2016. november 16., szerda

Gyönyörök szigete I. rész - Fizetett vakáció 5. fejezet

Előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Gyönyörök szigete I. rész 4. fejezet

Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 3.

*********************************************************************


Pamela mindkét kezét a kis, kör alakú asztalra helyezte, majd feltápászkodott.
- Nos... én veszek egy zuhanyt.
- Én is épp azt terveztem. De akkor tied az elsőbbség – intett Amy. - Addig itt maradok és kipakolom a bőröndömet.
- Biztos vagy benne? - nézett rá Pamela. - Már el is felejtettem, hogy te is szerettél volna.
- Menj csak! - mosolygott rá Amy. - Úgy is van elég dolgom a holmimmal. Addig menj csak és használd ki az időt!
Pamela felkapott egy törölközőt, miközben Amy odalépett hozzá és megpuszilta az arcát.
- Ezt miért kaptam? - billentette félre a szőke nő a fejét.
- Csak örülök, hogy szobatársak lettünk és barátok – válaszolta őszintén Amy. Ahogy figyeltem a képernyőt, megállapítottam magamban, hogy ezt a lányt már egy világ választja el attól, aki az imént még azzal élcelődött, hogyan szeretné ágyba vinni Lindsay-t. Ezt az Amy-t nagyon is kedveltem.
Pamela elmosolyodott.
- Én is örülök, hogy barátok lettünk, Amy – mosolygott Pamela, miközben a törölközőjét gyűrögette a kezében és a másik, az ágyon pihenő darabot bámulta. - Tudod mit? Van egy ötletem.
- Micsoda?
- Zuhanyozzunk együtt!
Amy zöld szemei érdeklődve felcsillantak.
- Tényleg?
- Miért is ne? - kezdte Pamela kigombolni a blúzát. Hamarosan előbukkant vékony melltartója, ami tökéletesen simult domborulataira. Arra a gondolatra, hogy hamarosan meztelenül is láthatom azokat a lágy félgömböket, a farkam azonnal életre kelt.
- Nos, persze... miért is ne? - bólintott Amy. - Elvégre szobatársak leszünk egész nyáron.
Pamela gondtalanul ledobta a blúzát az ágyra, majd kibontotta a farmernadrágját is. Ez a nő le se tagadhatta volna a munkáját. Látszott rajta, hogy egy pillanatra se zavartatja magát, hogy levetkőzzön Amy előtt.
- Előbb-utóbb úgyis meg kell történnie – mondta Pamela. - Nem kerülgethetjük folyton egymást.
- Ott a pont – húzta át Amy is a pólóját a fején és letolta a sortját.
Pamela most már csak a csipkés melltartóját és a tangáját viselte, de azt se sokáig. Hátranyúlt, hogy kikapcsolja a domborulatait takaró ruhadarabot is, engedve, hogy telt félgömbjei előbuggyanjanak.
A farkam most már mereven ágaskodott. Ez a nő egyszerűen gyönyörű volt.
Miután a melltartó csatlakozott a blúzhoz és a nadrághoz a padlón, Pamela bedugta két hüvelykujját a tangája két oldalába, majd miután letolta a ruhadarabot, teljesen meztelenül kinyújtózkodott. Hosszú szőle haja vízesésként omlott a vállaira, érzéki keretbe foglalva kebleit, mielőtt hátrafogta volna fürtjeit egy laza kontyba.
- Váó! Gyönyörű vagy! - lelkendezett Amy.
- Köszönöm – mosolygott barátnője válaszul a bókra.
- Örülnék, ha több bi lány is lenne, aki olyan vadítóan néz ki, mint te. - Mielőtt maga is folytatta volna a vetkőzést, Amy még egyszer végigmérte a szobatársát. - Segítenél kikapcsolni a melltartómat?
Pamela mögé lépett, hogy kioldja a csatot. Amy melltartója is a földre hullott, közszemlére téve a vörös szépség lélegzetelállító halmait. Tulajdonosuk azonnal dörzsölgetni is kezdte a mellbimbóit.
- Gyűlölök melltartót viselni! - panaszkodott. - Annyira szoros! És nézd a nyomokat, amiket ez a vacak hagyott a bőrömön!
