2018. február 4., vasárnap

Négyesben II. rész - Ismerkedés 2. fejezet

Előzmény: Négyesben I. rész
Közvetlen előzmény: Négyesben II. rész 1. fejezet

Írta: lizard_lix
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. október 3.

*********************************************************************


Tara felpillantott, amikor Jasmine belépett a szobába, kiengedve a levegőt, amiről eddig fel se tűnt neki, hogy benn tartotta.
- Nos – mondta –, gondolom, egyértelmű a döntésed a tekinteted alapján. Ami mellesleg eszméletlenül szexi.
Jasmine viszonozta a másik nő szikrázó mosolyát és átengedte magát a pillanatnak. Oda lépett Tara mellé a kanapéhoz és egyik lábát a másik nőéi közé csúsztatta.
- Fogalmam sincs, mi történik velem, mióta Jimmel ide jöttünk. Nem vagyok prűd, de körülöttetek, hármótok körül, csak úgy vibrál a levegő, nekem pedig minden idegszálam bizsereg. Tegnap este a jacuzziban… és az előbb a konyhában… feltört belőlem valami, amiről nem is tudtam, hogy bennem van. Ti hoztátok ki belőlem, én pedig készen állok, hogy tanuljak.
Tara mosolyogva felnézett rá. Lénye minden rezdülése hívogatóan fordult Jasmine felé, majd felnyúlt, hogy megfogja a másik nő kezét. Jasmine térdre hullott és végül összekulcsolt kezekkel csak bámultak egymásra és mosolyogtak, ahogy egyre jobban nőtt bennük a szexuális étvágy.
Aztán Tara nyújtotta ki a kezeit, hogy átkarolja Jasmine derekát, mielőtt előre hajolt volna, hogy megcsókolja a másik nőt. Jasmine halkan felsóhajtott és lehunyta a szemeit. Átadta magát az élvezetnek, úgy döntve, hogy mindent érezni akar és mindent meg akar tenni, amit csak a helyzet hoz, és teljesen elveszett Tara édes ajkainak érintésében. Épp olyan volt, mint előző este, csak még jobb. Elnyílt ajkaik egymáshoz simultak, nyelvük összeért, ahogy egyre közelebb préselődtek egymáshoz. Mindketten hangosan nyögtek, ahogy a kezeik bebarangolták a másik testét. Csókjuk egyre mélyebb és intenzívebb lett. Tara megmarkolta Jasmine fenekét és közelebb vonta őt magához, hogy testük nyaktól ágyékig egymáshoz simuljon. Lábait a másik nő dereka köré fonta és élvezte a pillanatot.
Közben, mintha valamiféle varázslatot művelne, anélkül, hogy megszakította volna a csókjukat, lehámozta mindkettőjükről a bikinifelsőt, hogy immáron meztelen melleik simuljanak egymáshoz. Jasmine felnyögött, Tara pedig elégedetten morgott.
Egy pillanatra kissé eltávolodtak egymástól. Friss levegő söpört végig a testük között, csak mellbimbóik értek lágyan egymáshoz. Mindketten gyengéden simogatták egymást és ujjaik hegye úgy táncolt a másik bőrén, ahogy az imént a nyelveik egymáson.
Mindketten teljesen elvesztek a pillanatban. Mindketten élvezték a tagjaikon végig söprő izgatottságot. Tara egy pillanatra visszahúzódott és vett egy mély levegőt.
- Váó! Úgy érzem, mindjárt elolvadok. Most legszívesebben rád vetném magam. Olyan vagy, mint valami szexistennő, akit egy emberi testbe kényszerítettek – kuncogott.
Jasmine is felnevetett.
- Én is épp ezt akartam mondani rólad. De most már épp elég időt töltöttem távol az ajkaidtól, hogy ismét vágyjak rájuk.
Fortyogó vágyával pótolva tapasztalatlanságát, Jasmine mohón Tara szájához nyomta az övét, ismét átdugva nyelvét az ajkai között. A másik nő azonnal reagált a mozdulataira, a kanapéra lökve Jasmine-t és beletúrt hosszú, sötét hajába.
Galina Dubenenko alias Tara
Jasmine felnyögött, ahogy Tara a hajába markolt és saját melléhez irányította a fejét, mire az alul lévő nő engedelmesen mellbimbója köré fonta ajkait és szopogatni kezdte, mint egy éhes csecsemő. Tara hangosan felnyögött a gyönyörtől és élvezte, ahogy partnere mellei közé temeti az arcát.
Miközben a felsőtestük felfedezte egymást, az altestük se akart kimaradni és minden lehetséges porcikájukat egymáshoz préselték. Mindennek pedig meglett az eredménye. Nagyon nagy eredménye. Mindketten elvesztek a pillanatban és az áramütésszerű érzésekben, amikor Jasmine finoman fogai közé szorította Tara mellbimbóját, mire az hangosan felnyögött és megfeszülő tagokkal a mellkasához szorította a másik nőt.
Beletelt néhány percbe, amíg magához tért az orgazmusból. Zihálva kapkodta a levegőt és csak légzésének lassulásával párhuzamosan engedett a pitonszerű szorításán Jasmine-en.
- Egek! – nyögött fel. – Mintha megint a középsuliban lennénk… Nem élveztem ekkorát már csak az előjátéktól tizenhat éves korom óta. Egyszerűen… Váó!
Jasmine elpirult és barátnőjére mosolygott.
- Nos, én nem vagyok benne biztos, hogy valaha is volt-e részem ilyesmiben. De az biztos, hogy egy másik nővel nem. De hihetetlen volt. Több is, mint hihetetlen.
