2014. január 9., csütörtök

Cowboyok II. rész 1. fejezet

Előzmény: Cowboyok I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Cowboyok I. rész 3. fejezet

Írta: reddirtwriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2011. december 25.

***************************************************************************

Darrin az ablakon betűző kora reggeli napfényre ébredt. Végiggondolta az előző este történéseit és elmosolyodott, ahogy kicsit fészkelődve megérezte a mellkasára száradt spermát. Örömében beletelt egy kis időbe, amíg rájött, egyedül van az ágyban.
Lassan felkelt és kisétált a szobából
- Mitch? - kiáltotta, lassan lépkedve keresztül a kis lakáson, egyre jobban megbizonyosodva arról, hogy a másik férfi elment.
Hirtelen nagyon elhagyatottnak érezte magát. Visszasietett a hálószobába, lezuhanyzott és felöltözött. Próbált nem a legrosszabbra gondolni, miközben felhúzta a csizmáját, de végül mégiscsak az elhagyottság és a fájdalom érzése lett úrrá rajta.
Aztán összeszedte a papírjait és kisietett az ajtón, hogy hozzákezdjen az első adatgyűjtő napjához.
A dolgok nem haladtak túl jól. Az agya egyáltalán nem a munkán, vagy az eredményeken járt. A hangulata pedig ennél már nem is lehetett volna rosszabb. A munkatársai már-már megszokottan néztek egymásra, amikor átfutották a papírokat, amiket nem töltött ki helyesen. Mindenki reménykedett benne, hogy az ebédszünet majd ad neki egy kis lehetőséget, hogy összeszedje magát. Azonban a délután se lett jobb, és végül a főnöke magához szólította, hogy beszéljen a fejével.
- Hé, Darrin! Azt hiszem, jobb, ha mára abbahagyjuk. A dolgok nem… - Elhallgatott egy pillanatra. - Nos, nem úgy nézel ki, mint aki mindent megtenne. Mit szólnál, ha a nap hátralevő részében pihennél, mi meg befejezzük a melót a fiúkkal.
Darrin lesütötte a tekintetét és bólintott.
- Igen. Sajnálom. Holnap már minden rendben lesz. Ma túl sok minden jár a fejemben.
A főnöke megértően bólintott, majd a fejébe nyomta a kalapját.
- Oké. Akkor majd találkozunk, miután lerendeztem a randim Brimmerrel. Már előre félek tőle.
Darrin nem tudta megállni, hogy elmosolyodjon a brahman említésétől, és belegyezően bólintott.
- Ja. Az jó lesz. Holnap már minden jobb lesz.
A másik férfi meglapogatta a hátát és útjára engedte, majd azonnal hozzá is kezdett a parancsok osztogatásához. Darrin pedig összeszedte a papírjait és visszamászott a pickupjára, hogy haza induljon.
Amikor megérkezett a lakáshoz, ha lehet, még rosszabb hangulatban volt, amin egy cseppet sem segített a csend, ami fogadta. Az asztalra dobta a holmiját, majd körbe nézett és meggyőződött róla, hogy Mitch még mindig nincs sehol.
Aztán amikor rájött, hogy az érkezése óta nem evett semmi normálisat, nekiállt összeütni valamit. A gondolatai viszont csak az elmúlt éjszaka körül jártak. Egészen addig, amíg meg nem hallotta a bejárati ajtó csapódását, amit nehéz léptek zaja követett. Felnézett, és Mitch-csel találta szemben magát.
Mitch rá nézett és elmosolyodott.
- Helló, haver! Mi a pálya?
Darrin csak nézett rá egy ideig, majd eldöntötte, hogy őt nem fogják palira venni. Bólintott Mitch felé és mormogott valamit az orra alatt. A másik férfi arcáról azonnal lefagyott a mosoly. Egy pillanatnyi csend után letette a holmiját és odalépett a társához, figyelve, ahogy az süt. Felemelte a kezét és gyengéden végigsimított Darrin hátán.
- Mi a baj?
- Semmi. Nem szeretném, hogy hozzám érj - rázta le a másik férfi a hátán pihenő kezet.
Mitch megragadta a vállát és maga felé fordította. Arcuk alig egy arasznyira volt egymástól.
- Mi a fene történt veled? Zavar, hogy élvezted a tegnap estét? Nem számítottál rá, hogy ilyen jó lesz egy másik férfival? Vagy megijedtél az egésztől? He? Mondd már el!
