2014. január 16., csütörtök

Cowboyok II. rész 3. fejezet

Előzmény: Cowboyok I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Cowboyok II. rész 2. fejezet

Írta: reddirtwriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2011. december 25.

***************************************************************************

A következő napokban mindketten elvesztek a munkájukban. Minden egyes nap egyik sarkától a másikig be kellett járniuk a birtokot. A külön töltött idő csak növelte bennük a vágyat, a sok munka miatt energiájuk viszont már alig maradt.
Ahogy közeledett a hétvége, úgy tűnt, talán lesz egy kis idejük egymásra, de pénteken Mitch közölte, hogy szombaton is dolgoznia kell. Ezért hát együtt elfogyasztották a reggelijüket, majd Darrin, boxerben állva az ajtóban, nézte, ahogy a másik férfi elhajt. Aztán csak járkált fel-alá a lakásban. igyekezve találni valami elfoglaltságot, ami eltereli a figyelmét magányáról.
Észrevette, hogy alaposan rájuk férne már egy nagytakarítás, és úgy gondolta, ez el fog tartani annyi ideig, hogy alkalma se legyen Mitch-re gondolni.


***


A lemenő nap fénye vörösbe burkolta a végtelen pusztát. Darrin a lépcsőn ült és figyelte az úton közeledő porfelleget. Tudta, hogy Mitch közeledik abból az SMS-ből, amit nem rég küldött, hogy majd ő gondoskodik vacsoráról. Csak nézte, ahogy a kis pickup kibontakozik a porfelhőből és megáll a ház előtt és Mitch kipattan belőle. Darrinnak azonnal feltűnt, milyen tiszta, ahhoz képest, hogy egész nap dolgozott.
- Gyerünk! Menjünk! - mosolygott Mitch.
Darrin beugrott az anyúsülésre és engedte, hogy Mitch elhajtson, akárhova is akarja vinni őt. Látszott Mitch-en, mennyire izgatott, mivel többet beszélt, mint általában. Darrin már azon kezdett merengeni, mi történhetett. Végül nem bírta már tovább.
- Mi ez a nagy szóáradat? És mitől vagy ilyen tiszta?
Mitch elhallgatott egy pillanatra.
- Nos… vittem magammal váltás ruhát reggel és Wade megengedte, hogy lezuhanyozzak a főépületben. A szóáradat meg… - lopva Darrinra pillantott. - Azt hiszem, csak örülök, hogy veled lehetek.
Darrin azonnal elolvadt a gyönyörtől. Már a tény, hogy Mitch örül neki, elég volt. Abban a pillanatban ő is úszott a boldogságban. Egy kis része mindig is tiltakozott, hogy ez nem lehet igaz, de most egyáltalán nem figyelt rá.
- Oké… Na és, hova megyünk?
Mitch szélesen elmosolyodott.
- Nem mondhatom el. Meglepetés.
Darrin felnevetett és kényelmesen elhelyezkedett az ülésében, hogy élvezze a helyzetet. Örült, hogy azzal a férfival lehet, akibe minden pillanattal csak egyre jobban beleszeret.
Cikáztak a fejében a gondolatok, hogy hová tarthatnak, ahogy keresztül hajtottak a magas füvű prérin, majd végül megálltak egy pihenőhelyen.
- Itt is vagyunk - mosolygott Mitch. - Na, hogy tetszik?
- Mi? Hol? A semmi közepén?
- Pontosan. Hát nem csodás? - szállt ki Mitch.
Darrin követte őt és csak nézte a másik férfi arcára kiülő ragyogást, ahogy a tájat szemlélte. Ő is körbe nézett, hogy láthassa, mi nyűgözte le annyira a másikat és neki is elállt a lélegzete. Ott volt körülöttük az érintetlen amerikai préri, lágyan ringó szürkészöld füvével, amit néhol sötétzöld foltok színesítettek. Gyönyörű de vad táj volt, ami kegyetlenül megbünteti az embert, ha nem elég erős. A két férfit azonban épp ez a vadság ragadta magával.
- Ez gyönyörű - suttogta Darrin.
