámot a táskájából. Az egész fekete volt és lehetett vagy harminc centi hosszú.
A vörös vadmacska megragadta az alkalmatosságot és tekintetét ismét a mellette játszadozó hármas felé fordította. Pár pillanatig figyelte őket, majd Lindsay-re pillantott.
- Fogadok, hogy még sosem használtál ilyesmit – mutatta fel a szerszámot, miközben talpra állt. A fiatalabb lány megrázta a fejét, mire Amy folytatta: - Nos… azt hiszem, itt van rá az idő, hogy kipróbáld.
Lindsay szemei csillogtak a vágytól, ahogy partnere egy gyors mozdulattal lerántotta a sortját. A bugyi se maradt el sokkal mögötte, hogy Amy aztán a derekára csatolja a dildót.
- Sose láttam még ilyet – méregette tekintetével a gigantikus fekete rudat.
- Nagyon egyszerű használni – érkezett a válasz. – Gyerünk! Próbáld csak ki Pamelán!
Devon felemelte a fejét a sztriptíztáncos combjai közül és a párosra mosolygott. A vöröshajú démon a megfelelő helyre kalauzolta Lindsay-t, majd Camille vállára helyezte a kezét, szótlanul elkormányozva Pameláról. A szőkeség először értetlenül figyelte az eseményeket, míg szemei végül el nem kerekedtek, ahogy Lindsay szerszáma belé hatolt.
- A legjobb lenne kutyapózt felvenned – javasolt Amy, gyengéden a fiatalabb ohiói lány fenekére csapva. – Úgy sokkal jobb… Gyerünk, Pammy! Térdelj fel szépen!
Pamela szó nélkül engedelmeskedett, Amy pedig mosolyogva figyelte a fejleményeket, míg a sztriptíztáncos végül fel nem sikoltott a gyönyörtől, ahogy Lindsay ismét belé hatolt.
Amy készséggel instruálta a kamasz lányt, akinek azonban, úgy tűnt, egyáltalán nem volt szüksége segítségre. Széles mosoly terült szét az arcán, ahogy előre-hátra mozgott a másik nőben. Egyértelmű volt, mennyire élvezi, ahogy Pamela vonaglik alatta.
- Gyere csak ide! – ragadta meg Devon Camille csuklóját és magához vonta a másik nőt. – Csak nem faképnél hagyott Pamela miután így felizgatott a nyelvével? Ne aggódj, majd én orvoslom a problémát!
Miközben Kristanna tovább kényeztette Trish melleit a kezével és az ajkaival, Devon a földre húzta Camille-t és mohón megcsókolta, mielőtt a combjai közé helyezkedett volna, hogy ismét hangos nyögéseket csaljon elő a hispán gyönyörűség torkából.
A szenvedély sűrű levegője töltötte meg az étkezőt, én pedig pillanatról pillanatra nyomon követhettem mindent a kukkoló szobámból. A felvevőrendszer pedig serényen dolgozott közben, minden értékes másodpercet rögzítve.
Amy még mindig szükségesnek tartotta tanácsokkal ellátni Lindsay-t, miközben keze lassan állandó vendéggé vált a lány fenekén, követve a ritmust, ahogy a másik alteste ki-be mozgatja a felcsatolható szerszámot Pamela barlangjában. Hamarosan azonban a vörös hajú nő végül feladta és visszahúzódott korábbi partnerétől, hogy mosolyogva figyelje ő is az előtte kibontakozó jelenetet. Lindsay-nek egyértelműen nem volt szüksége további okításra. Most már pontosan tudta, mit és hogy cselekedjen.
Amy visszatért a táskájához és ismét kutakodni kezdett benne, hogy végül egy még nagyobb szerszámmal térjen vissza.
Győzedelmesen emelte magasba játékszerét, elégedetten figyelve, ahogy Pamela szemei elkerekednek a látványtól.
- Siess, kislány! – szólt rá az idősebb ohiói nő fiatalabb társára! – Más is sorra szeretne kerülni.
Mintha csak erre a végszóra várt volna, Camille hirtelen felsikoltott a gyönyörtől, ahogy Devon végre feljuttatta a csúcsra. Azonban egyértelmű volt, hogy az utóbbi is legalább annyira élvezte a helyzetet, ugyanis egészen addig nem húzódott vissza a csábos latina combjai közül, amíg tisztára nem nyalta a hátán fekve pihegő nő ágyékát.
Közben Trish és Kristanna egy újabb szenvedélyes csókba kezdett, a skandináv lány keze pedig el is tűnt partnere combjai között. Pontosan tudtam, legjobb barátom mit él át ezekben a pillanatokban. Egy alkalmat sem mulasztott el korábban, hogy közölje velem, mennyire vonzódik az összes szigeten tartózkodó nőhöz.
