2013. június 10., hétfő

Sorozatajánló - South of Nowhere

Nos, az eddig érkezett ajánlatok után kezdésnek megpróbálom ezt lenge kis alkotást. Az első rész után, összegezve a tapasztalatokat, nem csalódtam. Bár azt majd a jövő dönti el, ez pozitívum, vagy negatívum.
A South of Nowhere (szó szerint lefordítva "A semmitől délre", nem tudom, van-e magyar címe) tulajdonképpen a szokványos tinisorozatok egyike. Los Angeles, gimi, pompom lányok, kosaras srácok, gimis élet, szerelmek, barátságok, viszályok, mindenkinek köze van mindenkihez és működik a megszokott nagy "tápláléklánc". Amellett persze ki lehet játszani a jó öreg rasszizmus kártyát is, avagy Amerika a lehetőségek hazája, vagy ez csak attól függ-e, ki vagy és honnan jössz. Mindezt viszont csak a maga laza módján.
Na jó, ezzel lehet, sok embernek elvettem a kedvét. Őszintén, talán ennyi alapján nekem se jutna eszembe belenézni. De, egy rész után, igaz, annyira nem nyilatkozhatok, de ha be is soroljuk a tiniromantika kategóriájába, annak azért erősen az elitjébe tartozik ez a sorozat. Az első rész pedig ígér azért érdekes dolgokat. Elsősorban a nem túl szokványos szálat a főszereplőnkről és barátnőjéről, aki "nem aggat magára címkéket", de mindenki más leszbikusnak tartja.
Apropó, ha már itt tartunk, azért kijönnek az általános hollywoodi klisék. Főszereplőnk, Spencer, első napját tölti az új sulijában, belebotlik egy lányba, akivel az első pillanatokban erősen arra hajlik a mérleg nyelve, hogy utálják egymást, a nap végére mégis a legjobb barátnők lesznek. Na ez nekem kicsit gyors. Bár, elismerem, ha nem az ő bimbódzó barátságukról szól a sorozat "hogy találjunk barátokat"-jeligével, márpedig nem arról szól, akkor uncsi lenne ezzel elszöszölni. Amellett meg, eléggé bizalmatlan alak volnék, szóval lehet, csak velem van a probléma.
Mindenesetre, egy esélyt szavazok ennek a sorozatnak. Majd meglátjuk, mi lesz. Velem tartotok?

Ui.: Természetesen az ajánlatokat továbbra is várom a másik poszthoz. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]