2014. január 13., hétfő

Cowboyok II. rész 2. fejezet

Előzmény: Cowboyok I. rész 1. fejezet
Közvetlen előzmény: Cowboyok II. rész 1. fejezet

Írta: reddirtwriter
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2011. december 25.

***************************************************************************

Egy kocsi bőgése ébresztette fel őket másnap, kora reggel. Kábaságukban időbe telt ráébredni, mennyire egymáshoz fonódtak az ékkel. Mitch kihámozta magát a rájuk csavarodott lepedőből és a ruhájáért nyúlt. hogy végül a földön elterülve találja magát, a bokájára tekeredett lepedővel.
- A fenébe! - nyögött fel, miközben igyekezett kiszabadítani magát.
- Mi van? - morogta álmosan Darrin.
- Megint mennem kell a tejüzembe. Teljesen elfelejtettem. A fenébe!
Mitch gyorsan belebújt a ruhájába és az ajtó felé indult. Egyik kezével a papírjait szorította magához, másikban pedig a csizmáját vitte, ahogy felugrott a pickupra.
- Itt vagyok, itt vagyok. Elnézést! - kiáltotta a társainak.
Darrin visszaroskadt az ágyba, de a napot elindító “Mitch hurrikán” nem múlt el nyomtalanul. Agya nyikorogva indult el és lassan végigpörgette magában a múlt éjszaka történéseit. Felidézte Mitch érintését és végigfuttatta ujjait saját mellkasán és hasán, élvezve a bőrében keletkező bizsergést. Elmosolyodott, ahogy megérkezett a reggeli erekciója. Szerszáma köré fonta az ujjait és gyengéden huzogatta, felidézve éjszakai szeretkezésüket. Felsóhajtott, miközben szétkente felbuggyanó előnedveit a rúd mentén, miközben másik kezével mellkasát simogatta. Maga elé képzelte Mitch-et, majd ráébredt, hogy ez az érzés olyan felemelő, hogy szeretné a másik férfival átélni.
Vonakodva felkelt az ágyból és kiment a fürdőszobába lezuhanyozni.
A csapata egy emberként sóhajtott fel a megkönnyebbüléstől, amikor ismét a keményen dolgozó és magabiztos Darrinnal találták szemben magukat. Mind élvezték a munkát, Wade, a főnökük pedig folyamatosan durrogtatta a poénjait. Nagyon jól haladtak. Gyorsan befejezték az előző napról maradt feladatokat és gyorsan haladtak az aznapi munkával is.
A délelőtt gyorsan elrepült. Amikor megálltak ebédelni, Darrin bosszankodva ébredt rá, hogy el is felejtett ennivalót csomagolni. Ahol épp voltak, onnan a legközelebbi település húsz mérföldnyire volt. Biztosan nem ért volna vissza. A kocsiban is alig talált valamit, amit az árnyékba leheveredve lassan elmajszolhatott.Amikor felnézett, látta, hogy Wade közeledik felé, hogy leüljön mellé a saját ételdobozával.
- Eddig jól megy a nap. Jó lenne végezni napszállta előtt - mondta a férfi.
- Ja. Minden a lehető legjobban alakul. Nem tudom, mi lelt tegnap.
- Egy kis zavar mindenkivel megesik néha. A nők teljesen el tudják venni az ember eszét.
Darrin elvigyorodott.
- Igen. A szerelem tényleg teljesen fel tud forgatni mindent.
- De, úgy látom, bármi is volt az, elrendezted. Egész nap csak vigyorogsz. A fiúk azt suttogják, bizonyára szerencsés estéd volt.
Darrin fülig vörösödött. Biztos volt benne, hogy teljesen egyértelmű, ha már Wade is nyíltan kimondja.
Próbálta elrejteni zavarát és elfordította a tekintetét.
