2014. január 6., hétfő

Csak egy péntek este 5. rész

Előzmény: Csak egy péntek este 1. rész
Közvetlen előzmény: Csak egy péntek este 4. rész

Írta: shortie64
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenése: 2013. november 25.

*****************************************************************

Hailey ágyában ébredtem. Karjaimat gyönyörű barátnőm köré fontam, haja pedig az orrom csiklandozta. Halkan szuszogott, teste pedig az enyémhez simult. Gyengéden rámosolyogtam. Már egy hónapja voltunk együtt, és közeledtünk a pénteki születésnapjához. Egy kis sütögetéssel ünnepeltük meg az egy hónapos “évfordulónkat” nálam.
Gyengéden megcsókoltam a nyakát, majd simogatni kezdtem. Halkan sóhajtott és még közelebb bújt hozzám. Felemeltem a fejem és az órára néztem. Még csak fél kilenc volt. Hat órát aludtam egy jó nagy filmezés után. Óvatosan kibújtam mellőle, ő viszont nyögött egyet és, anélkül, hogy felébredt volna, visszahúzott. Felnevettem és megcsókoltam a vállát.
- Kicsim, ki kell mennem a mosdóba. Engedj el, vagy itt végzem el a dolgomat! - kuncogtam. Azonnal el is engedett, én pedig kisiettem a wc-re, majd megmostam a fogam és visszatértem hozzá. Addigra Hailey már elterült az ágyon és mindkettőnk helyét elfoglalta. Haja glóriaként terült szét a párnán és mosolyogva figyelte, ahogy odasétálok hozzá.
- Jó reggelt, drágám! - mormogta álmoskás hangon, én pedig elmosolyodtam, előre hajoltam és megcsókoltam az arcát. Ő lebiggyesztette az ajkát és mohón csókra tartotta a száját.
- Jó reggelt neked is, bébi! - nevettem és megpusziltam az orrát. - Pattanj fel! Gyönyörű szombatunk van és tele vagyok tervekkel - húztam fel. Nyögött egyet és a fejére húzta a takarót. Ismét felnevettem, miközben magamra húztam a bugyim és a nadrágom, majd kimentem a konyhába, hogy összeüssek valami reggelit.
Már épp elkészültem a palacsintával és a kávéval, amikor megjelent, hálóköntösébe búrkolózva, és gyengéden megcsókolt. Éreztem fogkréme ízét, miközben átöleltem a derekát, ő pedig nyakam köré font aakarjait.
- Jó reggelt, kicsim! - suttogtam még mindig lehunyt szemmel, élvezve csókja ízét.
- Jól néz ki, Bells. Szólhattál volna és segítek - ült le a reggelije mellé.
- Semmi gond, bébi. Szeretek főzni rád - nyomtam szirupot a palacsintájára. - Azon kívül pedig, ha én főzök, te mosogatsz - vigyorogtam, ő pedig összevonta a szemöldökét.
Hangosan felnevettem és előre hajoltam, hogy megcsókoljam.
Csendben reggeliztünk, miközben átnézte a híreket, én pedig végigfutottam a jövő heti napirendemen.
Miután végeztünk, Hailey elment lezuhanyozni, én pedig a táskámért nyúltam, ahova múlt éjjel rejtettem a meglepetésemet. Aztán utána mentem a fürdőszobába és hátra tett kézzel beléptem én is a zuhany alá.
- Már vártam, mikor csatlakozol - nevetett és átölelt. Huncutul rá mosolyogtam, mire ő megdermedt és kíváncsian nézett hátam mögé dugott karomra.
- Mit rejtegetsz, szívem? - próbált kukucskálni, de én nem engedtem, úgyhogy a kezemben pihenő bélelt bilincs és a felcsatolható szerszám még rejtve maradt előle.
Előre hajoltam és gyengéden megcsókoltam őt, majd előhúztam a meglepetést.
- Ó, ez csodás! - nevetett, és kézbe vette a bilincset.
