2018. május 16., szerda

Gyönyörök szigete XIII. rész - Döntés 2. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XIII. rész 1. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 30.

*********************************************************************


- Ismérem á sziget minden apró zegét meg zugát – mondta Kristanna, miközben keresztül vezette Devont és Camille-t a sziklás terepen. Úgy döntöttem, most inkább az ő beszélgetésüket hallgatom a kukkoló szobám kényelméből, miközben Pamela, Trish, Lindsay és Amy tovább élvezték a tavacska vizét.
- Jeremy mutatott nékem meg mindent errefelé. Vihétlek titeket el bárhová á szigeten.
- Most a vízeséshez megyünk, igaz? – reagált Camille. – Jól esne egy kiadós mártózás.
- Ném á vízeséshez – válaszolta a norvég lány. – Egy kis médence édesvízhez. Jókát léhet ott merülni. Muris.
- Te sokkal jobban ismered Jeremy-t, mint mi – váltott témát Devon, miközben Camille-lel követték a harmadik lányt a szűk csapáson. – Megkérdezhetem, hogy tényleg olyan rendes és nagylelkű, mint aminek mutatja magát? Úgy értem, még sosem találkoztam ilyen rendes és tisztelettudó fickóval. Olyan, mintha nem is lenne valódi.
- Ó, higgyéd el, Jeremy válódin ágyon is – vigyorgott Kristanna. – Nágyon is válódi. Arra vágyik, hogy találja meg á nőt, akivel megházasodhat és állapodhat meg, lehet csáládjá. Nem is emlékszem, hogy Jeremy lett vó’na valaha is szomorú vagy mérges. Mutatja aztat, ámi ő válójában… Játsza meg magát ő sose. Ő a legcsodásabb férfi, ákivel találkozháttok váláhá is.
- Messze a legcsodálatosabb – ismerte be Devon. – Nem is értem, miért tölt ennyi időt magányosan, távolt a világtól…
- Vágyunk is itt – jelentette be Kristanna.
A három lány végre elérte az úticélját a sziget féli végében. Egy pillanatra én is kizoomoltam a rejtett kamerámmal, hogy megcsodálhassam a hely szépségét. Egyszerűen fantasztikus volt.
Egy vulkáni hegy tövében és negyven méteres sziklameredélyen taláták magukat, ahonnan beugorhattak a friss, kristálytiszta vízbe. A sziklafal üde zöld volt és minden tompa árnyékban fürdött a sűrűn egymás mellett álló fák alatt.
A legtisztább természet tárult elénk. Még én se jártam ott évek óta, mióta utoljára látogatóim voltak a szigeten. Ez a hely maga volt az érintetlen Paradicsom. A ház és a környező létesítmények kivételével az egész szigeten az anyatermészet volt az úr.
A dudor a nadrágomon, amit Lindsay szavai okoztak arról, hogy mit tenne Lindsay-vel az ágyban, még mindig ott volt, én pedig gyengéden dörzsölni kezdtem, ahogy figyeltem a sziklaperemre kimászó triót. Igazi élvezet volt gyönyörködni Devon és Camille bikinibe bújtatott testében.
Nem mintha Kristannának nem lett volna szintén gyönyörű teste. Magas volt, olyan hosszú és vékony lábakkal, mint egy gazelláéi. Formás mellei pedig akár Devonéival és Camille-éivel is versenyre kelhettek. Olyan aurája volt, mint egy igazi topmodellnek.
Amikor kiértek a sziklaperemre, mindhárman lepillantottak az alant fodrozódó vízre. Negyven méteres szintkülönbségről volt szó, ami első ránézésre ijesztőnek tűnhetett, de csak amíg az ember el nem rugaszkodott.
Camille tölte meg a pillanatnyi, lélegzetvisszafojtott várakozást, amikor gyengéden hátba taszajtotta Devont. A szőke lány alázuhant a tiszta vízbe, végig sikoltozva.
