2019. április 17., szerda

Szerencsés szerelő III. rész 1. fejezet

Előzmény: Szerencsés szerelő I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Szerencsés szerelő II. rész 3. fejezet

Írta: Megamuffin
Fordította: Sinara
Eredeti megjelenésének időpontja: 2007. május 14.

*****************************************************************************


A parti utáni kedd Melanie és Sara társaságában talált, akik épp mindketten szabadnaposak voltak. Sara hívott fel és megkérdezte, lenne-e kedvem elvinni őt és Melanie-t a plázába, ami nem tűnt épp a legszórakoztatóbb programnak, de én mégis belementem.
- Vásárolgatunk egy kicsit és ebédelünk valamit – mondta Sara a telefonban.
- Jól hangzik – válaszoltam. – Persze csak addig, amíg felpróbáltok néhány fürdőruhát előttem.
Sara felnevetett és beleegyezett. Sara szüleinek házánál vettem fel őket és azonnal a pláza felé is indultunk. Mindketten igézően öltözködtek fel. Mindketten rövid szoknyát viseltek és szoros pólót, ami tökéletesen kirajzolta melleik alakját. Mérget mertem volna rá venni, hogy még egy egydollárost is könnyedén bepottyanthatnék Melanie keblei közé.
Út közben a partiról beszélgettünk és nevetgéltünk. Már mindketten elmentek, amikor én vasárnap reggel felébredtem, úgyhogy nem volt lehetőségem felmérni a reggeli reakcióikat.
- El se hiszem, milyen jól dugsz, Jason – mondta Sara. – Matt farka pedig olyan nagy volt…! Ne vedd lekicsinylésnek!
- Ja – vágta rá Melanie.
- Nem vettem annak – válaszoltam. – Annak a srácnak tényleg nagy a töke. De én boldog vagyok a sajátommal.
- A tied is nagyon helyre darab – mondta Sara, ágyékomra simítva kezét és megmarkolva csomagomat a nadrágomon keresztül, miközben vezettem.
- Rögtön le is szophatnád vezetés közben – vetette fel Melanie a hátsó ülésről. – Hazafelé meg helyet cserélünk és én szopom le.
- Már most áll, mint a cövek – jelentette ki Sara. – Szóval, mit szólsz, Jason? Szeretnéd, ha leszopnálak?
- Nos, egyértelműen nem mondanék nemet – kuncogtam.
- Hát, megtehetem, ha szeretnéd – mondta Sara, félénk mosollyal az arcán.
- Jaja – nevetett Melanie. – Azt hiszem, könyörögnöd kell érte.
- Nos? – vonta fel Sara egyik szemöldökét.
Felnevettem és az út felé fordítottam a tekintetem. Úgy húsz percnyire lehettünk a plázától, ami épp elég idő volt Sara számára, hogy lecummantson. De most komolyan azt várták, hogy könyörögjek?
- Leszopnád a farkamat? – kérdeztem rekedtes hangon.
- Nem hiszem, hogy tényleg akarja, Sara – csipkelődött Melanie.
- Tudom. Azt hinné az ember, jobban vágyik rá, hogy lecumizzák – kontrázott Sara, mintha én ott se lennék.
- Szóval? – dobta fel Melanie ismét a labdát.
Nem tudtam bizonyosan, mit várhatnak tőlem, de átfutott az agyamon, milyen izgató is lenne úgy végig hajtani a főutcán, hogy a farkam közben Sara szájában van. Azonnal kőkeményre is merevedtem a gondolatra. Nem kételkedtem benne, hogy végül hoppon fognak hagyni, hogy takargathassam az erekciómat, miközben a plázában sétálunk.
- Sara, lennél szíves leszopni, ha szépen megkérlek? – mondtam olyan nyájasan, amennyire csak képes voltam mímelni.
- Hát persze hogy igen, Jason – kuncogott, Melanie pedig kendőzetlenül nevetett a hátsó ülésen.
Sara kizipzárazta a nadrágomat és előhúzta lüktetve meredező farkamat. Megmarkolta a tövét és lenyalintott pár csepp előnedvet a hegyéről. Igyekeztem egyenesben tartani az autót, miközben az ajkai makkom köré záródtak és elkezdett szopni, hátra húzva a fejét és minden egyes alkalommal jobban ráereszkedve árbócomra. Hangosan felnyögtem, majd meghallottam annak visszhangját a hátsó ülésről is. Egy pillanatra hátra kukkantottam, épp elég időre, hogy észrevegyem, Melanie felgyűrte a szoknyáját és épp magát ujjazta, miközben minket figyelt. Nem volt semmi jele, hogy viselt volna bugyit, de nem volt rá időm, hogy tovább tanulmányozzam a látottakat, mivel az autó már így is elmozdult az egyenes irányból.
