2012. november 26., hétfő

Ötletözön: Gyönyörök ősszel



Még az ősz elején, közvetlenül a Barátnők és a Nyár végén feltöltése után, belevágtam egy nagyobb lélegzetvételű, 6-7 fejezetesre tervezett B-Szomszédlány történetbe, de sajnos belesültem. Mivel az ősz már nem épp aktuális és egyelőre azt se tudom, a karácsonyi történetet hogy fogom megírni (bár igyekszem), ebből már ilyen formában nem lesz semmi. Az ötleteit felhasználhatom még más Szomszédlány-történetekhez, de ez még a jövő zenéje.
Eddig ennyit írtam meg. Ötleteim még voltak (vannak) bele, de jó eséllyel már nem állnak úgy össze egésszé, mint terveztem, de, ha akarjátok, megírhatok még egy párat ha ez tetszett.
Szóval, íme az eddigiek:

– Á! Ez fantasztikus volt! – nyújtózott el Szomszédlány az ágyon. Haja mint sötét glória terült szét a feje körül, csillogó barna szemei pedig úgy meredtek előre, mintha nem is az egyhangúan fehér plafont látná maga előtt, hanem valami olyan mennyei gyönyörűséget, amit a hétköznapok szürkeségébe belesüppedt ember még csak felfogni sem képes.
Betűrtem egy tincsem a fülem mögé és megnyaltam az ajkamat, hogy aztán végigmérjem előttem elterpeszkedő meztelen testét. Ezt a még nem egészen tizenhét évesen is olyan gyönyörű és nőies testet, aminek már a puszta látványától is hőség árasztotta el a lábaim közét. Ahogy ott bámultam azt a karcsú alakot és a formás idomokat, el sem tudtam képzelni gyönyörűbbet ezen a világon.
            Na jó, ez most nagyon patetikusnak és csöpögősnek hangzik, de akkor, az előző pillanatok vad szeretkezésének hevében égve, valóban így éreztem. Még mindig ajkaimon éreztem nedveinek csodás ízét, és ahogy lepillantottam, megduzzadt ajkai lankadatlanul tátogtak felém, mintha csak folytatásért könyörögnének.
            Amikor észrevettem, hogy azok a gyönyörtől csillogó barna szemek már nem a semmibe révednek, hanem engem figyelnek, elkaptam tekintetemet legrejtettebb testzugáról, és ártatlan mosollyal az arcomon felé fordultam.
– Hihetetlen vagy! – kacagott fel, és megragadta a tarkómat, hogy magához vonjon és hevesen megcsókoljon.
Valóban, bár magam sem tudom miért, úgy viselkedtem, mint egy szende kislány, aki, azok után is, hogy épp most hajszoltam bele a nyelvemmel egy felemelő orgazmusba, mintha még azt is szégyellné, hogy megbámulja őt.
            Hiába telt el már majdnem fél év azóta, hogy a családjával beköltözött a szomszédba, még mindig nem tudtam elhinni, hogy ez tényleg megtörténik velem. Néha már hajlottam arra, hogy azt higgyem, ez az egész csak álom. Hogy csak mocskos fantáziám hiteti el velem, hogy ez a gyönyörű szép lány, alig pár nappal a megismerkedésünk után a konyhámban kötött ki, és ki sem várva, hogy én tegyem meg az első lépést, úgy támadott le, mint egy nőstényoroszlán.
