2013. február 15., péntek

Életképek 17.

Kezdenek beindulni az dolgok ebben a félévben is.
Ma is eseménydús estém volt, mit ne mondjak.
Pár hete szokásunkká vált az évfolyamtársaimmal, hogy csütörtök esténként, már a hétvége közeledtével, de amikor még mindenki Pesten van, összeülünk sörözni, beszélgetni. Ha pedig egy csapat egyetemista valahol összecsődül és kellő mennyiségű alkoholt iszik, az egyenlet másik oldalán érdekes dolgok kerekedhetnek ki.
Vegyük a mai napot! Nézzétek el nekem, ha a történet kicsit zavaros, de még épp csak kezd kitisztulni a fejem, a friss levegőtől (már amennyire a pesti levegő friss ugye), úgyhogy nem emlékszem épp minden részletre! A lényeg, hogy van egy évfolyamtársam, egy srác, aki nagy pornórajongó. Na nem egy elhízott, szőrös, vastagkeretes-szemüveges gyíkot kell elképzelni. Egyébként teljesen normális. Jófej, humoros, talán még jóképűnek is mondható. Ha viszont pár sör után a pornó szóba kerül, úgy tud áradozni róla, mintha nem is lenne jobb dolog a világon.
Na ez következett be most is. Csak fel kellett hajtania egy üveggel, és már bele is kezdett a színésznőcskék sorolásába, és hogy ez milyen jó, meg az milyen szuper, és milyen jól teszik a dolgukat.
Viszont, gondolhatjátok, a társaságunkban ülő lányok ezt nem tolerálták éppenséggel, bár, a bennük is már javában munkáló alkohol hatására, kissé poénosra véve a figurát kezdték cukkolni barátunkat, azt "kérve számon" rajta, hogy talán a valódi nők már nem is elegek neki.
Na itt az emlékezetem és az agyamat elhomályosító alkohol lekorlátol, így kissé félrevezetően tudom csak megfogalmazni a folytatást. Az egyszerűség kedvéért mondjuk úgy, barátunk azt kezdte bizonygatni, igenis a filmbéli nők jobbak, mint a valódiak, mert ő olyat sosem fog az életben látni, amit ott. Sántít az érvelés, tudom, de ez inkább az én hibám, mint az övé, mert én nem tudom visszaadni hitelesen azt, amit ő prezentált. Pedig az ő szájából egyáltalán nem tűnt ennyire hímsovinisztának a dolog, csak már nem tudom, hogy fogalmazott. A lányok viszont így is elfogadták a kihívást.
Barátunk arra hivatkozott, hogy az egyik filmjében két csini bombázó premier planban falja egymást, amit az ember fia a mindennapi életben soha a büdös életben nem lát. Nem is kellett több az egyik lánynak, "Valami ilyenre gondolsz?"-felkiáltással felállt, odalépett egyik barátnőjéhez, mélyen a szemébe nézett, majd a kezénél fogva felhúzta a másikat és hevesen megcsókolta.
El tudom képzelni, hogy barátunknak már ettől is majd eldurrant a farka a gatyájában, bár nem láttam, és valószínűleg akkor sem igen lennék rá kíváncsi, ha lenne lehetőségem megnézni. Annyi viszont biztos, hogy a jelenet engem sem hagyott szárazon. Pláne a lányok személye miatt. Képzeljetek el két szende csajt! Az egyik alacsony, vékony, kislányos alkat, vállig érő, tépett fekete hajjal, cuki mosollyal. Néha tényleg olyan, mintha most szalajtották volna egy rózsaszín lánykollégiumból, ahol szende kis szűzikéket nevelnek. A másik kicsit... mondjuk úgy, teltebb, de még mindig a határozottan vonzó karcsú kategóriába esik, kerek arccal, szintén angyali mosollyal és váll alattig érő fekete hajjal. És, barátnőjéhez hasonlóan, ő is egy szende, kedves lány, bár őt inkább a félszeg, meghódítandó királylány szerepébe osztanám, mint az ártatlan kislányéba. De az tény, hogy egyikük sem az a nyíltan, bárkivel enyelgő típus, de pont ezért is volt annyira vadító, ahogy ott simogatták és falták egymást, látványosan produkálva magukat barátunknak, aki csak tátott szájjal meresztgette a szemeit.
Nem tudom, meddig folytathatták ezt, de aztán kislányos külsejű barátnőnk, aki kezdeményezte az egész hepajt, a felizgult srácra mosolygott, és megkérdezte, erre gondolt-e.
Ő erre azt felelte, hogy nagyon is elégedett a műsorral, de olyat viszont tuti nem lát soha élőben, ahogy egy csaj leszop egy pasit. Én csak csóváltam a fejem, hogy nem sül le a bőr a képéről. Én barátnőink helyében már rég felképeltem volna a nyilvánvaló próbálkozás miatt, kislányos barátnőnknek viszont erre is volt válasza, ugyanis odalépett a barátunkkal szemben ülő sráchoz, széttolta a térdeit, lehúzta a sliccét és hevesen elkezdett bólogatni a combjai között.
Onnan, ahol én ültem, tökéletesen látszott, hogy a sliccet lehúzta ugyan, de még csak elő se vette a lompost a meglepett srác alsójából, és legfeljebb a levegőt kényeztette csak a szájával. Barátunk szemszögéből viszont tökéletesen úgy nézett ki, mintha barátnőnk tényleg ki-be járatná a hancúrlécet a szájában, amire az ő szája még jobban elkerekedett. A "leszopott" srác pedig, gyorsan kapcsolva, még be is kapcsolódott a játékba. Barátnőnk fejére tette a kezét, és úgy tett, mintha nagy erőfeszítésébe kerülne elfojtani nyögéseit.
A sok pia miatt nem tudom tökéletesen elmondani, mi lett a jelenet vége, mivel én sem emlékszem mindenre, de annyi biztos, hogy barátnőnk nem bírta tovább és elröhögte magát, hosszú perceken keresztül térdelve a földön, torka szakadtából nevetve.
Őszintén, arra már én sem emlékszem, barátunk mit reagált, de valószínűleg ő is poénra vette a dolgot, mert amikor kijöttünk a kocsmából, történetesen épp a "leszopott" srác és "leszopója" vállára támaszkodott, harsányan kacagva.
Legalább neki szép estéje volt. Nem mintha nekem nem lett volna az. Az a látvány minden pénzt megért. És, bár én személy szerint nem rajongok a pornóért, ezért a műsorért simán felhagynék vele. De ha minden csütörtökön ilyen "vetítés" lesz, azt hülye leszek kihagyni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]