2012. november 23., péntek

Ötletözön: Zuhany

Gondolom, nem okozok meglepetést, ha azt mondom, már-már egyfajta ars poeticámmá vált, hogy nem írok pornót. Úgy gondolom, a lecsupaszított szexleírás sokat nem ér. A valóságban nagyon fontos szerepet játszik a kontextus, az, hogy kik is csinálják azt, amit csinálnak, és hogy jutnak el odáig.
Viszont az erotikus történetek, legalábbis nálam, sokszor épp abból születnek, ami önmagában a legtöményebb pornó lenne. E-köré szövöm azt a történetet, ami az erotikus novellát erotikussá teszi.
Most egy olyan ötletet szeretnék megmutatni nektek, amin ez a plusz még nincs rajta, és talán soha nem is lesz. Persze ezt is igyekeztem némi tartalommal megtölteni, és nem csak a kőkemény akciót tálalni. Azt már döntsétek el ti, ez mennyire sikerült!
Szóval, a helyzet a következő:

Á mozdulatlanul állt a zuhany alatt. Lábait enyhe terpeszre nyitotta, fejét pedig hátra vetette, hogy lehunyt szemmel élvezze, ahogy a rá omló víz végigsimítja meztelen testét. Hosszú nap állt mögötte. Hosszú és fárasztó. Néha már azon gondolkodott, miért is csinálja mindezt. Miért nem hagy fel vele, ha ennyi energiát kivesz belőle? Amikor azonban az ilyen napok végén hazaért, mindent szinte egy csapásra elfelejtett. Lehányta magáról a ruháit, beállt a zuhany alá, és élvezte, ahogy a víz végigcsorog az izmain, mintha ki tudna mosni belőlük minden fáradtságot.
Mindezt a nyugalommal teli örömöt azonban nem csak a kellemes, meleg zuhany okozta, hanem valami egészen más is. Valami, bár a megfogalmazás nem a legjobb, amiért érdemes volt minden napot végiggürizni, hogy utána haza érhessen hozzá.
Öröme pedig csak még nagyobb lett, amikor, éppen hogy csak rá gondolt, már hallotta is a fürdőszobaajtó nyílását, és a könnyű léptek neszét a nedves csempén. Kinyitotta a szemét, arcára pedig széles mosoly ült ki.
– Már vártalak, kedvesem – mondta ki hangosan, és figyelte, ahogy a zuhanyfülke ajtaja elhúzódik, és megjelenik előtte egy angyali mosoly uralta arc.
A tündéri jelenés nem szólt semmit, csak könnyedén belibbent a vízpermet alá, hogy egy gyors mozdulattal visszacsukja a műanyag ajtót, és karcsú testét a férfi izmos tagjaihoz nyomja.
– Hiányoztál – lehelte, és ajkait máris Á-éira nyomta.
– Te is nekem, É – válaszolta a férfi, és kezei megpihentek a nő csípőjén.
Belenézett azokba a hatalmas, ragyogó barna szemekbe, és nem tudta megállni, hogy arcára már-már fájdalmasan széles mosoly üljön ki.
Nem tudta, meddig ácsoroghattak ott, de végül arra kapott észbe, hogy a másik gyengéden megszorítja a karját.
– Na! Engedj már el! – kacagta játékosan É. – Ha még sokáig ácsorgunk itt, sosem fejezzük be mosdást.
Azzal kihámozta magát a férfi öleléséből, és a tusfürdő felé nyúlt. Á azonban megelőzte, és kivette a kezéből a tubust.
– Hagyd csak! – mondta. – Majd én.
É szó nélkül engedett neki, és megfordult, miközben a férfi felpattintotta a tubus tetejét, és egy nyomott egy keveset a zselés anyagból a tenyerére. A nő mögé lépett, és miután összedörzsölte két kezét, megérintette a gömbölyű vállakat, és lassan elkezdte a puha bőrbe dörzsölni a tusfürdőt.