Sara egy halk cuppanással kiengedte farkamat a szájából, miközben én visszarántottam a kormányt.
- Hé! Figyelj, merre mégy, haver! Ha karambolozunk miattad, esélytelen hogy megengedjem, hogy a számba élvezz.
Azonnal vissza is tért farkam szopásához. Ismét meghallottam Melanie nyögését, ezúttal már hangosabban, egy pillanatra pedig mintha puncija illatát is megéreztem volna. De az aromafelhő ugyanolyan valószínűséggel jöhetett Sara felől is. Vagy a képzeletemből. Az utolsó öt mérföld az útból legalább ötvennek érződött azzal az élvezettel, ami végighullámzott a testemen annak epicentrumából kiindulva, ahol Sara ajkai dorongomhoz értek. Pénzérme után kezdtem kotorászni, amikor a parkoló fizetőkapuja már közeledett. Sara egy pillanatra sem lassított, én pedig nem is kívántam azt tőle. Letekertem az ablakot és kinyújtottam rajta a pénzt, válaszra sem várva, mielőtt tovább hajtottam volna. Hallottam, hogy a nő a fizetőkaputól utánam kiáltott valamit, épp amikor a golyóim megfeszültek, én pedig elkezdtem belepumpálni nedveimet Sara szájába. Hevesen nyeldekelt minden egyes cseppet, majd a maradékot is gondosan lenyalogatta farkamról.
Amikor végül felegyenesedett, rájöttem, hogy tényleg punciillatot éreztem. Hátra néztem és épp elkaptam tekintetemmel, ahogy Melanie megrázkódik az orgazmustól. Széttárt lábai között szeméremajkai úgy tátogtak, mintha egy kiadós dugásért könyörögnének. Megjegyeztem magamnak, hogy sort kell kerítenem erre is a nap folyamán. Még magamhoz sem tértem teljesen a gyönyörből, amikor végül megállapodtunk a pláza parkolójában.
- Amint lesz rá lehetőségünk – mondta Sara, miközben kimászott az autóból – neked is ki kell nyalnod engem.
- Igenis, hölgyem – szalutáltam huncut mosollyal az arcomon. Az igazság az volt, hogy én is alig vártam a lehetőséget. A parti szexuális mennyországában többnyire le is maradtam a puncinyalásról, ezt pedig mindenképp be akartam pótolni a mai napon.
Rengeteget beszélgettünk és viccelődtünk, miközben a lányok vásároltak. Néha-néha a próbafülkék felé vették az irányt, hogy felpróbáljanak egy farmert vagy szoknyát, én pedig kinn maradtam várakozó állásban, elképzelve őket, ahogy meztelenre vetkőznek odabenn és elfantáziáltam arról, ahogy a négy fal között nyalják-falják egymást. Oda kellett figyelnem rá, hogy néha a baseballra, vagy hasonlóra is gondoljak, mert még a végén az egész pláza felfigyelt volna nadrágom combjaim közt meredező sátrára.
Két vagy három bolt után Sara és Melanie a fürdőruhákat kezdték vizslatni az egyik üzletben, ami számomra pont ugyanolyannak tűnt, mint az összes többi.
- Na és, mikor rendezünk egy újabb partit? – kérdezte Melanie.
- Egy olyanra gondolsz, mint a múlt szombati is? – kérdeztem vissza.
Sara a szemeit forgatta.
- Igen, min a múlt szombati, dinka – nevetett.
- Ja. Egy dugópartit, vagy akárhogy is akarod hívni – helyeselt Melanie.
Körbe pillantottam, hogy láttam, nincs-e senki hallótávolságban, de egy lány sem tűnt foglalkozni velünk a közelben.
- Nem tudom – mondtam. – Azt sem tudom, bárki készen állna-e a folytatásra.
- Nos, én benne vagyok – közölte Sara, Melanie pedig buzgón csatlakozott hozzám. – És biztos vagyok benne, hogy Tina és Stacy meg Matt is nyitott lenne. Jack és Ryan is egyértelműen jót mulatott.
- Igaz – helyeseltem. – Azt hiszem, felhívom Tinát és kitalálhatunk valamit. Tudtok még valakiről, aki szívesen jönne?
- Ki ne akarna elmenni?[1] – vigyorgott Melanie.
- Touché! – nevettem. – Ismertek bárki mást, aki épp elég őrült egy újabb orgiához?
- Talán találhatok valakit. – mondta Sara. – Miért? Minket már meguntál?
