2013. október 6., vasárnap

Váltás 4.

Kedves olvasóim!
Már egy jó ideje bennem van a késztetés, hogy a blogomat minél színesebbé és változatosabbá tegyem. Természetesen, közkívánatra, első helyen továbbra is a történetek állnak és azon belül is a leszbikusok, és ha csak egy valamire van időm, akkor azzal foglalkozom. Emellett viszont, ha úgy adódik, minél több és minél változatosabb bejegyzéseket szeretnék nektek feltölteni.
Ennek keretében a Zeneajánló és a Filmajánló mellé bejön egy harmadik rovat, a Kisfilmek. Ide a youtube-ról fogok beágyazni kisfilmeket. Tematikát nem szeretnék megszabni, mert az energiát inkább a történetekre fordítanám. Így az se kizárt, ez a kezdeményezés egy idő után elhal, de igyekszem mindig, ha időm és kedvem van, újakat kitenni. Az elsők biztos köszönőviszonyban sem lesznek az erotikával, bár... ki mit nevez annak, de idővel nem tudom, ez hová fejlődik.
És ha már itt tartunk, és történetek, hogy szélesítsük a palettát, természetesen továbbra is a leszbikus történetek túlsúlya mellett, szeretnék majd fordítani pár gruppen történetet is. Már figyelem a Literotica megfelelő kategóriáját. Azt viszont, hogy mikor jön majd az első, még nem tudom.
Addig is, jó blogolvasást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]