Lassan haladt lefele É hátán. Először a lapockáid dörzsölte be, majd centiről-centire haladt lefelé a gerince mentén. A nő lehunyta a szemét és hátravetette a fejét. Rövid vörösesbarna haja a rájuk szitáló víztől elnehezülve hullott alá. Ahogy pedig a férfi közelebb hajolt, pár tincse a mellkasához tapadt.
A gyöngéd kezek még lejjebb hatoltak. Már sokkal inkább simogatták, mint dörzsölték a nő bőrét, keresztülhaladva a karcsú csípőn, le egészen a formás fenékig. É felnyögött, amikor szerelme gyengéden megmarkolta farpofáit, és közben érezte, ahogy a férfi lassan előre ágaskodó férfiassága végigsimít combja belsején.
Még jobban hátradőlt, hátát az izmos mellkasnak támasztva. Á kezei közben elengedték a fenekét, és ismét felfele indultak. Most azonban nem a hátán haladtak végig, hanem meztelen oldalán. Ujjainak hegye gyengéden simított végig a nő hasának peremén, hogy aztán megérinthessék domborulatai szegélyét is.
É felnyögött, és fejét a mögötte álló férfi vállára hajtotta. Á most már sokkal jobban felbátorodott, nem mintha eddig lett volna bármitől is tartani valója, és kezeit könnyedén rátette a két formás dombocskára, hogy gyengéden gyúrogatni kezdje őket. A duzzadt mellbimbók kellemesen karistolták tenyerét.
Aztán az egyik keze újra lefelé indult. Most már előröl simított végig a feszes hasfalon, hogy aztán behatoljon a nő készségesen széttáruló combjai közé, megérintve ágyékát. É hangosan felnyögött, és megmarkolta párja csuklóját, gyengéden vezetve őt hevesen lüktető szemérméhez.
Másik kezével hátra nyúlt, és a férfi tarkóját ragadta meg. Á-t nem kellett sokáig nógatni. Azonnal előre hajtotta fejét, és belecsókolt a szeretett nő nyakának hajlatába, amitől É teste hevesen remegni kezdett.
A nő lábai között ágaskodó szerszám egyre hevesebben lüktetett, és tulajdonosa érezte, ennek gyengéd üteme a combja belsején még jobban felizgatja É-t, szeméremajkai ugyanis egyre hevesebben tátogtak.
– Akarlak – zihálta a nő fülébe, és gyengéden megharapta a lágyan ívelt fülcimpát.
– A tiéd vagyok – érkezett a halk válasz.
Á-nak nem is kellett több. Még mindig a nő mellén foglalatoskodó keze most a másik után indult lefelé, csatlakozva az utóbbihoz félúton, ismét megtelepedve szerelme fenekén. Most már azonban nem csak masszírozta az érzéki félgömböket. Ujjai óvatosan becsusszantak közéjük, hegyük pedig É ánuszát kezdték izgatni, ami ettől hamarosan hevesen lüktetni kezdett, hangos nyögéseket csalva elő a nő torkából.
A férfi legnemesebb testrésze már készen állt. Hevesen lüktetve feszült szerelme lábai közé, miközben a gondos ujjak előkészítették a terepet. Nem is kellett már sok idő, Á kissé hátra lépett, útba igazította tettre éhes szerszámát, majd egy gyors mozdulattal előre lökte.
É szemei elkerekedtek, torkából pedig hangosan feltört az öröm sikolya.

...

A többit már a képzeletetekre bízom. :D

****************************************************************

Ha tetszett a történet, lájkolhatjátok a  a Facebookon a Sinara történetei nevű oldalon.

