2019. május 29., szerda

Gyönyörök szigete XXIII. rész - Díjazás 3. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete XXIII. rész 2. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. július 24.

*********************************************************************


Lindsay tovább dörgölte magát még néhány percig és hevesen zihált, mielőtt végre elmosolyodott volna. Úgy tűnt, élvezi csupasz ágyéka érintését. Mosolya belőlem is hasonló reakciót csalt ki.
Persze mostanra a farkam ismét kőkeményen ágaskodott. Nem tudom, felizgatott-e valaha is bárki ennél jobban. Bár rövid ideig tartott, Lindsay megborotválása rendkívüli élmény volt számomra. Olyasmi volt, amire mindig is vágytam egy nőtől, de sose volt még rá lehetőségem. Bármennyire hihetetlen, olyan különleges dolognak éreztem, amire mindig is emlékezni fogok. Világéletemben vonzottak az ilyen dolgok.
- Remélem, élvezted – mondtam neki. – Még csak meg se vágtalak sehol.
- Hogy élveztem-e? – nézett rám Lindsay. – Imádtam. Imádtam az érzést.
Még szélesebben elmosolyodtam, miközben elhajítottam a törölközőt.
- Lehetek én az első, aki csupaszon kinyal?
- Természetesen – nyögte Lindsay, még szélesebbre tárva combjait. – Kérni is akartalak rá.
Lábai közé helyezkedtem és lassan, érzékien végig futtattam nyelvemet vágatán. Lindsay felnyögött érintésemtől, majd arcom mellé tolta kezét és csiklóját kezdte izgatni. Néhány pillanatig figyeltem őt, majd a szemébe néztem és rá mosolyogtam.
Kényelmesen elhelyezkedtem a combjai között és izgatni kezdtem őt nyelvemmel. Vállaimra helyeztem lábait, ő pedig elnyújtózott alattam és élvezettelien felsóhajtott. Szabad kezével megmarkolta egyik csupasz mellét és enyhén megszorította.
- Olyan csodás érzés! – nyögte, tekintete pedig az enyémbe fúródott.
Tovább izgattam szeméremajkait nyelvemmel, néha kissé beljebb is kalandozba. Néha alsó ajkamat is bejáratához nyomtam, amitől ő azonnal megborzongott. Egyértelműen látszott, mennyire nagyon fel van izgulva.
Megcsókoltam bejáratát, amikor már görcsösen fészkelődni kezdett az ágyon. Lenyúlt kezeivel combjai közé és széjjelebb tárta szeméremajkait. Én ezt meghívásként értelmezve még mélyebbre hatoltam belé nyelvemmel.
Amikor aztán egy ujjamat az ánuszához illesztettem, ő rögtön szemmel láthatóan hevesebben kezdett vonaglani. Felnyögött az új érzések okozta élvezetektől, én pedig kihasználtam a lehetőséget, hogy teljesen rácuppanjak vágatára.
Lindsay felsikoltott, ahogy rátört a gyönyör és egy lélegzetvételnyi idővel később nedvei beborították az arcomat. Persze én is azonnal munkához láttam a nyelvemmel, és mire ő elernyedt, teljesen tisztára is nyaltam lábai közét.
- Ó! – sóhajtott fel szorosan lezárt szemekkel. – Ez olyan jó érzés, Jeremy! Nem is tudtam, hogy ilyen jó is lehet. Köszönöm neked ezt… ezt a csodás érzést.
Végre felemeltem fejem combjai közül és gyengéden rá mosolyogtam.
- Számomra az öröm, Miss Lindsay. – Ismét megcsókoltam térdét, majd könnyeden megkérdeztem: - Sokat szoktál maszturbálni? – Azonnal elvörösödött, amitől csak még gyönyörűbbnek tűnt a szememben. – Láttam, hogy nyúlsz magadhoz.
Lindsay beharapta az alsó ajkát. Talán szégyellte kimondani.
Ismét megcsókoltam a térdét.
- Semmi gond, kedvesem. Ez az én szigetem. Az én birtokom. Ez nem Ohio a családtagok elítélő pillantásaival és a barátokkal, akik minden apróságot kipletykálnak és bűnösnek bélyegeznek. – Gyengéden simogattam a lábát, hogy megnyugtassam őt. – Lazíts! Azt szeretném, ha teljesen megnyílnál nekem. Én sose bántanálak vagy akarnék rosszat neked. Semmi szükség rá, hogy zavarban legyél. Látod, most is magadhoz nyúltál, miközben nyaltalak, és nem lett belőle semmi gond.
- Nem tudtam megállni – vallotta be, kerülve a szemkontaktust. – Én… egyszerűen csak nem tudtam uralkodni magamon. A nyelved… annyira… annyira… felizgatott! Nagyon felizgatott.
Szélesen mosolyogtam szavai hallatán és arra gondoltam, mennyire édes Lindsay, ahogy kimondja ezeket. Egyszerűen zabálni való. Muszáj voltam tovább nógatni.
- És sokat szoktál maszturbálni? Kérlek, mondd el!
- Igen – vágta rá.
- Mennyire sűrűn?
