2018. május 3., csütörtök

Négyesben Epilógus

Előzmény: Négyesben I. rész
Közvetlen előzmény: Négyesben V. rész 5. fejezet

Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. október 8.

*********************************************************************


Jasmine kinyitotta a szemét.
A szoba már kezdett egyre ismerősebbé válni, ugyanúgy, ahogy a társaság is az ágyban. Az ő négyesük. Visszagondolt arra az eget rengető gyönyörre, amit átéltek együtt. Ha őszinte akart lenni magával, be kellett vallania, hogy élete legcsodásabb szeretkezései ebben a házban estek meg, ezzel a három emberrel.
Néhány napja még boldogan nézett annak reménye elé, hogy egyszer majd hozzámegy Jimhez egy boldog és kiegyensúlyozott közös élet reményében. Aztán eljöttek meglátogatni Jim régi barátait, Tarát, ezt a magas, szőkésbarna szépséget a legcsodásabb személyiséggel a világon és örök mosollyal az arcán, és Matt-et, ezt a homokszőke óriást. Egek, micsoda látogatás lett ez!
Ksusha Krasivchik alias Jasmine
Az első pillanattól kezdve tökéletesen jól érezte magát Tara és Matt mellett. Majdnem ugyanannyira, mint Jim oldalán. Most pedig, rövid idővel később, a „majdnem” már tovatűnt. Minden korlát és gátlás leomlott közöttük. Egyszerűen csodálatos volt.
Olyan intimitáson osztoztak, amiről Jasmine sosem hitte volna, hogy létezhet közte és egy másik nő között. De így alakult.
Most boldogan fordult oda, hogy megcsókolja a hozzá simuló nőt. És ez csak a kezdet volt. A felvezetés további csókok, simogatások és nedves érintések előtt. Igen, szeretkezni akart ezzel a nővel, újra és újra.
És mindez így volt jól. De nem csak ez, hanem az is, hogy mellé bónuszba megkapta Matt-et, akivel legalább ugyanannyira élvezte az együttlétet. És ez Jimnek se jelentett problémát, mivel ő is élvezte a szexet Matt-tel. Jasmine pedig örült neki, hogy a két férfi is élvezi egymást az ágyban.
Váó! Épp úgy, ahogy nem is álmodott róla, hogy egyszer egy másik nővel fog szeretkezni, arról sem, hogy Jimet egy másik férfi karjaiban látja majd. De megtörtént. Köztük megtörtént minden. Ez egyszerűen… csodás volt. Fantasztikus, izgató és teljesen természetesnek hatott.
Tökéletesen természetesnek hatott, hogy ők négyen együtt vannak. Az ő négyesük. Mindenben. És ez így lesz örökké.
Ezen gondolkodott. Erre vágyott. Most viszont hirtelen beléhasított a felismerés, hogy eldöntetett. Ő akarja ezt. A részese akar lenni ennek. Meg akar osztani mindent a többiekkel.
Lassan és óvatosan kifészkelődte magát az ágyból, ügyelve, hogy ne ébressze fel Tarát.
Kiosont a konyhába és készített magának egy kávét, majd nekiállt összeütni a reggelit akkorra, amikor a többiek is felébrednek.
Épp az asztalnál ült és álmodozott, amikor a többiek kijöttek, még mindig félig álomba merülve, elmormogva egy-egy „jó reggelt!”-et.
- Jó reggelt nektek is! – állt fel Jasmine és egyesével átölelt mindenkit. – Csak szeretném elmondani nektek, hogy szeretlek titeket. Mindannyiótokat. És ha még mindig akarjátok, a tiétek vagyok.
Most már mindannyian figyeltek. Álmos mosoly terült szét az arcukon. Karok emelkedtek fel és mind a négyen egyszerre ölelték át egymást.
Mindhárman egyszerre válaszoltak.
- Én is szeretlek.
- Igen, akarjuk.
- Köszönöm.
Csak álltak ott, összeölelkezve és egy szót sem szólva.
Végül pedig, senkit sem meglepve, Tara szólalt meg először, szélesen elvigyorodva.

- Van egy ötletem…

Vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]