63 megjegyzés:

  1. Hát,sikerült ám jó kis tartalommal megtölteni! :P Mintha egy történeted közepébe csöppentem volna,olyan in medias res jelleggel ^^ Nekem nagyon átjött,élvezet volt olvasni ezt az Ádám-Éva sztorit :P Csak azt sajnálom hogy nem tervezed hogy raksz mellé köretet,de azért köszönöm hogy elhoztad ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök. :)
      A probléma csak az, hogy nem igazán tudom, milyen eleje meg vége lehetne ennek a közepének. De majd te kitalálod. ^^

      Törlés
    2. Igen,biztosan :D Inkább meghagyom eme részét neked,bízok a szakértelmedben,Master :P Az eleje végül is nem olyan vészes,inkább a befejezése ami miatt én is sikítottam nem csak a nőci xD Hihetetlen érzékkel,pont a legizgalmasabb részénél fejezted abba ^^ Kár hogy nem jött az ihlet :/

      Törlés
    3. Látom, Manó rossz hatással van rád. xD
      Nos, a fantáziádnak is kell hagyni egy kis feladatod. :D
      Igazából nem is nagyon erőlködtem. Nem volt történetötletem, csak ez az egy jelenet, úgyhogy nem is nagyon gondoltam végig.

      Törlés
    4. Manó senkire nix rossz hatással, pláne nem a fiatal, szép, érzékeny lányokra -.- Manó mindenkire jó hatással van -.- Még rád is te hálátlan dög! Rombolod itt az imidzsemet chö.... *puffogás

      Törlés
    5. Fiatal, szép és érzékeny? :)
      Oké, hogy az, de te ezt honnan tudod, Manó?
      Lebuktál. :D

      Törlés
    6. Most már kíváncsivá tettél, te kis huncut. :D
      Na, milyen jó hatással voltál rá? xD

      Törlés
    7. Manó,te leskelődesz utánam? T.T Kezdek félni xD
      Már miért lenne rám rossz hatással? ^^ Nem engedem neki :P De egyébként betaláltad a legutolsó embert akire ezt a szót rá lehetne aggatni :P

      Törlés
    8. Jaaj Lily ha ezt olvasod, én kérek elnézést! Ma kicsit ki van a Master :D

      Törlés
    9. Melyik szót nem lehet rád aggatni? Na, ha nem találtam el akkor jó, Master leszállhat rólam :D
      Na ugye, hogy nem vagyok rossz hatással! Mondtam én, de amaz ott nem hiszi el. Lüke!

      Törlés
    10. Most meg te rontod az imidzsemet, te? Szemet szemért? Nem szép dolog. -.-
      Erre én is kíváncsi lennék, Lily. :D Szóval, mi az a szó? :)

      Törlés
    11. Nem úgy xD Manóra nem lehet azt, hogy rossz hatással van. ^^ Igaz ez nem egy szó, meg akkor rosszul fejeztem ki magam :) De azért igyekszem xD

      Törlés
    12. Hát vagy a fiatalra vagy a szépre vagy az érzékenyre gondol, hogy nem igaz rá nem? Mindegyikben téved, nagyon is az.
      Dehogy rontom az imidzsedet, én mindig csak építem ^^

      Törlés
    13. Jah tehát tényleg beletrafáltam az előbbiekkel, hát igen az évek meg a tapasztalat ^^
      Master felhívom figyelmed erre a bizonyos mondatra : "Manóra nem lehet azt, hogy rossz hatással van. ^^" Látod??? O.O Ennyi.... ^^

      Törlés
    14. Egyre gyanúsabbak vagytok nekem ti ketten. xD

      Törlés
    15. Lily ártatlan, én meg mint egy ma született bárány, sőt még meg sem született bárány. Csak neked dirty a fantáziád. De pont ezért szeretünk :)

      Törlés
    16. Na ez most nagyon úgy hangzott, mintha magadra akarnál vállalni minden felelősséget, hogy őt mentsd.
      Ebből már nem dumálod ki magad, Manó. XD

      Törlés
    17. Dehát nix miből kimenteni, tud ő vigyázni magára nagy lány már. Igaz a felelősség az enyém mindenben pl. abban is hogy szegény fő téma lett :D Ez csak a te képzeleted szüleménye. Kész sci-fi forgatás zajlik a fejedben :)

