2012. október 8., hétfő

Válság

Kedves Olvasóim!
Kisebbfajta tragédia ütött be nálam a hétvégén. Egy lányt, aki nagyon fontos nekem, sikerült nagyon megbántanom. Csak remélni tudom, hogy valaha is megbocsát nekem, és képes lesz megint bízni bennem.
Ez a dráma viszont egy kissé... mit szépítsem, nagyon betett az íráshoz való hozzáállásomnak is. Nem hagyom abba, erről nincs szó. Amint elég lelki erőt gyűjtök, folytatom Az új lány 4. fejezetének félbehagyott fordítását, és aztán haladok tovább. Írni most nagy valószínűség szerint egy jó ideig nem fogok tudni, vagy legalábbis olyat nem, amit fel akarnék tölteni ide, tehát azt nélkülöznötök kell bizonytalan ideig. De remélem, ez nem veszi el a kedveteket, hogy továbbra is látogassátok a blogom. :)
Szebb napokat nektek, mint az enyémek most!

4 megjegyzés:

  1. Kívánom,hogy megtaláld a békédet,mihamarabb találj vissza :)
    Qtya :)

    VálaszTörlés
  2. Kérj tőle bocsánatot, és köszönd meg ha megbocsájt!
    Olvasd a Rhonda Byrne: "A varázslat c. könyvét!
    Hála és köszönet! Mindennek ez az alapja!
    Sok sikert!

    VálaszTörlés
  3. Remélem sikerül megbékítened, és megbocsát! Sok sikert hozzá!:-)

    VálaszTörlés
  4. Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet, Ervin, de az esély legalább, úgy tűnik, meg van.
    Köszönöm a biztatásokat.
    Kanade! Bocsánat, véletlenül kitöröltem mindkét üzenetedet. Csak azt akartam, ami amúgy is töröltél. De jól esett, amit írtál. :)

    VálaszTörlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]