2016. november 25., péntek

Panzió 2096 11. rész - Kezek az éttermi asztal alatt

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Panzió 2096 1. rész
Közvetlen előzmény: Panzió 2096 10. rész

***************************************************************

Jorán közelebb tornázta a székét az asztalhoz.
Imall kapott az alkalmon, és az asztal takarásában, feltűnés nélkül helyezte a kezét a férfi izmos combjára. Nem sokat időzött ott céltalanul, megmarkolta a falloszt.
A pincér felkapott néhány étlapot a pultról, és a vendégekhez sietet. Egy várt már a kedvező alkalomra – testközelből látni a meztelen lányokat –, s amikor észrevette, hogy az asztal alatt is kezdődik valami, még arra sem ügyelt, hogy ne fejjel lefelé tegye eléjük a díszes étlapokat.
Jól sejtette: a másik fekete nő keze saját lába közt mozog.
A pincérrel és az étlappal senki sem törődött, ezért az 5D-s személyzet legkíváncsibb képviselője visszavonult a pult fedezékébe, és diszkréten rendezgette a nadrágja tartalmát.
– Mit csinálsz? – sziszegett rá az ANGÉLA feliratot viselő, 5D-s, karcsú pincérnő.
– Mit?... Kijössz a raktárba?
– Nem vagyok hülye. Várd meg a Kicsit…! – Kicsinek a pultoslányt nevezték maguk között.
– Azt nem mindig lehet rábeszélni, ahogy a hangulata irányítja.
– Engem meg még kevésbé – jelentette ki a pincérnő.
– Még sosem sikerült – nyöszörgött panaszosan a pincér.
– Na, látod? Éppen erről beszéltem. Várd meg a Kicsit!
– Hol van?
– Elment a mosdót megnézni.
– De onnan már megjöttek, a meztelen vendégek voltak bent… Kettő nem jött még vissza!
– Na, akkor beállt hozzájuk, egy hármasba – vont vállat Angéla.
– Az jó, vagy rossz? – töprengett a pincér, nadrágja elejét a pult oldalához nyomogatva.
– Jó, mert láthatod, hogy a Kicsi mindenre rábeszélhető. Rossz, mert lehet, hogy úgy megkúratja magát, hogy már nem fogja a te micsodádat igényelni.

Az asztal mellett Diánának kissé oldalra kellett dőlnie, hogy láthassa, ami közvetlenül mellette történik. Felkacagott, de gyorsan a másik irányba nézett, nehogy azt gondolják róla, hogy kineveti, amit látott.
– Semmi értelme sincs – gondolta, majd visszafordult, és egyre kevésbé ügyelve a diszkrécióra, értetlenül figyelte, ahogy Imall húzogatja Jorán péniszét. – Úgysem jön belőle semmi, de akkor sem kézzel kellene – mosolygott magában, majd megkérdezte: – Mit csináltok?
Imall egy pillanatig úgy hitte, hogy felesleges egy fiatal lánynak magyarázni, hiszen semmit sem tudhat a hagyományokról, de meglátta Diána tekintetében az érdeklődést.
– Játszunk – válaszolta rövid csend után.
– Szopni is szoktál? – érdeklődött a lány, nem értve a játék lényegét.
– Mindenki szokott szopni – felelte Imall. – Te már nem tudod, mert ebbe a világba születtél, de régen sok olyan… játékot ismertek az emberek, amivel jól szórakoztak egymás társaságában. A szopás sem olyan volt, mint amit ti ismertek – tette hozzá –, és sok egyébről már nem is hallottatok. Az, amikor reggel szopsz egy fiút, és megiszod a 3 deci spermát, már a mai kor gépies terméke, semmi köze sincs az őseink orgazmusához.
– Az orgazmus… az mi? – ámult el a lány. – Az valami állati tulajdonság?
A nő kereste a szavakat ahhoz, amit szavakból úgysem lehet megérteni.
– Azt mondd meg, hogy jó-e! – kérte a lány türelmetlenül, majd hirtelen felszisszent.
Észrevette, hogy az asztal túloldalán ülő fiúk egyike zavaros szemekkel fordul a mennyezet felé… A fiú mellett ülő, másik fekete, a szomszédnő karja ugyanúgy mozgott, akár ennek, a beszédesnek, már amennyire az asztal feletti mozdulatokból erre következtetni lehetett.
Diána nem sokat gondolkodott, lehajolt, hogy saját szemével győződhessen meg arról, ami az asztal takarásában zajlik. Megint felszisszent, mert ugyanazt a péniszt, amit ő hónapok óta minden reggel szop, most legalább négyszeresére duzzadva látta, és a fekete hajú nő rángatta, miközben félig lehántotta róla a bőrt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]