Egy ideig tovább dörzsölte a melleit, mielőtt ismét vágyakozva Pamelára nézett volna, közben pedig kibújt a saját bikini-alsójából is.
- Vajon Jeremy-nek is tetszene a látvány? - merengett Pamela. - Reménykedek benne.
- Ha igazi férfi, akkor nem is lehet kérdés – válaszolta Amy.
Mindketten felnevettek, majd a vörös hajú lány is megragadott egy törölközőt és Pamela után indult a szobájukhoz csatlakozó fürdőszobába.
Ahogy számítani lehetett rá, mindketten le voltak nyűgözve az ízlésesen berendezett helyiségtől. A figyelmüket azonban most egyedül a hatalmas, többszemélyes zuhanyfülke kötötte le. Elég nagy volt ahhoz, hogy öt ember is kényelmesen elférjen benne.
A vendégszobák egymás tökéletes másai voltak, így mindenkinek ugyanazokban az élvezetekben lehetett része, nem csak Amy-nek és Pamelának.
Át is pillantottam egy másik monitorra elsötétített szobám rejtekében, ahol Devont és Camille-t láthattam, ahogy éppen valami hasonlót forgatnak a fejükben. Devon épp készülődött a zuhanyozáshoz, miközben Camille az ágyán pihent egy nedves törölközővel az arcán. Mindannyian a hosszú repülőutat igyekeztek kipihenni.
A figyelmem azonban azonnal visszatért Pamelára és Amyre. A tükör mögött elhelyezett kamera tökéletes rálátást biztosított a zuhanyfülkére, ahol a két lány mosolyogva élvezte a testüket simogató forró vízsugarakat. Boldogan nyújtózkodtak, majd bedörzsölték tusfürdővel minden porcikájukat.
Pamela gyengéden simogatta a melleit, eljátszadozva kicsit a bimbóival, mielőtt lejjebb hatolt volna a combjai közé. Mozdulatai lassúak voltak és érzékiek, miközben a tusfürdő keskeny patakokban csorgott le bőrén. Aztán a combjai közé csúsztatta kezét és lassan simogatni kezdte magát.
Kinagyítottam a képet, hogy közelebbről figyelhessem, ahogy az ujja ki-be jár szeméremajkai között. Aztán, amikor ismét visszatértem a normális képméretre, tisztán láthattam, ahogy a lány lehunyt szemmel zihál. Csípője enyhe mozdulataival segített rá ujjai munkájára. Mellbimbói szemmel láthatóan megmerevedtek.
A fülkében elhelyezett másik zuhanyrúzsa alatt Amy is a melleit dörzsölte be tusfürdővel. Figyelte Pamelát, de mindent megtett azért, hogy ez ne legyen túl egyértelmű. Aztán úgy fordult, hogy a zuhany vízpermete tisztára mossa melleit, miközben jobb keze a combjai közé siklott és lassú ütemre mozogni kezdett. Bal keze közben melleit simogatta. Ujjaival lassan teljesen megkeményedő mellbimbóival játszott.
Emma Stone alias Amy
Amy ismét Pamela felé fordult és az izgatottság és vágy keverékével a szemében figyelte, ahogy a szőke lány csípője egyre gyorsabban mozog. Ő is gyorsított ujjai mozgásának ritmusán az ágyékánál.
Pamela zihálása egyre hangosabb lett. Ujjai egyre jobban eltűntek szeméremajkai között, melyek készségesen szétnyíltak, utat engedve nekik. Hüvelykujja a csiklójára simult és finoman izgatni kezdte azt is.
Bal keze egyre görcsösebben markolászta melleit. Egyértelmű volt, hogy gyűlik benne a feszültség, hamarosan pedig egy hangos sóhaj jelezte, ahogy felért a csúcsra.
Mellette már Amy is közel állt a beteljesüléshez. Már három ujja is elveszett szeméremajkai között, egyik mélyen a barlangjába hatolva. Másik keze is lesiklott melleiről és rátapadt csiklójára, gyengéden dörgölve azt. Aztán teste megrándult a gyönyörtől és az ő arcát is elöntötte a végtelen élvezet érzése.
Amikor testük már kezdett teljesen elernyedni, Pamela újdonsült barátnője mögé lépett és hátulról átölelte őt, gyengéden rásimítva kezeit a vörös lány melleire.