      Törlés
    18. Még ha csak sci-fi lenne. XD

      Törlés
    19. Igen,csak pár percre toltam el a biciklit,de már peregnek az események :D Manó csak szimpatizál,te meg már kombinálsz itten :D Hiába,a Master agyat nem lehet csak úgy kikapcsolni,világos ;)

      Törlés
    20. Abszolút egyetértek!!!
      Nem lehet kikapcsolni hát, már sztorin töri a bukót fogadok... nem tud leállni :D

      Törlés
    21. Igen :D Még egy ártatlan dologból is képes kihozni a kisördögöt ^^ Ez minden bizonnyal külön művészi vénát igényel :) Hagyjuk csak békében önmegvalósítani. xD

      Törlés
    22. Csak vigyázzatok, mert még a végén ketté áll a fületek az önmegvalósításomtól! xD

      Törlés
    23. Személy szerint,én állok elébe :P Come on,Master! ^^

      Törlés
    24. Szavadon foglak, ne félj! ;)
      Bár igaz, nehéz lenne bármi kompromittálót is írnom (már persze ha akarnék) így, hogy gyakorlatilag semmit se tudok rólad. :D

      Törlés
    25. Mi az, hogy semmit se tudsz? Fiatal, szép és érzékeny. Ja és jó hatással vagyok rá ^^ Ennél több infó nem kell, magára fog ismerni :D

      Törlés
    26. Én nem félek attól. ^^ Tehát akkor Manóról már tudsz kompromittáló dolgokat? :P Kezd érdekes lenni ;) :P

      Törlés
    27. Ja. Ismerem minden mocskos kis titkát. xD
      Na jó, azért azt nem, de annyit mindenképp, hogy ha akarnék, tudnék olyan történetet írni, amiből rá lehet ismerni. Rólad azon kívül, hogy mit tanulsz, és hogy érdekelnek a történeteim, szinte semmit.
      És nem, Manó, az nem elég, hogy fiatal, szép és érzékeny, mert akkor akár Szomszédlány is lehetne... Na basszus! O.O XD

      Törlés
    28. Manóról nix semmi kompromittáló -.- Manó kikéri magának -.- Manó tiszta mint a hó -.- ^^

      Törlés
    29. De, mint tudjuk, elég csak egy kis pletyka... xD

      Törlés
    30. Ahh, rájöttem, hogy túl sokat árultam el magamról. Nem vagyok elég titokzatos -.-

      Törlés
    31. Tehát akkor nem csak egy titok van :P Így még érdekesebb ;) ^^
      Na akkor majd én leszek a Szomszédlány szomszédja :D Egyébként fogalmam sincs hogy mi lehetne az ami alapján magamra ismernék egy történetben. :)

      Törlés
    32. Mármint a másik szomszédja ;) Akarommondani.

      Törlés
    33. Pl. ha tudnám, hogy nézel ki, hol élsz, miket szeretsz csinálni, meg hasonlók, azt beleszőhetném, és úgy már minimum gyanús. :)

      Nyugi, azt észrevenném, ha egy lakásban laknánk, annyira meg nem vagyok skizofrén, hogy magammal beszélgessek. xD

      Törlés
    34. Szerintem azt rám értette :D

      Akkor Lily te leszel a Szomszédlány szomszédja én meg majd a másik szomszéd ^^
      Hude dirty egy emelet lenne :DDD Persze csak miattatok! -.-

      Törlés
    35. Az lenne aztán az orgy überfantasztik. XD

      Törlés
    36. Jaa hogy a Szomszédlány szomszédjának a szomszédja? :) Megy ez,gyerekek :D Igen Manó,te lennél aki mindig mindenben ártatlan,a bölcs hallgatag ^^
      Oké,akkor egy kis adalék. Pesti vagyok,gitározok,kék szem,barna haj,nem tudom mire gondolsz még :'D Nagy vonalakban.
      Brigi,így lesznek a jó történetek :D Ha nincs ihlet,megkérdezed a másikat hogy van e valami ötlete xD Nem rossz :)