            Viszont az idő múlásával egyre kevésbé lett volna tartható az a képzet, hogy mindez csak álom. Azután a rengeteg csodálatos óra után, amit egymásnak szereztünk az ágyban henteregve, és azután, hogy a két héttel ezelőtti beszélgetésünk után mennyire elmélyült a barátságunk.
            Két hét? Valóban csak két hét telt volna el az óta? Hiszen mintha már ezer éve ismernénk egymást. Szinte már nem is tudtam elképzelni az életemet nélküle. Anélkül, hogy tapintsam puha bőrét, csókoljam selymes ajkait, és nyelvemet forró barlangjába fúrjam.
– Mi az? – rántott ki merengésemből a hangja. – Mit bámulsz ennyire? – nézett fel rám, továbbra is elterülve az ágyon, mint egy mennyből idepottyant angyal.
– Semmi – ráztam meg alig láthatóan a fejemet. – Csak azon gondolkodom, vajon a cigitől van ilyen borzalmas íze a szádnak, vagy alapból is ilyen.
– De hülye vagy! – kacagott fel, miközben lelökött magáról.
Hangosan hahotázva terültem el mellette a széles ágyon, hogy aztán, megfájdult tüdővel elnémulva én is a csupasz plafonra bámuljak.
– Ez már nagyon hiányzott – törte meg a csendet ismét egy hangos sóhajtással Szomszédlány.
– Mi? Hogy emlékeztesselek, hogy túl sokat bagózol?
– Nem, te lökött! – könyökölt az oldalamba. – Különben is! Nem azt mondtad, hogy nem zavar?
– Engem aztán nem – vontam vállat. – Amíg nem az én lakásomban csinálod.
– Nem könnyíted meg a dolgom – tornászta magát az oldalára, hogy felkönyökölve az arcomba nézhessen. – Pedig már így is legszívesebben az egész napomat itt tölteném.
– Úgy beszélsz, mintha nem tegnap lett volna, amikor úgy megujjaztál, hogy utána alig bírtam összezárni a lábamat.
– Az tegnapelőtt volt – válaszolta, színlelt szemrehányással, mintha mérges lenne, amiért nem emlékszem a pontos időpontra.
– Nem tök mindegy? – kacagtam fel. – Esküszöm, ha rajtad múlna, még az utolsó csepp életet is kikefélnéd belőlem.
– Legalább egy kis örömöm hadd legyen az egész napos szívás után! – méltatlankodott.
– Ne mondd, hogy ennyire vacak a suli!
– Pedig de. Hidd el, csak azért tudom elviselni, mert tudom, hogy utána haza jöhetek, és bevethetem melléd magam az ágyba.
– Nocsak! – ült ki egy kaján vigyor az arcomra. – Ha nem ismernélek jobban, azt hinném, szerelmes vagy.
– Na elmész te… – zsörtölődött, miközben elkezdett feltápászkodni az ágyból, de én kacagva megragadtam a karját.
– Gyere csak vissza? – rántottam magamhoz, hogy pár másodpercnyi nagyrészt csak színlelt birkózás után ismét megadja magát a csókomnak.
Kezemet lassan végigfuttattam selymes bőrén. Éreztem, ahogy formás melle besüpped ujjaim alatt, hogy aztán, mintha csak egy egész más világ lenne, áttérjek feszes hasfalára, ami után végre elérkezek ahhoz a forrón tátongó nyíláshoz.
            Hangosan felnyögött, ahogy egyszerre két ujjam hatolt be nyelvmunkámnak köszönhetően alaposan kitágult járatába. Ajkai elernyedtek, barna szemei pedig egy pillanat múlva ismét a semmibe meredtek, ahogy gyors lendülettel indult el ismét a csúcs felé.
