2013. október 28., hétfő

Testvérháború V. rész 2. fejezet

Előzmény: Testvérháború - Prológus
Közvetlen előzmény: Testvérháború V. rész 1. fejezet

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1997

*****************************************************************


Ross beviharzott a szülei házába és bevágta az ajtót maga mögött. Az egész éjszakát ivással töltötte. Amikor kéz a kézben látta a nővérét és Katie-t elhagyni a kórházat, a szíve mintha darabokra hullott volna. Megcsalva és megalázva érezte magát. Csak arra tudott gondolni, hogy Frances nem érdemli meg Katie-t. És ami a legrosszabb, Ross pontosan tudta a tekintetükből, hogy amint haza érnek, egymásnak esnek. Miért kell Katie-nek egy olyan nővel lennie, mint Frances?
Annyi évet töltött azzal, hogy rávegye a lányt, hogy szeresse őt. De az a boszorka őt is elcsábította. Őt is, mint annyi mindenki mást. Ezért gyűlölte Frances-t. És gyűlölte azt a kölyköt is, mert annyira hasonlított a drágalátos nővérére. Mintha csak tényleg Frances ejtette volna teherbe Katie-t. És persze Frances mindig megkapja, amit akar. Övé a pénz, a legjobb nő a világon, nem is beszélve arról a rohadt kölyökről. Ross-nak esélye sem lehet.
Leroskadt a székbe és a kezei közé temette az arcát. Könny szökött a szemébe, ahogy Katie-re gondolt és arra, ahogy most éppen Frances-szel szeretkezik. Megfeszült az álkapcsa. Beszélnie kellett a lánnyal, bármi legyen is. Arra nem is gondolt, mennyi lehet az idő. Feltápászkodott és az alkoholtól dülöngélve az ajtó felé indult.
Begyömöszölte magát és elfordította a slusszkulcsot. Nem érdekelte, mennyit ivott. Most senki sem állíthatja meg. Azonnal beletaposott a gázba, hogy kiforduljon az útra, de az útjában hirtelen ott termett a szülei egyik hatalmas fája. A csattanás felrázta az egész szomszédságot és a DeValoi-rezidencia minden lakóját feszült zsongásba ugrasztotta. Francine anyai érzéke azonnal megsúgta, mi tört.
Ross azonnal meghalt, ahogy a bordái belefúródtak a mellkasába az ütközéstől. Sosem jöhetett rá, mekkorát tévedett, amiért elítélte a nővérét és pokollá tette az életét.
– Ne! – sikoltott Francine, amikor elég közel ért a kocsihoz, hogy felismerje a benne ülő Ross-t. Richard szeme is megtelt könnyel és magához ölelte a feleségét.
Louie odarohant a kocsihoz, hogy benyúljon és kitapintsa a kidülledt szemű test pulzusát. Azonnal tudta, hogy már késő. Lecsukta az élettelen szemeket, miközben egy könnycsepp gördült le az arcán. Bár Ross mindig is gyűlölte őt. Louie csak sajnálatot érzett iránta. Ha nem pazarolta volna azt a sok évet Katie-re, talán el is érhetett volna valamit. Micsoda veszteség!
Korina szipogva bújt hozzá, miközben Richard elvezette a vígasztalhatatlan Francine-t.

Folytatása következik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

FlagCounter

[URL=http://info.flagcounter.com/3p1k][IMG]http://s06.flagcounter.com/count/3p1k/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_0/flags_0/[/IMG][/URL]