2018. május 2., szerda

Négyesben V. rész - Négyen párban 5. fejezet

Előzmény: Négyesben I. rész
Közvetlen előzmény: Négyesben V. rész 4. fejezet

Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. október 8.

*********************************************************************


Jasmine és Matt lassan felvették a közös ritmust, ahogy mozogtak Tara testében, aki ugyanerre az ütemre, lendületből mozgott fel-le Jim farkán. Tökéletes volt az összhang. Tara előre nyújtotta karjait és megragadta Jim derekát, hogy kiegyensúlyozza magát, miközben a férfi golyóit szopogató Matt-tel együtt kényeztették őt.
Tara figyelme azonban megoszlott, ahogy Matt egyre jobban gyorsította a tempót testében. A tripla behatolás teljesen eltöltötte. Folyamatosan jöttek az ingerek minden irányból. Jasmine mozgott ki-be a fenekében, Matt pumpálta a farkát a barlangjába, Jim pedig a száját kefélte. Teste minden porcikája beleborzongott az élménybe.
Három partnere teljesen körbefogta és egyszerre löködték őt, mindannyian a maguk módján adva át neki a gyönyör. Érezte, ahogy nő benne a feszültség és egyre közelebb kerül az elkerülhetetlen beteljesüléshez.
Egyre hangosabban nyöszörgött, ahogy a teste kezdett megfeszülni. Egyre görcsösebben mozgott fel-le Jim farkán és a többiek is érezték, ahogy teste kezd a szerszámukra feszülni.
Az érzés Matt-ben is egyre feljebb nyomta a pumpát, erős hanghatásokat csalva elő torkából. Hátul pedig Jasmine is tudta, hogy nem bírja már sokáig.
Jim kissé visszahúzódott, csak a makkját tartva Tara szájában, amikor kirobbant hímtagjából a gyönyör és nedveivel betöltötte a nő száját. Ebben a pillanatban Matt is veszett bikaként kezdett fújtatni és telepumpálta Tara vagináját.
Jasmine mohón csókolózott Jimmel, és ahogy érezte, hogy mindenki körülötte feljut a csúcsra, az őt is átlendítette a holtponton. Hangosan belenyögött a férfi szájába és a gyönyör földrengésként rázta meg a tagjait.
Előre bukott. Mellei Tara hátához préselődtek, ágyékába pedig mintha villám csapott volna, amikor Matt utolsó lökése belepréselte a műszerszám rövidebb végét.
Tara pedig az egész közepén volt. Egyszerre érezte, ahogy Jim telepumpálja a száját, Matt mélyen belélövelli szerszáma tartalmát, és Jasmine utolsó lökéseit, majd ahogy a másik nő teste a hátára roskad.
A szája elnyílt a zihálástól. Jim nedvei gyors iramban csöpögtek le szája sarkából, egyenesen Matt kitátott ajkai közé. Tara közben görcsösen tovább mozgatta testét fel-le a még mindig a fenekébe hatoló dildón, miközben Matt egyre petyhüdő farka továbbra is a csiklójához dörzsölődött.
Ahogy a gyönyör kezdett alábbhagyni, Jasmine teljesen Tara hátához simult és Jim is rájuk hajolt, ahogy halkan zihálva igyekeztek magukhoz térni.
Matt egyre jobban érezte, hogy ideje kiszabadulni három társa alól, bármennyire jó érzés is volt Tara alatt. Gyengéden böködte Jim farkát, ami még mindig az arca előtt lengett, emlékeztetve őt, hogy ideje arrébb gördülnie.
Galina Dubenenko alias Tara
A másik férfi sóhajtott és halkan felnevetett, hátralendülve a térdére, levéve a testsúlyát Jasmine-ről. A nő értetlenül pillantott fel rá.
- Azt hiszem, ideje kiengednünk Matt-et – jelentette ki a férfi, mire mindannyian felnevettek, Jasmine pedig szintén hátradőlt a térdeire. Szerszáma azonban továbbra is Tara hátsójában maradt.