- Semmi gond, Darrin - próbálta megnyugtatni Wade. - Tudom, milyen az. Én is voltam fiatal - csapott a másik férfi vállára. - Hé! Nincs túl sok harapni valód. Nem diétázol vagy ilyesmi, ugye? Sok lesz a munka délután is.
- Nem, nem. Csak elfelejtettem csomagolni. Mitch a tejüzembe ment és a csapata felébresztett korán reggel. Biztos az borította fel a napirendem.
Wade kinyitotta a saját csomagját és Darrin kezébe nyomott egy szendvicset.
- Tessék! Nem sok, de jobb a semminél. Nekem meg jó sokat csinált a feleségem. Mindig attól fél, hogy nem eszem eleget - vett elő egy másikat és beleharapott. Darrin hálásan kicsomagolta a sajátját és falni kezdte.
Kényelmes csend borult rájuk, miközben ettek. Wade adott még pár falatot a fiatalabb férfinak, mire Darrin már azon gondolkodott, mennyit csomagolhatott neki a felesége.
- Köszönöm, Wade. Nagyra értékelem a segítséged. A feleséged tényleg alaposan bepakolt.
A férfi mosolyogva bólintott.
- Ja. Mindenkinek szüksége van valakire, aki gondoskodik róla - kacsintott rá Wade, majd összecsomagolta a holmiját és feltápászkodott.
Gond nélkül befejezték a munka hátralevő részét is, bár már későre járt, mire végeztek. Darrin nem szólt egy szót se. Már rég rájött, hogy a farmon akkor van vége a munkának, ha minden tennivaló elfogyott, nem akkor, amikor lejár a munkaidő. Amikor minden adatát bevitte a számítógépbe és egyeztetett Wade-del, beszállt a kocsiba és haza hajtott.
Amikor megállt a ház előtt, már azon járt az esze, vajon Mitch haza ért-e.
- Mitch! Hé, MITCH! - kiáltotta, ahogy belépett az ajtón.
A másik férfi egy pillanaton belül megjelent a hálószoba ajtajában, teljesen meztelenül, nedvesen a zuhanyzástól.
- Hali, bébi! Itt vagyok. Mi újság? - törölgette meg magát, majd oda lépett Darrinhoz, hogy a fejére dobja a törülközőt, magához húzza a másik férfit és megcsókolja. Aztán elhúzódott, hogy visszavegye a törölközőjét és befejezze a szárítkozást.
Darrin megigézve bámulta őt és beszívta illatát, amit az ablakon befújó esti szellő sodort felé. A látvány, hogy Mitch ennyire nyíltan mutatkozik előtte, annyira szokatlan volt, hogy kissé elszégyellte magát, amiért nem kapja el a tekintetét. Mitch felnézett vágyakozó szemeibe és elnevette magát.
- Tetszik, amit látsz.
- Ó, igen. Nagyon is.
Mitch megragadta Darrint és szorosa ölelésébe vonta, hogy mohón megcsókolja. A másik férfi hezitálás nélkül utat engedett Mitch mohón tolakodó nyelvének.
Mindketten hevesen ziháltak, ahogy szenvedélyes csókjuk egyre jobban elmélyült. Darrin végigfuttatta kezét partnere testén, igyekezve felfedezni meztelen bőre minden négyzetcentiméterét. De amikor már kezdett volna a dolog épp izgalmas lenni, erős kezek ragadták meg az övéit. Mitch adott neki egy utolsó gyors csókot, majd visszahúzódott.
- Ó, nem nem nem! Bűzlesz, mint aki trágyában hempergett. Előbb nyomás lezuhanyozni! Addig én csinálok vacsorát. Utána meg majd meglátjuk - kacsintott Mitch.
Darrin visszacsókolta őt és elmosolyodott.
- Oké, főnök. Megyek már.
Bement a hálószobába, hogy lerúgja a csizmáját és elkezdjen vetkőzni, de közben továbbra is Mitch-et bámulta, csodálva gyönyörű fenekét. farka pedig fájdalmas erekcióba merevedett, amikor a másik férfi lehajolt, hogy kivegyen valamit az alsó szekrényből.