Alig hogy elmerült a víz alatt, szinte azonnal elő is bukkant, hogy megrázza hajkoronáját és felpillantson az odafenn ácsorgó két nőre.
- CAMILLE! – kiáltotta. – EZT MÉG VISSZAKAPOD!
- A te ötleted volt, hogy jöjjünk ide – kacagott a mexikói lány. – Magától értetődő, hogy tied az elsőség.
A nevetés azonban egy pillanat alatt félbeszakadt, amikor Camille is megérzett egy taszítást a hátán és ő is sikítva zuhant alá a vízbe, nagyjából húsz lábnyival vonzó szobatársa mellett szakítva át a tó tükrét. Miközben Devon odaevezett hozzá, Kristanna szűnni nem akaró nevetőgörcsben tört ki.
- KRISTANNA! – kiáltotta Camille, amikor ismét a felszínre bukkant, épp csak egy másodperccel az előtt, hogy Devon a nyakába ugrott volna, hogy visszanyomja a víz alá.
A két lány percekig birkózott, ami közben Devon meg is szabadította Camille-t a bikinifelsőjétől, hogy messzire hajítsa azt.
- Nudi-idő! – kacagott Kristanna és ő is leugrott a szikláról. Térdeit a mellkasához szorította és ágyúgolyóként csobbant a vízbe.
Devon és Camille azonnal rávetette magát és hamarosan már mindhárman kacagva birkóztak egymással.
Amikor a bunyó véget ért, sebesen levetkőztették egymást. Ez is ugyanúgy a játék része volt, mint minden korábbi. Egyértelmű volt, hogy nagyon is jól érzik magukat.
Nem is zavartatták magukat, hogy összegyűjtsék szétdobált ruhadarabjaikat, amikor kimásztak a vízből és visszakapaszkodtak a sziklaperemre. Ezúttal Camille csapott gyengéden Kristanna fenekére, kibillentve őt az egyensúlyából, elérve, hogy a norvég lány aláhulljon a vízbe. Az utóbbi leányzó azonban még az utolsó pillanatban elkapta latin barátnője karját, így ketten együtt zuhantak sikítva a tavacskába. Mosolyogva figyeltem, ahogy a két nő Devon nevetésétől kísérve előbukkan a víz alól és ismét birkózni kezd.
Csak egymásra koncentráltak, míg végül a harmadik hölgy melléjük nem csobbant a vízbe. Azonnal abbahagyták a birkózást, hogy Devon felé forduljanak, amikor az ismét a felszínre bukkant. Camille azonnal átölelte az amerikai szőkeséget és érzékien szájon csókolta.
- Ná, ná…! – tiltakozott Kristanna. – Hol ván én csókom?
Vigyorogva figyelte, ahogy Camille Devon vállára teszi a kezeit, majd skandináv barátnőjük felé kormányozza őt, hogy az azonnal a karjai közé fogadja egy nyelves csók kíséretében.
- Ez a sziget tényleg maga a Paradicsom! – sóhajtott Camille, ahogy figyelte a két másik csókolózó nőt. – Egy igazi punci-kikötő a világ viharos tengerén.
Devon és Kristanna csak a csókjukkal foglalkoztak, én pedig nem voltam benne biztos, hogy egyáltalán meghallották-e Camille szavait. Amikor végül elhúzódtak egymástól, Kristanna Camille-hez evezett a vízben, hogy ezúttal az ő szájába tolja a nyelvét.
A másik szőkeség felnevetett és lefröcskölte a csókolózó párt egy kevés vízzel. A helyzet persze nagyon gyorsan eszkalálódott, én pedig széles mosollyal az arcomon figyeltem a három vidáman kacagva játszadozó nőt. Felemelő látvány volt.
A játékos párbaj hamarosan véget ért, a három leányzó pedig a homokos part felé kezdett evickélni. Devon hozott magával egy adag törölközőt, amit már ki is terítettek maguknak.