Mitch felé fordult és rá mosolygott.
- Ja. Lenyűgöző, mi? Egyszer… egyszer majd szeretnék egy ilyen helyen élni.
Darrin visszamosolygott rá, mellé lépett és átölelte a derekát.
- Úgy lesz, Mitch. Biztos vagyok benne, hogy úgy lesz.
Elhallgattak egy percre és csak a csendre figyeltek.
- Talán - szólalt meg végül Mitch, a másik felé fordult és megcsókolta.
- Mi az?
- Hm?
- Azt mondtad, elmegyünk vacsorázni - nézett végig Darrin értetlenül az üres tájon.
Mitch felnevetett és összeborzolta a másik férfi haját.
- Ide jöttünk. Csomagoltam piknikre valót. Nagyszerű hely, nem?
Darrin felnevetett, ahogy figyelte Mitch-et, miközben az visszarohant a kocsihoz és elővett egy hűtőládát és pokrócokat. Aztán kerestek egy megfelelő helyet és letelepedett, hogy aztán megpaskolja maga mellett a helyet Darrinnak.
- Ülj csak le, drága! Én gondoskodok mindenről.
Először elővett két doboz gondosan behűtött sört, hogy az egyiket átadja Darrinnak, majd kinyitotta a sajátját, hogy elégedetten felsóhajtva igyon bele.
Aztán elkezdte kipakolni az ételeket és Darrint ekkor érte csak az igazi meglepetés.
- Ööö… Mitch, elfelejtetted a húst.
- A-a - mosolygott a másik férfi és átadott egy dobozt Darrinnak.
- Mi ez?
- Wade mondta, hogy imádod. A felesége segített sütni egy keveset.
- Mi?... De hogy?... Hogy magyaráztad meg nekik?
- Csak azt mondtam, szükséged lehet egy kis kikapcsolódásra. Jó emberek. Megértették.
Darrin bólintott és igyekezett megemészteni az információt. Összeszorult a gyomra, ahogy a lehetséges következményekre gondolt, de végül kezdett megnyugodni és élvezte a pillanatot. Aztán feltűnt neki, hogy Mitch arcáról egy pillanatra sem tűnik el a mosoly és ismét aggódni kezdett.
- Mi az? Mi történt?
- Semmi a világon. Csak még egy kis meglepetés - nyúlt Mitch a hűtőláda felé és elővett egy doboz tejszínhabot. - Gondoltam, egy kis desszert jól esne.
- De mi… hogy…? - hebegte Darrin, majd egy pillanat múlva ráébredt, mire akarja használni a másik az ételt.
Mitch megrázta a tégelyt és Darrinra mosolygott.
- Vedd le az inged, haver! Látni akarom a mellkasod.
- Itt?
- Pontosan itt. Mégis ki látna meg?
Darrin rémülten körbenézett, mintha csak homofób őrültek lapulnának minden fűcsomó mögött. De aztán rájött, hogy Mitch-nek igaza van. Nem volt egy teremtett lélek se kőzel s távol. Vett egy nagy levegőt és levette az ingét, miközben Mitch fölé hajolt és tejszínhabot kent a mellbimbói köré, hogy aztán forró nyelvével lassan letisztogassa.
Érintése áramütésként érte Darrint. Közben Mitch hozzá simult és ágyékuk feszes farmerükön keresztül egymáshoz simult. Aztán Mitch megcsókolta őt és lefelé indult, Darrin pedig felnyögött, ahogy a férfi végigcsókolta a mellkasát. Közben megállt egy pillanatra, hogy felnézzen Darrin szemébe, majd ismét a tejszínhabért nyúlt. Darrin hasára nyomott egy keveset, majd olyan hevesen kezdte nyalni és szívni, hogy a másik férfi hangosan felnevetett.
Amikor végzett, felnézett Darrinra, aki könnyes szemekkel vigyorgott vissza rá.
- Ezt még visszakapod, seggfej! - zihálta, Mitch keze viszont közben az ágyékára siklott és gyengéden megszorította azt. - Ó, istenem! - nyögött fel Darrin, és a teste megfeszült, ahogy közeledni érezte a gyönyört. Mitch érintése azonban ekkor hirtelen eltűnt.