Darrin ledöbbent a kirohanástól. Meglepte, hogy Mitch szájából hallja vissza ugyanazokat, amik nap közben az ő fejében jártak. Beharapta az alsó ajkát és igyekezett kinyögni valamit. Majd végül csak annyi jött ki a száján: - Elmentél.
Most Mitch-csen volt a sor, hogy ledermedjen.
- Mi?
- Ma reggel. Amikor felébredtem te… - küzdött Darrin a könnyeivel. - Eltűntél. Azt hittem… amit mondtál… Én is azt hittem rólad.
Mitch néhány pillanatig csak némán bámult rá, majd hangosan felnevetett és szorosan magához ölelte Darrint, hogy aztán a szemébe nézzen és rá mosolyogjon.
- Ma a tejüzemben voltam, Édes. Ötkor kezdtünk. Még aludtál. Ennyi az egész. Csak nem akartalak felébreszteni. A srácok értem jöttek és egész nap ott voltam.
- Ó! - Darrin elszégyelte magát. - Akkor te… Úgy értem, te nem… És az éjszaka…
Mitch a kezébe vette Darrin arcát és magához húzta, hogy megcsókolja.
- Igen. Az elmúlt éjszaka csodás volt.
Darrin felnevetett, visszacsókolta a másik férfit és végigfuttatta kezeit a hátán.
- Féltem, hogy megbántad és úgy gondolod, az az éjszaka csak egy hiba volt.
- Darrin! Bíznod kell bennem, ha azt szeretnénk, hogy ez működjön. Isten tudja, mennyit vártam, hogy végre lépj. Már azóta vágyom rád, hogy először találkoztunk.
- Rám? - csodálkozott Darrin.
- Igen, rád. Azt hittem, már akkor megtörténik, amikor elvittelek lovagolni, de te inkább elrohantál.
- Mi? Úgy érted… az egész megrendezett volt?
- Nem. Nos, nem teljesen. De talán rájátszottam egy kicsit, hogy élvezhessem az ölelésed - mosolygott Mitch. - De most bűzlök és szükségem lenne egy zuhanyra. Nem sokára jövök és vacsorázhatunk.
Darrin motyogott valamit az orra alatt és visszafordult az ételhez.
- Tessék? - nézett rá Mitch.
- Semmi…
- A fenébe, Darrin! Ne kezd már megint! Csak mondd el, mi van, oké?
A másik férfi rá nézett.
- Csak azt mondtam, szerintem így tökéletes az illatod. Tessék! Most boldog vagy? Akkor is szeretlek, ha bűzlesz.
Mitch elmosolyodott, majd áthúzta összeizzadt pólóját a fején. Darrin arcát megcsapta az izzadtság szaga, ahogy a másik férfi az arcába vágta a ruhadarabot.
- Erre vágytál, kolléga? Erre izgulsz fel?
Darrin mélyen beszívta az illatot.
- Ó, iszenem!
Mitch a combjai közé nyúlt és gyengéden megmarkolta az ágyékát. Darrin farka gyorsan megmerevedett, ahogy Mitch izgatta a farmeren keresztül. Darrin felnyögött és még mélyebben beszívta a póló illatát.
- Mitch! Állj le! Így el fogok menni - nyögte Darrin. A másik férfi azonban egy pillanatra sem hagyta abba.
- Épp ez a célom.
Újult erővel izgatta a másik férfi szerszámát és előre hajolt, hogy gyengéden vállába harapjon. Darrinnak a lélegzete is elakadt, Mitch pedig megérezte, ahogy a merev dákó lüktetni kezd ujjai alatt, és látta, ahogy a másik férfi nedvei átitatják a nadrágját. Darrin végül kinyitotta a szemét és rá mosolygott.
- El se hiszem, hogy ezt csináljuk.
- Nem tetszik? - vigyorgott Mitch.
- A fenébe is, dehogyis nem! - ragadta meg Darrin is a másik férfiasságát, mire az szájon csókolta, hogy aztán eleressze.
- De ezt később is folytathatjuk. Én most megfürdök, amíg te befejezed az ételt. Aztán eszünk és utána miénk az egész éjszaka - szorította meg még egyszer gyengéden Darrin legnemesebb testrészét. - De ne cserélj nadrágot! Szeretem, amikor nedves vagy.
Azzal megfordult és kiment a fürdőszobába. Ezúttal nyitva hagyta az ajtót, miközben vetkőzött. Darrin leplezetlenül bámulta őt, Mitch pedig hátra nézett a válla felett és rá kacsintott, mielőtt, a fenekét ringatva, belépett volna a zuhany alá.