Elmosolyodtam és megcsókoltam az arcát.
- Bízol bennem, bébi? - kérdeztem halkan, felemelve a felcsatolható szerszámot.
Bólintott, én pedig tettem egy lépést hátra és felvettem a segédeszközt, hogy aztán átvegyem tőle a bilincset.
- Szabad? - fogtam meg a kezeit.
Válaszként csak megcsókolt és átadta magát nekem. Összebilincseltem a kezeit és a feje fölé húztam, hogy aztán hozzá lépjek.
A teste megfeszült és a víz kövér cseppekben csorgott le bőrén.
Éreztem magamon a tekintetét, ahogy végigmér, majd szemei megállapodtak a szerszámomon és megnyalta ajkait. Teljesen elvesztettem az eszem. Előre dőltem és ajkaihoz nyomtam az enyémeket.
Ő azonnal reagált mohó csókomra. Teste megfeszült, ahogy a magasba emeltem karjait, majd elrugaszkodott a talajtól és derekam köré fonta lábait. Éreztem, ahogy ágyékát a szerszámhoz dörzsöli, miközben mohón csókol.
- Bébi! - suttogtam a szájába.
- Hm? - húzta el az ajkait, de alig csak pár centinyire.
- Szeretném beléd rakni - mondtam érzékien, miközben hüvelykujjammal apró köröket rajzoltam derekára.
Nyögött egyet és bólintott. Behajlítottam a térdeimet, hogy megtartsam őt és felkészültem a behatolásra. Még egyszer rá néztem megerősítésért, majd amikor megcsókolt, lassan belé vezettem a szerszámot.
Hailey felnyögött és gyengéden markolta vállaimat. Lassan mozogtam benne és ajkaimat az övéire tapasztottam.
A számba nyögött, miközben ki-be mozgattam benne a szerszámom. Aztán kettőnk közé nyúltam és a csiklóját kezdtem izgatni, miközben egyre gyorsabban löködtem belé a szerszámom.
Karjait vállam köré fonta, amennyire a bilincs engedte, és arcát az enyémhez simította.
Egyre hangosabban nyögött, ahogy löködtem belé szerzeményemet, én pedig birtokba vettem ajkait az enyémekkel és áttoltam szájába a nyelvemet, miközben tovább dörgöltem csiklóját.
- Nézz rám! - nyögtem, és a falhoz nyomtam őt.
Felemelte a fejét és a szemembe nézett. Láttam benne a lángoló szenvedélyt.
Elengedtem a csiklóját és ismét átkaroltam a derekát. A nevemet sikoltotta, ahogy a belé hatoló szerszám nyomán a szenvedély egyre jobban erőt vett rajta. Éreztem, ahogy a műanyagra feszül járata, de nem hagytam abba a löködést. egészen addig, amíg másodszor is el nem élvezett.
Mohón megcsókoltam őt és a karjaimba vettem, miközben kihúztam belőle a szerszámot. Hailey csalódottan nyögött, én viszont nem vesztegettem az időt. Megfordítottam, hogy összebilincselt kezeivel a falnak támaszkodjon, és hátulról belé vezettem a szerszámot.
Hangosan felnyögött és az élvezettől lehunyta a szemeit. Nem kellett sok idő, hogy ismét elélvezzen.
Lassítottam a tempón, majd kihúztam belőle játékszeremet és megfordítottam őt, hogy köré fonhattam a karjaimat. A fülembe zihált és teste elernyedt.
Elzártam a vizet, kivezettem a zuhany alól és leültettem, hogy kifújja magát. Aztán a kulcsért nyúltam, amit a mosdókagylóra tettem, és kinyitottam a bilincset, hogy gyengéden megsimogassam csuklóját. Szerencsére a bilincs nem hagyott nyomot, de azért megcsókoltam a bőrét, ő pedig rám mosolygott és szájon csókolt.
Csókolózás közben köré kanyarítottam a törölközőt, majd gyengéden simogatni kezdtem.
