2012. november 17., szombat

Nap mint nap

Kedves Olvasóim!

Nem felejtettem el a mára beígért történetet, csak még nem volt időm lefordítani a végét. Ha nem következik be semmi váratlan, akkor még ma megteszem.
Viszont, addig is, felmerült bennem valami most, hogy egy hétig nem tudtam történetet feltölteni. Ezen sajnos nem tudok változtatni, és jó eséllyel a jövőben is meg fog esni néha. A fordításon nem tudok gyorsítani, a saját történetek írásán pedig még annyira se, és, ha nem haragszotok meg érte, nem is nagyon akarok próbálkozni, mert az más, számomra fontos dolgok rovására menne, és talán még az élvezet is rámenne.
Na de, más módon is szórakoztathatlak titeket az ilyen pangások idején. Megkérdezném tőletek, hogy lenne-e rá igény, hogy minden nap, amikor ráérek, kiírjak nektek valamit? Sajnos ez nem több történetben jelentkezne, kivéve, ha találnék pár olyan embert, akik ellátnak saját művekkel, amit még érdemesnek is tartok feltölteni, és ők is vállalják ezt. De ennek sajnos kicsi az esélye. Szóval, elsősorban rövid bejegyzésekre gondoltam. Olyanokra, mint ez is, vagy mint volt a Piackutatás, vagy a Tanácskérés, esetleg, ami talán stílusában jobban megfelelne, a Hajtépés vagy a Régi kedvenc.
Kis élménybeszámolókra gondoltam, ha történik velem valami érdekes, olyasmi tapasztalatokra, mint a Hajtépés, ötletekre, ilyesmi. A sort lehet bővíteni, akár a ti javaslataitokkal is. ;)
Mielőtt felmerülne bennetek, nem ez nem jelent nekem plusz megterhelést. Egy ilyet megírni pár perc, max. negyed óra, amennyit amúgy is majd minden nap töltök a gép előtt. Ha meg úgy alakulna, hogy egyébként nem tudnék netezni, akkor természetesen ez is elmarad, de hetente-kéthetente egy üres napot csak kibírtok. :) És nem befolyásolná semmiben a fordításra és az írásra fordított időt.
Csupán két probléma merült fel bennem, amire viszont ti választ tudtok adni. Egyrészt, hogy igénylitek-e ezt, vagy nem jelentene semmi pluszt. Másrészt, kiírhatom ide minden ötletemet, gondolatomat, csak az a probléma, hogy sokszor, sőt, többnyire, ezekből születnek a történeteim. Persze, lehet az is izgalmas számotokra, ha látjátok a nyers változatot is, és azt is, hogy ebből mi nőtt ki, a másik oldalról viszont akkor már kevésbé meglepetés egy új történet. Titeket kérdeznélek, hogy erről mi a véleményetek.
Várom a megjegyzéseiteket.

33 megjegyzés:

  1. Szerintem meg, hogy küldjenek neked a rajongóid saját történeteket s majd elbírálás után feltedd amit jónak találsz az egész jó ötlet lenne míg tart neked az alkotói- meg időválság. Biztos tud itt mindenki, ha akar fantázia az kéremszépen mindenkinél van ez messziről látszik :D
    Az is jó ha csinálsz egy-egy bejegyzést épp amiről akarsz azt úgy se más mondja meg miről legyen kedved írni pár mondatot, sokkal jobb, mintha nem tennél fel semmit napokig vagy hetekig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az alkotói- és időválság, vagy legalábbis az utóbbi eleme, kérem szépen, még évekig el fog húzódni, úgyhogy nem jó számolni vele. :)
      A mostani hét kivételes volt, de sajnos, jó eséllyel, nem egyedi. Lesznek történetek kb. ugyanolyan sűrűséggel, mint eddig. Csak a köztes teret gondoltam, hogy érdemes-e ilyesmivel kitölteni. Olvasnátok-e.
      A saját történeteket bárkitől várom szeretettel, de azzal a feltétellel, hogy sértődés nélkül elfogadjátok, ha nem teszem fel a blogra. :)
      A épp aktuális témát én szabom meg, mint mindig. ^^ Mármint ezt a saját rövid bejegyzéseimre értem. Csalódni szerintem nem fogtok, csak kérdés, mennyire érdekel ez titeket.

