2019. április 24., szerda

Szerencsés szerelő III. rész 3. fejezet

Előzmény: Szerencsés szerelő I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Szerencsés szerelő III. rész 2. fejezet

Írta: Megamuffin
Fordította: Sinara
Eredeti megjelenésének időpontja: 2007. május 14.

*****************************************************************************


Oda álltam Melanie anyja elé, ő pedig letérdelt és az ujjait a farkam köré fonta. Melanie sokban hasonlított az anyjára, szereztem róla közeli tapasztalatot, amikor Mindy ajkai rázáródtak lőcsömre és nyelve a makkomon kezdett táncolni, lenyalogatva előnedveimet. Hangosan felnyögtem, ahogy szopni kezdett és mélyebben szájába fogadta árbócomat.

Sara hangosan felnyögött Paul punciján végzett munkája nyomán. Mellei zihálásával párhuzamosan remegtek. Paul farka ismét megmerevedett, ő pedig magának húzogatta, miközben tovább nyalta Sarát.

Mindy ajkainak érintése a farkamon a gyönyör dárdáit döfte fel testembe, nekem pedig nem is csak egyszer kellett erőt vennem magamon, hogy ne élvezzek azonnal a szájába. Azonban nem akartam elszalasztani a lehetőséget, hogy alsó nyílásába is berakhassam dorongomat.

Aztán Mindy kivette farkamat a szájából.

- Nem fogsz máris elélvezni, igaz? – kérdezte felvont szemöldökkel. – Még meg se dugtál.

Paul felemelte a fajét Sara combjai közül.

- El se hiszed, milyen finom a pinája, Kason – közölte, mielőtt ismét beletemette volna arcát.

Mindy áthúzta köntösét a fején és a padlóra hajította, feltárva előttem teljes meztelenségét. Ha nem tárultak volna elém sokkal érettebb idomai, nagyon nehéz dolgom lett volna megkülönböztetni őt Melanie-tól. Ugyanolyan volt a bőrük, csípőjük, fenekük és melleik. Meg is markoltam azokat a kebleket és előre hajoltam, hogy ajkaim közé vegyem mellbimbóját, miközben ő továbbra is a farkamat markolászta. A kanapéra löktem őt Sara mellé és letérdeltem, hogy nedves barlangjába temethessem nyelvemet.

- Ne! – nyögte. – Dugj meg! Nyomd belém azt a rohadt farkadat! Most!

Megfordult és a fenekét emelte felém. Beillesztettem makkomat szeméremajkai közé, ő pedig hátra lökte magát dorongomra. Egyszerre nyögtünk fel az egyesüléstől. El se tudtam hinni, hogy tényleg épp Melanie anyját dugom. Vagy azt, hogy Melanie mindezt végig is nézi.

Paul felállt és Sara dereka köré fonta a karjait és felemelte, hogy ráhúzza saját farkára, amin aztán a lány fel-alá rugózott.

Heves nyögések töltötték be a szobát.

- Tetszik a farok benned, bébi? – nyögdécselte Paul.

- Egek, imádom! – zihálta Mindy, miközben én újból és újból belé löktem férfiasságomat. Éreztem, hogy már nagyon közel állok a csúcshoz és tudtam, ennek partnerem is tudatában van. Azonban továbbra is töretlenül mozgott rajtam, míg golyóim végül nem bírták tovább a nyomást és belé pumpáltam gyönyöröm gyümölcsét. Ő hangosan felnyögött és az ő teste is megfeszült az élvezettől, mielőtt együtt roskadtunk volna a kanapéra.

- Nekem sincs már sok hátra – nyögte Paul.

- Élvett a számba! – vágta rá Sara, mire a férfi lehúzta őt a farkáról és segített a lánynak, hogy az elé térdeljem. Hátra vetette a fejét, épp abban a pillanatban, amikor Melanie a térdeire huppant Sara mellé és megragadta az apja farkát, hogy a szájába vegye, miközben az elélvezett. Melanie az apja farkán húzogatta kezét és szopta a makkját, miközben az telepumpálta a száját.

Mindy kinyitotta a szemeit és csak ekkor döbbent rá, hogy nem Sara az, aki épp Paul magját nyeldekeli.

- Egek, Melanie! – nyögött fel.

Paul is kinyitotta a szemét és hátra tántorodott.

- Melanie…! Mi a…?! Mégis hogyan…? – hebegte, majd leroskadt a kimerültségtől.

- Csodás az ízed, Apa – vigyorgott a lány. Még mindig ott virított pár foltnyi nedv az arcán, amit Sara készségesen lenyalogatott róla.