      Törlés
    37. És még gitározik is... hát mondtam én, hogy szintén zenész , nem meg mondtam? De megmondtam! Olyan okos vagyok xD

      Törlés
    38. Abszolút egyetértek a fent említett jelzőkkel kapcsolatban ^^

      Törlés
    39. Adjátok nekem itt az ötleteket. Lehet, tényleg beköltöztetlek "titeket" Szomszédlány mellé. xD
      Kék szem, barna haj? Az nagyon jól tud kinézni. :D
      És mit szeretsz még csinálni gitározáson kívül? Haverok, buli, mozi, pasik... csajok? :D Meg, hogy a sztenderd dolgoknál maradjunk magasság, milyen ruhákat szeretsz hordani (mert pl. én az idegbajt kapnám, ha szoknyát akarnának rám adni, még ha fikcióban is :D ) ilyesmi.

      Törlés
    40. Na látod ^^ Ha nincs ihlet csak szólj ;) :P
      Haverokkal sokat szoktam lógni,romkocsmák,koncertek minden mennyiségben ^^ De azt már tudod hogy kapcsolatban vagyok! xD Szeretem a sportos,de mégis csajos ruhákat,a kényelem mindenek előtt ^^ A szoknyától én is sikítófrászt kapok,tehát gatyapárti volnék :) Magasság olyan 168-169,nem tudom neked megmondani pontosan ^^" Ezekből már össze lehet hozni valamit? :P
      Manó,te ráéreztél a hihetetlen hatodik érzékednek köszönhetően ^^

      Törlés
    41. Ha bármi ötlet, meglátás van, azt nyugodtan írd le bármelyik történethez (vagy ilyen ötlethez)! Szívesen fogadom, és hátha elindít valamit. ;)
      És ez minden olvasómra érvényes.
      Na és milyen koncert? Milyen zenét szeretsz?
      Azt tudom, hogy kapcsolatban vagy, illetve... most már tudom. xD A srácot említetted, de, akkor megkérdezem direktbe, szereted a lányokat is, vagy az érdeklődésed pusztán... fogalmazzunk úgy, elméleti? :) (Ezt a történeteimre értem, meg azért a megjegyzéseidben sem fogod vissza magad különösebben. :D )

      Törlés
    42. Alakítsunk zenekart ^^ B. fog énekelni xDDD Az lesz a nevünk hogy anti-szoknya :D
      Igen, tudom hogy hihetetlen a 6. érzékem mindenkibe belelátok O.O

      Törlés
    43. Én meg előveszem a jóstehetségem, és megmondom neked, nem fogsz találni olyan helyet, ahonnan ne dobnának ki minket az első próba első tíz perce után. xD

      Törlés
    44. Leírom én neked ha van bármi ^^
      Főleg rockot hallgatok,annak szinte minden ágát ^^ És akkor már kitalálhatod könnyen hogy milyen koncertekre járok :D Példának okáért,múlthéten Road-Alvin-Depresszió koncerten emeltem az est fényét. :P Meg még befigyelnek a bandák a baráti körben is,mert akad néhány :) Többek közt a srácom is,tehát nekem szinte már kötelező xD Ja meg gitározásban is a rockot mívelem :)
      Milyen most már tudod? xD Már a múltkor is mondtam ^^ Vagy csak elfelejtődött. Válaszolok direktbe,mondjuk úgy hogy csak elméleti :) Mert még úgy gyakorlatban nem volt alkalmam végül is,mindig volt mellettem egy srác aztán huss. De pl. az utcán megnézem őket,érted :D Meg a történetek.hu-ra sem a leszbi sztorikért mentem fel,ahol megismertem a te műveidet is,hanem a heterók miatt ^^ Csak aztán beleolvastam egy fordításodba,megtetszett és most itt vagyok xD

      Törlés
    45. Most tényleg nem jelenítette meg a hozzászólásomat vagy csak én vagyok ilyen hülye hogy nem látom? xD Pedig már egyel több comment van kiírva az összesbe mint mielőtt írtam. Bakki. xD

      Törlés
    46. Már jó ~.~ Na. Milyen jól elvagyok itt magammal xD Befigyel a skizo állapot amiről beszéltünk :D Jujj.

