2013. október 28., hétfő

Testvérháború V. rész 1. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus
Közvetlen előzmény: Testvérháború IV. rész

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************


A szerelem soha nem vész el


És most a karjaimban tartalak
Szeretlek,
Megérintelek,
Megcsókollak,
Vigyázok rád,
És Mindig Velem Leszel…


Amikor Katie felébredt, Frances még békésen aludt alatta. Melleik lágyan egymáshoz nyomódtak és a lány magán érezte felesége forró leheletét. Nem tudta, mennyit alhatott, mióta a hosszú és forró szeretkezés végén álomba merült, de odakint még mindig sötét volt. Félrebillentette a fejét, hogy felnézzen Frances gyönyörű, szendergő arcára. Testét elárasztotta a végtelen szeretet és gyengéden megcsókolta a nő arcát.
Frances fészkelődött egy keveset, Katie-nek viszont már emiatt is nagy erőfeszítésre volt szüksége, hogy ne essen le a keskeny kanapéról a padlóra. Elmosolyodott, ahogy Frances kinyitotta a szemeit és rá nézett. A nő viszonozta a mosolyt.
– Bonjour, mon amour – suttogta.
Katie mosolya még szélesebb lett.
– Jó reggelt neked is, szerelmem – suttogta vissza szeretetteljesen, mire Frances gyengéden szájon csókolta őt, szorosan Katie vállai köré fonva karjait. A lány Frances hasát simogatta, amitől a nőben ismét fellángolt a szenvedély.
– Valakinek nem volt elég a tegnapi adagja – mosolygott cinkosan Frances és megremegett a teste, amikor Katie keze a combjai közé siklott.
A lány felnevetett.
– Ne légy álszent, kedvesem! Te is tudod jól, hogy te is ugyanezt csináltad volna, ha előbb ébredsz fel – simogatta a nő remegő ágyékát.
Frances feljebb tolta a csípőjét, hogy a lány kutató ujjaihoz simítsa, majd felnyögött a vágytól. Katie újult erővel izgatta őt, gyengéden megérintve Frances csiklóját. Aztán felnézett a nő elnyíló ajkaira, szorosan lehunyt szemeire és érezte, ahogy felesége ágyéka a kezének feszül. Aztán, amikor a nő a legkevésbé sem számított rá, Katie belé hatolt.
Hangosan felnyögött és a teste megfeszült, teljesen rátolva magát a lány ujjaira. Egyre nehezebben vette a levegőt, ahogy Katie gyorsított a tempón, miközben ajkait Frances mellbimbója köré fonta. A puha ajkak érintésétől szinte felforrt Frances vére. Elsöprő erővel tört rá a gyönyör, mire válaszként Katie teste is hamarosan megfeszült. Kihúzta az ujjait Frances testéből, majd érzékien megnyalta ajkait.
– Te… te… – zihálta Frances – Te isteni csoda.
Katie csak mosolygott, majd ismét Frances karjaiba simult, hogy lehunyja a szemeit és álomba merüljön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]