2019. április 3., szerda

Gyönyörök szigete XXII. rész - Kvartetett 3. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XXII. rész 2. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. július 22.

*********************************************************************


Amikor a szőke szépség végül elnyújtózott a matracon, engedett szorításán és egy elégedett sóhaj hagyta el a torkát.
- Váó…! – zihálta, amikor kiemeltem a fejem combjai közül. – Ez csodálatos volt, Jeremy.
- És egy csodálatos embernek, drágám – tettem hozzá, miközben előre hajoltam, hogy lassan és szenvedélyesen megcsókoljam őt. – Neked.
Kristanna megragadta sajgó, kőkemény hímtagomat a farmeromon keresztül. – Mmmm…! Talán itt az ideje, hogy visszafizessem az adósságomat.
Egy pillanatig habozott. Tekintete az arcomon pihent, majd ajkait az enyémekhez nyomta és a létező legnagyobb gyöngédséggel csókolt meg. A kimondatlan vágy hullámai söpörtek végig a testemen. Még csak megfogalmazni se tudtam volna, mennyi mindent jelentett nekem ez a csodálatos nő.
- Mmm! – dorombolta, egy pillanatra eltávolítva ajkait az enyémektől. Egyre nagyobb figyelmet fordított farkamra, markolászva és gyúrogatva azt nadrágomon keresztül.
Ismét megcsókolt, majd visszahúzódott és pár pillanatig tanulmányozta az arcomat. Biztos vagyok benne, hogy látta a vágyat és a szűnni nem akaró szenvedélyt a szemeimben. Élvezte. Kétség sem férhet hozzá az után a vehemencia után, amivel ismét megcsókolt.
- Ó, egek! – nyögtem fel, miközben kigombolta nadrágomat és alá süllyesztette jobb kezét. Hirtelen a gyönyör hullámai árasztottak el, miközben gatyám alá hatolt és megmarkolta csupasz hímtagomat. Hevesen húzogatni kezdte, miközben édes nyelvét a számba tolta. Menet közben talpra emelkedett, ajkai viszont továbbra is tartották az enyémeket.
Bal kezével megragadta az én jobbomat és telt, érzéki kebléhez vonta azt. Halmára simította és gyengéden megnyomta, kényszerítve, hogy ösztönösen megmarkoljam azt.
Megszakította csókunkat és pajkosan rám mosolygott. Aztán megcsókolta az arcomat, majd útnak indult lefelé nyakamon, keze pedig tovább dolgozott meredező árbócomon. Azonban a kezem, úgy tűnt, elveszítette a kapcsolatot a mellével. Ez szerencsétlen fejlemény volt.
Aztán úgy hördültem fel, mint egy megvadult gorilla, amikor Kristanna lassan a térdeire ereszkedett előttem. Felnyúlt és mellkasomra tette jobb kezét, végig simítva azon le egészen derekamig.
- Hívjuk ezt az én kései, vacsora utáni nasimnak! – jelentette ki, letolva nadrágomat. - Mmm! Strudel!
- Egek! – nyögtem fel ismét, ahogy meredező farkam előpenderült és Kristanna kék szemei előtt lengedezett. Ő vigyorogva ismét rám mosolygott, mielőtt újból köré fonta volna ujjait, hogy megszorítsa.
- Megkaphatod ezt tőlem, ugyanúgy, ahogy Devvy-wevvy-től és csini-csini-Pamelától, akár életed összes hátralevő napján – dorombolta a vibráló kis csábító, majd a következő pillanatban már nyitotta is a száját és szinte szó szerint elnyelte hímtagomat. Hátra vetettem a fejem és hangosan felnyögtem, miközben ő fel-le mozgott dagadozó tagomon. Selymes ajkai a gyönyör hullámait indították el bennem.
Térdeire támaszkodva ott a hálónkban, Kristanna teljes vehemenciával vitte munkába ajkait, fel-le mozogva erekciómon, úgy, mintha egész héten erre lett volna kiéhezve. Valóban, Kristanna volt számomra a tökéletes nő. De ugyanezt lehetett elmondani Devonról is. Devon épp annyira álmaim nője volt, mint a norvég szépség. Pont úgy, ahogy Pamela is. Mindhárman tökéletesek voltak a szememben.
A tiszta szenvedély és élvezet hangjai törtek elő Kristanna torkából, ahogy szőke feje tovább mozgott fel-le dorongomon. Hamarosan azon kaptam magam, hogy hátranyújtott kezekkel az ágyra támaszkodok és hátra feszül a testem. Ha nem tudtam volna megtámaszkodni, minden bizonnyal feldőlök.
Rengeteg különböző érzés kavargott bennem azokban a pillanatokban. Leginkább amiatt, mert annyira nagyon szerettem Kristannát. Vele akartam tölteni életem hátralevő részét. Mégis miért tarthatott ennyi ideig ezt felismerni?
Kristanna megragadta farkam tövét jobb kezével és megszorította. Gyönyörű szemeiben a végtelen vágy csillogott, ahogy kiengedte szájából a dorongot. A norvég szépség felpillantott rám és melegen rám mosolygott. Látszott rajta, hogy pontosan tudja, mennyire az ujja köré csavart.