      Törlés
    47. Azt látom, hogy itt vagy. :D Ráadásul ilyen későn? Hogy fogsz így hétfő reggel felkelni? ;)
      Depresszió? Azt én is nagyon szeretem. :D Én is rock-párti vagyok, de amúgy "megeszek" bármit. Igazából csak hangulattól és a konkrét számtól függ.
      Na és, ha már ilyen komoly ismeretségi köröd van, esetleg te is játszol valamelyik bandában? Vagy nálad a gitár csak hobbi?
      Nem mondtad. Azt mondtad, hogy egy sráccal rosszalkodtál a mosdóban. De ebből nem következik, hogy még most is meg van a srác. Legalábbis nekem nem. :D
      Szóval nem zavarna, ha bekerülnél egy leszbi történetbe? Mert jó úton haladsz felé. :D

      Törlés
    48. Remélem, láttad a "Közérdekű közlemény"-ben kiírt instrukciót. Bár, okos lány vagy, talán te hamarabb is rájöttél, mint én. Igaz, könnyebben üzenhetnék neked, ha tudnám valami elérhetőségedet. :/
      No mindegy. Most meg itt ébren tartasz. Látod, mit teszel velem? :D Nők. XD

      Törlés
    49. Nem tudom,majd kinyitom a szemeim,általában úgy sikerülni szokott ^^ :P Egyébként is későn fekvős emberke vagyok :) És hogyhogy te is erre kolbászolsz ilyenkor? :P
      Örülök hogy szereted! :D A rockot is meg a Depit is :) Esetleg voltál a koncerten is? ^^ Vagy nem nagyon jársz ilyen helyekre?
      Egyenlőre csak hobbi :) Bár hívtak bandába,ha akarnék akkor bármikor mehetnék (fúú ez most de nagyképű volt xD),de egyenlőre nincs időm. Belelátok,sok munka van ám ezek mögött. De ami késik nem múlik ;) Noszogatva vagyok már,lehet hogy nem fogom tudni megkerülni :) De nem is akarom ^^
      De utána mondtam hogy együtt vagyunk :P Vagy nekem csal az emlékezetem? xD Bocsi,nem emlékszem pontosan,elnézésedet kérem ha nálad az igazság. Lusta vagyok visszalapozni :')
      Nem,nem zavarna ^^ Ha nagyon el akartam volna kerülni akkor nem jutottunk volna el odáig hogy meg tudjad kérdezni hogy zavarna -e? :D

      Törlés
    50. Most láttam,hogy felhívtad rá a figyelmem ^^ Rájöttem egyébként tényleg előbb,már kínomban mindenre rákattoltam xD De eddig ez nem volt így O.O Mindegy,is már tudom hogy ez a módja ^^ De te is ébren tartasz engem :P Hogy is van ez akkor? :P
      Az ucsó mondatom végén csúnyán mutat az a kérdőjel,csak elkalandoztam és odabiggyesztettem a végére,de oda pont járna :D

      Törlés
    51. Hát ja. De ha tartósan keveset alszol, akkor utána hamar vissza is fog csukódni a szemed. Tapasztalatból mondom. :)
      Én is amúgy későn fekvő típus vagyok, de ennyire azért nem. Ébren tartasz, te csalfa nőszemély. XD
      Hát, nem vagyok egy koncertre járós fajta. Az nem az én világom. Általában inkább csöndesebb, merengősebb vagyok, de ha épp a zene köt le (ami azért nem olyan ritkán fordul elő), akkor szeretem, ha rajtam múlik, mikor mit hallgatok, és mikor kapcsolom ki. Koncerten ugye, de még bulihelyen is nehezen megoldható. :D
      Látod, miket húzol ki belőlem? :D Pedig az ilyeneket a következő "Találkozás egy olvasóval"-ban részletezhetném. XD