Még mindig vidáman kacagtak, amikor kikászálódtak a vízből, Camille pedig ismét gyengéden megpaskolta Kristanna fenekét, ami csak még harsányabb nevetést csalt elő mindhármójukból.
Az északi szőkeség viszonozta a gesztust, hamarosan pedig mindannyian ismét vidám cicaharcban törtek ki.
- Szeretnétek megint felmenni egy újabb ugrásra? – kérdezte Devon. – Most rajtam a sor, hogy lelökjek valakit.
Camile átkarolta amerikai barátnője vonzó testét.
- Én szívesebben maradnék itt, édes. – Szavait nyomatékosítandó ajkait mohón Devonéihez nyomta, szenvedélyesen megcsókolva őt.
Kristanna elismerően bólogatva figyelte a nyelvcsatát és kinyújtotta jobb kezét, hogy végig simítson Devon derekán, mielőtt beletúrt volna a pennsylvaniai szépség szőke fürtjeibe.
Marina Laswick alias Devon
Az utóbbi válaszul kinyújtotta a karját és bevonta Kristannát is az ölelésbe. Megszakították a csókjukat Camille-lel, hogy ezúttal mindketten a norvég szőkeség ajkait kezdjék falni.
Mindketten a harmadik hölgyemény fenekére tették a kezüket és gyengéden megmarkolták azt. Közben felváltva csókolóztak egymással, míg végül mindhárman le nem térdeltek a kiterített törölközőkre.
Devon elhúzódott a másik kettőtől, ami lehetőséget biztosított Camille-nek és Kristannának, hogy csak egymásra koncentráljanak. Camille és Kristanna vadul csókolóztak és simogatták egymást, miközben barátnőjük elővarázsolt valahonnan egy méretes műanyag szerszámot.
Camille megszakította a csókot és a játékszerre nézett. Szemei vidáman csillogtak.
- Kölcsön vettél egyet Amy-től, mi? Ő itt a dildo-királynő – kacagott, mielőtt Kristanna ismét betapasztotta volna a száját sajátjával.
Kihúztam a farkam a gatyámból és lassan húzogatni kezdtem, miközben figyeltem, ahogy Devon saját mellei közé helyezi a műszerszámot. Lassan húzogatta azt halmai között, miközben figyelte a nyelvcsatát vívó Kristannát és Camille-t.
- Ménnyi dildo ván nálad? – kérdezte Kristanna egy pillanatra elszakadva Camille ajkaitól.
- Egy. Amy ennyit engedett kölcsön venni – vonta meg Devon a vállát, ezúttal a combjai közé simítva a szerszámot és a csiklójához dörgölte azt. – De nem panaszkodhatok. Ez az egy is tökéletesen megteszi.
Kristanna és Camille vigyorogva egymásra néztek, a következő pillanatban pedig már rá is vetették magukat maszturbáló barátjukra, hevesen összecsókolva őt.
- Szeretnéd, ha kisegítenélek azzal a szerszámmal? – kérdezte Camille csillogó szemekkel.
- Már szerettelek is volna megkérni… - sóhajtotta Devon válaszul és átnyújtotta az eszközt a szobatársának.
- Melegíthetném én felfelé előbb? – vigyorgott huncutul Kristanna, Camille-re pillantva.
- Hát persze, drága – válaszolta a latin lány. – Nedvesítsd be nekem, kérlek! – Azzal a szájába vette a műszerszámot és szopogatni kezdte. – De siess, kérlek! Devon nagyon szeretné, ha már megdugnám ezzel.
Kristanna elvigyorodott, miközben Devon érzéki combjai közé térdelt, széttolva azokat. Figyeltem, ahogy két ujját a másik szőkeség vágatába csúsztatja, nyelvét pedig a csiklójához nyomja.

Camille tovább szopogatta a dildo makkját, közben azonban egy pillanatra sem vette le a tekintetét két barátnőjéről. Azon merengtem, vajon van-e valami terve a norvég leányzóval és a műszerszámmal. Ezt csak az idő dönthette el…

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]