Darrin elmosolyodott és visszatért a vacsora készítéséhez. Már épp végzett, amikor Mitch mögé lépett, átölelte a derekát és magához húzta. Darrin megfordult és csak ekkor figyelt fel rá, hogy a másik nem visel semmit egy fehér köntösön kívül. Megmarkolta a férfi fenekét és magához húzta, hogy egy apró csókot leheljen a szájára. Ennél még többet is szeretett volna, de nem akart türelmetlen lenni, ezért inkább elhúzódott és félénken Mitch barna szemeibe nézett.
- Ööö… kész a vacsora.
Mitch hozzá simult, ágyékát Darrinéhoz dörgölte, és a válla felett az ételre nézett.
- Jól néz ki. Akkor együnk!
Leültek a kis asztalukhoz és szedtek maguknak. Darrin lenyűgözve figyelte, ahogy a másik eltüntet mindent feneketlen gyomrában. Amikor minden elfogyott, Mitch ellökte magát az asztaltól és Darrinra mosolygott.
- Ez mennyei volt! - böffentett egyet.
Darrin felnevetett, majd előre hajolt, hogy egy csókot nyomjon a másik arcára.
- Menj, pihenj le, amíg én elmosogatok! Ne kelljen utána már semmi mással foglalkozni! - kacagott.
- Igenis, Drágám! - nevetett Mitch. - A te embered majd néz egy kis meccset, amíg te elmosogatsz, és ha jó munkát végzel, kapsz egy kis speciális kényeztetést - kacsintott rá, majd elterült a kanapén és figyelte, ahogy Darrin hozzálát a pakoláshoz.
Darrin kissé elpirult a leírás hallatán, de végezte a dolgát, majd, amikor mindennel végzett, lehuppant Mitch mellé.
A másik férfi csak bámulta a nedves foltot a nadrágján, majd felemelte a karját és átölelte Darrin vállát.
- Tudod, haver, meg kellene beszélnünk a tegnap éjszakát. - Érezte, hogy Darrin teste megfeszül ölelésében. - Hé! Nyugalom! Csak beszélgetni szeretnék.
Darrin bólintott és a másikra nézett. Alig kapott levegőt a várakozástól, mi következik.
- Nos, kezdjük azzal, hogy meleg vagyok. Szeretem a farkakat, oké? Szeretek férfiakkal szeretkezni, különösen a jóképű okostojás típusúakkal - kacsintott rá Mitch.
Darrin bólintott. Arra gondolt, ez jó hír, tekintve, hogy egyre inkább úgy érezte, szerelmes ebbe a férfiba. De még túl korainak érezte megnyugodni. Ki akarta várni, mi van még.
Mitch lehajtotta a fejét.
- És… te hova helyezed magad ebben az egész meleg-hetero dologban? Úgy értem, tegnap… csak kíváncsi voltál, kísérleteztél, vagy…?
Darrin a gondolataira koncentrált. Nem tudta, mi lenne a legjobb, amit mondhat. Csak azt akarta, hogy minden jól alakuljon.
- Én… meleg vagyok - nyelt egy nagyot Darrin, majd félénken elmosolyodott. - Én is szeretem a farkakat. Különösen a tied.
- Valóban, kolléga? Szóval jól sejtettem, hogy folyamatosan kukkoltál?
Darrin érezte, hogy elvörösödik.
- Igen, Mitch. Szerintem vonzó vagy. Nagyon vonzó - fészkelődött kényelmetlenül.
Mitch felemelte a kezét és a másik férfi állán pelyhedző szakállal játszott.
- És, akkor mi lesz velünk? Csak szexpajtinak akarsz, vagy…?
Darrin teste megfeszült. Félt, hogy végül nem a jó válasz hagyja el a száját és mindent elveszít. Aztán megacélozta magát és vett egy mély levegőt.
- Többet. Én… igen. Többet.
- Én is - mosolyodott el Mitch.
Közelebb húzta magához Darrint és mohón megcsókolta. Áttolta nyelvét a másik férfi szájába és szenvedélyesen átölelte vele az övét. Amikor végül elengedte, mindketten hevesen ziháltak. Aztán Mitch elkezdte kigombolni Darrin ingét, és végigfuttatta ujjait a férfi mellkasán. Gyengéden játszott a mellbimbóival, míg azok meg nem keményedtek, majd lelökte az inget a földre és előrehajolt, hogy a szájába vegye az egyik bimbót. Élvezte, ahogy Darrin hangosan felnyögött az élvezettől, majd kicsit visszahúzódott, végigfuttatta ujjait Darrin arcán és gyengéden megcsókolta őt.