Úgy tűnt, Pamela sem bírja már sokáig. Teste egyre jobban rázkódott Lindsay munkája nyomán, míg végül minden porcikája meg nem feszült és torkát hangos sikoly hagyta el.
Mosolyogva figyeltem, ahogy a fiatalabb lány arcára kiülnek a felismerés jelei és lassítani kezd lökésein, kivárva, amíg Pamela magától roskad le a padlóra.
Lindsay lecsatolta a szerszámát és a pihegő szőkeség mellé heveredett, hogy a másik nő arcát csókolgassa.
Amy arcán időközben huncut mosoly terült szét, ahogy ismét magához vette méretes játékszerét.
- Na ki lesz a következő? – kurjantott fel.
Devon még mindig Camille combjainak közével volt elfoglalva, lassan de biztosan hajszolva a mexikói lányt a következő orgazmus felé. A maradék két nő közül pedig először Kristanna szakította meg a csókot Trish-sel, hogy a magasba lökje a kezét.
- Májd én!
- Tudod, hogy kell ezt használni? – nyújtott felé Amy a kezében szorongatott szerszámot.
Kristanna kibontakozott Trish öleléséből és odalépett a másik nőhöz, vigyorogva rögzítve az eszközt csípőjére.
- Szeretném én misszionárius pózban őt – jegyezte meg.
- És mi akadályoz meg benne? – kérdezte Amy tárgyilagosan.
- Egek! – nyögött fel Pamela, ahogy Amy a hátára fordította őt, utat engedve a fölé hajoló Kristannának.
A mosolyogva csóváltam a fejem, ahogy figyeltem a norvég lányt, miközben a földön fekvő nőbe mélyesztette szerszámát. Pamelán látszott a fáradtság, de az is egyértelműnek tűnt, hogy nagyon is vágyik a folytatásra. Ezek a gondolatok mosolyt csaltak az arcomra és újabb lüktetést a farkamba. Közben pedig figyeltem, ahogy Amy a karjaiba veszi a kis Lindsay-t és mohón megcsókolja őt. Azonban a szükségesnél jobban így se távolodott el a mellette vonagló két szőkeségtől, tekintetével folyamatosan nyomon követve az eseményeket.
Hangosan felnyögtem, amikor Devon négykézlábra állt és miközben tovább kényeztette Camille ágyékát, tökéletes fenekét a kamera felé mutatta. Már csak a látványtól is majdnem eldurrantam.
A dolgok egyre érdekesebbé váltak, ahogy Trish és Lindsay felfedezték, hogy egyedül már csak ők nem foglalták le magukat az étkezőben. Ez azonban gyorsan megváltozott, amikor egymáshoz simultak és csókolózni kezdtek. Különleges kötelék volt eközött a két nő között, amit csak tovább növelt a tudat, hogy a kanadai lány fülig szerelmes barátnőjébe.
Hirtelen Pamela hangos nyögései vonták magukra a figyelmemet. Kikerekedő szemekkel figyeltem, ahogy Amy megragadja a haját és úgy tekint le rá. Eközben persze Kristanna egy pillanatra sem állt meg a műszerszámának Pamelába pumpálása közben.
A szőkeség tekintete szikrázott a vágytól, ahogy felpillantott szobatársára, miközben teste újra és újra megrándult a lökésektől.
Ettől a látványtól már nem bírtam tovább. A farkam túlhevült vulkánként tört ki, beborítva tartalmával a kézfejemet, a csuklómat és a karomat. Azonban egy pillanatra sem törődtem a kosszal, amit magam körül csináltam. Tekintetem mereven a képernyőn kibontakozó látványra szegeződött. Csak annyi jutott eszembe, hogy valamelyik hölgyemény szája tökéletes tisztítóeszköz lenne most…
Devon nyelve viszont eközben Camille-t részesítette egy csodás orgazmusban, míg Trish és Lindsay tovább csókolóztak, Pamela pedig immáron harmadszor is átélte a gyönyört az elmúlt percek során.
Amikor mindez véget ért, a sztriptíztáncos kimerülten hevert a padlón. Mellei szaporán emelkedtek és süllyedtek gyors légzésétől. Amy azonban még nem végzett vele.
Pamela megrázkódott, ahogy figyelte szobatársát, amint az magához vesz egy új felcsatolható szerszámot. Ez nem volt olyan hosszú, mint a másik kettő, és annyira vastag sem. A szőkeség pedig ismét felnyögött, amikor rájött, mire szolgál a kisebb eszköz.
Amy odalökött egy nagyobb dildót Camille-nek, aki azonnal rögzítette azt a csípőjén, hogy aztán együtt hatoljanak Pamelába. Camille előről, Amy pedig hátulról. Tökéletes megismétlése volt ez annak, ami előző éjjel történt a három hölgyemény között a medencében.
