2019. április 7., vasárnap

Gyönyörök szigete XXII. rész - Kvartetett 4. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XXII. rész 3. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. július 22.

*********************************************************************

Hirtelen kopogtatás hallatszott az ajtó felől.
Kristanna sietve előkerítette vékony hálóingét és sebtében átrángatta a fején, eltakarva érzéki testét. Gyorsan lenyúlt és felhúzta farmerját, ami szintén a padlón hevert. Amikor én is már magamra vettem valamit, barátnőm minden figyelmét a jövevény felé fordította.
- Bárki is vagy… gyere be! – kiáltotta.
- Devvy! – ujjongott néhány pillanattal később, túláradó örömmel, amikor az ajtó kinyílt.
- És Pamela is – tettem hozzá.
- Nem gond, ha bejövünk? – érdeklődött Devon.
- Devvy, Devvy! – csóválta a fejét Kristanna megjátszott nehezteléssel. – Ez épp annyira a ti szobátok is, mint a miénk. Semmi szükség engedélyt kérni.
- Nem akartunk semmit se félbeszakítani – mentegetőzött Pamela.
- Egek… ti az ég világon semmit se zavarnátok meg – ellenkezett Kristanna. – Gyertek! Gyertek csak be!
Ahogy Devon és Pamela beléptek, én egy mosollyal üdvözöltem őket.
- Tehetek valamit értetek, hölgyeim?
Hol lehet Trish és Lindsay? Kristanna szerint ők is épp a két jövevénnyel múlatták az időt.
Devon odalépett Kristannához és a kezei közé vette az övéit,
- Csak szerettem volna elmondani neked, mennyire boldog vagyok, hogy Jeremy megtette a legfontosabb lépést a kapcsolatotokban. Pamela tett egy lépést hátra és oldalra mozdult, miközben a pennsylvaniai szőkeség folytatta. – Ti ketten együtt egy igazi valóra vált álom vagytok. Pont tökéletesek egymásnak.
- Érdekes volt az elmúlt két nap – motyogta a norvég leányzó. – Az már biztos.
- Te tökéletes feleség lennél bármely férfi számára, Krissy – lelkendezett Devon. Úgy tűnt, teljesen belefeledkezett a boldogságba Kristannával elmélyülő kapcsolatunk miatt. Ez azt mutatta nekem, hogy Devon egyáltalán nem önző típus. Bármennyire is erős érzéseket táplált irántam, őszintén örült nekünk. Egyáltalán nem tűnt zavartatni magát amiatt, hogy az első nő, akivel hivatalos szintre emeltem a kapcsolatomat, Kristanna volt és nem ő. De persze a terv az volt, hogy ő is ugyanolyan pozíciót élvezzen mellettem Pamelával, mint norvég barátnőnk. Ez azonban sok munkát fog majd igényelni, amíg ténylegesen valósággá válik.
- Látlak is magam előtt menyasszonyi ruhában – mosolygott Devon, végig simítva barátnője csípőjén. – Káprázatosan gyönyörű lennél. Hmm… Tisztán látom magam előtt.
Kristanna egy pillanatra elfordította a tekintetét és még el is pirult a bókok hallatán. Nem volt túl gyakori, hogy az ilyen szavak felkészületlenül érjék őt. Még ritkább volt, hogy ténylegesen el is piruljon.
- Nem is beszélve Jeremy-ről szmokingban – dorombolta a pennsylvaniai leányzó, végig hordozva rajtam csillogó kék szemeit.
Felnevettem átható pillantása láttán, de aztán összevontam a szemöldököm.
- Nem volt rajtam szmoking az első esküvőm napja óta.
Kristanna a hátamra tette a kezét és gyengéden simogatott.
- Egy dolgot megígérhetek neked, Jeremy. Egy nap végleg el fogod felejteni azt, amit Victoria tett veled. Mi több, még a puszta létezéséről is meg fogsz feledkezni. Nekem ez a küldetésem. Nekünk ez a küldetésünk. Devvy, Pamela és én ki fogjuk törölni Victoriát az emlékeid közül örökre.
Pamela, aki a bal karját és kezét a háta mögött rejtegette végig azóta, hogy beléptek a szobába, hirtelen előhúzta azt és átnyújtotta Kristannának az ujjai között pihenő szál vörös rózsát.