- Nos, mit gondolsz erről? - kérdezte.
- Azt, hogy én jövök - kacsintott rá Darrin, majd magához húzta Mitch-et, az ölébe ültetve és, kissé habozva, a szemébe nézett.
- Én… szeretném… - A szavak valahogy sosem találtak utat maguknak.
Mitch ismét végigsimított az arcán.
- Micsodát, drága?
- Téged. Érezni akarlak. Minden porcikádat,
Mitch a tenyerébe fogta a másik arcát és rá mosolygott.
- Nagyon jól hangzik. Szolgáld ki magad!
Hátra dőlt és átadta magát Darrinnak, miközben fenekét hozzá dörgölte.
Darrin közel hajolt hozzá és beszívta az illatát. Orrával bőrét simogatta és gyengéden végigfuttatta rajta a nyelvét. Közben gyengéden simogatta a férfit, akinek teste megfeszült keze majd egy éve vágyott érintése alatt. Mitch felnyögött, ahogy a másik a mellbimbóit vette kezelésbe, és tovább mozgatta fenekét Darrin ölében, akinek ettől a szerszáma már-már fájdalmasan megmerevedett.
- Várj! Várj! - zihálta Mitch.
- Miért? Mi a baj?
Mitch megcsókolta Darrint és megsimogatta az arcát.
- Semmi, lüke. Csak túl gyors volt a tempó. Mit gondolsz?
Darrin habozott egy kicsit, majd bólintott. Mitch kimászott az öléből. Merev farka kikandikált köntöse szárnyai közül, miközben kézen fogta Darrint és talpra húzta.
- Gyerünk, haver! Keressünk valami kényelmesebb helyet! - vezette Mitch a hálószobába, majd leült az ágy szélére és félrebillentett fejjel felnézett Darrinra. - De szeretnék egy szabályt lefektetni…
A másik férfi érdeklődve nézett rá. Izgatott volt és egy kicsit ideges, hogy miről lehet szó.
- Ha szeretnél valamit, amikor… - kereste Mitch a megfelelő szót - együtt vagyunk, csak kérd! Ha nem akarom, nem nagy ügy. És ugyanez igaz visszafelé is. De mindig kérjük, oké?
Darrin bólintott.
- Most le szeretnélek vetkőztetni és leszopni téged. Mit szólsz?
Darrin hangosan felnyögött, mire Mitch elnevette magát.
- Ezt igennek veszem.
Darrin figyelte, ahogy a másik kigombolja a farmerjét és dereka bőrét csókolja, majd lassan letolja a nadrágját, hogy aztán az alsóját vegye kezelésbe, szabadon engedve a mereven előre álló kígyót.
Élvezettel figyelte, ahogy Mitch az ágyékához nyomja az arcát, majd megborzongott, amikor egy forró nyelv a szerszámához ért. Mitch nyelve bebarangolta Darrin combjai közét, megízlelve szétfolyt előnedveit. Darrin lábai elgyengültek és hangosan felnyögött az élvezettől. Amikor Mitch megérintette a golyóit, még jobban széttárta a lábait, Mitch gyengéden megmarkolta a fenekét és felnézett rá.
- Minden rendben, haver?
- Igen. Csak folytasd! - nyöszörgött Darrin.
Mitch megfordította őt és a fenekét kezdte kényeztetni a nyelvével, amitől Darrin csak egyre hangosabban nyögött. Élvezte, ahogy a másik férfi nyelve a bejáratát izgatja, majd kissé csalódottan sóhajtott, amikor a gyönyöröket okozó arc eltávolodott tőle.
Aztán Mitch ismét megfordította, és Darrin farka alig pár centire remegett az arcától.
- Nos, pajti, most már mindennel végeztem, amit szerettem volna, kivéve… ezzel.
Darrin majdnem összeroskadt, amikor Mitch ujjai merev szerszáma köré fonódtak és a férfi a szájába vette a dorong hegyét, lassan tolva egyre beljebb. Ez már túl sok volt, és Darrin érezte, ahogy nedvei megindulnak kielégülést eredményező útjukon. Megpróbált visszahúzódni, de Mitch szilárdan tartotta őt. Csak figyelni tudta, ahogy a másik férfi nyeli a spermáját. Majd amikor a hullámokban feltörő gyönyör alább hagyott, lenyalta a hátra maradt cseppeket és felmosolygott Darrinra.