- Az volt. Most pedig, Édes, én jövök – vigyorgott Tara. – Azt hiszem, helyet kellene cserélnünk és megszabadulnunk a többi ruhától – karolta át Jasmine-t és segített neki felállni, eközben pedig megragadta a másik nő szoknyájának peremét és segített neki letolni azt. Amikor Jasmine is betársult, letolva a ruhadarabot, azonnal felfigyelt a nagy nedves foltra a bikinialsóján. – Ó, kislány! – vigyorgott Tara. – Teljesen kész vagy már, nem igaz?
Erre Jasmine csak felnyögött.
- El se tudod képzelni, mennyire. Ebben tocsogok azóta, hogy beléptem ide.
Tara mélyen partnere szemébe nézett és beszívta a levegőt.
- Nos akkor… itt az ideje könnyítenni rajta… Vagy még jobban felpörgetni – futtatta körbe a nyelvét ajkain, mint a macska a tejes tál láttán, majd a kanapéra lökte Jasmine-t és fölé helyezkedett. Ismét mélyen a sötét hajú nő szemébe nézett és elkezdte letolni a saját szoknyáját, megszabadulva az alatta lévő bikinialsótól is.
Mindketten némán csodálták egymás meztelen testét, tökéletes vonalaikat és sima bőrüket. Amikor a tekintetük ismét találkozott, szemükben újból fellobbant a vágy.
Tara előre hajolt és Jasmine térdeire tette a kezét, hogy széttolja a lábait és közéjük csússzon, épp úgy, ahogy a másik nő is tette az előbb. Ezúttal azonban semmilyen anyag nem maradt közöttük, így immáron nem éreztek semmi mást, csak egymás nedvességét a bőrükön.
A hatás azonnali volt. Szinte egyszerre ragadták meg egymás tarkóját, hogy egy vad, szenvedélyes csókba vonják a másikat. Nem voltak kérdések, nem volt finom játszadozás, csak vad szenvedély. Mintha teljesen ki lettek volna éhezve a másikra.
Rohamtempóban haladtak előre az ismételt gyönyör felé, amikor Tara hirtelen zihálva elhúzódott. Egy ideig csak lihegett, majd lassan Jasmine-re emelte a tekintetét, olyan kifejezéssel a szemében, mint egy rémült, sarokba szorított nyúl.
- Mi a baj? – kérdezte értetlenül Jasmine. – Valamit rosszul csináltam?
- Nincs semmi baj. Tényleg. Nem is lehetnél távolabb attól, hogy bármit is rosszul csinálj. Pár pillanat múlva már képtelen is lettem volna leállítani magam. És… annyiszor meg akartam már ezt tenni! Vagy milliószor… Végig akarom csókolni a testedet. Mindenhol, ahol csak érem… Feküdj le! Helyezd kényelembe magad és engedd, hogy kényeztesselek! De előbb… adj még egy csókot!
Mielőtt Jasmine válaszolhatott volna, Tara az övéhez préselte a testét és száját barátnőjééhez tapasztotta, mintha csak tökéletesen el akart volna veszni benne.
Jasmine is ugyanezt a szenvedélyt érezte felgyülemleni magában, ahogy ismét vonaglani kezdtek egymáson, tovább sodródva életük legnagyobb élvezete felé. Nem volt megállás… legalábbis úgy tűnt, míg Tara ismét el nem húzódott. Ezúttal azonban nem adott időt magának, hogy a vágyódás ismét visszavonzza Jasmine szájához, hanem helyette a mellbimbója köré zárta ajkait, hogy szívogatni kezdje azt.
A sötét hajú nő megfeszült barátnője ajkainak érintésétől. Beletúrt partnere világosbarna fürtjeibe, kétségbeesetten próbálva kapaszkodni az öntudatába. Tara azonban ezúttal uralkodott magán és minden figyelmét barátnője kényeztetésére fordította, aki ettől egyre hangosabban nyöszörgött és vonaglani kezdett.
Tara, boldogan az eredménytől, egyre nagyobb vehemenciával folytatta tovább, nyalogatva, csókolgatva Jasmine testét, végig csókolva hasfalát, szívogatva mellbimbóit, belenyalva szeméremajkai közébe.
Eddigre Jasmine már szélesre tárta combjait, tiszta behatolást biztosítva Tarának, aki nem is habozott birtokba venni azok nedves közét. Az utolsó pillanatban azonban ajkai félre fordultak és Jasmine ágyéka helyett a combjai belsejét csókolgatta, egyre hangosabb nyöszörgést csalva elő partneréből már csak azzal is, hogy egy centivel jobban megközelítette bejáratát. Nyöszörgött és vonaglott, ahogy Tara tovább folytatta a játékát, végig csókolva Jasmine lábait.
Jasmine azt hitte, mindjárt elveszti az eszét, míg végül Tara nyelve be nem hatolt vágatába. Olyan érzés volt, mint amikor Jim hatol belé. Nem tudta, hogy a torkából feltörő nyögés ereje Tara gondos előkészítésének eredménye-e, vagy Jim farkának gondolatáé. De nem is számított. Amit Tara tett vele, az teljesen elvette az eszét.
Tara elmosolyodott, ahogy érezte, teljesen karmai közé kaparintotta partnerét és szétnyitotta az ajkait, hogy befogadja Jasmine szeméremtestét, amennyire csak az lehetséges.
Jasmine teste kontrollálhatatlanul rázkódó zselévé vált, ahogy Tara azt tett vele, amit csak akart, egyre közelebb lökve őt a gyönyörhöz.
Végül Tara úgy döntött, bármilyen jó érzés is volt kényeztetni Jasmine-t és épp csak annyira ingerelni, hogy ne lendüljön át a határon, eljött az ideje, hogy elengedje. Azzal ajkait partnere csiklója köré fonta és mohón szívogatni kezdte azt.

Jasmine már csillagokat látott.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]