2014. január 27., hétfő

Érzelmek harca III. rész 9. fejezet

Előzmény: Érzelmek harca - Prológus
Közvetlen előzmény: Érzelmek harca III. rész 8. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1999

*****************************************************************

Már sötét volt, amikor megérkezett a váratlan vihar. Mindenfelé villámok cikáztak.
Cassidy épp egy másik dalt énekelt, részegen mozgatva lábait a ritmusra. Andreának is már jócskán a fejébe szállt az alkohol, de most már nem kérte meg még egyszer, hogy táncoljanak, csak mosolyogva nézte őt. Már ez az élmény is magával ragadó volt.
Aztán hirtelen hangos villámlás szakította őket félbe. Mindketten felnéztek a csillagtalan égre, amit teljesen elleptek a felhők. Most érezték csak meg a hűvös szelet.
- Ugye ez nem valami esőtánc volt? - viccelődött Andrea.
Cassidy felnevetett és megrázta a fejét, majd ismét felnézett az égre.
- Nem annak volt szánva.
Az eső szinte azonnal eleredt. Mire összepakoltak és beültek a kocsiba, már bőrig áztak. Mintha megnyílt volna az ég. Cassidy ledöbbenve roskadt be a vezetőülésbe.
Beindította a motort és bekapcsolta az ablaktörlőt. Teljesen kitisztult a feje, miközben visszahúzódott az útra és elindult a vastag ködben. Andrea némán ült mellette és csak figyelte a sötétséget áttörő fényeket. A kihalt út úszott az esővízben. Cassidy alig tudta egyenesben tartani az autót.
Nem szólt semmit, csak az útra koncentrált. A teste remegett a hirtelen beállt hidegtől. Andrea gyengéden megérintette a vállát, de ő elhúzódott.
- Nem volt szó esőről - próbált valami beszélgetést kezdeményezni.
Andrea halkan sóhajtott.
- Tudom - válaszolta szárazon és ő is kibámult a sötétségbe, - Ha idekint maradunk, még megfázol.
- Jól vagyok - válaszolta Cassidy, majd tüsszentett egy nagyot. - Én jobban aggódom miattad. - Nem mehetünk tovább ebben az időben. Még nekimegyünk valaminek.
Andrea figyelte az út mellett elhúzó fákat, majd hirtelen felfigyelt egy villanásra. Megvárta, amíg ismét a megfelelő irányba fordulnak, és amikor ismét meglátta, felnyögött.
- Egy ház. Oda tudsz menni?
Cassidy is látta a fényt és arrafelé indult.


***


A ház környéke kihalt volt. Úgy tűnt, csak időnként jár ide valaki rendben tartani. Volt egy kis tó nem messze, ahol lehetett pecázni meg úszni. Tökéletes kis nyaralóhely.
Cassidy leparkolt a ház előtt, Andrea pedig kiugrott, hogy az ajtóhoz rohanjon. Cassidy remegve követte őt és hangosan felnyögött, amikor megérezte a hideg esőt a bőrén.
Elővettek egy zseblámpát és benéztek az üvegajtón, de nem látták odabent élet jelét. Bútorok se voltak, ami különösen hatott egy ilyen jó állapotban lévő házikónál. Cassidy aztán valami rejtekhely után kezdett kutatni, ahova a kulcsot dughatták. Ahogy az ajtót tapogatta, megérzett egy kis rést a keret és a fal között. Ott meg is találta, amit keresett. Elmosolyodott és diadalmasan Andreára nézett.
- Megvan.
Andrea visszamosolygott rá és figyelte, ahogy a zárba tolja a kulcsot.
A ház piszkos volt és sötét. Nem volt sem áram, sem semmi jele, hogy valaha is lett volna. Hideg volt. Nagyon hideg. Hangos dörgés hallatszott, mire mindketten ugrottak egyet.
Beletelt pár pillanatba, mire rájöttek, csak a villámlást hallották.
Kimentek a konyhába, hogy keressenek valami fényforrást, és végül találtak egy gázlámpát.