Még egyszer előre hajolt, hogy gyengéden megcsókolja a másik nő nyakát, mielőtt kihátrált volna belőle, Tara pedig erőtlenül nyúlt el Matt mellkasán.
- Csak… adjatok… egy percet… amíg kifújom magam! – zihálta. – Egek! Ez hihetetlen volt.
- Nos, nekünk se volt túl rossz – somolygott Jim.
- Jó tudni – kuncogott Tara, ahogy a teste lassan kezdett regenerálódni. Legördült Matt-ről és elheveredett mellette.
Jim és Jasmine a két oldalukra helyezkedtek és egy tökéletes szendvicsben összeölelkeztek.
- Szóval, Jasmine, tetszett az élmény, hogy farkad lehetett?
- Ó, köszönöm. Nagyszerű szórakozás volt. Szívesen megismételném. De azt hiszem még jobb lenne ezeket a cuki srácokat is megrakni egyszer.
- Ezt vegyük ígéretnek? – nevetett fel Jim.
Matt azonnal fészkelődni kezdett, de Tara leállította.
- Nem most, nagyfiú. Élvezzük inkább ki a pillanatot!
- Na ezt sose hittem volna, hogy egyszer hallani fogom Tara szájából. Hogy várjunk? Muhaha! Azt hiszem, végre sikerült minden energiát kikefélnünk belőle – nevetett Matt, majd felemelte a kezét, hogy lepacsizzon Jasmine-nel és Jimmel is.
Tara csak a szemét forgatta.
- De most komolyan, ez nagyszerű volt! És Jasmine… váó! Te egy főnyeremény vagy.
A sötéthajú nő elpirult és előre hajolt, hogy megcsókolja Tarát.
Kényelmes, megnyugtató csendben hevertek még ott egy ideig, levegő után kapkodva.
- A fenébe is! Meg se akarok mozdulni, de ha nem teszem, még a végén nagy bajok lesznek itt – morogta Tara.
- Sajnálom, baby, de sok segítséget nem nyújthatok – dörmögte Matt. – Maximum utat engedhetek neked az ágy széléhez.
- Ó! Oké. Akkor háromra! Egy… kettő… három… - Azzal Tara kilökte magát a többiek öleléséből és az ágy szélére gördült.
- Oké. Én is megyek – tornászta ki magát Jasmine is, a másik nő után indulvaa fürdőszoba felé. – Mehetek? Vagy várjak kinn?
- Ó, Jasmine! Azt hittem, ezen már rég túl vagyunk. Gyere csak!
A sötét hajú nő halványan elmosolyodott.
- Igen… De azért, gondoltam, jobb tisztázni.
- Semmi gond, szerelmem. Gyere, inkább ölelj meg! – nyújtotta ki Tara a karjait, majd egymáshoz simulva surrantak ki a mosdóba.
Amikor végeztek, Matt szinte azonnal elfoglalta a helyüket a mosdóban.
Miután mindannyian végeztek és visszamentek a szobába, ott találták a még félig teli italos poharaikat.
- Nos – emelte fel a poharát Jim – ezt a pezsgőt ürítsük annak a reményére, hogy valami csodálatos kezdődik közöttünk!
A többiek elmosolyodtak és ők is megemelték a poharaikat, majd felhajtották a tartalmát, élvezve egymás közelségét.
- Tudom, hogy még kicsit korán van, de azt hiszem, mindannyian szívesen eltennénk magunkat holnapra. Én viszont szeretnék mindannyiótokkal együtt maradni. Gondoljátok, hogy abból lenne bármi pihenés is?
- Nos, mind a négyen a mi franciaágyunkban nem lennénk túl szorosan, és szerintem ki tudjuk várni a reggelt különösebb nehézségek nélkül.
- Megvettük. Az utolsó, aki az ágyhoz ér, könnyen a földön köthet ki!
Mindannyian felnevettek és visszamásztak az ágyba, hogy lebirkózzák a fekvésrendet. Végül ismét a lányok kerültek középre. Jim hátulról ölelte Jasmine-t, Matt pedig Tarát.
Néhány pillanatnyi további csókolózás után egymáshoz simultak és hamarosan mind álomba merültek.

Vége az V. résznek!

Epilógus következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]