Úgy vigyorgott, mint a vadalma, ahogy ledobta a boxeralsóját is és meztelenül belépett a zuhany alá.
Zuhanyzás közben végiggondolta az elmúlt két nap eseményeit, és ráébredt, hogy ez volt eddigi élete legszebb időszaka. A víz barna patakokban folyt le róla, bizonyítva, mennyire koszos is volt. Végigdörzsölte magát a tusfürdőjével, rántott kettőt merev szerszámán, majd hátrébb mozdult a feneke felé.
Halkan felnyögött, ahogy végigsimított farpofái között, élvezett izgatva bejáratát. Majd lehunyta a szemét és lassan magába tolta egy ujját. Ki-be húzogatta magában, miközben másik kezével mellkasát simogatta. Hangosan felnyögött, ahogy érezte az egyre közelítő gyönyört.
- Hé, kolléga! Kész a vacsora - kiáltotta Mitch. - Vonszold ide a seggedet!
Darrin azonnal kizökkent a rá boruló lila ködből, kihúzta magából az ujját és kissé elvörösödött a gondolatra, mit is csinált. Gyorsan befejere a zuhanyzást, majd a törölközőért nyúlt és megszárítgatta magát.
Amikor kiment a fürdőszobából, meglátta, hogy Mitch a hálószoba ajtajában álldogál, most már magára húzva egy szűk sortot.
- Gyerünk, haver! Ideje enni. Kapj fel valamit és faljunk!
Darrin ismét elpirult, ahogy a ruhásszekrénye felé indul. Előhorgászott egy túlmérezerett boxert, remélve, hogy az nem fog sátorként meredezni kemény szerszámán. Aztán leült az asztal mellé, igyekezve elrejteni felizgultsága egyértelmű jeleit, míg Mitch elé tette az ételt.
- Steak tört krumplival. A kedvencem - jelentette ki.
Darrin felnevetett és kezdte kissé elengedni magát.
- Ha mindig te csinálsz vacsorát, még a végén el fogok hízni. Nem ártana néha egy kis zöldség is.
- Nem szeretem a zöld szarokat - morgott Mitch, a szájába tömve egy darab húst.
- Ha én főznék neked, megennéd, nem?
- Oké. Persze. De nekem akkor is elég egy kiadós steak tört krumlival.
- Oké, Mitch! Felfogtam - kacagott Darrin. - Az én emberem a húst szereti. De mivel én meg az ő húsát szeretem, azt hiszem, együtt tudok élni vele.
Elpirult, ahogy végigmérte Mitch-et, aki rá kacsintott, miközben a krumplit lapátolta a szájába.
Miután végeztek, együtt elmosogattak, és Darrin végül a kanapén találta magát, a fejével Mitch ölében. Kényelmes csend telepedett rájuk, miközben Mitch gyengéden simogatta őt. Végigsimított a testén, majd keze lassan becsúszott boxere alá, miközben megcsókolta a homlokát.
- Annyira szexi vagy! - mondta halkan.
Darrin hitetlenkedve felnézett rá.
- Megőrültél. Nálad senki sem lehet szexibb. Főleg nem én.
Mitch elmosolyodott és gyengéden megcsókolta őt.
- Gyönyörűek a szemeid, kolléga.
- Mitch!
- Igen?
- Emlékszel a szabályunkra? Hogy bármit szeretnék, csak kérnem kell.
- Igen. Persze.
- Akkor kérhetek most is valamit?
Mitch nevetésben tört ki.
- Felesleges. Csak vágj bele!
Darrin elmosolyodott és felemelkedett Mitch öléből. Szerszáma kibuggyant a boxeréből, ahogy a másik férfi fölé kerekedett és a kanapéra lökte őt, hogy beszívja illatát. Kemény farka fájdalmasan megrándult, miközben gyengéden végignyalta Mitch testét. Erre a másik férfi megragadta a tarkóját, magához húzta őt és megcsókolta.