Ahogy lassan magához tért, felkönyökölt és figyelte, ahogy Mitch lassan levetkőzteti őt, majd alig állta meg, hogy felnevessen, amikor Mitch meztelen ágyékára szegezte a tekintetét.
- Mégis mit rejtegetsz te előlem, kolléga? - vigyorgott Mitch. - Nem is gondolná az ember, mit dugdosol abban az öreg farmerban.
Darrin felnevetett, majd ismét felnyögött, ahogy a várva várt pillanat elérkezett, és megérezte Mitch száját a szerszámán.
- Ó, istenem! Ez csodás!
Élvezte, ahogy Mitch újra és újra a csúcs peremére hajszolja őt, hogy aztán elengedje.
Mitch kissé lejjebb csúszott, hogy partnere golyóival játszon, majd lassan végignyalta toronyként meredező szerszámát.
Pár pillanaton belül Darrin ráébredt, hogy meztelenül fekszik itt, a semmi közepén, de egyáltalán nem érdekelte, amíg Mitch vele van. A másik férfi fölé kerekedett és gyengéden megcsókolta őt. Heves nyelvcsatát vívtak, miközben Mitch farmerba bújtatott ágyékát Darrinéhoz dörgölte.
- Azt hiszem, kicsit túlöltöztél ehhez a bulihoz - nevetett Darrin, majd magához szorította és maga alá gyűrte Mitch-et. Ahogy felemelkedett, érezte, hogy a másik férfi meredező farka kikívánkozik a nadrágjából. Egy mozdulattal széttépte Mitch ingét, majd végigcsókolta a mellkasát, miközben megszabadította a másik férfit maradék ruhájától is. Aztán a tejszínhabért nyúlt és kent belőle Mitch farkára és golyóira.
Hallgatta Mitch nyögéseit, miközben letisztogatta a habot, majd érezte, ahogy a másik férfi keze a fejére telepszik és felhúzza őt magához.
- Most én jövök, kolléga.
Ismét maga alá nyomta Darrint és a farkához helyezkedett, miközben kezébe kaparintotta a tejszínhabot. Darrin felnyögött, ahogy a szerszámára koncentrálódó figyelemtől ismét egyre közelebb került a gyönyörhöz. De aztán a kényeztetés megint abbamaradt.
Felemelte a fejét és látta, ahogy Mitch élvezettől csillogó szemekkel rá néz.
- Fordulj meg! A múltkor te kaptad meg az én fenekemet, most, azt hiszem, úgy a fair, ha a tied lesz az enyém.
Darrin engedelmeskedett és hangosan felnyögött, ahogy megérezte Mitch forró nyelvét a nyílásán. A térdeire emelkedett és átadta magát a másik férfinak, hogy az azt csináljon vele, amit csak akar. Aztán meghallotta a már ismerős fújó hangot és megérezte a hideg hab érintését az ánusza körül. Most már egyre hangosabban nyögött, ahogy Mitch nyelve farpofái között körözött.
Majd megőrült, amikor a kényeztetés ismét abbamaradt, de felocsudni sem volt ideje, Mitch máris ánuszába mélyesztette a nyelvét. Vonaglott egy ideig, majd teljesen átadta magát a gyönyörnek.
- Kérlek, dugj meg! Érezni akarlak magamban! - Beletelt pár pillanatba, mire maga is ráébredt, mit mondott.
Mitch megmerevedett.
- Tényleg ezt akarod?
Darrin hevesen zihált, miközben a másik férfi mellé heveredett és magához ölelte őt. Arcuk alig pár centire volt egymástól.
- Nem lehet, drága. Nincs nálam koton és nem akarlak bántani.
- Semmi gond. Nem lesz semmi baj. És… amúgy se voltam még mással.
- Nem rólad van szó. Nem amiatt aggódom. Én sem voltam még mással, de akkor is félek, hogy baj lehet. Nem akarom megkockáztatni. Én is ngyon szívesen megtenném, de ilyen áron nem - csókolta meg gyengéden Darrint.
Mindketten kissé elszomorodtak, majd Darrinnak hirtelen eszébe jutott valami.
- Mitch!
- Igen?
- Nekem… nálam van…
- Tényleg? Hol?
- A kesztyűtartó hátuljában. Gondosan eldugtam és el is feledkeztem róla.
Mitch a kezébe vette a másik férfi arcát és mélyen a szemébe nézett.
