2016. november 11., péntek

Panzió 2096 9. rész - Meztelenül és ruhában

Írta: Marokfegyver

Előzmény: Panzió 2096 1. rész
Közvetlen előzmény: Panzió 2096 8. rész

***************************************************************

A sperma mennyisége fordított arányban áll az élvezettel – állapította meg magában Emery, és vigyorogva nézte a lábánál guggoló Minut.
A lány felpillantott:
– Jön még?
Nem húzódott messze a fallosztól – hátha érkezik további adag a szokatlanul sűrű, ám kétcseppnyi spermából –, és megemelte a zacskóban pihegő golyókat.
– Sosem tartott még szopás ennyire sokáig – mondta –, különleges volt. Megfoghatom? – kérdezte megkésve.
– Azt csinálsz vele, amihez csak kedved van – válaszolta férfi önelégült mosollyal –, játszadozz csak nyugodtan! Aztán és is megmutatom, hogy lehet csodákat művelni a puncikáddal…
– Ahhoz értek – jelentette ki büszkén Minu –, szoktuk a lányokkal…
– Egy lány nem tud olyat csinálni, mint egy fiú.
Minu elgondolkodott:
– Lehet.
Emery úgy érezte, hogy a közeli percekben ő is képtelen lenne bármi olyat csinálni, amire a lányok ne lennének képesek egymás között, ezért időt húzott: – Fel akarsz próbálni a ruhák közül valamit?
Minu egyből elengedte a falloszt, és tanácstalanul forgolódott a szobában:
– Mit lehet?
– Bármit.
– Úgy beszélsz, mintha te lennél itt az irányító.
– Nem, a panziónak van egy irányítója, akivel még nem találkoztál, de én is jól ismerem a helyet.
– Milyen?
– Láthatod: kicsit régies, de izgalmas.
– Nem a helyet kérdeztem. Mindenki ilyen kedves, mint te?
– Majd meglátod… – rázta le Emery a lányt, majd ravaszul a szemébe nézett: – Még tanulsz egy-két dolgot, és majd kedvesek lesznek hozzád. – Kicsit gondolkozott, hogy milyen biztatót mondhatna még, majd folytatta: – Különleges dolgokat akarok mutatni neked…
– Mint a szopás? Sosem volt még ennyire különleges, pedig sok fiúval csináltam már.
Emery majdnem felnevetett, pedig sajnálta a lányt. A 2096-os esztendő fiataljai nem tudják, hogyan szerezhetnek örömet maguknak és partnerüknek.
Leült az ágy szélére, megigazította a falloszát és várakozóan tekintett Minura.
– Lehet újra? – kérdezte a lány, félreértve a mozdulatot.
– Kicsit pihentetni kell.
Minu csalódott arcot vágott:
– Már nem tetszem neked?
– Miért? – kérdezett vissza a férfi. – A fiúkat, akiket ismersz, naponta többször is lehet szopni?
– Neeem! Csak reggel… de neked nagyon kevés spermád jött, hátha lehet még…
– Kicsit később, ne izgulj, neked fogom adni! Az utolsó cseppet is… Mit szólsz ehhez? – mutatott Emery találomra az egyik gyűrött ruhadarabra.
Egy lány pedig, bármelyik korban él is, lány. Forgatta a feje előtt arcához érintette, vizsgálta a rugalmasságát – miközben lassan a férfi is felismerte azon nadrágok egyikét, amelyet éppen ő szerzett be, mert érdekesnek találta, és illőnek a 100 évvel korábbi panzió nőnemű, 5D-s szereplőihez –, majd beledugta az egyik lábát, a másikat is, és felhúzta addig, amíg bírta. És az eredetileg két tenyérnél alig nagyobb nadrág úgy feszült a lány testén, akár a saját bőre. Hajlongva, kitekeredve nézegette magát.
– Tetszik? – tette fel a kérdést, egyenesen Emery falloszára nézve. – Ha lenne ilyenből felülre is – markolta meg a melleit –, akkor olyan lennék, mint egy állat. – Négykézlábra ereszkedett, és viccesen mozgatta a fenekét.
– Csak el ne felejtsd ezt a beállást – figyelmeztette a férfi –, még hasznos lehet! Csak ahhoz majd szabaddá kell tenned magad hátulról.
– Jó, leveszem… Ennyi ruhát! – Minu egy flitteres, szalagokból álló bugyit talált. – Ez legalább nem melegít. – Félredobta. Lefejtette magáról a passzos, vékony nadrágot. – Kényelmetlen. Majd megkérdezem a lányt, hogy mire használja,
– Szexis lehet benne – magyarázta Emery, de látta Minu arcán, hogy az sehogy sem tudja értelmezni: Mire való valakinek eltakarni magát?
– Szerinted megengedi, hogy megmutassam a barátnőimnek?
– Majd én megbeszélem vele. – A férfi nagyot nyelt, ahogy elképzelte a lányokat ruhapróbálás közben. – A szopást is megmutatjuk, amit tanultál… – tette hozzá.
– Haha! Előtte majd megnyugtatom őket, hogy ne féljenek, ha olyan nagyra nő. – Minu megint Emery péniszére pillantott. – Lehet újra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]