- Valóban az – közölte a másik lány.

- De… - hebegte Mindy, de nem tudott többet kinyögni.

- Láttalak már más emberekkel is kefélni titeket Anyával, Apa – közölte Melanie. – És nagyon izgató volt. Tudtam, hogyha Jason farkának ilyen jó az íze, akkor a tiédnek is annak kell lennie. És valóban így is van.

Nem szóltam egy szót sem. Melanie épp bevallotta, hogy leszopott, én pedig nem tudtam, hova fog végül ez az egész kilukadni. Az igazat megvallva, nem számítottam rá, hogy Melanie végül be fog jönni.

- De Mel… - nyögte Paul. – Ez így nem…

- Jó móka, Apa – vágta rá a lánya. – Jó érzés volt leszopni téged és alig várom, hogy kefélhessek is veled.

- Erről majd még később beszélünk – vágta rá Mindy. – Azt hiszem, jobb, ha most Jasonnel mentek – fordult Sara felé.

A lány mindhármuknak búcsúcsókot adott, majd Mindy feltápászkodott, hogy ő is megcsókoljon engem, menetközben megmarkolva immáron petyhüdt farkamat, mielőtt elengedett a garázs felé.

- Látunk majd titeket Paullal szombat este? – kérdeztem, mielőtt becsuktam volna az ajtót.

Mindy értetlenül nézett rám.

- El is felejtettem megkérdezni – kapott észbe Sara.

- Tartunk egy kis orgiát holnap este – foglaltam össze röviden. – Szeretnénk, ha ti is eljönnétek.

- Majd meglátjuk – mondta Mindy és becsukta az ajtót.

Sarával csöndben ültünk a kocsiban a haza vezető út nagy részében.

- Remélem, Melanie nem fog bajba kerülni, vagy ilyesmi – mondta Sara. – Elvégre már tizenkilenc. Azzal szexelhet, akivel csak akar.

- Szerintem csak meglepődtek – válaszoltam. – De szerintem mindketten nagyon is jól érezték magukat. Nem hiszem, hogy Paul bánná, hogy Mel leszopta őt. Meséltem már, hogy engem meg Matt szopott le a múltkor?

- Ez most komoly? – kerekedett el Sara szeme.

- Ja – bólintottam. – Először azt hittem, Stacy az, de aztán felnéztem amikor elélveztem és láttam, hogy Matt van ott. Először fura volt, de épp olyan jó érzés volt, mintha Stacy csinálta volna. Úgy döntöttem, nem akadok ki miatta. Szerintem Mel szülei is erre jutnak majd. És remélhetőleg mindhárman ott lesznek majd holnap.

- Annyira izgató volt! – lelkendezett Sara. – El se hiszem, hogy Mel tényleg megtette!

- Tudom – válaszoltam.

- És el se hiszem, hogy Matt tényleg leszopott! – kontrázott rá a vállamba bokszolva.

- Ja. Ütős volt – parkoltam le a háza előtt.

- Jól szórakoztam ma este – markolta meg Sara a farkamat a nadrágomon keresztül. – Gondolod, hogy mehetnénk inkább hozzád? A szüleim úgy tudják, Melanie-nál alszom. Amúgy meg, már tizenkilenc vagyok. Akkor alszom egy sráccal, amikor csak kedvem tartja.

- Hát persze hogy mehetünk hozzám – mondtam, a farkam pedig fénysebességgel merevedett meg a gondolatra Sarával az ágyamban.

De végül azt se bírtuk ki, hogy az ágyamig eljussunk. Sara már akkor elkezdett leszopni, amikor elindultam. Alig bírtam a szememet az úton tartani. Különösen, hogy közben az egyik kezemet a lány bugyijába süllyesztettem, ujjammal vágatba hatolva.

Valahogy mégis az úton maradtam, ő pedig felült és megigazította a ruháját. Visszagyömöszöltem a farkamat a gatyámba és elrendeztem, hogy ne tűnjön fel, milyen mereven állok, miközben besétáltunk a házba.

A nappaliba lépve épp belebotlottunk Jackbe, aki valamit nézett a tévében.

- Mi a helyzet? – kérdeztem.

- Unalmas péntek este – közölte ő. – Te meg miben sántikálsz? – Felpillantott és észrevette, hogy Sara is ott van mellettem. Tekintetében azonnal felcsillant a megértés.