– Esküszöm, egyszer kicsinálsz – zihálta, amikor ismét levegőhöz jutott.
– Te akartad – vontam vállat, de arcomról közben egy pillanatra sem tűnt el a mosoly.
– Az a szerencséd, hogy mennem kell. Különben többszörösen kapnád vissza – fújt egyet, miközben kikászálódott az ágyból.
Ezzel mintha egy pillanat alatt szertefoszlott volna az idill. Bár még mindig gyönyörködve bámultam ruganyos testét, ahogy meztelenül körbesétál a szobában, összeszedve az előző este hevületében szétdobált ruháit, de az a burok, ami jótékony felejtésként borult ránk eddig, darabjaira hullott, hogy ismét kitáruljon a szomorú valóság.
            Az elmúlt két hétben ugyanis nem csak a barátságunk mélyült el jobban, hanem ismét elkezdődött az a lélekölő tortúra, amit tanévnek hívnak. A nyár tovaszállt. Bár odakint még mindig kellemes, meleg idő volt, feltartóztathatatlanul begyűrűzött a városba az az érzés, amit az ősz hoz magával. Mintha a nyár soha nem is létezett volna. Mintha csak egy álom lenne, ami után felébredve ismét vissza kell zökkenni a kegyetlen valóságba.
            Hálát adtam az égnek, hogy itt volt ez a csodálatos lány, aki még ezekbe a napokba is csempészett valami kis örömöt. Figyeltem, ahogy meztelen testét lassan eltakarja, először a bugyiját, majd farmernadrágját felhúzva, hogy aztán tovább folytassa a kutakodást a leglehetetlenebb helyekre elrepült melltartója és topja után.
– Megismételhetnénk ezt valamikor – nyújtózkodtam én is, hogy felkészítsem magam a felkelésre.
– Jó lenne – kacagott Szomszédlány. – De a szüleim már így is mérgesek, hogy suli-időben ilyen sok éjszakát töltök házon kívül.
– Tényleg – tápászkodtam ki az ágyból, mire azonnal testemen éreztem fürkész tekintetét. – Hogyhogy megengedik, hogy ilyen sokszor át gyere?
– Miért ne engednék meg, hogy egy barátnőmnél aludjak? – vont vállat.
– Na de ennyiszer?
– Sok barátnőm van – vigyorodott el.
– Na de ennyire?
Erre már nem válaszolt, csak a vállat vonogatva felnevetett. Tény, hogy a szülei helyében én már gyanakodnék, ha a lányom három napból kétszer egy barátnőjénél akarna aludni. De lehet, ez csak azért van, mert én pontosan tudtam, mit is művel ezeken az éjszakákon Szomszédlány alvás címszava alatt. Amellett pedig, ő sokkal jobban ismerte a szüleit, mint én, így hát nyilván tudta, hogy kell meggyőzni őket.
– Majd csak lesz valahogy – mondtam végül.
– Ja – válaszolta, miközben az utolsó simításokat végezte a ruháján, hogy aztán felkapja az iskolatáskáját. – Majd próbálkozunk. – Azzal odalépett hozzám még egy búcsúcsókért. Miközben teste hozzám simult, ajkaink pedig összefonódtam, éreztem, ahogy egyik keze ismét a lábaim közé csusszan.
– Te kis pimasz! – kacagtam fel, mire ő ismét csak elvigyorodott.
– Sok sikert mára! – intett búcsút miközben elhúzódott tőlem, és elindult az ajtó felé.
– Köszi. Szükségem lesz rá.