***


Andy teljesen meztelen volt a pokróc alatt, amit Cassidy rá terített. A haja még mindig vizes volt és esély sem látszott rá, hogy megszáradjon. Szorosan összehúzta maga előtt a pokrócot és a földön kuporgott a gázlámpa mellett. Némán hallgatta az eső kopogását, amíg Cassidy vissza nem tért a konyhából és letérdelt elé. Ő is remegett, és a haja a vállához tapadt.
Andy egyértelműen látta, mennyire fázik, és tudta, ha nem szabadul meg a vizes ruháitól, meg fog fázni.
- Cassidy! - húzódott közelebb hozzá. A másik nő ránézett, amikor megérintette a homlokát. Andrea érezte az enyhe lázat. Nem tűrt ellentmondást, amikor szétnyitotta a pokrócot és magához húzta Cassidy-t. A nő eleinte tiltakozott, de aztán lassan megnyugodott. Andy-hez simult, csak félig felfogva a barátja meztelenségét. Remegett a hidegtől. Andrea a fejéhez simította az arcát és Cassidy orrát megütötte a kölnijének illata.
Aztán Andy visszahúzódott és rá nézett. Elkezdte kigombolni Cassidy felsőjét, tudva, hogy ez az egyetlen mód, hogy valahogy felmelegítse.
Cassidy ajkai elnyíltak, ahogy halkan zihált és Andy keze után nyúlt, hogy leállítsa. A másik nő rá nézett.
- Muszáj, Cassidy. Meg fogsz fázni.
Cassidy megadóan elengedte a másik nő kezét, Andy pedig folytatta a vetkőztetést. Amikor már egyretöbb ruhadarabtól szabadította meg Cassidy-t, ráébredt az ő testén is úrrá levő remegésre. Igyekezett nem Cassidy testére nézni. Csak a nő szemeit figyelte, miközben nyelvével lassan megnedvesítette kiszáradt ajkait.
Ahogy egyre több ruhától szabadította meg, az ő testét egyre jobban elöntötte a hév. Minden erejére szüksége volt, hogy ne bámulja Cassidy feltáruló ágyékát.
Cassidy a reakcióit figyelte. A láza ellenére ő is érezte a rá törő remegést.
- Andy - suttogta, majd felemelte a kezét, hogy megérintse a másik nő arcát. Lassan magához húzta őt. Megborzongott, ahogy Andrea ujjai végigsiklottak a karján, mielőtt ajkaik összeértek.
Egy pillanatra megfeszült a teste Cassidy puha ajkainak érintésétől, de aztán elmúlt és átdugta a nyelvét a másik nő szájába. A teste majd felrobbant a gyönyörtől. Sosem vágyott még semmire ennyire. A felismerés pedig, hogy ennyire akarja ezt a nőt, félelemmel töltötte el. De a szenvedélynek ez se vetett véget. Csak még intenzívebb lett.
És Cassidy is reagált. Most ő tolta át a nyelvét Andrea szájába, miközben fölé hajolt. Abban a pillanatban minden eldőlt. Andrea érezte, hogy ő Cassidy-hez tartozik, és nem is akart máshol lenni. Cassidy olyan erővel szorította magához, hogy mozdulni sem bírt.
Aztán Cassidy elhúzta az ajkait Andrea szájától, hogy a testét csókolgassa végig, amitől a másik nőnek egy pillanat alatt felforrt a vére. Felnyögött, élvezve Cassidy csókjait. Felnyögött az élvezettől, ahogy Cassidy teste hozzá simult. Már nem létezett számára semmi, csak a másik nő érintése, ahogy a mellbimbóit kényezteti.
Cassidy gyengéden izgatta a kemény mellbimbókat és érezte Andy remegő testét, miközben a másik nő nedves ágyéka a hasának feszült. Most már semmi sem állíthatta meg őket. Érezte, ahogy a másik nő teste megemlekedik, hogy az övének feszüljön, és ebben a pillanatban övé volt a világ minden boldogsága.
Cassidy már nem gondolkodott. A testét elöntötte a gyönyör, ahogy kényeztette azt a nőt, akibe mindig is szíve mélyéből szerelmes volt. Érezte, ahogy Andy teste megfeszül, miközben ő egyre lejjebb mozdult, csókjaival kényeztetve őt.
Sose hitte volna, hogy egyszer eljön ez a pillanat. Hogy egyszer az álmai valóra válnak. Gyengéden csókolgatta Andy hasát, miközben a belső combját simogatta. Orrát megtöltötte a nő édes illata és mindennél jobban vágyott rá, hogy bele nyaljon, de még várnia kellett.
Andrea felnyögött az élvezettől, amikor a másik nő lassan belé tolta az ujjait. Lehunyta a szemeit, ahogy teste megfeszült az élvezettől. Minden erejét elvesztette a gyönyörtől.
Cassidy is érezte, ahogy a testét megtölti a szenvedély, miközben Andy egyre jobban hozzá nyomta az ágyékát. Andrea már nem akart mást, csak magában érezni azokat az ujjakat. Cassidy pedig megértette kimondatlan vágyait és lassan mozgatta benne az ujját. Közben az ő ágyéka is lüktetni kezdett,
Andy testét elöntötte a gyönyör. Teljesen megmerevedett és többé nem létezett számára más, csak a végtelen élvezet. Érezte, ahogy könny csorog le az arcán, majd Cassidy kihúzza belőle az ujjait és gyengéden simogatja a bőrét. Beletúrt Cassidy hajába és ráemelte a tekintetét.
- Ó, Cassidy! - nyögte. Aztán csak elterült a földön és levegő után kapkodott.
Cassidy a hasán nyugtatta a fejét és gyengéden simogatta Andrea combját. Kimerültek mindketten. Andrea magához húzta Cassidy-t, hogy testük egymáshoz simuljon. Cassidy gyengéden puszilgatta a nyakát és a vállát és érezte, ahogy Andy ujjai végigszaladnak a hátán. Aztán ajkaik ismét összefonódtak.
A vágy ismét tetőfokára hágott bennük. Egyikük sem szólt semmit. A testük beszélt helyettük, ahogy feljuttatták egymást a csúcsra újra és újra az éjszaka folyamán. Sikolyaik hangját pedig elnyomta az eső.