Miközben Trish ajkai eltávolodtak Lindsay-éitől, Camille a hátára feküdt és magára húzta Pamelát. A szőkeség már teljesen kifáradt, azonban a húsz centis szerszám behatolása újabb élvezetteli nyögéseket csalt elő belőle. A hangok hallatán az én szerszámom is ismét mocorogni kezdett.
A mexikói lány közben magához húzta partnerét, hogy ajkaik egy forró csókban olvadjanak össze. Amy pedig, nem akarva kimaradni a mókából, kényelmesen Pamela feneke mögé helyezkedett. A sztriptíztáncost teljesen lefoglalta az alatta fekvő nő, így egész teste megrázkódott, amikor Amy hirtelen belé lökte saját szerszámát.
Pamela állatias hangon nyögött fel, ahogy Amy megragadta a derekát és mélyen belé mártotta szerszámát. A szőkeség hangosan nyöszörgött, ahogy két partnere lassan egymás ritmusára hangolódva löködte a testét. Egyszerre merültek el benne, hogy aztán lassan mindketten eltávolodjanak, felkészülve az újabb behatolásra.
Miközben egyre merevebben álló farokkal figyeltem a hármas munkáját, Trish és Devon 69-es pózba helyezkedve foglalták el magukat együtt, Lindsay pedig csak hátra dőlt és figyelte az eseményeket. A kimaradó Kristanna a mindenki más elől rejtett kamera felé fordult és rajta keresztül rám mosolygott. Ő volt az egyetlen a szigeten, aki tudott a kukkoló szobám puszta létéről. Bár ő nyilvánvalóan nem látott engem, ösztönösen is viszonoztam mosolyát. Tekintete szüntelenül ezt az üzenetet sugározta: „Nézd csak, mi folyik itt!”
Végül elfordult a kamerától és ő is megragadott egy felcsatolható szerszámot, hogy a közelében magukat bőszen elfoglaló hármas felé induljon.
Pamela felemelte ködös tekintetét, ahogy a norvég lány a feje mellé térdelt. Kristanna rá mosolygott és gyengéden megemelte a másik nő fejét, hogy szerszámát a várakozóan elnyíló szájba kormányozza.
A sztriptíztáncos teli szájjal nyögött és vonaglott, ahogy a három nő egyszerre löködte belé műszerszámát. Camille pedig közben megragadta a lehetőséget, hogy Kristanna pont az ő feje fölött helyezkedik el és ujjait a másik nő barlangjába mélyesztette.
Egyértelműnek tűnt, hogy Pamela ebben a pillanatban élte át addigi élete legnagyobb orgazmusát. Ennél intenzívebbet még elképzelni sem nagyon tudtam volna. Majdnem el is ájult a gyönyörtől, miközben Camille karjaiba roskadt. Én pedig, miközben figyeltem, ahogy a három másik nő eltávolítja szerszámát barátnőnk testéből, ismét beterítettem a környezetemet nedveimmel.
- Egek! – nyögött fel Lindsay, miközben hátra dőlt a székében. – Sose láttam még ilyet korábban. Jól… jól vagy, Pamela?
Beletellett néhány pillanatba, amíg a gyönyörű sztriptíztáncos elég erőt gyűjtött hozzá, hogy válaszolni tudjon.
- So… soha nem… éreztem magam még… jobban…
Elmosolyodtam a Pamela arcára kiülő gyönyör látványától, miközben Amy kinyúlt és megsimogatta szobatársa arcát.
- Ennyi elég volt neki – jegyezte meg. – Egyelőre legalábbis.
- Neki? – vonta fel a szemöldökét Lindsay. – Ugye… ugye nem akarod azt… azt mindent belerakni… belénk többikbe is? Én… én múlt csütörtökig még szűz voltam, emlékszel?
- Nem. Belétek nem – vigyorodott el Amy. – Igazság szerint én Jeremy-re gondoltam. – A testem megfeszült szavai hallatán. – Arra gondoltam, hogy menjünk és kopogjunk be hozzá. Kérjük meg, hogy dugjon végig minket szépen sorban!
- Tetszik ötlet nékem – vigyorgott Kristanna.
Hangosan felnyögtem és a testem máris bizseregni kezdett.

Folytatása következik!

Vége a X. résznek!




[1] Az amerikaiak több megnevezést is használnak a déli szomszédságukból érkezettekre. A „hispán” (hispanic) kifejezés a spanyolajkúakra vonatkozik, érkezzenek azok akár Spanyolországból, akár Latin-Amerikából, a „latin” („latino”, vagy ha nőről van szó, lehet „latina” is) pedig minden latin-amerikaira, vagy az Ibériai-félszigetről (Spanyolország és Portugália) érkezettre használatos.

1 megjegyzés:

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]