******************************************************************************

Kíváncsian várom bárki megjegyzését, észrevételét. Ha úgy jobb, akár még névtelenül is. A lényeg, hogy várom a visszajelzéseket. :)
Ha tetszett a történet, lájkolhatjátok a  a Facebookon a Sinara történetei nevű oldalon.

33 megjegyzés:

  1. Valahányszor olvasok belőle egy újabb részt, mindig nagyon bejön. Talán mert senki se bánná, ha egy ilyen csajszi költözne a szomszédjába. :D
    Kár, hogy nincs ihleted a folytatáshoz, de majd jön az, nekem is van, hogy a legváratlanabb helyzetekkor jönnek a jó ötletek az egésszé gyúráshoz. Hajrá :)
    L

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ötlet az van, csak idő, energia meg beleélés nem, hogy leírjam. :S

      Törlés
    2. :(
      Próbálj pihenni kicsit, ha tudsz. Kis relaxálás forrófürdőben csodákat tesz, úgy lesz energia is, csak legyen időd megtenni. Sok zh amúgy?
      L

      Törlés
    3. Jó lenne, ha ilyen egyszerűen működne. :(
      Sajnos nekem több órányi csend és nyugalom kell ahhoz, hogy megírjak egy történetet. És sokszor még ez sem elég, mert nem jön egy bizonyos átélés. Ez nem azonos az ihlettel. Tudom, mit akarok írni, csak nem tudom beleélni magam, és ettől borzasztó megalkotottnak érzem a történetet. Kb. ez az, amit a "Találkozás egy olvasóval 1."-ben idéztem a tudatos és az ösztönös íróról. Nem tudok ésszel, logikusan, tudatosan felépítve írni, csak szívből, ahogy magától jön. Ha meg nincs meg az átélés, nem látom magam előtt, akkor bármit teszek, olyan, mintha tudatosan írnám, ami meg nem megy. :( Ezt az átélést meg fogalmam sincs, mi irányítja, mi idézi elő, így csak ad hoc jellegű, mikor tudok írni.
      És igen, most a beadandók és zh-k tengere is bezavar.

      Törlés
    4. Amúgy ehhez nyújtanának megoldást az egyperces történetek, amiket már kb. fél óra alatt is össze tudok dobni, és nem is kell hozzájuk feltétlenül átélés (bár igaz, úgy nekem nem jelentenek akkora élvezetet, de jobb, mint a semmi). Csak még nem egészen állt össze a fejemben, hogy ezek hogy néznének ki. :(

      Törlés
    5. Ó, értelek. :(
      Hasonló cipőben jártam nemrég én is. El kellett volna készítenem egy képet, de sehogyan sem tudtam beleélni magam a dologba, aztán 2 hetet rágódtam rajta mire sikerült olyan állapotba kerülni valahogy, hogy rá tudjak hangolódni, és magaménak érezhessem, ne csak egy feladatnak, amit meg kell csinálni. Sajna én sem tudom honnan jön ez a dolog. Gondolom ezt hívják a "múzsa csókjának", csak mit csinálj, ha épp le se szar.. :D Azért azonosulni próbálok valahogy az adott dologgal, csak elég hangulatfüggő, hogy ez hogy sikerül.
      De azért előbb utóbb mindig összejön, neked is tuti. :)
      L

      Törlés
    6. Kép?
      Fotó, vagy festmény? :)

      Törlés
    7. Egyik sem. :)
      Egy rajz, ami szerencsére jól sikerült, mert feltetoválhattam arra akinek lett. Csak ugyanúgy meg kell tervezni az egészet, mintha már ott lenne a helyén készen, aztán próbálok annak a fejével gondolkodni, akinek épp lesz. :)
      Aztán vagy segít az ihlet, vagy nem. :D

      Törlés
    8. És egyébként is szoktál rajzolgatni? Vagy csak "megrendelésre"? :)
      Nekem ez amúgy idegen terep, mert az én kézügyességem még egy ovistól is ciki lenne. XD

      Törlés
    9. Ahogy teheti az időm, rajzolok, gyakorlásból meg csak úgy élvezetből :) Ebből is alakult ki az egész, mindig imádtam csinálni, aztán rájöttem végül, hogy melyik úton is kell elindulnom. :)
      :D
      Viszont a betűkkel nagyon ügyesen bánsz. Olvasgatom ám az írásaid egy ideje. :)

      Törlés
    10. És miket rajzolsz? :)

      Hát, kárpótolnom kell magamat valamivel. XD

      Törlés
    11. A realisztikus dolgok nagyon bejönnek, mint a portrék pl., de a szürrealisztikus dolgokat is bírom, mikor próbálsz "agyfaszt" csinálni. :D

      :D
      És neked mennyire komoly az írás? Lassan annyi minden lesz az oldaladon, hogy akár kiadatni is lehetne. :)

      Törlés
    12. Lehet, felbérellek a történeteimhez illusztráció-készítőnek. XD
      Mit értesz "agyfasz" alatt? o.O

      Csak hobbi. Bár nem zárom ki, hogy egyszer több legyen. Bár egyelőre még messze állok tőle. :)

      Törlés
    13. Csak szólj, és jövök. :D
      Mikor összemosol néhány egyáltalán egymáshoz nem illő dolgot, úgy hogy valahogy mégis illeszkedjenek meg egészet alkossanak. Mondjuk ízeltlábúakat keresztezel emberi testrészekkel. De ez egy betegebb példa.. :D