***


Egymás karjaiban aludtak el, felmelegítve egymás testét. Andy Cassidy karján nyugtatta a fejét és élvezte, ahogy a másik nő meztelen teste az övéhez simul.
Félálomban érezte, ahogy a másik nő szabad karjával átöleli a derekát és közelebb húzza őt magához, hogy nyaka hajlatába temethesse az arcát és beszívja parfümje csodálatos illatát, mielőtt ismét álomba merült.

Folytatása következik!

11 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Én imádom 😊 Iza (amelyiket nem ismered)

      Törlés
    2. Ennek örülök. :)
      Amúgy sejtettem, hogy nem a másik
      Iza vagy, mert ő másképp írja alá, ha egyáltalán. :D És őt azért már felismerem a kommentjeiből.
      De tehetünk érte, hogy téged is megismerjelek. ;)

      Törlés
    3. én is imádom (eredeti kommentelő :) am Móni :$

      Törlés
    4. Ennek is őszintén örülök. :)
      A "valaki aki jelentéktelen" nevet amúgy látom, szóval téged nem keverlek össze mással, de Móni meg jobban tetszik, szóval... :D
      De miért pirultál el? :)

      Törlés
    5. mert csak :D :P xD nem tudom :)
      (Móni)

      Törlés
    6. Oké. Te tudod. :D
      Mindenesetre örülök neked. ;)

      Törlés
  2. Katia N. Ruiz írásai a te fordításaidban még mindig nagyon nagyon jó párosítások! :) Már vártam ezt a részt! :) Köszi a fordításért! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy így gondolod. :)
      Sajnos már nem nagyon van befejezett regénye, de ez még kitart egy ideig, és remélhetőleg találunk majd mást is, ami tetszeni fog. :/

      Törlés
    2. Igen, amennyire utánanéztem az én angol tudásommal is láttam, hogy azért még lesznek bonyodalmak szépen. :)
      Ettől nem félek, eddig is akadt mindig valami. :) Szerintem, ezután is fog! :)

      Törlés

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]