Lindsay nyelt egyet.
- Minden… minden nap…
Bátorítóan rámosolyogtam és bólintottam, majd ismét megcsókoltam a térdét.
- Ha nő lennék és olyan testem lenne, mint neked, kedvesem, én se tudnék ellenállni, hogy magamhoz nyúljak. – Lindsay halkan kuncogott, miközben folytattam. – Ez teljesen természetes. Mindenki maszturbál néha. Mindenki.
- Tényleg?
- Mindenki – erősítettem meg. – Szerintem te rendes lány vagy. Annak neveltek – mosolyogtam rá bátorítóan. – De egy részed rossz kislány szeretne lenni. Igazam van?
A kis szőkeség hevesen megrázta a fejét, bár éreztem, hogy van igazság a szavaim mögött.
- Nem. Én jó lány vagyok. A rossz az… csak rossz.
Félrebillentettem a fejem és gyengéden rámosolyogtam.
- A rendes lányok nem panaszkodnak, ha nem szophatnak le egy farkat, ahogy te tetted az előbb. – Ismét ellenállhatatlanul elvörösödött. – És egy jó kislányt sose titulálhatnál szopásmesternek. Szerintem te tudod mi vagy, Lindsay?
- Mi?
- Egy szopásmester. És még tudod mi?
Lindsay fészkelődni kezdett.
- Micsoda?
- Rossz kislány – futtattam végig ujjaimat belső combját. – De semmi gond azzal, ha néha rossz vagy, kedvesem. Néha jó dolog rossznak lenni. – Elhallgattam egy pillanatra, engedve leülepedni a szavaimat. – Mondd csak! Rossz kislány vagy?
- Igen – válaszolta, még mindig kerülve a szemkontaktust.
- Mi igen?
Megborzongott, majd megrázta a fejét. Nem akarta kimondani a szavakat.
- Igen… - hebegte. – Igen, én… rossz kislány vagyok.
- Jó kislány – vigyorogtam. – Végre beismered. És most, nem akarsz velem szexelni?
- Egek, dehogyis nem! – nyögött fel, felülve az ágyban és egyenesen a szemembe nézett.
- Engedd el a fantáziádat és mondd el, mit szeretnél!
- Mire gondolsz? – kérdezte zavartan.
- Mesélj róla, milyen rossz kislány is vagy! – nógattam. – Mondd el, mit szeretnél! Mondd el, mit szeretnél, hogy tegyek veled!
Lindsay nyelt egyet, de belekezdett:
- Azt… azt szeretném, ha… ha meg-megdugnál…
Elmosolyodtam és bólintottam, majd felültem az ágyon.
Bár már sokkal felszabadultabb volt, Lindsay így is szégyellte magát, kimondva ezeket a szavakat. Ez egyértelműen látszott. Amikor azonban Amy is szóba kerül, a dolgok teljesen megváltoznak. Lindsay előtte teljesen nyílt és szabadszájú tudott lenni. Bármilyen eszközt felhasznált, hogy a másik nőt rávegye arra, amit akart. Lindsay-nek két különböző oldala és személyisége volt.
- Öntsünk tiszta vizet a pohárba, drágám! Amy számtalanszor használt dildókat, hogy fenékbe rakjon. – Lindsay ismét lesütötte a tekintetét, miközben folytattam: - Talán még többször is. Ezt akarod most is…? Ezt akarod tőlem is? – Felemeltem a kezem és gyengéden végig simítottam az arcán. – Boldogan kipróbálnám veled… ha erre vágysz.
- Ó… nem is tudom… - feszengett Lindsay. – Úgy értem… a te farkad olyan nagy és erős… Nem is tudom, beférne-e egyáltalán a fenekembe… Úgy értem… Amy egy kicsit használt… vékonyat… A te farkad… a te farkad sokkal… nagyobb.
- Ne aggódj! Bele fog férni.
Lindsay vonakodva tovább feszengett.
- Kétlem, hogy megúsznám anélkül, hogy nagyon fájjon.
Lassan bólintottam.
- Igen, jó eséllyel fájna. Fáj, ha egy férfi nem tudja, hogyan csinálja. De ha megkérdezed Kristannát, ő is megmondhatja, hogy én tudom, mit csinálok. Ő mindig is élvezte velem az análszexet. De persze úgy is fájhat egy kicsit, ha a férfi tudja, hogy csinálja. A nőtől magától is függ, azt hiszem – mosolyogtam rá bíztatóan. – Én megteszek minden tőlem telhetőt, hogy ne fájjon, kedvesem, és hogy a lehető legjobban élvezd.
- Igen…
- Mit igen?
Rám nézett és lassan bólintott.
- Igen… szeretném, ha megdugnád a fenekemet. Dugd… dugd meg a… fenekemet!
Bár elképesztő izgatottság futott végig rajtam Lindsay szavai hallatán, még mindig megborzongtam elképesztő ártatlanságától. Ezzel a kislányos bájával szinte már túl sok volt ahhoz, hogy kezelni tudjam.
- Mondtál ki valaha is csúnya szavakat életedben?