- Ezt hátulról hoztam neked – magyarázta. – Ez volt a legmegfelelőbb dolog, amit egy ilyen Isten háta mögötti szigeten tudok adni neked ajándékba. De jobbat talán egy boltban sem vehetnék. Gondolj rá úgy, mint az ajándékomra annak alkalmából, hogy végre összejöttetek Jeremy-vel!
- Ó…! Köszönöm – hebegte Kristanna, átvéve a virágot és beszívva illatát. – Imádom a rózsákat. Tudod, az után, hogy Jeremy-vel először találkoztunk… egyszer, amikor hazamentem, százhúsz frissen behajózott rózsa fogadott a norvégiai farmunkon. Képzeld csak el! Tíz tucat rózsa. Mama és Papa nem tudták, mit gondoljanak. Én magam se tudtam igazán, hogy mit gondoljak. Mama tudni akarta, hogy esetleg eljegyeztek-e vagy ilyesmi.
- Minden nő szereti a rózsákat – bólogatott Pamela. – Legalábbis az biztos, hogy én igen.
Devon felnevetett.
- Ha valaki százhúsz rózsát küldene nekem, biztos lehetsz benne, hogy a szerencsés srác… vagy lány kapna valami viszonzást, amikor legközelebb találkozunk. – Ezek a szavak felkeltették az érdeklődésemet, azok után, amilyen kuncogás kísérte Devon szájából. – Erre mérget vehetsz.
- Hadd tegyem ezt némi vízbe! – sétált Kristanna az ajándék rózsával a fürdőszoba felé. – Úgy tűnik, ezen túl többször is fogok majd százhúsz rózsát küldeni Devvy-nek – viccelődött. – Így elérhetem, hogy kapjak VALAMIT cserébe.
Devon kivárta, amíg a norvég leányzó eléri az ajtót, majd rám villantott egy őszinte mosolyt, amit én mindig is nagyon vonzónak találtam benne.
- Nagyon örülök nektek, Jeremy! Annyira örülök! El se tudom mondani, mennyire. Már az első nap, amikor megismertem őt, meg tudtam mondani, hogy ti összetartoztok.
Gyengéden megszorítottam Devon bal kezét a jobbommal, majd a számhoz vontam azt és gyengéden megcsókoltam.
- Na és veled mi a helyzet, Kedvesem? Nem volt alkalmunk beszélni erről már egy ideje. Olyan… sugárzónak tűnsz.
- Csak örülök nektek Krissy-vel – mondta. – Már eddig is tudtam, mennyire vágyik rád. Ő maga mondta nekem a második itt töltött napunkon. Én csak… örülök. Örülök nektek.
- Na és hol van Trish és Lindsay? – kérdeztem mindkettőjüktől Pamelával. – Azt hittem, ti ketten velük együtt múlatjátok az időt.
- Lindsay elfáradt és elment lefeküdni – válaszolta Devon. – Pamela azt mondta, Trish elment venni egy habfürdőt. – A szavai felkeltették az érdeklődésemet, miközben ő folytatta: - A konyhában futottam össze Pamelával. Együtt döntöttünk úgy, hogy eljövünk Krissy-hez egy meglepetés-látogatásra.
- Amy és Camille épp együtt vannak – motyogta Pamela. – Amy elég rossz hangulatban volt ma. Nem tudom, miért. Tegnap is elég harapós kedve volt az igazat megvallva.
Ezen szavak hallatán lesütöttem a tekintetem és felsóhajtottam. Én pontosan tudtam, mi okozta Amy rosszkedvét…
- Hé! – kiáltott fel Devon. Oda fordultam és láttam, ahogy Kristanna, aki időközben visszatért a hálószobába, diadalmasan felemeli a párnát, amivel az imént fejbe kólintotta pennsylvaniai barátnőjét. A jelenetből tökéletesen átsütött a pajkosság.
Megtorlásként Devon megragadta a hozzá legközelebbi párnát és rávetette magát támadójára. A hasán találta el a másik lányt, aki így ismét fejbe tudta csapni társnőjét. A szeszélyes skandináv leányzó ezután azonnal rávetette magát Devonra és az ágyra teperte. Vigyorogva figyeltem, ahogy a két lány egymással birkózik perceken keresztül. Egyészen addig, amíg váratlanul Kristanna Devon ajkaihoz nem nyomta a száját és szenvedélyesen megcsókolta.
- Hé! - Most rajtam volt a sor, hogy felkiáltsak, amikor ezúttal engem talált arcon egy párna. Pamela felé fordultam, aki immáron torka szakadtából nevetett.
Amikor felé mozdultam, hogy elkapjam, fürgén eltáncolt előlem. Utána siettem, átüldözve őt a szoba másik végébe. Amikor végül a sarokba szorult, felkaptam egy párnát a közeli kanapéról, hogy revansot vegyek.
