2013. október 16., szerda

Testvérháború IV. rész 4. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus
Közvetlen előzmény: Testvérháború IV. rész 3. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************


– Sosem kellett volna itt hagynod… Minden a te hibád. – Ross szavai visszhangoztak újra és újra Frances fejében, amíg végül fel nem ébredt. Felemelte a fejét és körbe nézett. Katie a mellkasára hajtott fejjel aludt. Gyengéden lefejtette magáról a lány karjait és kikászálódott az ágyból. Úgy egy órát alhatott. Visszament a fürdőszobába és felhúzta a boxerét, majd a felsőjét is és a lépcső felé indult.
Lement a nappaliba és körbenézett. Minden ugyanolyan volt, mint két hónappal korábban, amikor utoljára járt itt. Kivéve, hogy a ház nem visszhangzott a fia nevetésétől. A bárszekrény felé nézett. Innia kellett valamit. Elővett egy poharat és egy üveg vodkát. Félig töltötte a poharat és felhajtotta. Egy órával később leroskadt a kanapéra, kezében szorongatva az üres üveget. Ross szavai azonban az alkohol mámorán keresztül is utat törtek maguknak: – Sosem kellett volna itt hagynod… Minden a te hibád.
Felállt és a nappali közepére botladozott.
– Sosem kellett volna itt hagynod… Minden a te hibád.
Dühében felüvöltött és áthajította az üres üveget a szobán.


***


Katie felriadt a zajra és észrevette, hogy Frances nincs mellette. Felállt ás a ruhás szekrényhez ment, hogy felöltözzön. Aztán gyorsan lesietett a lépcsőn. Odalent térdre rogyva találta meg Frances-t, ahogy hangosan zokog. Katie szíve összeszorult. Oda térdelt mellé és átölelte őt.
Frances könnyes szemmel felnézett rá.
– Minden az én hibám. Miattam fog meghalni. Csak miattam. – Próbált elhúzódni, de Katie meglepő erővel tartotta vissza. – Most biztos gyűlölsz.
Katie tudta, hogy a legmélyebb félelmek törtek fel a nőből.
– Frances! – suttogta. – Kérlek, nyugodj meg!
A nő kábán nézett rá. Könnyes szemekken magához ölelte a lányt és arcát a puha mellek közé fúrta.
– Annyira szeretlek! – suttogta, mohón megcsókolva Katie-t. – Annyira de annyira szeretlek!
Nem sokkal később Katie talpra segítette őt és a lépcsőhöz vezette. Amikor a hálószobába értek, a lány kényszerítette, hogy lefeküdjön. Frances még mindig zokogott és szorosan Katie-hez bújt.
Még amikor elaludt, karjai akkor is szorosan ölelték a nőt, akit mindennél jobban szeretett.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]