- A pokolba is, dehogy! Csak arra gondoltam, jobb móka lenne még pár embert bevonni. Voltunk már nyolcan. Miért ne lehetnénk tizenketten?
- Szerintem a szüleimnek tetszene – mondta Melanie.
Sarával mindketten elkerekedő szemekkel néztünk rá.
- Most csak viccelsz, ugye? – kérdeztem.
- Nem – vágta rá Melanie. – Egy percig sem. A szüleim teljesen zakkantak. Láttam már kefélni őket vagy tucatszor. Egyszer még egy dugópartit is rendeztek két másik párral, amikor azt hitték, én Saráéknál vagyok.
- Nem kamuzik – erősítette meg a másik lány. – Én is láttam. Az igazat megvallva igazán izgató is volt. Az apjának igazán helyre farka van.
- Ó, egek! Ez tényleg komoly – hüledeztem. – De le merném fogadni, hogy nem tudnátok rábeszélni őket, hogy eljöjjenek.
- Nos, meglátjuk – közölte Melanie. – Ha szeretnéd, hogy megpróbáljam, meg fogom. Szerintem boldogan benne lennének, hogy egy csapatnyi korosztályunkbelivel hancúrozzanak.
- Be kell vallanom nektek valamit – mondtam. – Láttam már anyukádat fürdőruhában és egyáltalán nem bánnám, ha meztelenül is láthatnám. Istenien fest a korához képest.
- Akárcsak az apja – jegyezte meg Sara. – Ahogy mondtam, csodás farka van.
Eddigre már oda értünk a próbafülkékhez, én pedig elfoglaltam a várakozóhelyemet, ahogy korábban is. Pár pillanat múlva meghallottam Sara kiáltását.
- Jason! Gyere ide gyorsan! – mondta, én pedig sebtében körbepillantottam. Látva, hogy senki sem jár az üzletnek ebben a sarkában, beslisszantam és rögtön rá is találtam barátnőmre, amint az egyik fülke ajtaján kukucskál ki. Beléptem, ő pedig gyorsan becsukta az ajtót. Mindketten ott álltak, meztelenül, a farkam pedig azonnal válaszolt a látványra, nekifeszülve nadrágomnak.
- Itt az idő, pajti – ült le Melanie a padra és széttárta a lábait.
- Jól tennéd, ha gyorsan és alaposan kinyalnál minket, Jason – közölte Sara, lehuppanva barátnője mellé.
Nem is vesztegettem az időt, hanem letérdeltem Sara elé és nedves barlangjába mélyesztettem a nyelvemet. Ujjaimmal a csiklóját dörgöltem, miközben benne mozgattam nyelvemet. Az arcomnak lökte ágyékát és alig egy perc múlva már el is élvezett. A teste megfeszült és remegett, kezeit pedig a szájára tapasztotta, hogy elfojtsa gyönyörittas sikolyát.
Gyorsan Melanie felé mozdultam, ráhajolva éhesen tátogó nyílására. Alig pár perc múlva ő is az arcomra élvezett, én pedig boldogan nyaltam le nedveit. Sara megcsókolta őt a gyönyör kábulatában, miközben én tisztára nyaltam lábai közét.
- Kösz – mondta Sara, mielőtt engem is megcsókolt, megízlelve nedveik elegyét a számon. – Most pedig húzd el a beled a női öltözőből, te perverz!
Felnevettem, de még egy pillanatra megtorpantam, hogy megcsókoljam Melanie-t. A szájába toltam a nyelvemet, hogy ő is megízlelhesse zamatukat. Odakinn vártam, de így is hallottam a beszélgetésüket, miközben felöltöztek.
- Csodásak a melleid ebben a ruhában – közölte Melanie.
- Köszi – válaszolta Sara. – A tieid mindenben jól néznek ki.
Tovább nevetgéltek és cseverésztek, miközben sorra felpróbálták szerzeményeiket.
- Na és tényleg úgy gondolod, apukámnak jó farka van? – kérdezte Melanie folytottan.
Hosszú csend következett.
- Most csak viccelsz! – szólalt meg ismét Melanie.
Ismét szünet.
- Ó, egek! – hallatszott ismét ugyanaz a hang.
- Olyan jó móka volt! – szólalt meg ismét számomra is hallhatóan Sara. A képzeletemmel kezdett elszaladni a ló, de még így sem volt ötletem sem, valójában miről beszélgethetnek.
- Szóval – mondtam, amikor végül kijöttek a próbafülkéből a saját ruháikban. – Mi a helyzet?
Tudták, hogy arra vagyok kíváncsi, amiről beszélgettek.
- Majd elmondjuk később – közölte Sara. – Menjünk, együnk valamit!
Ebéd közben kaptam egy hívást Stacy-től.
- Hali! – köszöntem, miután rájöttem, kivel beszélek. – Mi újság?