Hirtelen ismét egy párna csapódott a tarkómba, amit rögtön még egy követett a térdhajlatomba. Nem számítva az akcióra, a padlóra roskadtam, majd hátra fordultam Devon és Kristanna felé, akik nevetve soroztak meg további párnákkal. Pamela kiragadta kezemből a díszpárnát és ő is beszállt a sorozásomba. Felemelkedtem és a kezeimmel és karjaimmal védtem az arcomat, ahogy a három hölgy körbevett. Persze az egész továbbra is pajkos hangulatban zajlott. Remekül szórakoztunk.
- Feladom! – nyögtem nevetve. – Megadom magam! Feladom! Hol van egy fehér zászló, amikor szükségem lenne rá?
Szerencsére Kristanna, Devon és Pamela megkönyörült rajtam. Amikor az akciójuk abbamaradt, Kristanna leült és sokkal komolyabb hangszínt ütött meg.
- Oké, Mr. Jeremy… itt az ítélet ideje.
- Az ítéleté? – vontam fel a szemöldököm.
- Az ítéleté – magyarázta. – A foglyunk vagy. Arra ítéltettél, hogy a játékszerünk legyél.
- Király. Egy élő vibrátor – kuncogott Devon.
Kristanna bólintott és fennkölt hangon folytatta: - Ötven év házasságra ítéltettél velem, Devvyvel és Pamelával. Ez idő alatt annyiszor osztod szét közöttünk a magodat, ahányszor csak szükséges.
- Szétosztani a magomat?
Devon és Pamela szélesen vigyorgott, miközben Kristanna folytatta: - A magam részéről legalább három-négy eredményes menetre vágynék. Ha pedig az ötven év letelt, ismét elítéltethetsz, akár az örökkévalóságig is.
Hangosan felnevettem.
- Tökös vagy, Kristanna. Egyszerűen tökös. Bár nem hiszem, hogy a házasság hármótokkal büntetés lenne nekem.
- Azt te csak hiszed, Jeremy – somolygott Kristanna. – Gondolj a gyerekeinkre! Ha ők is öröklik az én bomba testemet… és a te szép nagy fejedet… Micsoda látvány lenne!
Ismét felnevettem.
- Ez nem volt szép.
Kristanna elfintorodott, majd együttérzőbb hangon folytatta: - Ó, te szegény! Csak nem megbántottam az érzéseidet?
Megjátszott sértettséggel néztem rá.
- Egy kicsit.
- Szerinted egy csók segítene rajta?
Mohóm bólintottam.
- Igen. Biztos vagyok benne.
Kristanna elmosolyodott.
- Csókold meg Jeremy-t, Devvy!
Egy felvidító csókra számítottam Kristannától magától, de semmi okom sem volt tiltakozni, amikor Devon szája az enyémhez préselődött, nyelvünk pedig egymáshoz simult. Ráébredve, hogy ez a nő is velem akarja tölteni élete hátralevő részét, köré fontam karjaimat és szeretetteljesen magamhoz szorítottam őt. Be kell ismernem, hogy tényleg, szemmel láthatóan otthon érezte magát a karjaimban. Engem is az az érzés öntött el, hogy oda is tartozik.
- Megcsókolhatom én is? – kérdezte Pamela norvég barátnőnkből.
- Persze… láss csak hozzá!
Amint Devon eltávolította ajkait az enyémekről, a helyüket azonnal átvették Pameláéi. Csókunk lassú volt és bágyadt, ugyanakkor rendkívül érzelmes. Azon kaptam magam, hogy kezem derekán pihen, másik karom pedig a vállát öleli át. Természetesen azonnal rám tört az érzés a vele való kötelékről is.
- Megint szoptál? – kérdezte Devon Kristannától. - Érzem az ízét a szádon.
- Mennyei az íze… nemde?
- Naná – vigyorgott a pennsylvaniai lány. – Isteni.
Kristanna pajkosan rám pillantott.
- Ha akad egy megfelelően felkészült farok a közelben, én ezer örömmel rácuppanok ismét.
- És mit szólnál egy puncihoz? – dorombolta Devon.
Kristanna rá pillantott.
- Az én szám mindenre fel van készülve a világon. – Pamelára nézett, mielőtt folytatta volna. – Miért nem töltitek velünk az éjszakát? Te, én, Devvy és Jeremy… együtt alhatnánk el ezen a szép nagy ágyon. Mit szólsz?
Pamela elpirult és rá mosolygott, de aztán megrázta a fejét.