      Törlés
    2. So I put my faith in something I know (:
      Dehogy fogunk csalódni! "Neked még a bevásárló listád is egy sziporkázó haiku!" by L.G.
      Figyeld meg hogy majd megint mindenki nagyon egyetért velem :D

      Törlés
    3. Ki is teszem a Szeressük Manót Karitatív Szervezet logóját, és lehet bőszen bólogatni. XD

      Törlés
    4. Puszilom az ötletet! :D

      Törlés
    5. Csak az ötletet, vagy a kitalálóját is? XD

      Törlés
    6. Na de Master! Ne a közönség előtt... :DD

      Törlés
    7. Miért? Szégyellsz egy kis puszikát? :D
      Amúgy meg, te ingereltél, szóval csak ne szerénykedj! ;)

      Törlés
    8. Én ugyan nem ingereltelek! (ártatlan nézés) o.o
      Ha ingerellek azt észreveszed! (kevésbé ártatlan nézés) :D
      Na jó lásd kivel van dolgod, kapsz egyet. De aztán tessen blogolni szorgalmasan mert valamit valamiért (:

      Törlés
    9. Alapos pontossággal ismertetni fogom minden egyes együttlétünket, ne aggódj! XD

      Törlés
    10. Na hát azokról aztán megnéznék egy részletes sztorit hogy hogy hoznád össze xDDD

      Törlés
    11. Ne aggódj! Meg vannak rá a módszereim. ;)

      Törlés
  2. Lassan olyan lesz a blogod mintha egy fb közösségi oldal lenne :)
    De tetszik az ötlet :)


    üdv. Iza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ööö... és az baj? Bár, tudom, te nagyon szereted az fb-t, szóval, feltételezem, nem. :)

      Törlés
    2. Lákj meg diszlájk gombot szabad igényelni???

      Törlés
    3. Hát hogy lájkolhassalak!!! Esetleg nem :D

      Törlés
    4. Bár jobban szeretem, ha legalább egy-két mondatban kifejted a véleményed, de ha épp csak egy "like"-ot tudsz küldeni, az is több a semminél.
      Lenne olyan, amikor dislike-ot akarnál? O.O

      Törlés
    5. Nem mindenkinek jön be minden, de igazad van azt meg lehet oldani úgy is ha elmondom, hogy nem jött be és miért. Akkor legyen csak lájk (:

      Törlés
    6. A hangsúly a miérten van. És az mehet a like mellé is. :)

      Törlés
    7. Hogy neked mindig milyen igazad van :O

      Törlés
  3. Manó csinálunk egy közösségi oldalt Brigi blogjának ? XD
    Nekem kell a tetszik gomb és itt nincs :(
    Na benne vagy ? ^^
    Pssz Brigi meg ne hallja mert végem lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Izaaaaaaa! Mit hallok? XD
      Amúgy, ha tájékoztattok a fejleményekről, és én is bepillanthatok, akkor benne vagyok. ;)

      Törlés
    2. semmit se hallasz te max olvasod ^^

      Törlés
    3. Én már leírt szöveget is hallok, nem tudtad? XD

      Törlés
    4. Iza abszolút benne vagyok de csak like gomb lesz akkor. Ha valaki meg nem like-olja a dolgokat annak levágjuk a ... amije van! :D

      Törlés
  4. Áhh,ide akartam írni már tegnap is csak hülye vagyok és elfelejtettem xD Tehát akkor. Végül is csak annyi hogy felőlem van igény az élménybeszámolós postokra,eddig is érdeklődően olvastam őket. ^^ Izgalmas tudni hogy épp milyen ötletek merülnek fel benned vagy hogy zsonglőrködsz a dologgal míg lesz belőle egy teljes történet :) Nem baj ha ugyanakkor nem lesz újdonság az új sztori,ne aggódj akkor is megmaradok olvasódnak :P Hiába,az ember lánya kíváncsi ám mindenre. Lesz egy kis backstage feelingje :D Nekem mindenképpen jelent egy kis pluszt,úgyhogy hajrá! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami késik, nem múlik. ;)
      Köszönöm a bátorítást.
      Az első terméket láttad már? :)

      Törlés
  5. Mindjárt skubizom azt is ^^ Ami késik nem múlik ugyebár :P Csak még dolog volt előtte,ki kellett olvasni az azelőtti postot is :)

    VálaszTörlés
  6. Azám ^^ Nem is vetem meg,látszik :D

    VálaszTörlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]