      Értem. Én szurkolok, hogy összejöjjön. Nem lenne rossz egy nap kézbe venni egy könyvet tőled. :)

      Törlés
    14. Küldesz termékmintát? ^^

      Törlés
    15. Felkeltettem az érdeklődésed? :D
      Mifélét küldjek? :)

      Törlés
    16. Mindig is irigyeltem azokat, akik szépen tudnak rajzolni. :)
      Talán ezzel kárpótolom magam. XD
      De tényleg jó lenne, ha tudnék saját történeteimhez is megfelelő képeket találni/csinálni, de ha én rajzolnám, akkor sírva menekülnétek innen. ^^
      Hát, elsős sorban emberekről realisztikus kép lenne releváns, de az ilyen absztrakt dolgok is érdekesek lehetnek. :)

      Törlés
    17. Én sem bánnám, ha néhány történetet, ami eszembe jut szavakba tudnék önteni. :) Így megmaradnak a fantáziának, míg el nem feledkezem róluk. :D
      Annyira rossz csak nem lehetsz. :)
      Küldök akkor egykét realisztikusat, amiket néhány hónapja csinálgattam. Milyen címre is lehet? :)

      Törlés
    18. Fogalmazd meg nekem pár mondatban az ötleteid, és hátha be tudom dolgozni valamibe ^^
      Ne akard megtudni, mennyire! XD
      brigi898@gmail.com

      Törlés
    19. Jólvan, de majd inkább holnap, ma fáradt vagyok már hozzá, félek, hülyén írnám le. :D
      Ó, azért remény mindig van. :D
      Küldtem a mailt. :)

      Törlés
    20. Nem mostanra értettem, hanem bármikorra. :) Akármilyen hülyén megfogalmazhatod. Elvégre arra vagyok én, hogy kihozzak belőle valamit, nem? ^^
      Igen. Láttam. ;) Válaszoltam is.

      Törlés
    21. Okés. :)
      Igaz, biztosan ügyesen megoldanád. :) Na majd összeszedem a gondolataim, aztán leírom, hátha van benne valami használható. :D

      Törlés
  2. Big, big like! :P Egyszerűen I-M-Á-D-O-M! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Big, big thank you. ^^
      Örülök, hogy tetszik. Tényleg.
      Ha kitalálnánk végre, hogy valósulhatna meg ez az egyperces műfaj, lehetne talán sűrűbb termés is.
      Bocsi, csak ez most nagyon frusztrál, hogy nem áll össze a fejemben. :/

      Törlés
    2. Meglepett mikor olvastam a rövid történetek ötletéről, mert nekem még így sem volt elég belőle. XD persze ez csak az én telhetetlenségem. :D

      Jó a kezdeményezés, hiszen nagyon sokunknak nincs túl sok ideje, de jómagam inkább várok pár napot, és akkor inkább tovább olvasok. De jó az ötlet.

      Törlés
    3. Mármint miből nem volt elég? :)

      Hát, jó lenne, ha működne reális gyakorisággal a hosszabb történet is, de sajna nem. :(

      Törlés
    4. B-ből és Szomszédlányból. :)

      Tudom, és nem is vagyok elégedetlen. Sőt! :) Örülök,hogy írsz! :)

      Törlés
    5. Abból sose elég, mi? ^^

      Valami ötlet, hogy működhetne? :(

      Törlés
    6. Nem bizony. :P

      Nincs, sajna, de gondolkodom. :)

      Törlés
  3. Lányok! (Brigi és Anno) Tudjátok lassan érdekesebb titeket olvasni, mint az egypercest!
    Nem mintha az nem lenne jó (azt tovább tudom gondolni), de a Ti bimbózó "kapcsolatotok" érdekesebb fejleményeket tartogathat!
    Tényleg jó lenne néhány rajzot látni Anonymoustól!

    VálaszTörlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]