- Erre már nagyon szükségem volt – kuncogta zavartan. - Most zuhanyzok először együtt egy másik lánnyal.
Amy is kuncogni kezdett és kezeit Pameláéira tette.
- Én is így érzek.
Pár pillanatig így maradtak. Testük egymáshoz simult, én pedig meredten figyeltem őket, miközben a nadrágom elején kitüremkedő púpot markolásztam. Teljesen felizgatott, ahogy figyeltem a maszturbálásukat. Úgy éreztem, már magamnak se hiányzik túl sok, hogy elmenjek.
Amy ekkor hátra fordította a fejét és ajkait finoman Pameláéihoz nyomta, lassan mély és érzéki csókba vonva őket. A két észveszejtően vonzó nő hangosan nyögdécselve és nyöszörögve fonódott össze, az én erekcióm pedig egyre fájdalmasabban feszült a nadrágomban. Ha nem sejtettem volna már eddig is, most már biztosan tudtam, hogy ez a szoba lesz a kedvenc tartózkodási helyem a következő hat hétben.
Úgy ziháltam, mint egy őrült, miközben figyeltem a tovább csókolózó lányokat. Pamela és Amy most már vad csatát vívtak nyelveikkel, én pedig a létező legélesebb képet biztosító rejtett kameráimmal minden másodpercet tökéletesen nyomon követhettem, ami azonban csak még tovább „rontott” keményen meredező farkam állapotán.
- Megmosnád a hajam, ha megkérlek? - mosolygott végül a barátnőjére Amy, amikor kibontakoztak a csókból.
Pamela bólintott és sampont nyomott a kezébe, miközben a barátnője hátat fordított neki. Vörös haja már teljesen elázott a zuhanytól, Pamela pedig egy pillanatot se vesztegetett, hogy ujjait újdonsült szeretője fürtjei közé csúsztassa.
A farkam hevesen lüktetett a szenvedélytől túlfűtött látványtól, ami kibontakozott előttem. Amy-nek nem volt túl hosszú haja, Pamela viszont így is minden másodpercet kihasznált, amit a vele való bíbelődéssel tölthetett.
Miután gondosan kimosták hajából a sampont, Amy is megkérte barátnőjét, hogy forduljon meg. A sztriptíztáncosnő halkan kuncogott, miközben a vörös lány segítségével kibontották hosszú szőke hajkoronáját, amit már előre láthatóan hosszabb ideig tartott gondosan besamponozni és kimosni. Amy pedig természetesen a világért se siette volna el a folyamatot. A vak is láthatta volna, mennyire élvezte.
- Segített már valaha más is megmosni a hajad?
- Igen – válaszolta Pamela. - De az már nagyon régen volt. Még a gimiben... az akkori barátom.
- Egész éjszaka szívesen folytatnám – dorombolta Amy, majd beharapta az alsó ajkát, miközben tovább dörzsölte Pamela fürtjeit. - Nagyon izgató.
- Szerintem meg te vagy a nagyon izgató – nyögött fel Pamela.
Hamarosan már mindkét lány kuncogva ácsorgott az aláhulló vízpermet alatt, kimosva hajukból a sampon maradékát, mely a vízzel együtt lassan csorgott végig érzéki testükön.
Ismét felnyögtem, amikor pár pillanat múlva két vendégem már egymás testét kezdte bekenni tusfürdővel, majd lemosni a fürdőszivaccsal. Pamela alapos figyelmet fordított Amy telt melleire, gyengéd mozdulatokkal markolászva őket, a másik lány pedig viszonzásként a szőke lány combjai közé simította a fürdőszivacsot és óvatosan dörzsölni kezdte vele barátnője ágyékát.
Amy felnyögött, amikor Pamela az ágyékához simította a saját combját. Láttam, ahogy elgyengülnek a térdei és átadja magát az élvezetnek, ahogy Pamela izgatja a punciját. Szabad kezét a sztriptíztáncosnő tarkójára csúsztatta és magához vonta őt, hogy szenvedélyesen megcsókolja.
- Megengeded? - kérdezte, amikor az ajkaik ismét szétváltak és tekintete lejjebb rebbent Pamela testén.
- Mire gondolsz?
Amy ismét lejjebb pillantott és tekintetét hosszú másodpercekig a célterületen tartotta.