- Ez csodálatos volt, szívem - mosolygott rám, én pedig csak rá kacsintottam.
Hailey átölelt és kettőnk köré csavarta a törölközőt, én pedig nem tudtam megállni, hogy végigcsókoljam minden porcikáját, amit csak elérek.
Miután megszárítkoztunk, visszamentünk a hálószobába és felöltöztünk.
- Bébi, szeretnél eljönni velem a piacra? - kérdeztem, miközben a haját szárította. - Már tíz óra van.
- Hát persze - mosolygott rám, én pedig kimentem a nappaliba, hogy előkerítsem a táskám.
Utána Hailey is csatlakozott hozzám és kimentünk a lifthez. De ezúttal nem a földszint gombját nyomta meg, hanem a garázsét, ahol egy csillogó kis autó fogadott minket.
- Egy újabb kis ajándék a szüleidtől? - mosolyogtam rá.
- Aha. Jövő hétvégén láthatod is őket a szülinapi ebédemen.
- Jól hangzik, kislány. És ne felejtsd el, vasárnap nálunk vacsorázunk!
Beszálltunk a kocsiba és kihajtott a garázsból.
Az út rövid volt a piacig, de a parkolóhely-keresés egy valódi rémálom. Végül kiszúrtunk egy megfelelő helyet és útnak indulhattunk.
Leültünk egy kicsit ebédelni, miközben a családjáról mesélt. Alig vártam, hogy megismerhessem őket, de kissé ideges is voltam. Olyan új volt még a kapcsolatunk!
- Ne félj, kicsim! Imádni fognak. Ki ne szeretne téged?
Rá mosolyogtam, számhoz húztam a kezét és megcsókoltam.
- Le fogom nyűgözni őket, mi? - nevettem, mire ő is elvigyorodott.
- Naná. Ahogy engem is. És a barátaim is ott lesznek. Ők már ismernek és támogatnak.
- Oké, kislány - csókoltam meg az orrát.
A nap hátralevő részében azon gondolkoztam, vajon minek örülne születésnapjára. Már rájöttem, hogy szereti az ékszereket, úgyhogy már nem volt túl nehéz a döntés. De mégse felelt meg neki bármilyen ékszer. Valami különlegeset szerettem volna neki.
Este elmentünk egy bárba és néhány órát tánccal és ivással töltöttünk. Én nem ittam sokat. Sosem voltam oda az alkoholizálásért, és Hailey úgyis rám bízta, hogy vezessek haza.
Mire haza értünk hozzám, már tizenegy óra volt és nagyon elfáradtunk. Ryan nem volt otthon, úgyhogy miután leparkoltam Hailey kocsiját, egyenesen a fürdőszobába mentünk, fogat mostunk, gyorsan lezuhanyoztunk és gyertyát gyújtottunk a szobámban.
Befeküdt az ágyba és megvárta, amíg elkészülök.
- Mit csinálunk holnap, Bells? - kérdezte álmoskás hangon.
- Arra gondoltam, áthívunk pár embert egy kis barbequra, hogy te is jobban megismerhesd az én barátaimat - öleltem át. A karjaimba simult és gyengéden megcsókolt.
- Remekül hangzik.
Gyengéden rá mosolyogtam és magamhoz öleltem őt, majd hamarosan mindketten álomba merültünk.

Folytatása következik!

6 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy visszatért a sorozat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is örültem neki. :)
      Reméljük, most már nem fog eltelni ennyi idő a következő részig.

      Törlés
    2. Teljesen egyetértek :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik, sajnálom h shortie nem folytatta.
    Köszönöm a fordítást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki. :)
      Nem lehetetlen, hogy még fogja. Ha igen, akkor pedig én majd fordítom. :)

      Törlés
    2. :) De jó lenne.

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]