- Meztelenkedésben – közölte a lány és azonnal le is dobta a felsőjét, feltárva gyönyörű melleit. Jack szemei elkerekedtek, az én farkam pedig megrándult, próbálva kiverekedni magát a gatyámból.

Sara letérdelt a padlóra Jack lábai közé és simogatni kezdte barátom meztelen felsőtestét, míg végül a combjai között dagadozó dudor tökéletesen szembetűnő nem lett. Némán néztem, ahogy Sara lehúzza a sliccét és óvatosan előveszi a lőcsét. Végig futtatta nyelvét a meredező hancúrlécen, mielőtt eltűntette volna a makkot ajkai között. Jack felnyögött az élvezettől, ahogy Sara nyelve akcióba lendült. Hátra hajtotta a fejét és csak elégedetten nyögdécselt.

Úgy döntöttem, épp eleget láttam, így hát letérdeltem Sara mögé. Átkaroltam őt és kigomboltam farmerját, hogy lassan lehúzzam azt a csípőjéről átnedvesedett bugyijával együtt. Lassan riszálta fenekét, hogy besegítsen, míg végül félre nem tudtam hajítani a ruhadarabokat. Lefeküdtem a padlóra alá és nyalni kezdtem alulról, míg meg nem hallottam elégedett nyögéseit Jack farkával teli szájából. A csiklóját szopogattam és ujjaztam őt, míg végül a teste meg nem feszült a gyönyörtől.

Talpra álltam és figyeltem, ahogy kiengedi Jack farkát a szájából és megfordul. Haverom gyorsan lerángatta a gatyáját és én is így tettem. Sara megmarkolta Jack lőcst és rá ereszkedett, olyan mélyen magába fogadva, ahogy csak tudta. Jack megtartotta őt a csípőjénél fogva és mozgatni kezdte fel-alá árbócán. Én megmarkoltam barátnőnk melleit és közéjük toltam farkamat, míg végül ő a szájába nem tudta venni makkomat.

Pár percnyi szopás után kihúzta farkamat a szájából.

- Várj! – mondta, mire Jack is abbahagyta a kefélését.

- Mi a gond? – kérdezte.

- Semmi – rázta meg a fejét Sara és felállt. – Csak azt szeretném, ha egyszerre dugnátok meg mindketten. Jack! Feküdj le a kanapéra!

Haverom engedelmeskedett és meredten felfelé ágaskodóra igazította farkát, hogy Sara ráereszkedhessen. A lány pedig így is tett.

- Most pedig, Jason – mondta, miközben előre hajolt – rakd a fenekembe!

A kanapéra térdelte széttárt lábaik közé és megragadtam farkam tövét. Sara még jobban előre hajolt, engedve, hogy Jack szopogatni kezdje melleit, miközben én megmarkoltam a farpofáit és közéjük igazítottam makkomat.

- Igen! – nyögött fel, ahogy belé hatoltam.

Lassan haladtam befelé, miközben ő Jack farkán rugózott. Már majdnem annak érzésétől is elélveztem, ahogy haverom minden egyes lökésével Sara jobban rányomódott farkamra. Megfeszítve önuralmamat, lassan mozogni kezdtem barátnőm fenekében. Felvettük a közös ritmust Jackkel. Míg egyikünk Sarába hatolt, a másik visszább húzódott, majd fordítva.

Sara hangosan nyögdécselt az élvezettől.

Fogalmam sem volt, hogy Ryan is ott van, egészen addig, amíg Sara nyögései hirtelen el nem fulladtak. Valamikor idő közben másik lakótársam is beléphetett a szobába és levetkőzhetett, mert immáron ő tartotta Sara fejét és közben a száját kefélte. Amint feldolgoztam a helyzetet, a farkam megfeszült és telepumpáltam nedveimmel Sara fenekét. Éreztem, hogy Jack lökései is leállnak, ahogy ő is elélvezett.

Sara reszketett a farkainkon és hallottam, ahogy Ryan farkával teli szájából egy hangos nyögés tör fel. Haverom se maradt el sokkal mögötte és mindhárman együtt figyeltük, ahogy Sara nedveinek minden apró cseppjét elnyeli.

Végül kihúztam ernyedő farkamat Sara fenekéből és kimerülten leroskadtam a kanapéra.

- Ez rohadtul frenetikus volt! – nyögte Sara és letörölte Ryan nedveinek néhány cseppjét a szája sarkából, hogy aztán tisztára nyalja ujjait. – Azt hiszem, ez volt az eddigi legfantasztikusabb dugásom.

Már nem is hallottam többet, mielőtt elaludtam volna.


Folytatása következik!

Vége a III. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]