- Szeretnélek kinyalni – öntötte végül szavakba. - Szeretném kinyalni a vonzó kis puncidat... és a legnagyobb orgazmusban részesíteni életedben, itt, a zuhany alatt.
Pamela teste már barátnője szavaitól is összerándult és a szemeiben csillogó vággyal egy széles mosollyal válaszolt.
- Tényleg?
Amikor Amy bólintott, Pamela tett egy lépést hátra és a csempézett falnak dőlt. Ahogy a vörös lány letérdelt, barátnője széttárta a combjait, teljesen feltárva ágyékát a gyönyörök forrása előtt.
Hangos nyögések törtek fel a torkából, ahogy Amy nyelve végigsiklott szeméremajkai között. A pultos lány bal kezét barátnője combjára helyezte, majd ujjai lassan a szőke lány fenekére siklottak, miközben nyelve gyors csapásokkal végezte munkáját. Pamela hátra vetette a fejét és lehunyt szemmel zihált, miközben kezeivel ismét melleit kezdte markolászni.
Egyre hangosabban zihált, ahogy Amy lassan belecsúsztatta egy ujját, ajkait pedig a csiklója köré fonta. Ez pedig csak fokozódott, amikor hamarosan az első ujjhoz csatlakozott egy második is. Alig akartam hinni a szememnek.
Mindkét lány eséllyel pályázhatott volna bármelyik modellügynökség kifutóira. Annyira gyönyörűek voltak, hogy attól már megfájdult a szívem. Szeretkezésük látványa pedig annyira letaglózott, hogy azt hittem, mindjárt lefordulok a székemről. Ez nem egy pornófilm volt a sok közül, amiket az elmúlt években néztem. Nem. Ez most igazi volt. Sőt, ami még annál is jobb, itt történt az én saját bejáratú kis szigetemen. A saját otthonomban. Hihetetlen.
Pamela hangosan felsikoltott a gyönyörtől és hevesen zihált, miközben a zuhanyból aláhulló víz végigcsorgott gyönyörű testén. Egyértelmű volt, hogy Amy nagyon is érti a dolgát. Végül pedig a vörös lány koncentrált figyelme a szőkeség csiklóján meghozta a gyümölcsét.
Amy arca még mindig a combjai közé simult, amikor Pamela teste megfeszült és rázkódni kezdett. A mohó kis nimfomániás, ahogy ő nevezte magát korábban, viszont egy pillanatra sem hagyta abba a kényeztetést a nyelvével, fellefetyelve a kicsorgó nedveket. Egy pillanatra se hagyta abba, míg Pamela teste végül el nem ernyedt. Ő pedig tisztára nem nyalta combjai közét.
Amikor végül felemelte a fejét, a marylandi szépség arcán széles mosoly ragyogott, ahogy, hálája jeléül, letérdelt barátnője mellé és érzékien megcsókolta őt. Kameráimon keresztül tökéletesen láthattam, ahogy a nyelveik egymáshoz simultak.
- Erre már annyira szükségem volt! - zihálta Pamela. - Nem is tudod, milyen régen elégített már ki valaki ennyire.
Amy szélesen elmosolyodott és egy gyors puszit adott barátnője szájára. - Számomra az öröm, drágám. Számomra az öröm.
Pamela kuncogni kezdett.
- Most már nincs is szükségünk semmi másra, csak egy pasira.
- Aha – bólintott Amy. - Hol járhat Jeremy, amikor szükségünk lenne rá? Vajon képes lenne kielégíteni mindkettőnk igényeit egyszerre?
- Ó, egek! - nyögtem fel. A szavaik hatására testem már nem bírta tovább és pillanatok alatt telepumpálta nedveimmel a gatyámat. Egész testem remegett a vágytól. El se hittem, hogy ez a pár szó elég volt hozzá, hogy teljesen eldurranjak. Persze a felforrósodott légkört figyelembe véve nem nagyon lehetett másra számítani.

Mély levegőket vettem, majd lassan feltápászkodtam a székemből. Nem szívesen hagytam ki egy érzéki pillanatot se, ami a kameráim előtt zajlott, de pontosan tudtam, hogy a berendezés minden másodpercet rögzít, én pedig bármikor visszanézhetem. Most pedig nagyobb szükségem volt egy mosdásra és hogy felkészüljek a ma esti party-ra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]