- Nem… Én szerintem megyek. – Ismét megrázta a fejét. – Nem állok készen belevetni magam azokba a dolgokba, mint ti Devonnal. Nektek már egymással is szoros kapcsolatotok volt, mielőtt a házasság gondolata felmerült. Nekem még idő kell, hogy ezt az egész csoportos dolgot feldolgozzam.
Kristanna egy pillanatra elgondolkozott, majd egy bátorító mosoly kíséretében bólintott.
- Nem kell feltétlenül szexelnünk. Fennmaradunk sokáig négyesben és beszélgetünk, aztán lefekszünk aludni. Az is csodás lenne.
- Az igazat megvallva nem akarok belerondítani a bulitokba – rázta a fejét Pamela. – Ha szexelni akarsz Jeremy-vel és Devonnal, Kristanna… csak rajta! Én visszamegyek a szobámba. Rendben leszek. Tényleg.
- És hagyjuk, hogy az egész éjszakát egyedül töltsd? – morgott Devon. – Azt már nem! Velünk maradsz ma éjjel, Pamela. Kristanna egyértelműen meghívott. Nem akarsz neki csalódást okozni… nem igaz?
- Talán Trish végzett már a fürdőjével – motyogta Pamela. – Nem kell egyedül töltenem feltétlenül az éjszakát.
- Maradj velünk! – bátorította Kristanna, már szinte könyörögve. Imádtam, ahogy kitolta az alsó ajkát és kiskutya szemekkel nézett Pamelára. Az igazat megvallva, lehengerlően szexinek találtam.
- Nagyon szeretek beszélgetni – igyekeztem én is kivenni a részem a győzködésből. – Nagyon sokszor még jobban is élvezek egy őszinte beszélgetést, mint a szexet. De ezt szerintem már te is tudod.
Pamela bólintott.
- Igen, tudom. – Egy pillanat múlva halkan kuncogni kezdett. – Aludtam már itt, ebben a csodás ágyban, két héttel ezelőtt. Most megtehetem még egyszer? Ez az ágy annyira kényelmes! – Ujjai hegyével megérintette az arcát és a gondolataiba merült. – Hmmm… Jó tervnek hangzik.
- Akkor itt maradsz velünk? – érdeklődött Kristanna.
Pamela elmosolyodott.
- Igen. Maradok. Beszélgetni.
- Na és miről beszélgessünk? – vetette fel Devon.
- Ó…! Beszélgessünk arról, milyen gyönyörű és érzőszívű is vagy – mosolyogtam rá, karjába fonva az enyémet és magam mellé húztam őt az ágyra. Egy csókot nyomtam az arcára és alkarját cirógattam.
- Az egy örökkévalóságig is lekötne minket – nevetett fel Kristanna, én pedig elégedetten bólintottam.
- Nincs elég szó a világon, hogy leírja mindezt.
Devon felkuncogott és pajkosan a vállamba bokszolt.
- Ó… hagyd már, Jeremy! Krissy-vel csak túloztok.
- Csak az igazat mondjuk – erősködött Kristanna, mielőtt maga felé fordította Devon arcát és gyengéden szájon csókolta őt. – Gyönyörű vagy, Devvy. Elképesztően gyönyörű.
A még mindig előttünk álló Pamela némán figyelte a szóváltásunkat, majd szeretetteljesen ránk mosolygott.
- Ti hárman annyira boldogok vagytok együtt…!
Egy dolog egyértelműnek tűnt a számomra. Kristanna és Devon bolondultak egymásért. Ha egyszer egymásra találtak, lehetetlenség volt szétválasztani őket. Ez sose volt titok előttem. Mióta csak megérkezett a szigetre, Kristanna folyton Devont emlegette és hogy mennyire meg akarja szerezni őt. És a napnál is világosabb volt, hogy a pennsylvaniai lány is ugyanígy érez iránta. De nem csak hogy szerelmesek voltak egymásba, de nem is féltek mindezt kimutatni. Mindketten bőven szóvá is tették.
A trükk az egészben az volt, hogyan találjanak kapcsot Pamelával, hogy vele is épp ilyen felhőtlen legyen a viszonyuk. Ez volt az elsődleges célkitűzésünk. Hosszú út állt még előttünk. Hiszen Pamela már egyételművé tette számomra, hogy ő csak a kettőnk kapcsolatán alapuló közösséget akar velem. Nem úgy tűnt, mint aki ezt szívesen osztaná meg Kristannával és Devonnal.
Visszaidéztem Pamela harmadik napját itt és az akkor lefolytatott beszélgetésünket, az első szexuális együttlétünk után. Majd azt, amikor feltűnt az ajtóban és öltáncot ajánlott nekem. Kétség sem férhetett az ő szándékaihoz.