      Törlés
    52. Eddig is így volt. Vagy legalábbis az óta a pár nap óta, mióta én észrevettem. :D
      Akkor kölcsönösen ébren tartjuk egymást és "holnap" együtt kókadozunk. Mit szólsz? XD

      Törlés
    53. Majd kipeckelem a szemem. ^^ Vaaagy délutáni szunya lesz belőle,amit azért utálok mert akkor megint későn fekszek le és tádámm,ugyanott vagyok :D Ki van ez találva kéremszépen.
      Kikérem magamnak,még hírből sem ösmerem a csalfaságot ^^ Mit akarsz már kihozni belőlem? xD Te kis éjjeli bagoly. ^^
      Kár :/ Pedig az élő zenén kívül kevés jó dolog van ám :P Legalábbis számomra,ahogy a mellékelt ábra is mutatja. Van neki egy bizonyos hangulata ^^ De a merengés sem rossz dolog,nekem is többet kéne :D Ez egy tipikus Master tulajdonság :P Tudod,az átszellemülés :D
      Nembaj,biztos lesz még miket részletezni majd ;) Úgy kell csinálni hogy lehessen :D Nem is tudtam hogy tervezel még olyat xD Jól fogok ma már aludni,ha egyszer eljutok odáig xD
      Kókadozzunk *-* Én már rá vagyok készülve,és attól félek ezen egy dupla adag kávé is csak rövid ideig fog tudni segíteni. Majd futok egy kört a hidegbe,hátha magamhoz térek :D

      Törlés
    54. Jó annak, aki megengedheti magának a délutáni szundit. XD
      Igen. Van az élő zenének egy varázsa. De ha aktuálisan nem köt le valami miatt, marha idegesítő, ha non stop a füledbe dübörög.
      Mármint mit tervezek? Következő "Találkozás egy olvasóval"-t? Hát, ha volt 1, kell, hogy legyen majd 2, 3, 4 és a többi is, nem? :D Feltéve, hogy megérjük. És persze kérdés, hogy mikor.

      Törlés
    55. Igazából nem engedhetném meg magamnak,de van az a pont amikor már nem lehet parancsolni az ösztönöknek :D Ne érts félre,van ám akaraterőm,csak van hogy szarok a világra xD
      Értem hogy érted ezt a koncertes dolgot. Velem tán azért nem esik meg az ilyesmi,mert ha valami miatt nem is köt le a dolog,mindig figyelem a gitárost hogy hogy játszik és lesem elfele a technikát :P Bár ritkán esik ez meg,általában együtt jár a tombolás meg a leskelődés xD
      Arra gondoltam. Nem figyeltem amikor publikáltad hogy számozva is volt :) Édes az ilyen "csalódás" xD
      Én már megyek az ágyba,gyakorlatilag duplán látok és holnap reggel sem lesz ez másként :'D Korán keltem ma >.< Jót ne halljak rólad addig és aludj szépeket ^^ Gyorsan,sokat :P

      Törlés
    56. Self-control, ahogy Manó mondaná. XD
      Hát igen. Mindenkinek meg van a maga szenvedélye. Neked ez, nekem más. Így kerek a világ.
      Remélem, máskor is csalódsz hasonlóan édesen. :D
      Igen. Én is gondoltam rá, hogy megyek már aludni, de akkor nem vesztek vele semmit. :D Látom, már a fogalmazásod is kicsit összekutyulódik. XD Remélem, én is csak rosszat hallok majd rólad. ;)
      Várlak holnap is. Ha másra nem, legalább kókadozni. :D De csak örülök, ha ontod a kommentjeidet minden mennyiségben.
      Jó éjt!

      Törlés
  2. Ez az írás!
    Előre megfontolt szándékkal elkövetett izgatás!
    Feljelentlek! Hol is? :D ;-)

    VálaszTörlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]