2016. november 18., péntek

Panzió 2096 10. rész - Ismétlés másképpen

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Panzió 2096 1. rész
Közvetlen előzmény: Panzió 2096 9. rész

***************************************************************

Diána és Rebeka megtorpant. A két fiú majdnem beléjük ütközött, és mindannyian értetlenül álltak a pultoslány parancsolóan feltartott tenyere előtt.
– Így nem mehettek ki.
– Miért? – kérdezték egyszerre.
Az 5D-s pultoslány megvonta a vállát: ő sem tudta pontosan, mi lehet a kifogás négy meztelen fiatallal szemben.
– Vizesek vagytok – választotta végül a lehetséges indokok közül.
– Nem működött a fürdő – panaszolta Rebeka –, csak víz folyt…
A pultoslány nem értette, hiszen hiába teremtették őt is ugyanabba a korba, az ismeretei 100 évvel korábbi időszakra vonatkoztak, ahogy a panzió felszerelése is. Megint megvonta a vállát, és a legegyszerűbb megoldást választva tovább engedte a vendégeket.
– Jól tetted – szólalt meg egy hang a lány mögött, és a panziótulajdonos szerepére létrehozott 5D-s férfi benyúlt a pultoslány ruhája alá, és megmarkolta a fenekét.
– De főőőnök! – dőlt hátra a lány.
– Találkozzunk az irodámban! – adta ki az utasítást a férfi. – De először tüntesd el innen ezt a pocsolyát! – mutatott a fiatalok nyomára a mosdó kövezetén.
A pultoslány – programja vagy szerepe szerint – nem kellett, hogy ellenkezzen a szexuális jellegű felkérések hallatán, ahogy megalkotója ezt a tulajdonságot réges-régi novellákból kiolvasta. Engedelmesen nekiállt az időben elsődleges munkaterv végrehajtásának…
A főnök visszasétált az irodájába, és az asztal mellett ülve arról ábrándozott, hogy a meztelen vendégek közül a lányok is meglátogathatnák.

– Hova tettétek a haveromat? – kérdezte Jorán a visszaérkező fiataloktól.
– Nem láttuk – válaszolt Diána, miközben többször leült és felemelkedett, furcsállva az éttermi szék érintését a meztelen fenekén.
A pulttól a pincér és a pincérnő lapos pillantásokkal méregették a pucér vendégeket, míg az asztaltársaság többi tagja semmi kivetnivalót sem talált a ruhátlanságban.
Jorán sejtette, hogy Emery a hiányzó lánnyal együtt tűnt el, és biztos volt benne, hogy a haverja nem tétlenkedik. Közelebb hajolt Diánához:
– Megkereshetnénk.
– Miért?
– Hátha együtt van a barátnőtökkel.
Diána ártatlan szemeket meresztett:
– Szopás van?
Jorán nem tudta, hogyan magyarázhatná el, hogy ő is éppen erre gondolt, csakhogy nem az afféle „szopásra”, amit a lány ismer…
– Te is akarod? – érdeklődött kedvesen Diána, és barátnőjére könyökölve Rebeka is várta a választ.
– Itt nem lesz más rajtunk kívül? – szólt közbe Imall, széles mozdulattal körbemutatva a panzió tágas éttermén, a férfi szerint csupán azért, hogy magára terelje a figyelmet.
A két fiú többször elkapta Imall és a szomszédnője tekintetét, sőt a pult irányából, a pincérnőtől érkező kitüntető figyelmet is. Értetlenül egymásra nézve furcsának találták, hogy a három nő érdeklődik a falloszuk iránt, hiszen gondolhatnák, hogy mindkettőjüknek megvolt már a mai szopás. Az is felfoghatatlan volt számukra, hogy az idegen férfi – Jorán – miért szeretné Diánát és talán Rebekát is rávenni egy szopásra, ha egyszer már megtörtént.
– Ezeknek valami bajuk van? – gyanakodott a két fiú, és megdöbbenve látták, hogy a lányok benne lennének az ismétlésben. Az idegennel! – De miért?
Tudták, hogy egy nap kétszer nem jön sperma ugyanabból a falloszból – és biztos, hogy az idegen férfiét is kiszopta ma már valaki –, sőt a lányok sem igényelnek egy nap egy adagnál többet.
Akkor meg mi ez az őrület?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]