- Ó! – nyögtem fel, ahogy egyre hevesebben rángatta hímtagomat. Testem megrándult, amikor az első löket fehér anyag kitört belőlem és egyenesen Kristanna homloka felé száguldott. A második töltet az orrán landolt. Ő pedig, a harmadikat meg se várva, azonnal ismét szájába vette árbócomat és szopni kezdte, kisajtolva belőle minden cseppnyi nedűt. A térdeim elgyengültek és egész testem vibrálni kezdett a kéjtől. Hihetetlen érzés volt…
- Mmm! – dorombolta Kristanna teli szájjal. Egek! Micsoda mennyei érzés! Végül kiengedte szájából elégedetten kókadozó farkamat és rám villantott egy újabb győztes vigyort.
Gyönyörű arca csöpögött nedveimtől, amit ő szemmel láthatóan hihetetlenül élvezett. Megfordult és csábosan riszálta a csípőjét és formás fenekét csodáló szemeim előtt és a bármely férfit elgyengíteni képes hangján hozzá tette: - Dugj meg, Jeremy!
Az élet és az energia pillanatok alatt visszaáramlott a testembe és a farkamba. Mintha csak egy lufi lett volna a lábaim között, amit pillanatok alatt telepumpáltak levegővel. Kristanna szavai és tettei mindig is ilyen hatással voltak rám. Nem is kellett nekem ennél több.
- Dugj meg, Jeremy! – dorombolta tovább, válla felett hátra pillantva rám. – Gyerünk… dugj meg! Tedd belém a farkadat! Csináld!
Ennyi volt. Egy állatias nyögés kíséretében előre dőltem, megragadtam két oldalról csípőjét és mélyen belé löktem férfiasságomat. Kristanna teste megfeszült egy pillanatra, miközben kezeit a közeli éjjeliszekrényre tette, hogy megkapaszkodjon. Közben pedig megállás nélkül bíztatott.
- Dugjál…! Gyerünk… dugjál!
Nem volt szükségem több bíztatásra. Már így is minden létező energiámat bele vetettem a mozgásba. Teljesen elvesztettem az eszem, ahogy füleimet megtöltötte Kristanna bíztatása, tagjaim pedig mintha önálló életre keltek volna, ahogy mozogtam benne. Abban a pillanatban el se tudtam hinni, hogy élhettem túl azt a harminchat évet, amíg nem hatolhattam magával ragadó testéve. Ami pedig még hihetetlenebb volt, további három évre volt még szükségem, hogy végre realizálódjon bennem, hogy ő az, akit akarok az életembe. Ő az én angyalkám.
Hihetetlen volt az a vehemencia, amivel pumpáltam belé farkamat. Bizonyos voltam benne, hogy még soha senkit nem dugtam meg ilyen lendólettel. Már kezdtem attól félni, hogy kárt teszek benne. De hát ez volt az, amire Kristanna vágyott. Ő ezt az erőt akarta tőlem.
Olyan hangzavart csaptunk, hogy már azon merengtem, vajon a többiek meghallottak-e minket a ház távolabbi sarkaiban…
- Tudod mit, Jeremy? – kérdezte Kristanna fátyolos hangon, amit megtöltött az erotikus szenvedély. – Ez az, ahogy életünk hátralevő része kinézhetne… Összeházasodhatnánk és úgy dughatnánk, akár a nyulak az örökkévalóságig. Ráadásul sok-sok gyerekünk is lehetne együtt.
Válaszképp ezekre a szavakra, a testemet új energia öntötte el. Azt, hogy honnan jött, nem tudtam, de egyértelműen Kristanna váltotta ki belőlem.
A lány hevesen zihált és vonaglott alattam, én pedig egyre gyorsabban kapkodtam a levegőt, ahogy löködtem előre csípőmet. Az elmémet szinte már szó szerint elködösítette a kéj. Mindent meg akartam adni Kristannának, amire csak képes voltam. Végül pedig csak pillanatok kérdése lett, hogy ezek a szavak profetikussá váljanak. Barátnőm ugyanis felsikoltott a gyönyörtől, én pedig teljesen elveszítettem az önuralmamat.
Még egyszer utoljára belé löktem lüktető szerszámomat, majd, egy pillanattal később felnyögtem, ahogy nedveim a norvég szépség barlangjába ürültek. Hosszú másodpercekig pumpáltam belé magomat, miközben testünk egy ritmusra remegett.
Mielőtt észbe kaphattam volna, Kristanna lehúzta magát szerszámomról és a térdeire hullott. Szájába vette farkamat és éhesen kezdte tisztára nyalogatni.
Aztán karjait a derekam köré fonta és szorosan magához vont engem, miközben én tettem pár lépést hátra, hogy a falnak dőlhessek. Vadító ajkai viszont természetesen eközben sem engedték el egy pillanatra sem dorongomat.
Vettem egy mély levegőt és az elégedettség morgásával ajkaimon figyeltem, ahogy Kristanna feje előre-hátra mozog odalenn. Megérintettem az arcát és gyengéden megsimogattam, amitől ő felpillantott és rám vetette kéjtől csillogó szemeit.
- Szeretlek, Jeremy – nyögte. – Mindig is szerettelek… És mindig is foglak.
Ahogy szájába vette elernyedő farkamat és dolgozni kezdett rajta, éreztem, ahogy elönt iránta a vonzalom. Éreztem, hogy mindaz, amivel életem eddigi harminckilenc évét töltöttem, amit kerestem, amire vártam, az végre itt van előttem. Igen. A keresés véget ért. Kristannának, Devonnak és Pamelának hála, a keresés végre véget ért.
- Én is szeretlek téged, Kristanna.
Hirtelen kopogtatás hallatszott az ajtó felől.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]