- Darrin! Miért tartasz magadnál gumit, ha már egy éve nem volt senkid?
Darrin arca elvörösödött.
- Én… egyedül használtam.
- Ezt hogy érted.
- A fenébe is, Mitch, tényleg erről akarsz beszélni?
- Azt hiszem, igen. Halljam!
- Oké. Szeretem harapdálni. Most boldog vagy? Szeretem harapdálni a rohadt kotont.
Égett az arca zavarában, de aztán nagy sokára ráébredt, hogy Mitch egyáltalán nem dühös.
- Ez minden? - nevetett a másik férfi. - Jól hangzik. Talán egyszer én is kipróbálom.
Darrin hitetlenkedve figyelte, ahogy Mitch feltápászkodik és a kocsihoz megy. Aztán, pár órának tűnő perc után, visszatért a csomaggal a kezében.
- Kicsim, tényleg ezt akarod? Talán nem lesz olyan, mint amilyennek elképzeled.
- Nem érdekel. Érezni akarlak magamban. Kérlek - csókolta meg Darrin mohón a másik férfit.
- Hogy én miért nem tudok ellenállni neked? Már hónapok óta csak erre vágytam.
- Minden tökéletes lesz. Megígérem.
Mitch mögé mászott és gyengéden megérintette Darrin fenekét, aki már erre is hangosan felnyögött. Aztán Mitch gyengéden izgatni kezdte a másik férfi bejáratát és figyelte, ahogy az vonaglik érintése alatt. Majd, amikor a nyílás már elég tág lett, lassan belé tolta egy ujját. Aztán, ahogy a járat fokozatosan tágult, belé tolt még egyet, majd egy harmadikat is.
Darrin már majdnem elvesztette az eszméletét a gyönyörtől. Mitch elmosolyogott és kibontott egy gumit, hogy ráhúzza saját hevesen lüktető szerszámára. Aztán benedvesítette az anyagot és végre Darrin mögé térdelt. A férfi teste megfeszült, ahogy érezte Mitch szerszámának hegyét az ánuszánál. A fájdalom szinte elviselhetetlenné vált, de aztán meghallotta Mitch gyengéd suttogását a fülében.
- Lazíts, drága! Mindjárt jobb lesz.
Beharapta az alsó ajkát és szorosan lehunyt szemekkel várakozott. De aztán Mitch-nek igaza lett és a fájdalom lassan elmúlt. Észre sem vette, mikor kezdte el hátra löködni a csípőjét, hogy egyre többet és többet kapjon.
- Ó! Azt hiszem, rákapcsolhatunk egy kicsit - nevetett Mitch és megragadta Darrin derekát, hogy még jobban belé mélyessze a farkát.
Hangos nyögések szálltak tova a tájon, Darrin pedig mindenről elfeledkezett, csak Mitch benne mozgó farkára koncentrált.
Együtt mozogtak, átvéve egymás ritmusát, miközben Mitch tövig tolta szerszámát a másik fenekébe, Darrin agyát pedig elárasztotta a gyönyör. Már teljesen elvesztette a kontrollt és érezte, ahogy fejvesztetten száguld a gyönyör felé. És érezte, hogy Mitch is egyre közelebb jár. Alig tért magához, amikor meghallotta a hangos nyögést és érezte, ahogy a nehéz test a hátára zuhan.
Megfordult, magához ölelte Mitch-et és megcsókolta az arcát. Aztán lehúzta a férfi farkáról a megtelt gumit és a magasba emelte.
- Ejha! Te aztán nem pocsékoltad az anyagot.
- A pokrócot elnézve, te se - nevetett Mitch.
Darrin is felnevetett és eldobta a használt gumit. Egy ideig egymáshoz simulva ölelkeztek, miközben figyelték a csillagokat a tiszta texasi égen.
Végül Mitch a könyökére küzdötte magát és egy gyors csókot lehet Darrin szájára.
- Gyűlölöm, ha én vagyok a rosszfiú, de vissza kellene mennünk.
- Igen. Tudom - sóhajtott Darrin. - Csak még pár percet! Oké:
Mitch ismét megcsókolta őt és Darrin mellkasára hajtotta a fejét.
- Oké. Még pár perc jól hangzik.

Folytatása következik!

Vége a II. résznek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]