- Most én jövök, nagyfiú - mondta, majd maga alá gyűrte Darrint és egy szó nélkül mohón megcsókolta, hogy aztán lefelé induljon a testén. A szájába vette a mellbimbóit, hogy kicsit szopogassa, majd nyelvével körzött Darrin köldöke körül. A váratlan fordulatra a másik férfi nevetésben tört ki.
- Csikis vagy, mi? - nevetett Mitch, majd tovább indult lefelé, gyengéden nyalogatva belső combját, miközben lejjebb tolta a boxerét. - Erre már semmi szükség. Úgysem használ sokat.
Darrin elpirult, hogy sikertelenül rejtegette erekcióját, de aztán rájött, végülis semmi rossz nincs ebben. Majd hangosan felnyögött, ahogy Mitch ajkai a szerszáma köré fonódtak.
Alig várta, hogy ő is megízlelhesse partnere nektárját, úgyhogy lenyúlt és gyengéden a hajába túrt.
- Csere! - morogta.
Mitch felnézett rá és elmosolyodott, majd feljebb mászott, Darrin fejének két oldalához térdelve, hogy az arca elé tartsa a szerszámát.
Darrin saját szerszáma is hevesen lüktetett, ahogy végignyalt Mitch gyönyörrúdján. Máris érezte, ahogy a férfi nedvei az arcára csöpögnek. Felmosolygott rá, majd lassan a szájába vette a méretes szerszámot.
Az idő szinte megállt, ahogy arra koncentrált, mi is történik. Minden porcikájával érezte Mitch jelenlétét, és már ez is hevesen lökte a csúcs felé. Mitch rá hajolt és a szájába vette a szerszámát, épp mielőtt abból szökőkútként tört volna fel a nedv. Viszont ez nem akadályozta meg Darrint abban, hogy még mélyebben beszívja partnere szerszámát, hangos nyögést csalva elő belőle.
Kissé csalódott volt, amikor a másik férfi, kihúzta a szájából a szerszámát, de a rossz érzés azonnal elszállt, amikor Mitch a fenekét tartotta elé. Azonnal megragadta a másik férfi farpofáit, hogy benyaljon közéjük, míg gyorsan meg nem találja lüktető ánuszát, hogy nyelve hegyével azt kezdje izgatni. Ahogy a záróizmok kissé elernyedtek, lassan belé hatolt, és már érezte is, ahogy Mitch teste megfeszül.
- Ó, istenem! - nyögött fel a másik férfi és farkából szökőkútként tört fel a nedv, beterítve Darrin mellkasát, míg végül minden ereje elszállt és Darrin karjaiba roskadt. - Ó, egek! Azt hittem, elájulok. Egyszerűen mennyei a nyelved.
- Szóval… tetszett? - mosolygott Darrin.
Mitch felé fordult és elkente saját nedveit a másik férfi mellkasán.
- Te most szórakozol velem? Mi a fenéért ne tetszett volna?
Darrin fülig pirult zavarában. Meg se tudott szólalni, csak átölelte Mitch-t, miközben a másik férfi előre hajolt és megcsókolta az arcát. Aztán lefelé indult és tisztára nyalta Darrin mellkasát, hogy végül az ajkaira tapadhasson.
Az idő lelassult, ahogy élvezték egymás társaságát.
- Azt hiszem, szükségünk lesz még egy zuhanyra. Nemde, kolléga? - nevetett Mitch, miközben Darrin végigsimított a testén és a szemébe nézett.
- Ja. De, tudod, nem maradt már túl sok meleg víz. Szóval, takarékosabb, ha együtt fürdünk.
Mitch hangosan felnevetett.
- Ja. Takarékos. Persze. Kis huncut.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]