- Tinával épp beszélgettünk és úgy döntöttünk, hogy egyértelműen muszáj lesz egy újabb partit tartanunk.
- Olyat, mint a szombati? – kacsintottam Sarára és Melanie-ra.
- Igen. Mint a szombati, faszjankó – válaszolta Stacy, én pedig vele együtt nevettem. – Azt leszámítva, hogy most már meg kell hívnod valaki újat is és mi is hozunk valakit.
- Belefér egynél több ember is? – kérdeztem.
- Naná.
- Na és mikor lesz megfelelő este?
- Mit szólsz a szombathoz?
- Nekem jó. Akkor találkozunk ott. – Azzal letettem a telefont.
Sara tapsolt.
- Alig várom. És tényleg remélem, hogy a szüleid is eljönnek – fordult Melanie felé.
A másik lány elpirult.
- Oké, szóval mi volt az az egész az öltözőben? – kérdeztem.
- Kinyaltál minket – közölte Sara.
- Nem. Az azutánira gondolok. Amikor Melanie azt mondta, „Ó, egek!”
- Sara már kefélt a szüleimmel – bökte ki végül Melanie.
- Hogy micsoda?! – kerekedtek el a szemeim.
- Ja – válaszolta az érintett. – Egyszer Meléknél aludtam és felkeltem éjszaka, hogy kimenjek a mosdóba, aztán lényegében csak belebotlottam Paulba és Mindy-be, amint épp dugtak a nappaliban.
- Te meg levetkőztél és betársultál? – kérdeztem szarkasztikusan.
- Nem teljesen – jött a válasz. – Az apja épp nyalta az anyját, a farka meg épp felém állt, úgyhogy oda mentem és elkezdtem szopni. Meglepődött, de nem akarta felhívni Mindy figyelmét, úgyhogy hagyta hogy szopjam, amíg a számba nem élvezett. Csak őt ismertem eddig, aki többször élvezett el, mint te.
- És mi történt, amikor Mrs. M észrevette, hogy te is ott vagy? – igyekeztem minél több részletet kicsikarni belőle.
- Először úgy meglepődött, hogy majdnem felsikoltott. De aztán segített levetkőzni és kinyalta a pinámat. Vagy ötször elélveztem, mire abbahagyta. Aztán négykézlábra állítottak és Paul megdugott, miközben én kinyaltam Mindy-t.
Melanie csöndben hallgatta végig a történetet.
- És te mit gondolsz erről, Mel? – kérdeztem.
- Elég bizarr, de ugyanakkor nincs is vele semmi bajom – válaszolta. – Úgy értem, láttam már párszor a szüleimet dugni és valahol még irigylem is Sarát, amiért beszállt hozzájuk. De örülök neki. Jó murinak tűnt.
- Muszáj lesz rábeszélned őket, hogy eljöjjenek a partira – szögeztem le.
- Majd én elintézem – közölte Sara. – Úgyis tervben van, hogy átmegyek pénteken, amikor Mel épp dolgozik, hogy megint keféljek velük.
- Azt hiszem, ellógok a melóból, hogy nézhessem – közölte a barátnője.
- Gondolod, én is mehetnék? – kérdeztem. – Úgysincs semmi dolgom pénteken. Jó kis rákészülés lenne a szombatra.
- Nem is tudom – válaszolta Sara. – De kiderítem. Csak nézni szeretnél, vagy be is szállnál?
- Bármelyiket – válaszoltam. – Vagy akár mindkettőt is.
- Oké. Rákérdezek.
- És mi lesz velem? – kérdezte Melanie. – Elvégre az én szüleimről van szó. Nekem nincs szavam?
- Persze, hogy van – válaszolta Sara. – Nem foglak megakadályozni, hogy te is betársulj. Tudtad, hogy nagyon hasonlít az ízed az anyukádéra?
- Tényleg? – kérdezte Melanie.
- Határozottan.
- Ebben az esetben muszáj ott lennem – közöltem. – Vagy legalábbis muszáj elérned, hogy eljöjjenek a partira.
- Majdnem biztos vagyok benne, hogy el fognak – válaszolta Sara. – És szólok majd, hogy átjöhetsz-e pénteken. Még egy farok csak még jobbá tenné a mókát.
A gondolat, hogy keféljek Melanie anyjával, a végletekig feszülő merevedést csalt a farkamba. A gondolat pedig, hogy Melanie is betársuljon, csak még izgatóbbá tette az egészet. A merevedésem megmaradt végig, amíg a plázában voltunk, alig várva, hogy Melanie szájába élvezhessek visszafelé úton.


Folytatása következik!



[1] Szójáték a „jönni” jelentésű „come” és a férfi nedvekre használt „cum” kifejezések hasonlóságával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]