- Azelőtt, hogy a szigetre jöttem volna, nem – vallotta be. – Anyukám meg is nyúzott volna miatta. Sosem beszéltünk úgy otthon.
- Most már tizennyolc éves vagy, kedvesem. Úgy beszélsz, ahogyan akarsz.
- Anyukám még mindig megnyúzna, ha meghallaná, hogy úgy beszélek – erősködött. – Amíg az ő házában élek. Az ember egyszerűen nem beszélet így az én családomban.
- Többé már nem élsz abban a házban – emlékeztettem. – Most az én házamban vagy.
- Igen – bólintott. – Vagyis nincs probléma azzal, ha itt úgy beszélek.
- Nincs probléma azzal, ha úgy cselekszel, ahogy te szeretnél – mondtam. – Ebbe beletartozik az is, hogy négykézlábra állj, hogy a szűk kis fenekedbe nyomhassam a farkamat.
Lindsay elvörösödött a direkt megfogalmazásom hallatán. Többnyire nem beszélek így, de most helyesnek tűnt ilyen nyelvezetet használnom.
- Igen, uram.
A szívem kihagyott egy ütemet, ahogy Lindsay fészkelődve kimászott alólam és négykézlábra emelkedett. Rám pillantott a válla felett, majd meglóbálta előttem érzéki fenekét. Én az éjjeliszekrényembe nyúltam és elővettem egy tubusnyi síkosítót és meglóbáltam előtte.
- Ha bármikor is análszexre vágysz – magyaráztam neki –, ez az, amire szükséged lehet. Kristanna erre a márkára esküszik.
- Amy csak simán belém hatolt a dildóval.
- Ez nem volt okos tőle – csóváltam a fejem. – Én vigyázni szeretnék rád és biztos szeretnék lenni benne, hogy nem esik bajod. Most pedig nyomok egy kicsit ebből az ujjaimra és beléd kenem.
- Oké – válaszolta, kidüllesztve felém fenekét. – Csináld!
Élvezve Lindsay frissen támadt lelkesedését, egy kevés síkosítót nyomtam a mutatóujjamra és óvatosan hátsó bejáratához nyomtam ujjbegyemet. Lindsay teste megfeszült válaszként, de aztán végül beengedte ujjamat. Lassú körökben mozogtam benne, halk nyögéseket csalva elő a faital lányból, hogy aztán visszahúzódjak. Aztán egy nagy adag síkosítót nyomtam a fenekére és farpofái közé dörzsöltem.
- Tetszik, kedvesem?
- Már az ujjad is nagynak érződik odabenn – nyögte. – Még mindig nem tudom, hogy fog a farkad belém férni.
Miután elvégeztem a végső simításokat, szerszámomat is bekentem a síkosítóval. Aztán Lindsay mögé térdeltem és bejáratához illesztettem makkomat.
- Be fog férni – ígértem. – Bízz bennem, kedvesem! Be fog férni.
Lindsay felnyögött, ahogy lassan előre löktem magam, és levegő után kapkodott. Vettem egy mély levegőt és előre törtem benne, igyekezve olyan óvatos lenni, amennyire csak tudok. Alattam Lindsay teste lágyan remegni kezdett, ahogy erőlködött, hogy ne sikoltson fel.
Olyan volt, mintha egy téglafalat akarnék ledönteni, miközben próbáltam belé hatolni. Amikor már félig benne voltam, Lindsay rámarkolt a lepedőre és az egész teste megfeszült. El se tudtam hinni, mekkora hatással voltam rá. Még el se kezdtem igazán, de ő már most is teljesen görcsbe rándult.
- Minden rendben, kedvesem? – simítottam végig csípőjén.
- Minden… minden oké… - zihálta.
Gyengéden rászorítottam csípőjére és lassan visszahúzódtam belőle, élvezve az érzést.
- Milyen érzés, drágám?
- Mint… mint egy farok a seggemben.
Oké – mondtam magamban. Jogos.
- Nem különbözhet sokban attól, mint amikor Amy nyomta beléd a dildót.
- De… - zihálta. – Más. Sokkalta jobb. Sokkal intenzívebb.
- Szereted, amikor én irányítok? Szereted, amikor az történik, amit én akarok?
- Igen – nyögte. – Nagyon is.
Itt volt az ideje, hogy egy magasabb szintre kapcsoljunk.
Nyitott tenyeremmel gyengéden Lindsay fenekére csaptam, amitől ő hangosan felnyögött. Óvatosan növeltem a tempón, amivel mozogtam a fenekében és hamarosan már egy ujjal puncijába is behatoltam. Lindsay hevesen nyögdécselt alattam és teste egyre jobban remegett.
Amikor a második ujjamat is belé toltam, Lindsay karjai megbicsaklottak és arcát az ágyhoz nyomta. Látszott rajta, mennyire élvezi a helyzetet. Amikor pedig hüvelykujjammal a csiklóját kezdtem izgatni, nem bírta tovább és felsikoltott a gyönyörtől.
Pár pillanat múlva én is megéreztem az ismerős feszítést a farkamban és én is felnyögtem, ahogy belelövelltem magomat partnerembe.


Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]