- Mmm! Nyami!
Darrin nevetésben tört ki, látva Mitch huncut mosolyát. Örömmel töltötte el, a másik férfi mennyire élvezte, hogy a szájába engedte spermáját. Gyengéden megfogta partnere arcát és ajkaihoz nyomta az övéit.
- Most rajtad a sor - mondta, majd hátra lökte Mitch-et, végigfuttatva kezeit az izmos lábakon, hogy aztán ujjai sebesen utat találjanak a férfi golyóihoz.
Lassan lehúzta Mitch alsóját, feltárva a férfi lüktetve meredező férfiasságát. Darrin végignyalta a férfi belső combjait, majd egyre közelebb húzódott vágyai tárgyához, míg végül végigfuttathatta nyelvét a férfi golyói között.
Aztán megállt egy pillanatra, élvezettel figyelve Mitch arcát, majd ismét kezelésbe vette nyelvével a férfi golyóit. Aztán lassan lefelé indult, míg végül el nem érte a férfi pulzáló bejáratát. Egy percig habozott, hogy birtokba vegye-e a nyílást, de végül nem merte.
Vonakodva bár, de ismét felfelé indult, miközben kezébe vette Mitch szerszámát. Bőrén érezte a gyönyör rúdjának lüktetését. Gyengéden lehúzta partnerre előbőrét, majd megcsókolta a szerszám hegyét.
- A fenébe is, ne játszadozz már annyit! Mindjárt eldurrannak a golyóim - vakkantotta Mitch.
- Igenis, uram! - nevetett fel Darrin, majd lassan szájába engedte a méretes szerszámot, élvezve a száját eltöltő, semmivel össze nem hasonlítható ízt.
Elmosolyodott, ahogy meghallotta Mitch nyögéseit, és egyre nagyobb intenzitással szopta a szájában lüktető szerszámot. Ahogy pedig az egyre jobban feszült, ő felkészült a robbanásra.
A sperma hullámokban kilövellve töltötte meg a száját. Olyan sebesen nyelte, ahogy csak tudta, de még így is patakokban folyt le az állán. Amikor a szökőkút-szerű kitörés végre elállt, ő visszahúzódott és végignyalta az ajkait. Aztán Mitch szemébe nézett, és egy pillanatra zavarba jött a szenvedélyétől. Érezte, hogy elvörösödik.
- Sajnálom… - motyogta.
A másik férfi az arcához húzta az övét és szenvedélyesen megcsókolta.
- Mégis miért kérsz bocsánatot, kolléga?
- Hát… én… Tudod…
- Csak azt ne mond, hogy ezért a csodálatos szexért akarsz bocsánatot kérni!
Darrin egy pillanatra elbizonytalanodott, de azonnal visszarántotta a valóságba, amikor Mitch megmarkolta ismét meredező farkát.
- Úgy látom, készen állsz a harmadik menetre, kolléga. Mit szólnál, ha küldenél az arcomra egy kis nedvességet?
Darrin érezte, ahogy a farka megfeszül válaszként. Mitch lejjebb csúszott az ágyon, Darrin pedig még észbe sem kapott, férfiassága máris partnere mellkasán feküdt. Lassan dörgölte szerszámát a férfi bőréhez. A szemei elkerekedtek és egy hangos nyögés kíséretében megfeszült a teste.
Az első lövés Mitch arcát és orrát érte, a második pedig telibe találta az ajkait. Majd golyói még egyszer megfeszültek, de az utolsó lövés már nem volt elég erős és spermája a másik férfi mellkasán terült szét, hogy aztán Darrin is elnyúljon partnerén.
Mitch gyengéden megcsókolta őt és élvezte amásik férfi közelségét.
- Mit szólnál, ha most nem hagynánk megszáratni?
- Benne vagyok - mosolygott Darrin és kirohant a fürdőszobába egy törölközőért. Megnedvesítette forró vízzel, majd először magát tisztogatta meg, hogy aztán visszasiessen Mitch-hez és az ő testéről is letörölgesse a nedveket. A másik férfi azonban megragadta a karját és maga mellé rántotta az ágyba.
- Hagyd csak! Inkább legyél itt mellettem!
Darrin elmosolyodott és a padlóra hajította a nedves törölközőt, hogy Mitch-hez bújhasson és átölelje.
Gyengéden csókolóztak és élvezték egymás társaságát. Még elsuttogtak pár szót, mielőtt a texasi éjszaka rájuk boruló csendje álomba nem ringatta őket.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]