2012. június 1., péntek

Közvélemény-kutatás

Kedves Olvasóim!
Először is bocsánatot kérek a "merényletért", amiért megváltoztattam a blogom sablonját, és most új hátteret láttok. Ezt, kicsit önző, és kicsit "diktatórikus" okból kifolyólag, azért tettem, mert jobban szeretném nyomon követni, hogy mit olvasnak a látogatók. Az eddigi sablonnál viszont anélkül is el lehetett olvasni egy történetet, hogy megnyitja az ember (a megnyitás csak a megjegyzés írásához elengedhetetlen), így nem tudtam nyomon követni, melyik történetet hányszor olvasták el.
Az írók egyik jelmondataként viszont az fogalmazható meg, hogy "mindent az olvasókért". Ezért, gondoltam, megkérdezlek titeket, mi a véleményetek.
Tetszik ez a sablon? Vagy jobb volt az előző?
Ha a válaszokból az jön ki, hogy az előző jobb volt, természetesen zokszó nélkül visszaállítom. Annyira nem fontos az egész, hogy ezért szembe menjek az olvasóimmal. :)
Válaszaitokat várom megjegyzésben.
Üdv,
Sinara

Ui.: Problémák merültek fel a különböző böngészőkkel kapcsolatban. Firefox-szal biztosra tudom, hogy működik, és a Chrome-ról és a Dragonról is így informáltak. Az Opera és az Explorer viszont valamiért, legalábbis az eddigi információim alapján, nem tudja megemészteni. Az ezzel kapcsolatos tapasztalatokról is várom a megjegyzéseket, vagy ide, vagy ha pont emiatt nem tudtok megjegyzést írni, akkor mailban.

4 megjegyzés:

  1. Ez a sablon dinamikusabb, fiatalosabb, mint az előző! Érdemes megtartani, de pici finomhangolást javasolnék. Be kéne állítani, hogy egy oldalon hány bejegyzés jelenjen meg, mert jelenleg folyton gondolkozik a blogmotor, amikor a lap alján lejjebb akarom tekerni. Ez így lassítja a megtekintést.

    Jók a fotók, feldobják a hangulatot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg be van állítva, hogy csak 5 bejegyzés mutasson a főoldalon.

      Törlés
  2. Ja, és jobb oldalon az előbukkanó menü eléggé akadályozza, hogy lejjebb görgessek egy-egy történetet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. A menüvel én sem vagyok kibékülve teljesen. Csak nem tudom, hol lehet azon állítgatni.

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]