2012. november 19., hétfő

Életképek 1.



Kedves Olvasóim!

Ezzel a bejegyzéssel most egy újabb „sorozatot” is az útjára indítok, melynek címe, mint gondolom már kitaláltátok, „Életképek”. Itt saját élményeimet, a mindennapokban megélt vicces és érdekes helyzeteket szeretném megírni nektek.
Azonban, előre tisztáznám, nem naplót szeretnék vezetni. Nem akarlak fárasztani titeket a mindennapi apróságokkal. Ezért még magam sem igazán tudom, miket fogok ide írni. Ezt majd mindig a helyzet hozza, és talán idővel kikristályosodik valamiféle „portfolió”. Illetve, ebből fakadóan, a beszámolók nem lesznek rendszeresek se. Amikor épp történik valami, azt igyekszem megírni. Ez, kedvező esetben, akár napi több is lehet, de megeshet, hogy egy hétig egy sem. Utóbbi esetben persze hozok majd nektek mást. ;)
Viszont, mivel a célom nem a mindennapjaim világgá kürtölése, és szeretnék megőrizni magamnak némi személyes teret, plusz azoknak is, akik tudtukon kívül a posztok részesei lesznek, szeretném megőrizni az anonimitását, a neveket megváltoztatom, ha egyáltalán írok neveket, és a helyzeteken is csavarok egyet-kettőt, ami a felismerhetőséget megnehezíti (remélhetőleg ellehetetleníti), de nem megy az élvezhetőség rovására.

Elsőként most egy mulatságos kis esetet mesélnék el nektek. Összefutottam egy barátommal, aki egy kis üzlethelyiségben dolgozik a városban. Ő mesélte, hogy a minap betévedt hozzájuk egy kedves kis hölgy.
Nagyon csinos teremtés volt. Hosszú lábak, ruganyos test. Ahogy óvatosan lépdelt befelé az ajtón, izmai könnyedén és kecsesen hullámoztak végig minden porcikáján. Nagy szemeivel kíváncsian kémlelt körbe, óvatosan felmérve az irodát. Tett pár tétova lépést, mintha csak megrémült volna, hova tévedt. Aztán, amikor meglátta a barátomat, mintha csak őt kereste volna, odament hozzá, és szó nélkül leült elé a padlóra.
Kíváncsian nézett fel rá. Nagy barna szemei tágra nyíltak, bajusza enyhén remegett, miközben hegyes fülecskéi mereven előre szegeződtek, farka pedig lágyan hullámzott ide-oda.
Nem. Nem olvastatok semmit félre. Elárulom, egy cicáról van szó. Egy tündéri, fiatal cirmos lánycicáról. A barátom mutatott is róla képeket. Egyszerűen zabálnivaló.
Senki se tudja, hogy kavarodott oda a bolthoz, de úgy tűnt, nagyon megkedvelte az ottaniakat, és amíg barátomék a „Találtunk egy macskát” kezdetű falragaszt szövegezték, békésen ellefetyelt egy kevés tejet, majd álomba szenderült az egyik polcon.
Megkérdeztem, hogy nem mehetnék-e el egyszer megnézni a kis drágát, de a barátom azt mondta, sajnos (pontosabban a cica szempontjából nem sajnos) azóta már megtalálták a gazdáját, aki hazavitte.
Sebaj. Azért ez a kis történet is elég volt, hogy mosolyt csaljon az arcomra. Irigylem is kicsit a barátomat, amiért egy ilyen kedves kis hölgy sétált be hozzájuk. Bár én megelégedtem volna egy valamivel humanoidabb formájú hölgyikével is. (Na nem egy nőstény csimpánzra gondoltam.) Ti nem?
Várom a reakcióitokat. ;)

23 megjegyzés:

  1. Én is megelégednék egy humanoidabb csajjal, feltéve ha az ebédszünetemben jön be és ül le elém míg nem pedig munkaidőben mert olyankor mások is vannak az irodában ^^

    Mondd, csak szereted egyébként a formás, hullámzó,jól kidolgozott, ruganyos testet? O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs válogatás. ^^

      Szeretem a sportos, jól karbantartott lányokat, igen. De a túl izmosakat kifejezetten nem. -.-

      Törlés
    2. És a ruganyosakat? Itt most ezen volt a hangsúly csak nem látszott :)

      Törlés
    3. Mi vagyok én? Gondolatolvasó? :D
      Amúgy azokat nagyon. ^^
      Miért?

      Törlés
    4. Hát mert gondoltam akkor Karira küldök neked egy formás ruganyos guminőt, hogy kibírd nélkülem ^^
      :D

      Törlés
    5. Ahhoz előbb ide kell ám jönnöd ^^

      Törlés
    6. Nem én. Megy helyettem az Owl Godzilla. -.-

      Törlés
    7. Ajjaj őneki semmijét se kapom be inkább elszaladok O.O *sprintelés

      Törlés
    8. Atommeghajtással működik, szóval úgyis utolér. XD

      Törlés
    9. Naba**ameg! O.O *megfikkan

      Törlés
    10. Megfikkan? Azt hogy kell? XD

      Törlés
    11. Hát az ugyanaz mint a kifexik, feldobja a pacskert, kinyúl, szent péterrel sakkozik, kimúlik stb vágod.... :)

      Törlés
  2. Tedd ki a kommentem te majom! -.-

    VálaszTörlés
  3. Szolgálati közlemény: Evil Mano felhasználó megjegyzését korábban nem közöltük. De dühös menyét tekintetétől megrettenve, nem volt más választásunk, mint visszavonulót fújni.

    XD

    VálaszTörlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]