***


- Tökéletesen megértem az érzéseidet, Jeremy. Ez teljesen természetes. Itt van neked egy egész csapat gyönyörű nő. Mindannyian szeretnek téged és jobban meg akarnak ismerni. Te is jobban meg akarod ismerni őket. Talán arra gondolsz, túl korai volt azt mondanod, hogy én vagyok álmaid nője, már a második itt töltött napunkon. A körülmények alapján ez teljesen megérthető. Ha a helyedben lennék, én is körbe akarnék nézni még egy kicsit, mielőtt elkötelezem magam.
- Az én dolgom, hogy bizonyítsak neked, Jeremy. Hogy bebizonyítsam, hogy tényleg én vagyok álmaid nője. Egyszer majd talán nem gondolsz többé egyetlen más nőre sem. Én leszek az egyetlen nő, akire szükséged lesz. Csak várd ki!
- Örülhetsz, hogy nem vagyok féltékeny típus. Teljesen rendben van, hogy megpróbálkozol minden lánnyal. Úgyis tudom, hogy a végén engem fogsz választani.
- Ez a kis szexlak az én álmom is volt. Így elengedhettem magam és élvezhettem Amy társaságát. Ő igazán érdekes lány rengeteg különböző arccal és személyiségvonással. Igazán élveztem a vele töltött időt. De én arra vágyom, hogy végül egyetlen egy ember mellett elkötelezzem magam. És az az egy ember te vagy.
- Amikor készen állsz majd elköteleződni, Jeremy, én ott leszek és várok rád – csókolt meg ismét Pamela. – Megéri rád várni.
Az elmúlt időben az az érzés kerülgetett, hogy Pamela végtelen féltékenységet érez Devonnal szemben. Alig két napja, amikor rajtakapott a kukkoló szobában, épp erről beszélgetett Trish-sel. De ez még azelőtt volt, hogy Kristanna és ez az egész helyzet képbe jött volna. Talán a dolgok végül meg fognak változni…

***

- Devon el akarja lopni a férfit, akit szeretek. Ami pedig még rosszabbá teszi, az az, ahogy Kristanna folyton mondogatja Jeremy-nek, Devon milyen jól illik hozzá. Még azt is el tudnám képzelni, hogy azt súgdossa a fülébe, hogy Devon sokkal jobban illik hozzá, mint én. Hogy Devon sokkal jobban szeretné őt, mint én valaha is.
- Én voltam Jeremy-vel először! Már azelőtt, hogy Devonnal bármi is történt volna közöttük. Az első együttlétünkkor, a második itt töltött napunkon, már a házasságról beszélgettünk. Velem feküdt le először. Olyan érzés volt, mintha a Mennybe kerültem volna. Szerelmes voltam. Minden tündérmese, minden, amiről álmodtam, ott valósággá vált.
- Aztán jött Devon és még aznap elvitte őt biciklizni, hogy elcsavarja a fejét – dühöngött. – Ő is kapcsolatról és elköteleződésről karattyolt.
- Nem! Mindenki a szigeten pontosan tudta, hogy mi Jeremy-vel már a második naptól kezdve együtt voltunk. Mindenki tudja, mennyire szeretem őt és hogy ő mennyire szeret engem. És azóta is többször voltam vele. Devonnak ezt tiszteletben kellene tartania és visszalépnie. Már azelőtt lefeküdtem Jeremy-vel, hogy Devon akárcsak hozzáérhetett volna. Már háromszor feküdtem le vele, mielőtt Devon másodszor. Tudom, hogy ez errefelé ismeretlen dolog… de nekem a szex továbbra is különleges dolog és nagy jelentőséggel bír.

***

Talán csak én látok bele túl sokat ezekbe a dolgokba és már kezdek paranoiássá válni. Sok minden történt a szigeten az elmúlt negyvennyolc órában, és mindemiatt, reménykedek, Pamela sok mindenben megváltoztatta a véleményét. Az előző nap Kristannával töltött ideje alapján ítélve, a legutolsó dolog, amire Pamela vágyott, az egy négyes kapcsolat kísérlete volt.
Ez pedig nem tűnt jó előjelnek. A helyzeten pedig nem javított, hogy Pamelát szemmel láthatóan semmiféle romantikus érzelem sem fűzte Kristannához vagy Devonhoz. Bárminemű aprócska szikra nélkül lehetett bármi esély is arra, hogy ez működjön? El tudtam volna képzelni Pamelát, hogy egy nap boldog házasságban éljen hármunkkal?
Talán tévedek. Nagyon reméltem. De ha nem, akkor Pamela sosem fog belepasszolni Kristanna álomképébe a közös jövőnkről.

Folytatása következik!

Vége a XXII. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]